czytelnikus 05.06.24, 19:19 Bortniczuki, Bielany, Kaczyńskie, Hofmany, Morawieckie, Karskie, Sasiny,... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Symbole złodziejstwa PiS 05.06.24, 19:48 Ziewwww,co na TVRepublika? Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: Symbole złodziejstwa PiS 05.06.24, 19:53 szwampuch58 napisał: > Ziewwww,co na TVRepublika? > Na tv REpublika to bohaterzy narodowi Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wyrzuc telewizor przez okno. 19.06.24, 23:34 czytelnikus napisała: > Na tv REpublika to bohaterzy narodowi wyrzuc telewizor przez okno. ulzysz sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Symbole złodziejstwa PiS 05.06.24, 20:20 Skoki ciśnienia u niektórych z tych wszystkich nerw. Nieprzespane noce , potliwość , kłótliwość , agresja. Smuteczek ogólnie 😁 Sok z Buraka fb Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Ja bym jeszcze dodał polaryzację nas Polaków 17.06.24, 09:38 privus napisał: > Symbole PiS na dwa wrogie sobie klany jak Tutsi i Hutu. Plemion gotowych sobie skoczyć do gardeł z powodu jednego zawistnego kurdupla. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Ja bym jeszcze dodał polaryzację nas Polaków 17.06.24, 11:56 I wszystko na tle krzyża sejmowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: Ja bym jeszcze dodał polaryzację nas Polaków 17.06.24, 12:18 privus napisał: > I wszystko na tle krzyża sejmowego :) Dokładnie! A jeszcze lepiej u Rydzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Symbole złodziejstwa PiS 17.06.24, 10:42 czytelnikus napisała: > Bortniczuki, Bielany, Kaczyńskie, Hofmany, Morawieckie, Karskie, Sasiny,... > ...i powiem Ci, że ja bym Cię mocno poparł gdybyś był wiarygodny i kiedykolwiek założył wątek o takiej treści i podobnie emocjonalny o Gawłowskim, Karpińskim, Nowaku, Grodzkim i wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: Symbole złodziejstwa PiS 17.06.24, 11:11 no-popis napisała: > czytelnikus napisała: > > > Bortniczuki, Bielany, Kaczyńskie, Hofmany, Morawieckie, Karskie, Sasiny,. > .. > > > ...i powiem Ci, że ja bym Cię mocno poparł gdybyś był wiarygodny i kiedykolwiek > założył wątek o takiej treści i podobnie emocjonalny o Gawłowskim, Karpińskim, > Nowaku, Grodzkim i wielu innych. > > CZytać nie umiesz, czy zwyczajnie rżniesz głupa? A od kiedy to ci których wymieniłeś są w PiSie? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Symbole złodziejstwa PiS 17.06.24, 11:58 czytelnikus napisała: > no-popis napisała: > > > czytelnikus napisała: > > > > > Bortniczuki, Bielany, Kaczyńskie, Hofmany, Morawieckie, Karskie, Sa > siny,. > > .. > > > > > ...i powiem Ci, że ja bym Cię mocno poparł gdybyś był wiarygodny i kiedyk > olwiek > > założył wątek o takiej treści i podobnie emocjonalny o Gawłowskim, Karpi > ńskim, > > Nowaku, Grodzkim i wielu innych. > > > > > > CZytać nie umiesz, czy zwyczajnie rżniesz głupa? > A od kiedy to ci których wymieniłeś są w PiSie? No i znowu bidoku nie zrozumiałeś :( Daj jakiemuś dzieciakowi przeczytać tę konwersację to Ci wytłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
monte.pulciano Re: Symbole złodziejstwa PiS 19.06.24, 23:17 Dzisiaj Obajtek wszedł do prokuratury jako świadek i z niej wyszedł jako świadek . Poważnie , tak było. www.youtube.com/watch?v=1cCsLpauKAk Odpowiedz Link Zgłoś