Dodaj do ulubionych

Cymański out,

17.10.23, 05:13
Emilewicz out, jeszcze paru takich jest, którzy będą musieli wziąć miotły w rękę i do roboty się zabrać, mile to, przywrócą im kontakt z realem, ale że mejza wszedł, nie do wiary, pisi muszą mieć coś z głowami nie tak, o kukizie nie wspomnę, bo co mnie szmata obchodzi.
Obserwuj wątek
    • kawa_poranna11 Re: Cymański out, 17.10.23, 05:45
      Z Mejzą i jemu podobnymi sprawa będzie nieskomplikowana.
      Zarzuty prokuratorskie, wniosek o uchylenie immunitetu i jazda!
      Kaczyński spędzi resztę swego marnego życia na przesłuchaniach jako świadek lub oskarżony.
      Marny koniec.
      • falofilia.falofilia1 Re: Cymański out, 17.10.23, 17:44
        :))))
    • czan-dra Re: Cymański out, 17.10.23, 10:52
      Korwina też nie będzie, wreszcie coś radosnego, syn Richarda CZ, przemysław, który wsławił się występami w izbie wytrzeźwień, Bąkiewicz, wuc narodowców, wykopany zewsząd, czyli łopata w łapy i do kopania rowów, Girzyński, który odchodził z piu, tak mniej więcej, raz w tygodniu,
      • yoma Re: Cymański out, 17.10.23, 11:45
        Dawaj dalej, dawaj 😁
    • staniwslaw O jednego moczymordę mniej 17.10.23, 11:50
      czan-dra napisał:

> Emilewicz out, jeszcze paru takich jest, którzy będą musieli wziąć miotły w ręk
      > ę i do roboty się zabrać, mile to, przywrócą im kontakt z realem, ale że mejza
      > wszedł, nie do wiary, pisi muszą mieć coś z głowami nie tak, o kukizie nie wspo
      > mnę, bo co mnie szmata obchodzi.
      >
      >
      A szmata niestety pozostała
      • stefan4 Re: O jednego moczymordę mniej 17.10.23, 12:00
        staniwslaw:
        > A szmata niestety pozostała

Co on Ci szkodzi? Ktoś musiał zostać, a ten akurat nie posiada żadnych wpływów, ani żadnych zdolności kombinowania. Ma tylko ten swój jeden głos w Sejmie. Zajął miejsce komuś z PiSu, który coś mógłby wymyślić, ale się nie dostał.

- Stefan
        • czan-dra Re: O jednego moczymordę mniej 17.10.23, 12:04
          Nie wiem jak staniwslaw, ale ja po prostu nie cierpię kogoś kto publicznie robi z gęby sempiternę, jego widok uszkadza mi nerwy wzrokowe, zeszmacił się dla kasy.
          • no-popis Re: O jednego moczymordę mniej 18.10.23, 06:17
            czan-dra napisał:

> Nie wiem jak staniwslaw, ale ja po prostu nie cierpię kogoś kto publicznie robi
            > z gęby sempiternę, jego widok uszkadza mi nerwy wzrokowe, zeszmacił się dla ka
            > sy.
            Nie rozumiesz przenośni?
    • czan-dra Re: Cymański out, 17.10.23, 11:56
      monika pawłowska, która "zaliczyła" chyba prawie, wszystkie partie, ciekawe, jak nazywa się kobiety na wskroś obrotowe, kulturalnie nazwałem toto putaną?
      anna paluch, ta od taniego mieszkania, taką kasę kroiłą, a jeszcze pewnie występowała o dodatek mieszkaniowy, zarówno w sejmie jak i w mieszkaniówce u siebie na wsi, czy gdzie to stacjonuje.
      tomasz rzymkiewicz, był, podobno, wiceministrem u dzbarnka, i znany był z tego że istnieje i wegetuje.
      poboży, za pisiora nie wiem kto zacz, pewnie jakis pisiort tzw. No name, a był u mariusza polizanego jego przydupasem.
      Więcej z tego mięsa do głosowania nie pamiętam i nie chcę pamiętać.
    • czan-dra Re: Cymański out, 17.10.23, 12:16
      Muszę, po prostu, muszę, andruszkiewicz, ksywa, faflun, też się nie dostał, ciekawe co to będzie robiło, na budowie, nie za trudne to dla fafluna, czyszczenie powierzchni płaskich na świeżym powietrzu, też może nie dać rady, to go chyba przerośnie, ze swoim wyglądem niech pisze do Barnuma i jego cyrku, może przyjmą go jako "freak of nature"
      • yoma Re: Cymański out, 17.10.23, 12:27
        Ale ozdoba Sejmu zostaje :) Brakowałoby mi tego szczęśliwego uśmiechu dziecka, które właśnie zrobiło kupę.

Z konfy same die-hard faszole, nietopsze.
      • pies.na.czarnych Re: Cymański out, 17.10.23, 13:07
        Przemysław Czarnecki się dostał. W izbach wytrzeźwień zagwarantowano mu wejście do Sejmu.

https://static.stream.smcdn.pl/tovfr/6/321/ADF7D7D3D6714F3989F60B80803C7376/1.jpg
    • szwampuch58 Re: Cymański out, 17.10.23, 12:26
      Paru dzbanow wybrano:Roch,Klocnoga,Caryca
      • wsk175 Re: Cymański out, 17.10.23, 12:45
        W pisie same dzbany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka