pies.na.czarnych 29.03.24, 13:16 Weciak zawetował 😤😤😤 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
99venus Re: Weciak zawetował 29.03.24, 13:24 Tego należało się spodziewać. Dewocja i ciemnota przeważyły. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Weciak zawetował 29.03.24, 14:26 forum.gazeta.pl/forum/w,28,177465809,177465809,Gdyby_nazywala_sie_Wasik_albo_Kaminska.html pisi katolik. pod względem moralnym zaspokoi wszystkich biskupów. jako czlowiek - zero. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelkajdas Re: Weciak zawetował 29.03.24, 14:41 Ja się dziwię, że za to, że zrobi się coś komuś, czy zabije się kogoś wchodzącego do mojego domu bez mojego pozwolenia, można pójśc do więzienia. W niektórych stanach w USA obowiązuje takie prawo, że można kogoś zastrzelić, jak wejdzie na trawnik i przekroczy tam słupek przy chodniku (a tam akurat można się czuc bezpieczniej niż w zamkniętym pomieszczeniu). W Polsce to nie będzie się można bronić, ponieważ w razie jakichś poważniejszych obrażeń, można pójść siedzieć. W Polsce powinno być tak jeśli ktoś wchodzi do mojego domu bez pozwolenia, zachowuje się agresywnie i atakuje właściciela, to w razie zabójstwa osoby wchodzącej bez pozwolenia do domu, nie powinno się skazywać kogoś takiego (pod warunkiem, że ktoś zabił w obronie własnej, a nie osobistych porachunków) na karę więzienia. Inna sytuacja gdy ktoś przychodzi się o coś zapytać i wchodzi na podwórko, a nie do samego domu, wtedy raczej ktoś nie zachowuje się agresywnie i nie powinno się sądzić tak samo osoby, która zrobiła coś komuś na podwórko, jak i w zamkniętym pomieszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Weciak zawetował 29.03.24, 13:42 x.com/TygodnikNIE/status/1773686468377977151?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś
locomotion666 Re: Weciak zawetował 29.03.24, 13:55 Dlaczego Duda nie zglosił poprawki do kk ? Art. 200. - [Seksualne wykorzystanie małoletniego] - Kodeks karny. wg przepisu seks z osobą 15 letnią jest dozwolony... Skoro tak , to argument lokatora pałacu prezydenckiego jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
staniwslaw Znaczy znów miałem rację 29.03.24, 14:06 forum.gazeta.pl/forum/w,28,177465828,177465828,podpisze_nie_podpisze_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Weciak zawetował 29.03.24, 14:30 Jakie dzieci kretynko? Twój pryncypał nie wie, ze w Polsce prawo dopuszcza współżycie seksualne od 15-tego roku życia? tvn24.pl/polska/weto-prezydenta-w-sprawie-tabletki-dzien-po-malgorzata-paprocka-wyjasnia-st7844898 I biegusiem pokaż mi te listy od rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Weciak zawetował 29.03.24, 14:47 Spodziewaliscie sie innego dzialania anzeja? Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Weciak zawetował 30.03.24, 10:04 dunajec1 napisał: > Spodziewaliscie sie innego dzialania anzeja? > Otóż to😆 Rozważył wszystko ze swoim spowiednikiem i przewodnikiem duchowym. Seks jest zły, grzeszny, służy jedynie do prokreacji, więc żadna tabletka "po" nie jest potrzebna. Albo prokreacja, albo ślubowanie życia w czystości Duda ślubował, choć wyraźnie widać tęsknotę(sic!) stąd te obleśne pogwarki z leśnym ruchadłem. Albo z "sebą, co sra do chleba" Nie mógł postąpić inaczej, po prostu nie mógł! Nie dostałby rozgrzeszenia, a tu święta za pasem 😨 Może nawet obłożon byłby ekskomuniką, tak oficjalnie😱 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Weciak zawetował 29.03.24, 14:46 Cosik nie tak jest z jego hormonami x.com/gfkot/status/1773421018201158099?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Weciak zawetował 29.03.24, 14:50 Miałeś wątpoliwości, że będzie guł tą swoją żumę? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Weciak zawetował 29.03.24, 14:58 Nie, nie mialem, ale teraz słowo stało się ciałem. Z drugiej strony, patrząc na jaśniejsza stronę życia, jestem pewien, ze to veto jest ostatnim gwoździem do politycznej trumny tego osobnika. Eric Idle - "Always Look On The Bright Side Of Life" - STEREO HQ Odpowiedz Link Zgłoś
staniwslaw To nie prawda, ma jeszcze półtora roku 29.03.24, 15:02 pies.na.czarnych napisała: > Nie, nie mialem, ale teraz słowo stało się ciałem. Z drugiej strony, patrząc > na jaśniejsza stronę życia, jestem pewien, ze to veto jest ostatnim gwoźdz > iem do politycznej trumny tego osobnika. > > I jeszcze niejeden taki numer wywinie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Weciak zawetował 29.03.24, 19:25 Duda z rodzicami, którzy pisali do niego listy 😇 Odpowiedz Link Zgłoś