Dodaj do ulubionych

Zmarł Marcin Pawłowski

• Gość: Tomek Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.biz 21.11.04, 00:19
      Szacunek dla Ciebie byles jednym z niewielu ludzi w tej branzy ktory na niego
      zalugiwali! Spoczywaj w spokoju!
    • bolo0596 Re: Zmarł Marcin Pawłowski 21.11.04, 00:21
      Jestem zaskoczony tą wiadomością,bardzo żałuję że już Go nie ma. Byłem
      zaskoczony jego widokiem kilka m-cy temu w TVN,nie wiedziałem.Znałem Marcina
      tylko z ekranu.
    • Gość: *** Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.lowicz.mediaclub.pl 21.11.04, 00:31
      Wielka szkoda,że Tacy ludzie odchodzą tak szybko...........a w polityce nadal
      źle-ech życie.....
    • Gość: elzbieta z. Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.10.12.vie.surfer.at 21.11.04, 00:40
      czesc Jego pamieci! dla mnie, nic nie znaczacej, zamieszkalej gdzies tam w
      swiecie polki, marcin pawlowski byl bohaterem: ilekroc wlaczalam tvn na "fakty"
      i w ten sposob patrzylam w twarz chorego m. pawlowskiego nabieralam podziwu dla
      tego czlowieka: on byl silny, bardzo silny. pokazal sie nam, ujawnial swoje
      cierpienie i swoje gasniecie, ostrzegal memento mori sprowadzajac nas na ziemie
      ta nieublagalna jedyna prawda... czesc Jego pamieci!
    • Gość: alvin no more " [*] " IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.04, 00:46
      boze! ludzie opamietajcie sie, to nie jest konkurs na ilosc wpisanych wirtualnych swieczek, czy wam to pomaga? jesli naprawde tak zabolala was jego smierc to sprobujcie sie wyciszyc, zastanowic nad zyciem i smiercia i sprobujcie docenic ich wartosc, anie scigajcie sie na ilosc swieczek, pokój
      • very_martini Re: no more " [*] " 21.11.04, 00:55
        a nie mogę się wyciszyć uprzednio zapaliwszy świeczę?
        jakoś nie wydaje mi się, żeby te dwa czynności były wzajemnym antidotum.
        daj innym prawo do, chociażby takiego składającego się z kilku kresek, wyrażenia
        zadumy i wsparcia rodziny polegającego na daniu jej sygnału, że my też myślimy o
        Marcinie.

16%VOL
        22%VAT
        • Gość: alvin Re: no more " [*] " IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.04, 01:09
          hmmm... moze to jest kolejny sposob w jaki nowoczesnosc wkracza w nasze zycie, i ten akurat do mnie nie przemawia..
    • Gość: Marian Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 00:48
      Szkoda. Walczył do końca!
    • Gość: Stefan Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 00:50
      A pamietacie jak Resich-Modlińska krytykowała Go za wystepowanie podczas
      choroby. Bo zle wyglądał. Pani Alicji to może sie na Pai zemścic powracającą
      fal\ą.
      • Gość: ... Miała rację! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 09:10
        Miała rację że go krytykowała. Swoją chorobę chowa się w domu a nie wystawia na
        wizję publicznie bo to niesmaczne zwyczajnie było.
        • Gość: pacjentka onkolog. Re: Miała rację! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:07
          daj ci Boże zdrowie, na rozum za pózno.
        • Gość: Maya Re: Miała rację! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:20
          Boze... Tylko czy w zyciu chodzi o to zeby bylo estetycznie, smacznie,
          przyjemnie? Nie, bo zycie rzadko takie jest, a jak ktos sie chce karmic takimi
          bzdurami to niech zamieszka na egzotycznej wyspie i odetnie sie od swiata.
          Obys nigdy czlowieku nie znalazl sie w takiej sytuacji jak Marcin Pawlowski.
          Wtedy dopiero by sie okazalo co jest wazniejsze: ESTETYKA CZY ZYCIE.
    • Gość: Resich Modlińska A Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 00:52
      A ja Go krytykowałam za to że wystapił będąc chorym
    • Gość: resich Modlińska A Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 00:54
      A ja Go krytykowałam za to, że wystapił podczas choroby
    • Gość: 9mm Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 00:57
      34 lata... Boże.
      Brak słów...
      ...
    • Gość: Ania Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.cefarm.kielce.pl 21.11.04, 00:57
      Nie ma co pisac....Straszne. SUPER czlowiek. Nie odbilo mu kiedy zostal znanym
      dziennikarzem. Nadal poznawal i pamietal znajomych. Rzetelny i obiektywny.
      Strasznie mi smutno.... [*]
    • Gość: Bruno Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 01:00
      Walczył do konca ....
    • Gość: Gordan Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.rene.com.pl 21.11.04, 01:09
      Za samą walkę pójdziesz (poszedłeś) prosto do nieba. Z kumplem dzisiaj w nocy
      byliśmy z tobą!!! I jesteśmy
    • Gość: Piotr Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 01:19
      Współczujemy, inni jeszcze walczą. Niektórym się uda, Marcin dał przykład, jak
      walczyć. Nie wygrał, bo Bóg tak chciał.Niech Pan Walter opiekuje się rodziną
      Marcina.Wierzymy, ze tak będzie.
    • Gość: xxx Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.11.04, 01:19
      [*]
    • Gość: lajtar Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 21.11.04, 01:23
      Żegnamy Cię, to fakt z którym trudno się pogodzić !
    • bartek79 Re: Zmarł Marcin Pawłowski 21.11.04, 01:28
      .....[*].....
    • Gość: Słuchacz TVN Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 01:29
      szkoda takich ludzi , odszedł jeden z najlepszych dziennikarzy wielka strata
    • Gość: mily Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 21.11.04, 01:29
      spotkamy sie kiedys u studnii...
    • Gość: ukk98 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 01:31
      szkoda :( [*]
    • Gość: karamba21 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 01:37
      ;( to nie fair...mial dopiero 34 lata...cale zycie przed soba...teraz najwiecej
      wsparcia potrzebuje zona Marcina Pawlowskiego,coreczka...stracic takiego
      wspanialego meza i ojca to tragedia...:(((duzo sily i wiary w to ze bedzie
      lepiej...smutny dzien...
    • Gość: Tom K Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.11.04, 01:42
      [']['][']
      Spoczywaj w pokoju...
    • Gość: polonus Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.179.117.96.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 21.11.04, 02:25
      WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ MU DAC....PANIE.....:)
      HE IS BETTER OFF.....NOW...:)
    • Gość: sandra524 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.torun.mm.pl 21.11.04, 02:29
      POKOJ JEGO DUSZY.
      • Gość: Poviss@gazeta.pl Dzieki IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.11.04, 02:31
        Marcinie, dziekuje ci ze tak wielu rzeczy zdolales mnie nauczyc.Gdziekolwiek
        jestes, do zobaczenia...
    • Gość: SLimiX Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.serwer.net 21.11.04, 03:04
      [*]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka