jowitta17 28.10.06, 10:01 wszystkiego ,co się szczęściem zwie, życzę z okazji imienin Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Wszystkiego naj.... 28.10.06, 16:07 ...kurde jakby nie bylo,to zyczenia trza zlozyc i ja sie ustawiam w kolejce i zycze wszystkiego naj...najlepszego Odpowiedz Link
harajukugirl No naszym tu Tadeuszom... 28.10.06, 19:51 ...a jednemu szczegolnie; Wszystkiego dobrego Niczego nie zlego. Zdrowia pomyslnosci Nielamania kosci. Kaca niewielkiego Swietowania dlugiego. Zyczy Hara - Yuki Odpowiedz Link
elen33 Re: Wszystkim Tadeuszom 29.10.06, 07:24 Tadeusz, wszystkiego najlepszego,teraz i potem, A co bylo nie tak, nie warto myslec o tym, Bo zycie jest krotkie, jak Twoje tak moje, Wiec cieszmy sie z niego, osobno, i we dwoje! Odpowiedz Link
tadeuszx Ojej, a ja nie byłem na tym forum... Dziękuję!!! 30.10.06, 13:13 Bardzo dziękuję wszystkim!) Głownie tym, którzy mi dobrze życzą ale również tym, którzy mnie tolerują, ignorują i nie lubią)) Wiem, że jestem bardzo kontrowersyjny w poglądach, wiem że jestem złośliwy, marudny, nieznośny, mściwy, uparty... i generalnie mówiąc popaprany!. Tak Proszę Państwa, wiem o tym! I jeśli mimo tych olbrzymich wad jeszcze są osoby mi życzliwe, to jedynie pozostaje mi się cieszyć i dziwić, dlaczego jeszcze ktoś mnie może za te wady lubić? Pozdrawiam!)) Ech, ale poprawy nie mogę obiecać... Stare drzewo gdy się zbyt mocno nagnie, to można co najwyżej złamać, ale skrzywić już się nie uda. Odpowiedz Link