Dodaj do ulubionych

Nie do pomyślenia

25.02.23, 18:51
To że Bajden nie spotkał się z zasikanym dziadem, jestem w stanie zrozumieć, ale z drugą i prawie pół trzecią osobą w Polszcze, mam na myśli, witek i terleckiego, tego nie mogę pojąć, takie tuzy nie przyjąć, i co gorsza, nie porozmawiać, nie dowiedzieć co się dzieje w szerokim świecie, no, nie do pomyślenia.
A tak troszku poważnie, bo raz na jakiś czas lubię facecje, dlaczego Bajden miałby spotkać się z wywłokami fiutina, z przegranymi, z, już niedługo, nikim?
Obserwuj wątek
    • hordol Re: Nie do pomyślenia 25.02.23, 19:39
      Jak to jest, że ty i cała twoja forumowa ferajna takim "nic" poświęca dzień w dzień dziesiątki wątków?
      • czan-dra Re: Nie do pomyślenia 25.02.23, 19:42
        Niedouczony pseudodoktorku z pisiej swołoczy, spróbuj policzyć ile Ja, Pan Czandra, założyłem wątków, w dniu dzisiejszym, spróbuj, aż tak ograniczony (chyba) nie jesteś.
        • czan-dra Re: Nie do pomyślenia 25.02.23, 19:44
          PS. Piana z potwarzy leci? Dobrze, ma lecieć, jeszcze czekam aż jadem poczniesz pluć.
          Zrobiłem mi wieczór, a taki umęczony z pracy wróciłem :)
        • j-k Nie do zmyslienia, a chandra - zwowu cie trzepie ? 25.02.23, 19:49
          czan-dra napisał:
          > Niedouczony pseudodoktorku

Nie do zmyslienia, a chandra - zwowu cie trzepie ?

w kazdym widzisz doctorka ?

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
          (zachodni)
          • no-popis Re: Nie do zmyslienia, a chandra - zwowu cie trze 28.02.23, 06:28
            j-k napisał:

> Nie do zmyslienia, a chandra - zwowu cie trzepie ?
            >
            > w kazdym widzisz doctorka ?
            Ti widać, że ma przed Tobą wielkie kompleksy ale jak może człowiek tak słabo wykształcony, piszący BaJden, ich nie mieć.
        • hordol Re: Nie do pomyślenia 25.02.23, 19:54
          A ch... cię wie ile. Nie mam zamiaru liczyć
          p. s. Macie dużą szansę na kolejne przesrane wybory
          • czan-dra Re: Nie do pomyślenia 25.02.23, 20:02
            Pisi członku jestem jeden, nie wiem dlaczego wy komuchy ze swołoczy bierzecie to macie, wiecie, rozumiecie, a nie nawet nie znacie tego słowa komuchy.
            Nie że nie chce ci się liczyć, to cię przerasta, podam dla ułatwienia że, mniej niż dwa.
            Piana leci z pyska?
            • hordol Re: Nie do pomyślenia 25.02.23, 21:00
              Codziennie dwa hehehe+ reszta sfory po kilka dziennie
              • czan-dra Re: Nie do pomyślenia 25.02.23, 21:08
                mniej niż dwa, oj tuman z ciebie prawiedoktorku - proktologu, policz jeszcze z osiem razy, może przeładujesz.
                • hordol Re: Nie do pomyślenia 25.02.23, 21:42
                  Przerżniecie wybory mimo twego poświęcenia na FK😁
    • stasi1 Re: Nie do pomyślenia 25.02.23, 20:54
      Jednak kiedyś głowy państwa przybywając do Polski spotykały się z pierwszym sekretarzem. Może Biden nie wiedział kto trzyma teraz władzę?
      • horpyna4 Re: Nie do pomyślenia 25.02.23, 21:06
        Wiedział, ale miał to w gdzieś.
        • czan-dra Re: Nie do pomyślenia 25.02.23, 21:11
          A pewnie że wiedział, tylko wie kto jest przegrany, a iluzoryczną władzę widzimy codziennie, kradną na jego oczach, a dziad ma shit do powiedzenia.
        • stasi1 Re: Nie do pomyślenia 26.02.23, 12:20
          No nie koniecznie mieli gdzieś. Może Jarek nie chciał się upodobnić do tego sektetarza?
          • pies.na.czarnych Re: Nie do pomyślenia 26.02.23, 13:14
            Jarek pamięta z młodości, że Amerykanie są wrogami socjalizmu, a wyrzucenia przez nich stonki na polskie plaże nigdy im nie zapomni.
          • szczypawka.jadowita Re: Nie do pomyślenia 26.02.23, 13:33
            Do którego? Do Gomułki na pewno chce.
            • stasi1 Re: Nie do pomyślenia 28.02.23, 19:56
              Gomułka dla Jarka to cienki Bolek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka