Dodaj do ulubionych

Zmarł Marcin Pawłowski

• hocest ['] ['] ['] 20.11.04, 17:20
    • Gość: Ovney Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl 20.11.04, 17:20
      Bardzo szkoda, wieczny pokój Jego duszy....
      • Gość: kasia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:27
        ['][']['] niech Mu ziemia lekką będzie.......

wielka strata... :(

"nie odkładajmy spotkań z bliskimi na później, bo możemy nie zdążyć" - ktoś mi
        bliski
      • Gość: PIOTR- reporter Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 17:28
        Odszedł, zgodnie z brutalną regułą NAJLEPSZY.
    • Gość: Daria Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 192.168.1.* / 80.51.229.* 20.11.04, 17:24
      Jestem w szoku. Wygladal na wycienczonego ale mialam nadzieje, ze z tego wyjdzie :(
      • Gość: ania Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 17:27
        szok.....
        Zapalmy Mu świeczkę.
        Bóg tak chciał.
    • Gość: marcyś Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:26
      Podziwiałem Go za upór w walce z chorobą. Widziałem go na ekranie po kolejnej
      kuracji, kiedy przepraszał telewidzów za swój wygląd.
      Jak się czuje pani Resich-Modlińska, która powiedziała, że chorzy ludzie
      (Durczok, Pawłowski) nie powinni pokazywać się na wizji.
      • Gość: piotr Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 17:38
        jesli tak powiedziała ,to miejmy nadzieje,ze nie pokaże sie nie tylko na wizii,
        ale tez na ulicy.
    • Gość: gosc Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.rzeszow.info.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:30
      <'>Szkoda...życie gaśnie,często zbyt wcześnie żeby sie z tym pogodzic
    • Gość: Aga i Adam Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:30
      Wyrazy głębokiego współczucia [`][`][`]
    • Gość: anakineky Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.. / *.e-plan.pl 20.11.04, 17:30
      Niedawno pochowalem moja Mame, ktora rowniez zmarla na nowotwor. Jestem w
      szoku, Marcin byl dla mnie symbolem walki z ta straszna choroba.
      Panie swiec nad Jego dusza...
      Przy okazji: podziekowania dla Mariusza Waltera za pomoc Marcinowi w walce z
      choroba i umozliwienie prowadzenia Faktow.
      • Gość: ah Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 17:44
        > Przy okazji: podziekowania dla Mariusza Waltera za pomoc Marcinowi w walce z
        > choroba i umozliwienie prowadzenia Faktow.

To prawda, warto w tym miejscu podziekowac panu Walterowi ze serce i pomoc
        ogromna dla Marcina w walce z choroba. Nie udalo sie i wszyscy dzis placzemy.
    • Gość: Cobolt Dobranoc Panie Marcinie:( [^][^][^] IP: 212.191.132.* 20.11.04, 17:30
      To wielka strata dla dziennikarstwa w Polsce. Bedzie nam, widza brakowalo pana na wizji. [^][^][^][^][^][^][^][^][^]
    • Gość: aga Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 20.11.04, 17:30
      [']['][']
      Marcinie- na pewno będziemy Cię pamiętać
    • Gość: migi wielka szkoda IP: *.aster.pl 20.11.04, 17:32
      tam na górze ktoś chyba robi nową stację tv
      • Gość: asia Re: wielka szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:32
        brak slow...
    • Gość: Sebastian Zakłada ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:33
      ['] to straszne, ze ludzie tak szybko odchodza [']
    • Gość: gość Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:35
      [']
    • Gość: go Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.11.04, 17:36
      Był jednym z nielicznych dziennikarzy do których miałem pełne zaufanie.
      Spokój jego duszy.

(wypadało by zdjąć reklamę przy zdjęciu)
    • paulina28 Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 17:37
      Jego juz nie ma, juz nie cierpi, nie zmaga sie, nie podnosi sie z upadku.
      Zostala w bolu Jego rodzina i Zuzia. Przytulilabym do serca Zuze i Jego zone,
      mame. Zostal w naszych sercach i wspomnieniach i zostala Jego ogromna czesc
    • Gość: grecz Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:38
      wstrząsneła mnie ta informacja :(
    • Gość: qula Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 217.75.50.* 20.11.04, 17:39
      To był profesjonalista i sumienney człowiek, dziennikarz. Odszedł za szybko, za wcześnie...
    • Gość: zyrafa_15 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.icpnet.pl 20.11.04, 17:42
      to wielka strata. Marcin Pawłowski był bardzo dobrym dziennikarzem a jeszcze lepszym człowiekiem ... szkoda, że tak szybko nadszedł czas na niego ... to naprawdę smutne ... Marcinie nie zapomnimy o Tobie ...

Uczcijmy to minutą ciszy
    • Gość: smyra21 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 80.146.246.* 20.11.04, 17:42
      Cześć jego pamięci!!!
    • Gość: Joan Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:43
      Strasznie mi przykro, bo bardzo go lubiłam i myślałam, że mu się uda. On tak
      ciężko walczył..Świat jest taki niesprawiedliwy..Ilu aferzystów, chamów i
      innego diabelskiego nasienia chodzi po całym świecie i żyją, są zdrowi a tacy
      wspaniali ludzie umierają tak młodo?Gdzie tu sprawiedliwość!!!!!!!!
    • Gość: ... Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:43
      [`]
    • Gość: Iwona P. Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:43
      Wyrazy najgłębszego współczucia Rodzinie.
    • kryniagr Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 17:44
      to bardzo smutne gdy umiera mlody czlowiek......pan Marcin byl moim ulubionym
      dziennikarzem Faktow.
    • Gość: Annette bardzo bardzo smutno....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:45
    • Gość: Phase Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:46
      Smutno... podziwiałem go za chęc walki, za to, że pomimo choroby występował na
      antenie...ech to niedobrze, że tacy młodzi i zdolni ludzie odchodzą :((
    • Gość: ..::airMac::.. Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.11.04, 17:47
      [']['][']
      • Gość: alina1 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:50
        Miałam ogromną nadzieję, że mu się uda.

[i][i][i]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka