stasi1 22.05.24, 09:45 www.wirtualnemedia.pl/artykul/gazeta-polska-sprzedaz-tygodnikow-opinii-w-2024 Późno bo późno liczy się fakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordol Re: Pisowcy zaczęli w końcu czytać! 22.05.24, 18:13 czytam i politykę i do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Pisowcy zaczęli w końcu czytać! 23.05.24, 23:28 Ja Politykę daje poczytać swojemu kierownikowi, ale ciągle twierdzi że nie ma co czytać. Dzisiaj chciałem mu pokazać te statystyki i jak na złość nie było go w pracy. Kierownik pisowiec Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Pisowcy zaczęli czytać - bo przestali ogladać 22.05.24, 18:30 rządową TVP a TV Republika do polowy kraju nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Pisowcy zaczęli czytać - bo przestali ogladać 22.05.24, 19:16 Ale jednak to, że pod Antonim i innymi przestępcami z PIS robi się gorąco, i że Szmydt to człowiek Kaczyńskiego, jakoś do nich dotarło. To nie moja ręka, to ręka PO i Tuska już nie działa. Republika tego im nie powiedziała, w Republice PIS wygrał wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Pisowcy zaczęli czytać - bo przestali ogladać 22.05.24, 22:53 buldog2 napisał: > Ale jednak to, że pod Antonim i innymi przestępcami z PIS robi się gorąco, Nie przypuszczam.- goraco robi sie dzis rzadzacym. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Pisowcy zaczęli czytać - bo przestali ogladać 22.05.24, 23:08 obrotowy napisał: > rządową TVP > > a TV Republika do polowy kraju nie dociera. TV zaRubelka Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Pisowcy zaczęli w końcu czytać! 22.05.24, 18:35 Srały muchy będzie wiosna. Dziś zarabia się na reklamach i artykułach na zamówienie. Reklam nie dostaną, a ci chętni coś zamówić nie mają kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
supem Re: Pisowcy zaczęli w końcu czytać! 22.05.24, 18:50 A to pisowcy potrafią czytać? Wydaje mi się, że oglądają obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Pisowcy zaczęli w końcu czytać! 22.05.24, 22:29 tak.mam maturę w trybie wieczorowym ale zawsze. jeszcze jakies pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Pisowcy zaczęli w końcu czytać! 23.05.24, 02:22 A myślałam, że akty oskarżenia 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Pisowcy zaczęli w końcu czytać! 23.05.24, 02:34 Nareszcie jest jakiś użytek z tornistra :) Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Pisowcy zaczęli w końcu czytać! 23.05.24, 12:38 A p.Zbyszek taki frechowny był . Przed mikrofon zawsze szedł takim wystudiowanym ,niby kowbojskim krokiem jak na whisky do saloonu z tymi drzwiczkami wahadłowymi , jak na Dzikim Zachodzie , tak rzucał nogawkami , kiwał się na boki i minę miał taka pyszną a tu naraz buuum . Radujmy się 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Pisowcy zaczęli w końcu czytać! 23.05.24, 13:08 Co oni chcieli zrobić z tą kasą? Przeżreć nie przeżrą, do trumny nie zabiorą... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dali ja Platfusom 23.05.24, 17:31 yoma napisała: > Co oni chcieli zrobić z tą kasą? Przeżreć nie przeżrą, do trumny nie zabiorą... dali ja Platfusom ci juz beda wiedzieli, co z nia zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: Pisowcy zaczęli w końcu czytać! 23.05.24, 18:45 yoma napisała: > Co oni chcieli zrobić z tą kasą? Przeżreć nie przeżrą, do trumny nie zabiorą... > Musieli się opłacać Kaczyńskiemu za bezkarność. Reszta dla nich. Duża, w milionach. Odpowiedz Link Zgłoś