Gość: qba Telewizja "publiczna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 15:40 Tym razem przesadzila w chamstwie i arogancji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepubliczne_też Re: Telewizja "publiczna" taka po prostu jest, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyzaraza Kwach przyznał, że Polska nie jest krajem IP: *.pmt.pl 11.11.04, 15:42 Kwach przyznał, że Polska nie jest krajem doskonałym i musi pokonać wiele słabości, ale zmierza ku lepszemu. To prawda, pzpr-owska banda zmierza wreszcie na smietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbasa wyborcza A ORDER ORLA BIALEGO DLA KULCZYKA??? IP: 138.227.189.* 11.11.04, 15:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta W Białymstoku była krotka piłka - Marszałka olali IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.11.04, 16:16 i to napawa optymizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Towarzyszko Zyto... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.04, 18:38 Słuchaj jordolnieta poleczko. Ja Tobie zycze, żeby jakiś lewicujący i nachalny jak komunista,ktory tak jak Ty jest ogarniety optymizmem olał górb Twoich bliskich. Ja wiem, że Wy lewicujący bandyci macie swojego idola. Niejakiego Feliksa D. Ten jak wpadał do pałacu w Białymstoku to pierwsze co robił to kupe w salonie pod stołem... Jak będziesz miała jeszcze jakieś propozycje to zgloś się do ambasady Północnej Koreii w Warszawie na ulicy Bobrowieckiej 1a. Tam mają dla Ciebie wniosek o azyl psychiatryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta W Białymstoku była krotka piłka - Marszałka olali IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.11.04, 16:16 i to napawa optymizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. X GAZETO !!! OBUDZ SIE !!!! IP: *.ded.btitelecom.net 11.11.04, 17:52 Najwazniejsze swieto narodowe, a informacji o nim trzeba sie doszukiwac, mala wzmianka. Bo przeciez kulczyk jest wazniejszy !!! Zchodzisz na psy - Gazeto !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: GAZETO !!! OBUDZ SIE !!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.11.04, 18:06 Gó..prawda tylko odzwierciedla średnią nastroju obywateli tego kraju. Mamy długi lykend, paru pajaców rozdaje sobie wzajemnie ordery, paru wojaków defiluje, paru klachów ma kolejny pretekst do wysłania tacy między swoich baranów. I jest fajnie. Właśnie widzę jak ostoja polskości - inwalidzi i emeryci ruszyli na pełny śmietnik pod moim oknem. Bo market wywalił spleśniały chleb i nadgniłą kapustę. Może i jabłka się trafią.... Niech żyje Polska, Sram na ten kraj na pohybel wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: GAZETO !!! OBUDZ SIE !!!! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.11.04, 18:12 ..takie sceny to powinienes robol nakrecac lub robic zdjecia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... NAKRECAJCIE SCENY GRZEBANIA POLAKOW NA SMIETNIKACH IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.11.04, 18:25 ...wysylajcie je do organizacji miedzynarodowych praw czlowieka...bo tu magister bardziej troszczy sie o bezdomne psy niz o czlowieka...za niedokarminego i niezadbanego psa na twym podworku mozesz pojsc do wiezienia lub zaplacic wysoka grzywne... natomist glodnym i zaniedbanym czlowiekiem w polsce rzad sie nieprzejmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: GAZETO !!! OBUDZ SIE !!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.11.04, 18:31 raz na dworcu kolejowym we Wrocku wyjąłem aparat . Polskie menele kazaly mi zapłacić i to tyle że sobie odpuściłem. A te scenki mam na codzień i mi wstyd. Wynoszę śmieci i mi do wiaderka zaglądają czy puszek nie ma po piwie bo złom w cenie. Kiedyś tylko menele na chleb w płynie zarabiali, od 3-4 lat grzebią ludzie z mojego osiedla. Ja ich znam i nie wypada robić fotek. Jak chcesz to przyjedź, se popatrzysz jak kończą ludzie którzy pracowali w Polsce ( nieważne czy ludowej czy innej )przez 40 lat. Zresztą tutaj takie obrazki są powszechne a inne kraje wolą się szokować widoczkami z Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... CZY TAKA POLSKA MI SIE MAZYLA... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.11.04, 18:09 ...po 89 ...podziekowac czas nastal...autorytetom...podziekowac czas nastal skoczkowi...czekam z niecierpliwoscia kiedy polak okarze sie madry po szkodzie...wiec nie ma co juz biadolic ...karty wyborcze w dlon i do boju...nie zapominajcie tez nie placic podatku nielegalnego na tzw telewizje publiczna...ten abonament jest nielegalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: CZY TAKA POLSKA MI SIE MAZYLA... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.11.04, 18:40 komornik też działa nielegalnie... cały aparat państwowy działa nielegalnie... mafia też działa nielegalnie ale nikt nie chce skończyć w cementowych butach. Nie ma co biadlić, zamiast karty do głosowania przydałby się kałach. za niepłacenie podatków nawet Alcapona wsadzili. Tutaj nie jest tak źle bo do więźnia się czeka w dlugiej kolejce . A teraz odpowiedz mi na pytanie bo patrzysz z dystansu: kto ma rację, magister czy kaczory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary T. Łom IP: *.adsl.tele2.no 11.11.04, 21:24 Łom Oddaj swój głos Buduj swój los Komisja wyborcza to Twe sumienie Na medal komisja to wspólne mienie Oddany głos wyborcy słychać w niebie Bo wyraża w bólu samego siebie Wybory to twoja demokratyczna misja Jest nią w wyborach anielska komisja Kiedy w wyborach wraz z rodziną głosujesz! Tak własnym dzieciom nadzieję kujesz Niemy kierdel zamieszka w oborach Bo nie bierze udziału w wyborach I ganiają go z pastwiska na pastwisko Z redyku zrobią hecę, pośmiewisko Wtedy na sam koniec jak bezmyślną masę Przerobią stado w wyborczą kiełbasę A ogłupiałych do rzeźni zagonią I jednej łzy nad nimi nie uronią Dlatego już nie płacz i nie narzekaj Ale w wyborach wyborco zawsze orzekaj I nie zadręczaj się dłużej sam w domu Lecz użyj zbiorowo wyborczego łomu Cezary T. 2004-07-30 12:24:21 Odpowiedz Link Zgłoś