Dodaj do ulubionych

Obrona mafii agentury

11.05.24, 09:27
Mobilizacja w PISie, SP i Konfederacji.
Obrona agentury trwa.
Szmydt ostrzeżony uciekł chroniony przez tarczę Kaczyńskiego i Macierewicza.
ABW pełna jest ludzi PIS, służących Kaczyńskiemu, Ziobrze, Macierewiczowi, ochraniających ucieczkę Szmydta.

Tusk nie ma z tym nic wspólnego. Tusk nie wyniósł Szmydta na szczyty mafii PISu i Solidarnej Polski, do mafijnej Kasty, zrobili to Ziobro i Kaczyński.

O agenturalności Macierewicza od lat publicznie mówią Departament Stanu i MI6, w Polsce piszemy od lat:
forum.gazeta.pl/forum/w,28,164299317,164299317,Anton_i_jego_chlopaki_jako_ruska_agentura_suma_.html
Obrona przestępczej bratwy PIS i SP przez Karskiego w Wyborach w TOKu tylko tę bratwę pogrąża.
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: Obrona mafii agentury 11.05.24, 09:56
      Szczęśliwym zrządzeniem losu zdrada członka ministerialnej, mafijnej i agenturalnej Kasty Szmydta wymusiła na Tusku słowa i działania, jakie powinien wypowiedzieć i podjąć wiele lat temu.
      Próby rozmydlania agenturalności PIS i SP, Konfederacji nie ulegają wątpliwości. Te środowiska rozpuszczają państwo i naprawę trzeba prowadzić przez anihilację zdrajców.

Karski!
      Moja zapowiedź jest następująca: jeśli dalej będziesz próbował rozwadniać aferę i odpowiedzialność uczestników, to na samym "Uuuu" się nie skończy. Prowadząca Pani Dominika Wielowieyska, mam nadzieję wybaczy.
    • buldog2 Re: Obrona mafii agentury 11.05.24, 10:13
      Odnoszę wrażenie, że sprawa push-backów nie będzie mogła być rozwiązana inaczej, niż całościowo w ramach relacji ze Wschodem. Obecność migrantów to pochodna tych relacji.
      Natychmiast po rozpoczęciu przyjmowania migrantów z granicy białoruskiej trzeba przygotować miejsca ich pobytu, na początek dla kilkudziesięciu tysięcy osób. A później patrzeć jak to działa i myśleć co dalej.
    • privus Re: Obrona mafii agentury 11.05.24, 11:42
      Mafijnej agentury.
      • buldog2 Re: Obrona mafii agentury 11.05.24, 11:48
        Oczywiście może być i tak.
        Śpieszyłem się i chodziło mi o to by powiedzieć, że w agenturze jest jeszcze mafia.
        No, tak jak mafia PISowska, mafia PISu, tak i mafia agentury. Temat musi być krótki, wyszło niezgrabnie.
        • szwampuch58 Re: Obrona mafii agentury 11.05.24, 12:04
          Ups
        • buldog2 Re: Obrona mafii agentury 11.05.24, 14:08
          Dodajmy, PIS nie zaakceptował oficjalnego ściągania 30 tys. migrantów, bo nie miałby komu sprzedawać na czarno setek tysięcy wiz.
        • privus Re: Obrona mafii agentury 11.05.24, 14:13
          Mafia w mafii jest też duszczalna ;)
    • pies.na.czarnych Re: Obrona mafii agentury 11.05.24, 12:44
      O Piątej Kolumnie w Sejmie tvn24.pl/polska/unijny-komisarz-tryb-wyboru-polskiego-kandydata-te-pulapki-byly-zastawione-na-rzad-absolutnie-swiadomie-i-celowo-st7910845
      • spinka123 Re: Obrona mafii agentury 11.05.24, 13:50
        Oni by najchętniej podpisu pana Putina zażądali, bo nie ograniczony kadencją i to ich prawdziwy prezydent (nie to co Ruchadło PIS). Bo to ich prawdziwy Pan.
      • buldog2 Re: Obrona mafii agentury 11.05.24, 13:52
        Się przelogowało. Jeszcze raz.

Oni by najchętniej podpisu pana Putina zażądali, bo nie ograniczony kadencją i to ich prawdziwy prezydent (nie to co Ruchadło PIS). Bo to ich Pan prawdziwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka