don.kulawy 02.06.25, 10:51 Karol Dyzma Z was się śmieję Wieś doprowadziła Nawrockiego do zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis najkrótsza kadencja w historii III RP 02.06.25, 10:55 don.kulawy napisał: > Karol Dyzma > Wieś doprowadziła Nawrockiego do zwycięstwa. A wieś ma jakieś mniejsze prawa wyborcze, ruski frustracie POwyborczy? "Najkrótszym", w sensie czasu pełnienia funkcji :) , prezydentem w historii III RP był Rafał Trzaskowski. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: najkrótsza kadencja w historii III RP 02.06.25, 11:01 > A wieś ma jakieś mniejsze prawa wyborcze, ruski frustracie O czym ty znowu bredzisz SB-ecki kapusiu? Wieś i niepiśmienni wybrali Karola Dyzmę. Jako tako wykształceni pisior kładą na przyszłość swoja i swoich potomków. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: najkrótsza kadencja w historii III RP 02.06.25, 11:41 don.kulawy napisał: > Wieś i niepiśmienni wybrali Karola Dyzmę. Jako tako wykształceni pisior kładą n > a przyszłość swoja i swoich potomków. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: najkrótsza kadencja w historii III RP 02.06.25, 11:06 no-popis napisała: > don.kulawy napisał: > > > Karol Dyzma > > > Wieś doprowadziła Nawrockiego do zwycięstwa. > A wieś ma jakieś mniejsze prawa wyborcze, ruski frustracie POwyborczy? > "Najkrótszym", w sensie czasu pełnienia funkcji :) , prezydentem w historii III > RP był Rafał Trzaskowski. Był z dwie godziny. Jak w dobrym burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Karol Dyzma 02.06.25, 11:02 GPW reaguje na triumf Nawrockiego. Potężne spadki. Akcje banków tąpnęły next.gazeta.pl/next/7,151003,31990366,gpw-reaguje-na-triumf-nawrockiego-potezne-spadki-akcje-bankow.html#s=BoxMMtImg4 Zarówno walory PKO BP, jak i Pekao S.A. tanieją o ponad 6 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Karol Dyzma 02.06.25, 11:39 don.kulawy napisał: > GPW reaguje na triumf Nawrockiego. Potężne spadki. Akcje banków tąpnęły next.gazeta.pl/next/7,151003,31990366,gpw-reaguje-na-triumf-nawrockiego-potezne-spadki-akcje-bankow.html#s=BoxMMtImg4 > Zarówno walory PKO BP, jak i Pekao S.A. tanieją o ponad 6 procent. no i co z tego? za pare dni się odbiją. w ostatnich latach miało już miejsce wiele takich tąpnięć. i żyjesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Karol Dyzma 02.06.25, 11:09 SzachrajMacher. - Zwyciężyliśmy dzięki kibolom i kobietom lekkich obyczajów. "Kandydat, który nie dał się systemowi". Szefernaker o kulisach kampanii Nawrockiego Odpowiedz Link Zgłoś
tymek.rota Re: Karol Dyzma 02.06.25, 11:45 don.kulawy napisał: > Wieś doprowadziła Nawrockiego do zwycięstwa. słusznie prawisz kulawy, trzeba Niemca, oni wprawieni w paleniu polskich wiosek właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Karol Dyzma 02.06.25, 11:47 Słusznie prawisz tyłek. Trzeba Niemca bo on lepiej płaci za polskie dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
tymek.rota Re: Karol Dyzma 02.06.25, 11:57 don.kulawy napisał: > Słusznie prawisz tyłek. Trzeba Niemca bo on lepiej płaci za polskie dziewczyny. rozumiem kulawy twoją rozpacz, ale ja nie mam z tym nic wspólnego. Oddałem głos nieważny właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Karol Dyzma 02.06.25, 12:10 Pozwoliłeś zadecydować za siebie niepiśmiennym i wieśniakom. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
tymek.rota Re: Karol Dyzma 02.06.25, 12:15 don.kulawy napisał: > Pozwoliłeś zadecydować za siebie niepiśmiennym i wieśniakom. Gratulacje. no tak, w twoje ręce złożyłem mój los. Bo widzisz kulawy, dla mnie żaden się nie nadawał właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tymek.rota Re: Karol Dyzma 02.06.25, 12:25 ale czemu kulawy wklejasz jakieś fotki? Zrozum mnie, jeden do niczego i drugi też. Więc skreśliłem obu. Jesteś w stanie to ogarnąć właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Karol Dyzma 02.06.25, 12:40 "Wieś doprowadziła Nawrockiego do zwycięstwa. " Nie wieś, tylko miasto - sama Warszawa to 360 tysięcy głosów na Nawrockiego, Kraków 187 tysięcy, Wrocław 130 tysięcy, Łódź 125 tysięcy, Poznań 88 tysięcy. To miasta zdecydowały, nie wsie. Odpowiedz Link Zgłoś