Dodaj do ulubionych

Wód, bez immunitetu

06.03.25, 15:59
Brawo
Obserwuj wątek
    • czytelnikus Link 06.03.25, 16:12
      czytelnikus napisała:

> Brawo
      >
      >

www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-03-05/immunitet-jaroslawa-kaczynskiego-jest-decyzja-sejmowej-komisji/
    • negativum Czekaj na atak Stefana :) 06.03.25, 16:20
      Co to jest wód?
      • stefan4 Re: Czekaj na atak Stefana :) 06.03.25, 16:26
        negativum:
        > Co to jest wód?

Chciałeś ataku, to masz: zajrzyj pod link zapodany w drugim poście w tym wątku, a sam skumasz.

- Stefan
        • negativum Re: Czekaj na atak Stefana :) 06.03.25, 19:51
          stefan4 napisał:

> negativum:
          > > Co to jest wód?
          >
          > Chciałeś ataku, to masz: zajrzyj pod link zapodany w drugim poście w tym wątku,
          > a sam skumasz.
          >
          > - Stefan

Nie rozumiem ciebie.
          Wygląda na to, że osoba często zamierająca p w b czy t w d. To dla ciebie główny problem. Tak już mam. Wychodzi tu tolerancja. Ktoś twierdzi w środku miasta, że czuje się psem i może szczać na elewację. I taka będzie jego linia obrony, bo doprowadziliście do sytuacji, że ktoś czyje się w jednym momencie psem, w innym momencie karaluchem, któremu przecież wtargnąć do nie swojego lokalu.

W wątku "wód" to już nie dotyczy.
      • j-k slabo kojarzysz... :) 06.03.25, 16:35
        negativum napisał:

> Co to jest wód?

slabo kojarzysz... :)

- to jest taki wódz - ktoremu odebrano immunitet.
      • czytelnikus Łój, domyśl się 06.03.25, 16:45
        negativum napisał:

> Co to jest wód?
        >
        >
        >
        >

Albo podpowiem skoro za trudne, zjadłem z, a ja mam wielkie łapy, kumasz?
        • bobislaw.borboje Re: Łój, domyśl się 06.03.25, 19:39
          Ty masz wielkie, a Matacki ma lepkie.
          • negativum Re: Łój, domyśl się 07.03.25, 11:01
            bobislaw.borboje napisała:

> Ty masz wielkie, a Matacki ma lepkie.

czytel. ma i wielkie, i lepkie.
      • hrasier_2 Re: Czekaj na atak Stefana :) 06.03.25, 19:49
        negativum napisał:

> Co to jest wód?
        >
        > Wóda.
        > Prokurator Ślepakura w poprzedniej kadencji Tuska pełnił też rolę rzecznika seryjnego samobójcy. Tak się złożyło, że zawsze badał sprawy głośnych samobójstw;
        generała Petylickiego, lidera samoobrony A. Leppera, świadków smoleńskich w tym chorążego Musia. Nigdy nie dopatrzył się udziału osób trzecich. Nawet jak
        nieszczęśnik strzelał sobie z dubeltówki w plecy bądź wielokrotnie nożem ranił się z tyłu.
        Bezpieczeństwo posła Mateckiego pod kuratelą tego prokuratora poważnie jest zagrożona. Ten klaun może bez mrugniecia okiem powiedzieć, że poseł miał wypadek.
        Np spadł z dachu podczas próby ucieczki z aresztu a ośmiogwazdkowcy pękac będą z zachwytu.
        >
        • negativum Re: Czekaj na atak Stefana :) 06.03.25, 19:53
          hrasier_2 napisał:

> Ten klaun może bez mrugniecia okiem powiedzieć, że poseł miał wypadek.
          > Np spadł z dachu podczas próby ucieczki z aresztu a ośmiogwazdkowcy pękac będą
          > z zachwytu.

