xstefciax 23.01.25, 20:49 wiadomosci.wp.pl/zakaz-wjazdu-dla-swin-z-niemiec-bo-pryszczyca-rolnicy-juz-tropia-afere-7117353909807904a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobislaw.borboje Re: Warto przeczytać 24.01.25, 17:16 Nie jestem rzeźnikiem, zatem daruję sobie czytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Niemiec do Polski jadą żywe świnie 24.01.25, 20:18 xstefciax napisała: One jechały już dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
xstefciax Re: Niemiec do Polski jadą żywe świnie 24.01.25, 21:26 Kiedyś w sklepie chciałam kupić jakieś mięso w promocji. Obcy facet stanął obok mnie i mnie przekonał, bym nie kupiła, bo to z rezerw niemieckich. Rzeczywiście było pochodzenia niemieckiego, nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: Niemiec do Polski jadą żywe świnie 24.01.25, 21:33 xstefciax napisała: > Kiedyś w sklepie chciałam kupić jakieś mięso w promocji. Obcy facet stanął obok > mnie i mnie przekonał, bym nie kupiła, bo to z rezerw niemieckich. Rzeczywiści > e było pochodzenia niemieckiego, nie kupiłam. Mialem podobną sytuacje....gdy jednak pomyslałem a co mi tam ?.... bylo za pózno. Dwie emerytki ktore mnie ostrzegaly wykupily wszystko co bylo a mi qźwa przyszlo kupić skrzydelka w promocji i bagietki czosnkowe Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Niemiec do Polski jadą żywe świnie 24.01.25, 23:09 Jakże to fascynujące, Danuto. A gdyby cię przekonał, żebyś wyszła ze sklepu oknem, wyszłabyś? 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Warto przeczytać 24.01.25, 22:02 O to tanie mięso z Niemiec. Bo mleko nie dojedzie. Nie są przygotowani. Do tego bajzel bo wybory blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Warto przeczytać 24.01.25, 22:04 hrasier_2 napisał: > O to tanie mięso z Niemiec. Bo mleko nie dojedzie. Nie są przygotowani. Do tego > bajzel bo wybory blisko. Zaczyna się walka na świnie… Odpowiedz Link Zgłoś