Dodaj do ulubionych

Obchody Święta Niepodległości

• Gość: qba Telewizja "publiczna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 15:40
      Tym razem przesadzila w chamstwie i arogancji...
      • Gość: niepubliczne_też Re: Telewizja "publiczna" taka po prostu jest, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:26
    • Gość: antyzaraza Kwach przyznał, że Polska nie jest krajem IP: *.pmt.pl 11.11.04, 15:42
      Kwach przyznał, że Polska nie jest krajem doskonałym i musi pokonać wiele
      słabości, ale zmierza ku lepszemu.
      To prawda, pzpr-owska banda zmierza wreszcie na smietnik historii.
    • Gość: kielbasa wyborcza A ORDER ORLA BIALEGO DLA KULCZYKA??? IP: 138.227.189.* 11.11.04, 15:58
    • Gość: Zyta W Białymstoku była krotka piłka - Marszałka olali IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.11.04, 16:16
      i to napawa optymizmem.
      • Gość: doradca Towarzyszko Zyto... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.04, 18:38
        Słuchaj jordolnieta poleczko. Ja Tobie zycze, żeby jakiś lewicujący i nachalny
        jak komunista,ktory tak jak Ty jest ogarniety optymizmem olał górb Twoich
        bliskich. Ja wiem, że Wy lewicujący bandyci macie swojego idola. Niejakiego
        Feliksa D. Ten jak wpadał do pałacu w Białymstoku to pierwsze co robił to kupe
        w salonie pod stołem...
        Jak będziesz miała jeszcze jakieś propozycje to zgloś się do ambasady Północnej
        Koreii w Warszawie na ulicy Bobrowieckiej 1a. Tam mają dla Ciebie wniosek o
        azyl psychiatryczny.
    • Gość: Zyta W Białymstoku była krotka piłka - Marszałka olali IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.11.04, 16:16
      i to napawa optymizmem.
      • Gość: Mr. X GAZETO !!! OBUDZ SIE !!!! IP: *.ded.btitelecom.net 11.11.04, 17:52
        Najwazniejsze swieto narodowe, a informacji o nim trzeba sie doszukiwac, mala
        wzmianka. Bo przeciez kulczyk jest wazniejszy !!! Zchodzisz na psy - Gazeto !!
        • Gość: robol Re: GAZETO !!! OBUDZ SIE !!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.11.04, 18:06
          Gó..prawda tylko odzwierciedla średnią nastroju obywateli tego kraju. Mamy
          długi lykend, paru pajaców rozdaje sobie wzajemnie ordery, paru wojaków
          defiluje, paru klachów ma kolejny pretekst do wysłania tacy między swoich
          baranów.
          I jest fajnie.
          Właśnie widzę jak ostoja polskości - inwalidzi i emeryci ruszyli na pełny
          śmietnik pod moim oknem. Bo market wywalił spleśniały chleb i nadgniłą kapustę.
          Może i jabłka się trafią....
          Niech żyje Polska,
          Sram na ten kraj na pohybel wszystkim
          • Gość: mee... Re: GAZETO !!! OBUDZ SIE !!!! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.11.04, 18:12
            ..takie sceny to powinienes robol nakrecac lub robic zdjecia...
            • Gość: mee... NAKRECAJCIE SCENY GRZEBANIA POLAKOW NA SMIETNIKACH IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.11.04, 18:25
              ...wysylajcie je do organizacji miedzynarodowych praw czlowieka...bo tu
              magister bardziej troszczy sie o bezdomne psy niz o czlowieka...za
              niedokarminego i niezadbanego psa na twym podworku mozesz pojsc do wiezienia
              lub zaplacic wysoka grzywne... natomist glodnym i zaniedbanym czlowiekiem w
              polsce rzad sie nieprzejmuje...
            • Gość: robol Re: GAZETO !!! OBUDZ SIE !!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.11.04, 18:31
              raz na dworcu kolejowym we Wrocku wyjąłem aparat . Polskie menele kazaly mi
              zapłacić i to tyle że sobie odpuściłem. A te scenki mam na codzień i mi wstyd.
              Wynoszę śmieci i mi do wiaderka zaglądają czy puszek nie ma po piwie bo złom w
              cenie. Kiedyś tylko menele na chleb w płynie zarabiali, od 3-4 lat grzebią
              ludzie z mojego osiedla. Ja ich znam i nie wypada robić fotek. Jak chcesz to
              przyjedź, se popatrzysz jak kończą ludzie którzy pracowali w Polsce ( nieważne
              czy ludowej czy innej )przez 40 lat.
              Zresztą tutaj takie obrazki są powszechne a inne kraje wolą się szokować
              widoczkami z Iraku
    • Gość: mee... CZY TAKA POLSKA MI SIE MAZYLA... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.11.04, 18:09
      ...po 89 ...podziekowac czas nastal...autorytetom...podziekowac czas nastal
      skoczkowi...czekam z niecierpliwoscia kiedy polak okarze sie madry po
      szkodzie...wiec nie ma co juz biadolic ...karty wyborcze w dlon i do boju...nie
      zapominajcie tez nie placic podatku nielegalnego na tzw telewizje
      publiczna...ten abonament jest nielegalny...
      • Gość: robol Re: CZY TAKA POLSKA MI SIE MAZYLA... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.11.04, 18:40
        komornik też działa nielegalnie... cały aparat państwowy działa nielegalnie...
        mafia też działa nielegalnie ale nikt nie chce skończyć w cementowych butach.
        Nie ma co biadlić, zamiast karty do głosowania przydałby się kałach.
        za niepłacenie podatków nawet Alcapona wsadzili. Tutaj nie jest tak źle bo do
        więźnia się czeka w dlugiej kolejce .
        A teraz odpowiedz mi na pytanie bo patrzysz z dystansu: kto ma rację, magister
        czy kaczory?
      • Gość: Cezary T. Łom IP: *.adsl.tele2.no 11.11.04, 21:24
        Łom

Oddaj swój głos
        Buduj swój los

Komisja wyborcza to Twe sumienie
        Na medal komisja to wspólne mienie
        Oddany głos wyborcy słychać w niebie
        Bo wyraża w bólu samego siebie

Wybory to twoja demokratyczna misja
        Jest nią w wyborach anielska komisja
        Kiedy w wyborach wraz z rodziną głosujesz!
        Tak własnym dzieciom nadzieję kujesz

Niemy kierdel zamieszka w oborach
        Bo nie bierze udziału w wyborach
        I ganiają go z pastwiska na pastwisko
        Z redyku zrobią hecę, pośmiewisko

Wtedy na sam koniec jak bezmyślną masę
        Przerobią stado w wyborczą kiełbasę
        A ogłupiałych do rzeźni zagonią
        I jednej łzy nad nimi nie uronią

Dlatego już nie płacz i nie narzekaj
        Ale w wyborach wyborco zawsze orzekaj
        I nie zadręczaj się dłużej sam w domu