Weźmy takie Collegium Tumanum
          Świadek zatrzymany w areszcie podciął sobie gardło kajdankami policyjnymi.
        • bobislaw.borboje Re: Czekaj na atak Stefana :) 07.03.25, 09:40
          Prowokował los, jak trzeźwiał na dachu sejmowego hotelu. To jak spadnie z dachu to nikt sie nie zdziwi. Ja płakać nie będę.
          • m78wt3c Re: Czekaj na atak Stefana :) 10.03.25, 21:40
            bobislaw.borboje napisała:

> Prowokował los, jak trzeźwiał na dachu sejmowego hotelu. To jak spadnie z dachu
            > to nikt sie nie zdziwi. Ja płakać nie będę.

Pojedyncza cela , na spacerniak też w pojedynkę.
            Gdyż aresztanci dowiedzieli się już o nowym aresztancie. Wiedzą już że hejtem przyczynił się do samobójczej śmierci chłopaka , syna posłanki Filiks ...
            Więcej na ten temat :
            www.youtube.com/watch?v=Zi6490gi-TE
    • stasi1 Re: Wód, bez immunitetu 06.03.25, 20:07
      No i co? Za to go nie wsadzą
      • privus Re: Wód, bez immunitetu 12.03.25, 22:03
        Za to nie. Ale zarzut rozmontowywania państwa przy pomocy swojej kamaryli może mieć swoje podstawy. W końcu kierownictwo sprawcze było w jego rękach.
    • hrasier_2 Re: Wód, bez immunitetu 07.03.25, 09:48
      Żandarmeria wojskowa przeszukuje mieszkanie redaktor Ewy Stankiewicz.......
      Musi padła decyzja z sądu, mają zgodę, gdyż jak widać zniesiona jest tajemnica dziennikarska. Właśnie Matecki został aresztowany i to przez ABW, panów w kominiarkach.
      Odwieziony na sygnale.
      Przeszukuje się mieszkanie redaktor, służby aresztują posła opozycji jak szpiega ale nie, szpiega to puszcza się wolno.
      Co dalej? Jest już Białoruś, czy jeszcze?
      • bobislaw.borboje Jestem usatysfakcjonowany 10.03.25, 16:15
        Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze jak odwożą Antka Macierowicza w kajdankach na przesłuchanie do prokuratora w sprawie bezprawnego ataku z Misiewiczem na placówkę NATO w Warszawie.
        • privus Re: Jestem usatysfakcjonowany 10.03.25, 21:11
          Liczy pewnie na "ciepłe" zaplecze :)
      • tapatik Re: Wód, bez immunitetu 10.03.25, 21:29
        Wyluzuj taniusza, po szpiega też przyjadą odpowiednie służby. Na razie ma tylko prawo jazdy zabrane.
        Bo oczywiście rozmawiamy o Macierewiczu, prawda?
    • tapatik Re: Wód, bez immunitetu 10.03.25, 17:47
      Bez jaj. Za pyskowanie na komisji? A co z łapówką?
    • m78wt3c Re: Wód, bez immunitetu 10.03.25, 20:02
      Okradał w zorganizowanej grupie Fundusz Sprawiedliwości w dużej części jest to fundusz pospenitencjalny przeznaczony na pomoc dla wychodzących z zakładów karnych więżniów i ich rodzin oraz dla wychodzących osadzonych z aresztów śledczych i ich rodzin. Ziobro , Matecki , Romanowski zbiegły na Węgry to robili razem z innymi.
      www.wprost.pl/polityka/11955175/specjalne-msze-i-modlitwy-za-mateckiego-pokazmy-nasza-z-nim-solidarnosc.html
    • privus Re: Wód, bez immunitetu 10.03.25, 22:49
      Początek końca?
      Wymiana Dudy na Nawrockiego nie wydaje się zmienić pogłębiającej się negatywnej atmosfery nawet w jego formacji wodzowskiej.
    • privus Re: Wód, bez immunitetu 12.03.25, 14:33
      Czas najwyższy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka