czytelnikus Link 06.03.25, 16:12 czytelnikus napisała: > Brawo > > www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-03-05/immunitet-jaroslawa-kaczynskiego-jest-decyzja-sejmowej-komisji/ Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Czekaj na atak Stefana :) 06.03.25, 16:26 negativum: > Co to jest wód? Chciałeś ataku, to masz: zajrzyj pod link zapodany w drugim poście w tym wątku, a sam skumasz. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Czekaj na atak Stefana :) 06.03.25, 19:51 stefan4 napisał: > negativum: > > Co to jest wód? > > Chciałeś ataku, to masz: zajrzyj pod link zapodany w drugim poście w tym wątku, > a sam skumasz. > > - Stefan Nie rozumiem ciebie. Wygląda na to, że osoba często zamierająca p w b czy t w d. To dla ciebie główny problem. Tak już mam. Wychodzi tu tolerancja. Ktoś twierdzi w środku miasta, że czuje się psem i może szczać na elewację. I taka będzie jego linia obrony, bo doprowadziliście do sytuacji, że ktoś czyje się w jednym momencie psem, w innym momencie karaluchem, któremu przecież wtargnąć do nie swojego lokalu. W wątku "wód" to już nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k slabo kojarzysz... :) 06.03.25, 16:35 negativum napisał: > Co to jest wód? slabo kojarzysz... :) - to jest taki wódz - ktoremu odebrano immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Łój, domyśl się 06.03.25, 16:45 negativum napisał: > Co to jest wód? > > > > Albo podpowiem skoro za trudne, zjadłem z, a ja mam wielkie łapy, kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Łój, domyśl się 06.03.25, 19:39 Ty masz wielkie, a Matacki ma lepkie. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Łój, domyśl się 07.03.25, 11:01 bobislaw.borboje napisała: > Ty masz wielkie, a Matacki ma lepkie. czytel. ma i wielkie, i lepkie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Czekaj na atak Stefana :) 06.03.25, 19:49 negativum napisał: > Co to jest wód? > > Wóda. > Prokurator Ślepakura w poprzedniej kadencji Tuska pełnił też rolę rzecznika seryjnego samobójcy. Tak się złożyło, że zawsze badał sprawy głośnych samobójstw; generała Petylickiego, lidera samoobrony A. Leppera, świadków smoleńskich w tym chorążego Musia. Nigdy nie dopatrzył się udziału osób trzecich. Nawet jak nieszczęśnik strzelał sobie z dubeltówki w plecy bądź wielokrotnie nożem ranił się z tyłu. Bezpieczeństwo posła Mateckiego pod kuratelą tego prokuratora poważnie jest zagrożona. Ten klaun może bez mrugniecia okiem powiedzieć, że poseł miał wypadek. Np spadł z dachu podczas próby ucieczki z aresztu a ośmiogwazdkowcy pękac będą z zachwytu. > Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Czekaj na atak Stefana :) 06.03.25, 19:53 hrasier_2 napisał: > Ten klaun może bez mrugniecia okiem powiedzieć, że poseł miał wypadek. > Np spadł z dachu podczas próby ucieczki z aresztu a ośmiogwazdkowcy pękac będą > z zachwytu. Weźmy takie Collegium Tumanum Świadek zatrzymany w areszcie podciął sobie gardło kajdankami policyjnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Czekaj na atak Stefana :) 07.03.25, 09:40 Prowokował los, jak trzeźwiał na dachu sejmowego hotelu. To jak spadnie z dachu to nikt sie nie zdziwi. Ja płakać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Czekaj na atak Stefana :) 10.03.25, 21:40 bobislaw.borboje napisała: > Prowokował los, jak trzeźwiał na dachu sejmowego hotelu. To jak spadnie z dachu > to nikt sie nie zdziwi. Ja płakać nie będę. Pojedyncza cela , na spacerniak też w pojedynkę. Gdyż aresztanci dowiedzieli się już o nowym aresztancie. Wiedzą już że hejtem przyczynił się do samobójczej śmierci chłopaka , syna posłanki Filiks ... Więcej na ten temat : www.youtube.com/watch?v=Zi6490gi-TE Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Wód, bez immunitetu 12.03.25, 22:03 Za to nie. Ale zarzut rozmontowywania państwa przy pomocy swojej kamaryli może mieć swoje podstawy. W końcu kierownictwo sprawcze było w jego rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Wód, bez immunitetu 07.03.25, 09:48 Żandarmeria wojskowa przeszukuje mieszkanie redaktor Ewy Stankiewicz....... Musi padła decyzja z sądu, mają zgodę, gdyż jak widać zniesiona jest tajemnica dziennikarska. Właśnie Matecki został aresztowany i to przez ABW, panów w kominiarkach. Odwieziony na sygnale. Przeszukuje się mieszkanie redaktor, służby aresztują posła opozycji jak szpiega ale nie, szpiega to puszcza się wolno. Co dalej? Jest już Białoruś, czy jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Jestem usatysfakcjonowany 10.03.25, 16:15 Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze jak odwożą Antka Macierowicza w kajdankach na przesłuchanie do prokuratora w sprawie bezprawnego ataku z Misiewiczem na placówkę NATO w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Jestem usatysfakcjonowany 10.03.25, 21:11 Liczy pewnie na "ciepłe" zaplecze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Wód, bez immunitetu 10.03.25, 21:29 Wyluzuj taniusza, po szpiega też przyjadą odpowiednie służby. Na razie ma tylko prawo jazdy zabrane. Bo oczywiście rozmawiamy o Macierewiczu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Wód, bez immunitetu 10.03.25, 17:47 Bez jaj. Za pyskowanie na komisji? A co z łapówką? Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Wód, bez immunitetu 10.03.25, 20:02 Okradał w zorganizowanej grupie Fundusz Sprawiedliwości w dużej części jest to fundusz pospenitencjalny przeznaczony na pomoc dla wychodzących z zakładów karnych więżniów i ich rodzin oraz dla wychodzących osadzonych z aresztów śledczych i ich rodzin. Ziobro , Matecki , Romanowski zbiegły na Węgry to robili razem z innymi. www.wprost.pl/polityka/11955175/specjalne-msze-i-modlitwy-za-mateckiego-pokazmy-nasza-z-nim-solidarnosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Wód, bez immunitetu 10.03.25, 22:49 Początek końca? Wymiana Dudy na Nawrockiego nie wydaje się zmienić pogłębiającej się negatywnej atmosfery nawet w jego formacji wodzowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś