Dodaj do ulubionych

Wróciły reparacje, tylko nie dla Polski, a od Pols

25.01.26, 01:09
Wróciły reparacje, tylko nie dla Polski, a od Polski. x.com/michniklukasz/status/2015022838223081594?s=20
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Wróciły reparacje, tylko nie dla Polski, a od 25.01.26, 02:27
      to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> Wróciły reparacje, tylko nie dla Polski, a od Polski. x.com/michniklukasz/status/2015022838223081594?s=20
      Jak widać, Was ruskich to cieszy.
    • no-popis Krótka recenzja 25.01.26, 02:39
      Krótka ilustracja obrazująca czego bronisz o co atakujesz.
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Krótka recenzja 25.01.26, 09:28
        Ty faktycznie jesteś umysłowo chory.
        • no-popis Re: Krótka recenzja 25.01.26, 10:24

> Ty faktycznie jesteś umysłowo chory.

Jak widać wyżej, nie pierwszy raz, nie masz nic do powiedzenia co w zasadzie oznacza bezsilność wobec moich argumentów.
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: Krótka recenzja 25.01.26, 10:28
            Ty masz cos do powiedzenia? Tak samo jak twój wierny komsomolski kumpel storima zawsze tylko o jednym i nigdy nie na temat.
            Skoro popierasz AFD do się nie wstydź i przyznaj to oficjalnie tu na FK.
            • storima Re: Krótka recenzja 25.01.26, 10:33

> komsomolski kumpel storima

Typowe oszczerstwa fałszujące moją tożsamość i łgarstwa antypolskiego Rosjanina.

Od początku pełnoskalowej agresji bandyty na Ukrainę ukazuję propagandową antypolską działalność putinowskiego Rosjanina:

storima Re: Smętne przemyślenia. 10.03.22, 00:25
              pies.na.czarnych napisała:
              (…)
              > Zgadzasz się lub nie to jest twoja sprawa. Ja jestem tylko messengerem.
              >

Nie przyzna się, że wypisuje brednie.
              Agresywnie ubliży.
              Po czym zbanalizuje swój brak taktu, kultury i pełen pychy w pogardzie dla interlokutora powie, że on tu jedynie "przekazuje czyjeś informacje".

Ciekawe czy równie cynicznie skomentuje swoje skandaliczne, antypolskie tu zachowania gdy padnie terror zbrodniarza wojennego Putina. Którego na FK jest tylko messengerem.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,173311397,173311397,Smetne_przemyslenia_.html#p173315668
              Ten profesjonalnie szkolony łgarz sam WŁASNORĘCZNIE deklaruje się na polskim forum jako putinowska tuba.
              Wysłannik kremlowskiej antypolskiej machiny zniszczeń i zagłady.

Nie dla manipulacji putinowskiej trollni w naszej przestrzeni internetowej:
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Krótka recenzja 25.01.26, 11:28
        Obi -Wan Kennobi
        @KennobiWan
        ·
        41m
        Rozumiem, że w 2018r., gdy cały demokratyczny świat unikał Rosji jak ognia, pan w Moskwie „wstawał z kolan”, spotykając się z bliskim współpracownikiem Putina, Aleksandrem Szkolnikiem, odpowiedzialnym za propagandę historyczną w całej Rosji. Bezczelność pana nie zna granic! RT+❤️ x.com/KennobiWan/status/2015360502910615652?s=20

https://pbs.twimg.com/media/G_f_og0WYAAYXWw?format=jpg&name=small
        https://pbs.twimg.com/media/G_f_ohFXAAAYld9?format=jpg&name=small
    • storima Re: Wróciły reparacje, tylko nie dla Polski, a od 25.01.26, 10:39
      To nic nieznaczący wygłup jakiegoś nieskoordynowanego polityka.

Istotne dzieje się TUTAJ:

Pierwszy raz w historii wystawiliśmy Rosji kompleksowy rachunek za zbrodnie i grabieże, jakich ZSRR dokonało na Polsce i Polakach. Wynik? Ponad 8624 mld dolarów, a więc 31,15 bilionów złotych, za samo utracone PKB. A to nie koniec. Wyliczyć trzeba także zrabowany majątek - w tym całe Kresy - oraz wartość pracy, której nie wykonały osoby zabite przez Armię Czerwoną i NKWD.
      polskieradio24.pl/artykul/3580264,reparacje-od-rosji-wyliczylismy-historyczny-rachunek-za-ii-wojne-swiatowa

Dlatego mówimy NIE rosyjskim trollom w polskiej przestrzeni internetowej.

CZYTAJ:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka