oszolom.z.radia.maryja 18.11.04, 17:44 www.poranny.pl/ -to chyba już koniec tej owisakiady..i znów to co dobre od Białegostoku się zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.z.radia.maryja Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! 18.11.04, 17:46 Pod znakiem zapytania stoi koncert finałowy Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Białymstoku - sztab oficjalnie nie istnieje, a Telewizja Białystok nie planuje organizować imprezy Wielka Orkiestra u nas nie zagra? W całej Polsce ruszyły już przygotowania do organizacji XIII finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, a w Białymstoku nawet nie istnieje oficjalnie sztab WOŚP. - Nie mamy z kim rozmawiać - mówią szefowie Telewizji Białystok, która w tym roku zrezygnowała z organizacji koncertu finałowego. - W ubiegłym roku razem z białostockim sztabem WOŚP organizowaliśmy koncert, ale w tym roku nawet sztab nie istnieje - mówi Jacek Popiołek, dyrektor białostockiego oddziału TVP. - Jeżeli wolontariusze się dogadają i zrobią jakiś koncert, na pewno będziemy to transmitować, ale nie weźmiemy udziału w organizowaniu wielkiej imprezy. Sztab się posypał - Nigdzie nie jest zapisane, że Telewizja Polska ma obowiązek organizowania finału Wielkiej Orkiestry. Jeżeli już dochodzi do współpracy przy tym, jest to na zasadzie dogadywania się - tłumaczy Marta Wróbel z biura prasowego Telewizji Polskiej w Warszawie. - Inna sprawa, że zawsze transmitujemy przebieg finału i jeżeli sztab w danym mieście, także w Białymstoku, coś zorganizuje - nie widzę powodu, dla którego nasza ekipa nie miałaby przyjechać. Białostocki sztab "posypał się", kiedy nagle wyjechał za granicę jego szef, który od kilku lat organizował koncerty finałowe WOŚP i jednoczył wolontariuszy. Na dodatek z dotychczasowymi współpracownikami rozstał się w niezbyt przyjaznej atmosferze - swoją firmę i jej pracowników zostawił z długami ... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! 18.11.04, 17:49 jakim musisz być bezgranicznym bydlakiem jeżeli cieszy cie, że chore dzieci będą miały mniej pieniędzy. już wiem w czym się przejawia katolicyzm naszego dziennika i radyjka maryja. jesteścue obrzydliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! 18.11.04, 17:52 Anim ja za, anim przeciw Orkiestrze. ale litosci CZY POLSKA SŁUŻNA ZDROWIA NA OWSIAKU STOI??? WSTYD I HAŃBA DLA POLSKI, ŻEBY NASZE LECZENIE ZALEŻAŁO OD JURKA Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! 18.11.04, 18:06 służba zdrowia oczywiście nie stoi na Owsiaku ale sprawdż ile sprzętu przekazał w naszym imieniu szpitalom. oszoł to takie bydle które samo nie zrobi niczego pozytywnego i potrafi tylko judzic. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! 18.11.04, 18:16 aleś ty naiwny..ty wierzysz naprawdę w to ze ta kasa na chore dzieci idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! 20.11.04, 18:25 myślisz,że na radyjko ojca malwersanta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JPIII Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! IP: *.aster.pl 18.11.04, 17:51 Jak będziesz się tak niezdrowo podniecał to się spóścisz, popełniając grzech śmiertelny. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! 18.11.04, 17:55 wasza świątobliwość jak zawsze celnie ocenia oszolkow. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! 18.11.04, 18:17 za bezkarne używanie inicjałów ojca świętego powinno ci sie nałożyc solidną grzywnę a moze i miesiąc odsiadki! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser o czym piszesz , faszysto z lpr? 18.11.04, 18:37 wolnosc slowa, szmato!oszolom.z.radia.maryja napisał: > za bezkarne używanie inicjałów ojca świętego powinno ci sie nałożyc solidną > grzywnę a moze i miesiąc odsiadki! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja problemy z rozumieniem pisanego tekstu po polsku? 18.11.04, 18:42 wybacz ale ja dle ciebie jednego (jednej Chalu) nie bedę pisać w jidysz czy w hebrajskim... Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: problemy z rozumieniem pisanego tekstu po pol 18.11.04, 18:50 ciemnote celebrujesz? Obc jezyki nie dla faszystow? A to bylo o twoim zabronieniu uzywania imienia JPII. Nie ma ten facio prawa do imienia. A napewno nie jestes jego adwokatem. sady wam to ciagle, smieci nazistowskie, przypominaja. PRECZ z FASZYZMEM LPR! Bedziemy bankrutowac w sadach az do zamkniecia sklepiku.oszolom.z.radia.maryja napisał: > wybacz ale ja dle ciebie jednego (jednej Chalu) nie bedę pisać w jidysz czy w > hebrajskim... Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium Re: o czym piszesz , faszysto z lpr? 18.11.04, 19:07 faszysto? Jak już w Polsce dojdą do władzy normalni ludzie, to chyba ktoś w końcu nie wytrzyma i oskarży cię o "hate crimes" w stosunku do Polaków. Kara cię nie minie. neceser napisał: > wolnosc slowa, szmato!oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > za bezkarne używanie inicjałów ojca świętego powinno ci sie nałożyc solid > ną > > grzywnę a moze i miesiąc odsiadki! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser to hate evil is good 18.11.04, 20:16 LPR is evil. Rydzyk is evil. A ty, pedzio, mozesz mi skoczyc. Kto kogo bedzie sadzic? Silni slabych. Jak zawsze. sanctum.officium napisał: > faszysto? > > Jak już w Polsce dojdą do władzy normalni ludzie, to chyba > ktoś w końcu nie wytrzyma i oskarży cię o "hate crimes" w > stosunku do Polaków. Kara cię nie minie. > > neceser napisał: > > > wolnosc slowa, szmato!oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > za bezkarne używanie inicjałów ojca świętego powinno ci sie nałożyc > solid > > ną > > > grzywnę a moze i miesiąc odsiadki! Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium Re: to hate evil is good 18.11.04, 20:21 pedzie to będą ganiani już niedługo w Poznaniu może i ty się napatoczysz przy odrobinie szczęścia neceser napisał: > LPR is evil. Rydzyk is evil. A ty, pedzio, mozesz mi skoczyc. Kto kogo bedzie > sadzic? Silni slabych. Jak zawsze. > > sanctum.officium napisał: > > > faszysto? > > > > Jak już w Polsce dojdą do władzy normalni ludzie, to chyba > > ktoś w końcu nie wytrzyma i oskarży cię o "hate crimes" w > > stosunku do Polaków. Kara cię nie minie. > > > > neceser napisał: > > > > > wolnosc slowa, szmato!oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > > > za bezkarne używanie inicjałów ojca świętego powinno ci sie n > ałożyc > > solid > > > ną > > > > grzywnę a moze i miesiąc odsiadki! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: to hate evil is good 18.11.04, 20:28 synku, to nie wy tu rzadzicie i nie bedziecie mieli tego zaszczytu. wy mozecie swoich meczyc.sanctum.officium napisał: > pedzie to będą ganiani już niedługo w Poznaniu > może i ty się napatoczysz przy odrobinie szczęścia > > > neceser napisał: > > > LPR is evil. Rydzyk is evil. A ty, pedzio, mozesz mi skoczyc. Kto kogo be > dzie > > sadzic? Silni slabych. Jak zawsze. > > > > sanctum.officium napisał: > > > > > faszysto? > > > > > > Jak już w Polsce dojdą do władzy normalni ludzie, to chyba > > > ktoś w końcu nie wytrzyma i oskarży cię o "hate crimes" w > > > stosunku do Polaków. Kara cię nie minie. > > > > > > neceser napisał: > > > > > > > wolnosc slowa, szmato!oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > > > > > za bezkarne używanie inicjałów ojca świętego powinno ci > sie n > > ałożyc > > > solid > > > > ną > > > > > grzywnę a moze i miesiąc odsiadki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JPIII Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! IP: *.aster.pl 18.11.04, 20:27 Oszolomie, nie jednemu psu na imię Burek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czur-czur-ra Jaki jest twój numer, kochany oszołomku? IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 18.11.04, 19:01 chętnie z tobą posemesuję, a moi koledzy również. Ja dostaję 10 groszy od jednego semesesa, a ty i twoi koledzy ile dostają za każdy spam? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Jaki jest twój numer, kochany oszołomku? 18.11.04, 19:50 nie mam własnej komórki. Mam tylko służbową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czur-czur-ra Re: Jaki jest twój numer, kochany oszołomku? IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 18.11.04, 21:50 to wiem, ale przeciez nie pytałem cię o to, jaką masz komórkę. Kursy dla nd-spamerów powinni wzbogacić o naukę czytania ze zrozumieniem. To wiele spraw ułatwia, uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Jaki jest twój numer, kochany oszołomku? 18.11.04, 21:56 qr..wa w komorce to sie trzyma wegiel a ty masz telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Jaki jest twój numer, kochany oszołomku? 18.11.04, 22:05 Jezu kochany! kto w XXI wieku mówiąc o kmórce ma na myśli XIX wieczne pomieszzcenie...aleś ty zacofany! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Jaki jest twój numer, kochany oszołomku? 18.11.04, 22:08 oszolku czy za posty w ktorych dostasjesz joby tez masz płacone? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Jaki jest twój numer, kochany oszołomku? 18.11.04, 22:14 a co cie to obchodzi? a czy ty tobie Michnik płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Jaki jest twój numer, kochany oszołomku? 18.11.04, 22:21 dbam o ciebie gamoniu, patrze zebys mial na chlebek, a ty niecnoto z taką niewdzięcznością.bo jesli masz placone to poszczegolne piętrowe jby mogę rozbić na 24 liściki. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Jaki jest twój numer, kochany oszołomku? 18.11.04, 22:22 bredzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! 18.11.04, 22:21 1,666 mln zł z WOŚP idzie na owsiakowe rykowiska, pod tytułem Woodstock. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! 18.11.04, 22:23 na tą demoralizację młodzieży...ile dzieci można by wyżywić za tę sumę ile podręcznikó możnaby bło kupić stypendiów ufundowac... Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! 20.11.04, 17:21 To jest druga twarz Owsiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala Nowe Maybachy i radiostacje RM w Rosji rydzyk chce IP: 68.214.177.* 20.11.04, 18:23 i nie lubi jak ktos inny ma te pieniadze. Do diabla ze szpitalami- trzenba na propagande antysemicka w ND i RM. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! 18.11.04, 22:24 z tego na szczęście prze3stalo iść na ten wasz przystanek jezus. wy jak zwykle podwieszk\liście sie tam na krzywy ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYZUNIA Re: WOŚP owsiaka sie sypie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:30 no pewnie ze dalem. jak nie jak tak Odpowiedz Link Zgłoś