superspec2 15.01.25, 00:44 wskazuje kłopoty dla Trzaskowskiego. Ma z kim przegrać. wiadomosci.wp.pl/przewaga-trzaskowskiego-topnieje-w-oczach-najnowszy-sondaz-wp-7113876328004320a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Sondaż 15.01.25, 06:13 superspec2 napisał: > wskazuje kłopoty dla Trzaskowskiego. Ma z kim przegrać. > > wiadomosci.wp.pl/przewaga-trzaskowskiego-topnieje-w-oczach-najnowszy-sondaz-wp-7113876328004320a Sądzę, że te kłopoty nie wynikają z powodów programowych czy merytorycznych ale z żenującej kampanii wyborczej mówiącej do wyborcy :" jesteście idiotami" o czym świadczą pompki sportowe robione przez Trzaskowskiego w śniegu czy jego zmienne o 180 stopni poglądy z dnia na dzień aż tak, że chyba niedługo zostanie wyborczym ministrantem i weźmie ślub kościelny. Otóż nie. Wyborca aż takim idiotą nie jest panowie od marketingu politycznego i spinowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Sondaż 15.01.25, 15:08 To powtórka walki Komorowski Duda. 1. Trzaskowski nędzna kampania jak Komorowskiego myślącego, że to mecz Brazylia San Marino (gdy realnie powinno być 3:1, a nie da się tak wygrać grając od 80-tej minuty). 2. Nawrocki dobra aktywna kampania jak Dudy, stara się wszędzie go pełno, a Trzaskowski ledwo widoczny. Do wyborów kupa czasu: Konfa wygrywała z TD 16:8 by przegrać 7:14, bo za wcześnie się wystrzelała, a potem ją dobił Korwin (teraz też to robi wystawiając Brauna). Więc niech Trzaskowski nie liczy że wygra to w maju po majówce, już musi się brać do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Sondaż 15.01.25, 20:16 Niedawno pisałem, pewny kandydat na prezydenta Tadeusz Mazowiecki nie wszedł do II tury. A gdyby wszedł, to z każdym wygrałby bez trudu. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Sondaż 15.01.25, 21:19 adam.eu napisał: > Niedawno pisałem, pewny kandydat na prezydenta Tadeusz Mazowiecki nie wszedł do > II tury. A gdyby wszedł, to z każdym wygrałby bez trudu. A świstak wtedy by zawijał cukierki w sreberka. Wróżka jesteś czy jasnowidz polityczny skoro przewidujesz równoległą rzeczywistość :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Sondaż 15.01.25, 08:59 Błędem to było robienie kogokolwiek prezydentem na grubo ponad pół roku wyborami. Natomiast sam sondaż jak dla mnie zaskoczeniem nie jest. Tego należało się spodziewać. Zaskoczeniem dla mnie jest reakcja na ten sondaż. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis jaki znajdą sposób na wzrost sondaży 15.01.25, 11:26 adam.eu napisał: > Błędem to było robienie kogokolwiek prezydentem na grubo ponad pół roku wyboram > i. > Natomiast sam sondaż jak dla mnie zaskoczeniem nie jest. Może Trzaskowski weźmie potajemnie ślub kościelny i będzie przeciek z serią kolorowych foto do mediów? :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: jaki znajdą sposób na wzrost sondaży 15.01.25, 20:11 no-popis napisała: > Może Trzaskowski weźmie potajemnie ślub kościelny i będzie przeciek z serią ko > lorowych foto do mediów? :) Twoja reakcja, dobić Trzaskowskiego bez podania jakiejkolwiek Twoich preferencji z obecnych potencjalnych kandydatów na prezydenta wcale mnie nie zdziwiła. Zapewne nie tylko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: jaki znajdą sposób na wzrost sondaży 15.01.25, 21:22 adam.eu napisał: > no-popis napisała: > > > Może Trzaskowski weźmie potajemnie ślub kościelny i będzie przeciek z se > rią ko > > lorowych foto do mediów? :) > > Twoja reakcja, dobić Trzaskowskiego bez podania jakiejkolwiek Twoich preferencj > i z obecnych potencjalnych kandydatów na prezydenta wcale mnie nie zdziwiła. Za > pewne nie tylko mnie. Nigdzie nie dobijam Trzaskowskiego a jedynie realnie opisuję jego fatalną kampanię. Moje preferencje są w moim nicku :NOOOO POPiS! Nie wiem jeszcze kto to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: jaki znajdą sposób na wzrost sondaży 15.01.25, 21:30 no-popis napisała: > Nigdzie nie dobijam Trzaskowskiego a jedynie realnie opisuję jego fatalną kampa > nię. Jeżeli nie Trzaskowskiego, to kandydata popieranego przez KO. > Moje preferencje są w moim nicku :NOOOO POPiS! Tak, każdy to potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Sondaż 15.01.25, 11:48 ziobro zaskoczenia. Kto lubi mdłą konserwę? Odpowiedz Link Zgłoś