Dodaj do ulubionych

Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia

• Gość: JEBAJ ICH [...] IP: 81.15.160.* 25.11.04, 00:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Przewidujacy [...] IP: *.intern.mad / *.61.104.19.host.de.colt.net 25.11.04, 00:36
      • Gość: i [...] IP: 81.15.160.* 25.11.04, 00:46
      • Gość: cyklista [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 03:33
        • Gość: Max Kuron i LPR IP: 81.15.183.* 25.11.04, 13:54
          Piszecie co oznacza LPR. Moja odpowiedz jest tak: Liga Poprawnie Rozumujacych.
          Kochani, przeciez chodzi o jedno: Niech naszymi wzorami beda ludzie naprawde
          szlachetni.
    • Gość: Lukasz TOLERANCJA Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.pbi.bellsouth.net 25.11.04, 00:46
      Panie Janie , glupoty pan gadasz i tylko sie pan osmiesza.
    • Gość: maruda Jacek Kuroń IP: *.gdynia.mm.pl 25.11.04, 00:48

LePeRowcy w swej nieskończonej głupocie nie pozwolą niedługo na nadanie szkołom
      św. Pawła Apostoła, św. Franciszka z Asyżu, bo mieli ewidentnie złe życiorysy.

Przypominam endeckiej hołocie, że bez Jacka to byście dzisiaj nie mieli żadnego
      głosu. Pałą w dupę i do aresztu.

A więc wara od Jacka i jego papierosów.

• pan.nikt Re: Jacek Kuroń 25.11.04, 00:56
        PIEPRZYSZ

Nie oceniam Jacka, ani źle, ani dobrze.
        Miał kupe czerwonych palm w zyciorysie.
        Mało tego.
        Żyłem kupę lat w komunie.
        Paszport, to była gratka.
        No to p[owiedz mi jak Maciej dostawał paszport majac "takiego" tatusia???

Oczywiście, byłteż demokratą i walczył z .....
        No własnie z czym??
        Z komuną??
        Czy z kumplami, z z którymi się skłócił??
        • Gość: basia Re: Jacek Kuroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 06:56
          Panie.nikt

Twój nick jest odzwierciedleniem Twojego stanu umysłu. Maciej przed 89, rokiem
          nie dostał ani razu paszportu, za to w latach 70-tych dostał wstrząsu mózgu po
          napadzie bojówek "robotniczych" na jego i rodziców mieszkanie, później go
          internowali i wyrzucili ze studiów, potem zniszczyli rodzinę (zmarła matka i
          dziadek, a ojciec - Jacek- siedział w więzieniu). Podejrzewam, że część
          wypowiadających sie na tym forum, to starzy SB-ecy, który w tamtych czasach
          uczestniczyli w takich bojówkach...
        • Gość: ja Re: Jacek Kuroń IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 25.11.04, 12:24
          panie nikt , zostan nikim już do końca swoich dni. skoro kiedys siedziałeś cicho jak mysz pod miotłą to niech tak zostanie .
          • pan.nikt Re: Jacek Kuroń 25.11.04, 12:33
            Pokrywasz swoją niewiedze agresją
            Brawo!!
            Tylko ie mien się inteligencją.

Ja jestem nikim, a ty jesteś jeszcze mniej.
    • Gość: Tekla IDOL niepełnosprawnych?? Coś w tym jest !! IP: *.devs.futuro.pl 25.11.04, 01:02
      Chciał...niby chciał ...sprawiedliwej Polski..a przeszedł do historii jako zupa
      żebracza i jako zasiłek dla bezrobotnych....
      ...inny 'orzeł"..Modzelewski...zaszył się w historii sredniowiecza...
      KLĘSKA!! Rozprowadzili do władzy Ziobrę, KAczory i Rokitę...plus Giertych-
      portret pamięciowy...a do tego ks. Jankowskiego i Radio Maryję....
      ...no po prostu całkowity SUKCES!!! ...i nic tylko ich imieniem chrzcić szkoły
      i fabryki...najlepiej stocznie i kopalnie...jak najwiecej..:):)
      ...przed śmiercią zaczął ostrzej socjalizować i popierać alter-
      globalistów...ale najpierw przepchał "PLAN BALCEROWICZA".....
      ...obrzydliwość...
      ...inny IDOL marca 68`...poprzez GW poparł skrajnego reakcjoniste BUSHA w jego
      wojnie w IRAKU....
      ..może i uczciwi...ale jeżeli uczciwi do strasznie głupi bo im NIC nie wyszło..
    • Gość: Mosiek W tej szkole PĘDZA BIMBER dlatego Kuroń patronem IP: *.twmi.rr.com 25.11.04, 01:03
      i na lekcjach "prac ręcznych" nauczyciele uczą majstrować aparaturę do
      PĘDZENIA BIMBRU ze zgnitych kartofli oraz buraków cykrowych.

Pewnie ucznoweie szanuja hasło Kuronia:

"Robotnicy produkujta BIMBER w DOMU i NIE KUPUJCIE legalnego alkoholu, żeby
      nie zasilać kasy państwowe Jaruzelskiego"

Na polegała walka Kuronia z komunizmem.

Czy juz zapomnieliscie to chasło ?

Widzicie, dzieci w Łodzi znają to piękne chasło "opozycjonisty demokratycznego"
      dlatego Kuroń jest pastronem szkoły.

Rozumiecie teraz ?
      • chilum Re: W tej szkole PĘDZA BIMBER dlatego Kuroń patr 25.11.04, 13:18
        Kiedy się zalogujesz wielonickowy paszkwilancie stwarzający pozory istnienia osób o podobnych poglądach??
        • Gość: icek Re: W tej szkole PĘDZA BIMBER dlatego Kuroń patr IP: *.mlyniec.gda.pl 25.11.04, 17:41
          Uś przypomnijcie sobie Torę.
    • Gość: nastka Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 01:05
      A czy LPR zrobił coś dla biednych o których tak bardzo się martwi? Będąc
      dyrektorem szkoły zwróciłam sie do ministra Kuronia o 10 mnl zł na
      dofinansowanie dożywiania dzieci i młodzieży. Beż żadnych znajomości, po
      uargumentowaniu prośby, pomoc otrzymałam ku zdumieniu wszystkich politykierów.
      Radość z otrzymanych pieniędzy była ogromna. I proszę LPR o ważenie słów w
      swoich wypowiedziach o człowieku, który życie swoje poświęcił dla wolności.
      Dzięki takim ludziom jak Jacek Kuroń powstała wasza partia i radzę o tym nie
      zapominać w swoim LPR- owskim zacietrzewieniu i głupocie jak słusznie zauważył
      Woda
      • pan.nikt Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia 25.11.04, 01:08
        A ze swojego dawał??
        No i dlaczego próbował dawać nam rybę, a odebrał wędkę??
    • Gość: Kremik Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: 213.134.163.* 25.11.04, 01:24
      św. Piotr za młodu wcale taki święty nie był!
    • Gość: Obiektywny Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: 158.75.211.* 25.11.04, 01:25
      szok, po prostu szok ... jak mozna probowac nie docenic tak WIELKIEJ POSTACI
      jaka byl KURON !!! Nie dosc, ze ma zostac partronem jakies mizernej szkoloy !!!
      LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE !!! KOMU ZAWDZIECZAMY NIEPODLEGLOSC ??? odnosze sie do
      Waszego sumienia ! Tragedia !
      • pan.nikt Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia 25.11.04, 01:31
        SUMIENIE SOBIE, A ROZUM SOBIE.
        mój rozum mówi, ze Kuroń ma wiele za uszami i nie jest postacią jasną.

Odpowiedz mi na pytanie.
        W tamtych chorych czasach paszport był rarytasem.
        To jakim cudem dostawł paszport Maciej??
        Majac takiego ojca??/
        Cud, czy zmowa????????
        • Gość: Romanowski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 07:19
        • Gość: basia Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 08:22
          Panie.nikt
          Nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz pojęcia! Skąd w Tobie tyle
          nienawiści do Macieja?
          Twój nick jest odzwierciedleniem Twojego stanu umysłu. Maciej przed 89, rokiem
          nie dostał ani razu paszportu, za to w latach 70-tych dostał wstrząsu mózgu po
          napadzie bojówek "robotniczych" na jego i rodziców mieszkanie, później go
          internowali i wyrzucili ze studiów, potem zniszczyli rodzinę (zmarła matka i
          dziadek, a ojciec - Jacek- siedział w więzieniu). Podejrzewam, że część
          wypowiadających sie na tym forum, to starzy SB-ecy, który w tamtych czasach
          uczestniczyli w takich bojówkach...
          • pan.nikt Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia 25.11.04, 12:04
            Taaaaaaaaaak, a jak wyjeżdzał do USA. Na podstawie karty rowerowej??

Nie, nie nienawidzę ani Jacka, ani Macieja, nawet ich lubię. Sa po prosyu ludźmi. Z ludzkimi wzlotami i upadkami, tak jak Ty , czy Ja.

Pomyśl. czy historia Jacka nie jest mocno pokrecona??
            Czy to rzeczywiście bohater całkiem pozytywny??
            • Gość: ja Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 25.11.04, 12:35
              pewnie jedyny całkowicie pozytywny bohater , jakiego znasz, to mc giver ( czy jakoś tak )
              • pan.nikt OT, POWIEDZIAŁ CO WIEDZIAŁ 25.11.04, 13:23
                OT, POWIEDZIAŁ CO WIEDZIAŁ.
                A małooooooooooo wiedział.
            • Gość: basia Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:58
              Panie nikt. Jak już pisałam nie znasz faktów. Maciej w czasach komuny NIE
              JEŹDZIŁ zagranicę. Bardzo wiele wycierpiał, angażując się w działalność swoich
              rodziców, a od 1980 roku Niezaleznego Zrzeszenia Studentów. W Stanach
              Zjednoczonych był dopiero w połowie lat 90-tych. Masz niestety groźną skłonność
              do dowolnej interpretacji faktów i robienia ludziom wody z mózgu poprzez
              mówienie połowy prawdy. Skąd my to znamy?...
              • pan.nikt ?? 25.11.04, 14:09
                Jesteś pewna, czy przypuszczasz??
                Chyba jednak to drugie
                • Gość: basia Re: ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:08
                  Jestem pewna. Znam Macieja i jego rodzinę od dwudziestu paru lat. Nikt - proszę
                  Cię nie judź już więcej na tym forum. Jedną z metod walki z tak zwaną opozycją
                  było przez całe lata rozpuszczanie na temat poszczególnych osób obrzydliwych,
                  fałszywych plotek. Nawiasem mówiąc w trakcie rewizji i zatrzymań SB wpisywało
                  nam ochoczo, że zatrzymanie następuje z powodu rozpowszechniania fałszywych
                  informacji. Gdy czytam takie wypowiedzi, jak Twoje to przypominają mi się
                  najgorsze czasy...
    • Gość: MTS o bandytach KIM NAPRAWDE SA HITLEROWSKIE POMIOTY Z LPR IP: *.dynamic.mts.net 25.11.04, 01:35
      Jedyna formacja polityczna , ktora poszla na kolaboracje z Hitlerem zaraz po
      klesce wrzesniwej byli wlasnie narodowcy!Powstala jesienia 1939 roku
      organizacja narodowo radykalna zakladala obudowe miniaturowego panstwa
      polskiego przy boku hitlerowskich Niemiec,Przywodca byl niejaki Andrzej
      Swielicki, jednym z kierujacych ksiadz Stanislaw Trzeciak-(zaraz przed wybuchem
      wojny ks Trzeciak postulowal umieszczenie Zydow w gettach i oznakowanie
      ich!Wladze polskie uznaly ksiedza za wariata i skierowaly na przymusowe badania
      psychiatryczne.) Organizacja narodowo radykalna doprowadzila do pogromu Zydow w
      czasie swiat wielkanocnych w Warszawie (tzw pogrom wielkanocny) Latem ONR
      zorganizowala jeszcze demonstracje w Warszawie na czesc Hitlera po pokonaniu
      Francji na froncie zachodnim, uczestniczylo w niej ok 1000 osob.Hitlerowcy
      nigdy nie mieli zamiaru traktowac powaznie kolaborantow ,Swietlicki zostal
      rozstrzelany w Palmirach, ks Trzeciak zginal zastrzelony w czasie masakry
      ludnosci cywilnej podczs powstania warszawskiego na dziedzincu swojej parafii.
      • Gość: CzerwonaBandziorka KIM NAPRAWDE SA HITLEROWSKIE POMIOTY Z PZPR-SLD IP: *.c5b7d1.client.atlantech.net 25.11.04, 12:04
        Jedyna formacja polityczna , ktora poszla na kolaboracje z hitlerem zaraz po
        klesce wrzesniwej byli wlasnie komunisci (patrz agent Nowotko)!Powstala latem 1921 roku organizacja komunistyczna PPR zakladala utworzenie
        polskiej republiki sowieckiej w panstwie stalinowskich Sowietow, Przywodca byl niejaki zyd Nowotko, jednym z kierujacych z moskwy byli dzierzynski i marchlewski. Wladze polskie uznaly ppr za organizacje szpiegowska moskwy
        i wykonywaly na nich wyroki.
        Podczas wojny PPR i Armia Ludowa wspolracowala z hitlerowcami i sovietami wydajac patriotow polskich do obozow koncentracyjnych. Wielu z nich
        zostalo rozstrzelany w Palmirach. Po wojnie pprowscy komunisci wymordowali razem z sovietami okolo 50 tysiecy zolnierzy AK.
        • Gość: MTS KIM NAPRAWDE SA HITLEROWSKIE POMIOTY Z PZPRi LPR IP: *.dynamic.mts.net 25.11.04, 15:59
          Nowotko byl szpiclem hitlerowskim i zostal zabity przez braci Molojcow, a tych
          z kolei zalatwil Gomulka z przyjaciolmi z czerwonej bandy.Rodzimi komunisci i
          narodowcy z pod znaku nsz toczyli zaciete walki zwlaszcza na kielecczyznie ku
          uciesze niemcow.Polalo tam sie sporo polskiej krwi , oj polalo!Rzad w londynie
          grozil sadami polowymi ale nic nie pomoglo!Zbrodnie komunistow sa przeogromne i
          tez moge o nich pisac np o zagladzie polskich republik(okregow)autonomicznych
          na terenie zsrr,o powstaniu w Czortkowie jedynym polskim powstaniu pod okupacja
          soviecka, o zmuszeniu Polski do oddania Krystynopola w 1952 roku i wypedzeniu
          ludnosci polskiej,nie wspominajac Katynia i wszystkich zbrodni po 17
          wrzesnia.To jest inny temat na inna okazje , mozemy pogadac wtedy np o Lwowie ,
          okolicznosciach kapitulacji gen Langnera, o zdrajcach witajacych czerwona
          armie,o Stanislawie Jerzym Lecu,Tadeuszu Boyu Zelenskim, J.Putramencie i ich
          dzialalnosci pod okupacja soviecka.
    • Gość: Emeryt Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.inter / *.inter-c.pl 25.11.04, 01:38
      No cóz na debili nie ma rady. liga porypanego rydzyka stanowi poażne zagrożenie
      dla Polski. Takie oszolomy jak wrzodaki, giertychy to sztandarowe postacie. Do
      tego strąk, pęk. Nawet splunąć nie warto.
      • pan.nikt Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia 25.11.04, 01:40
        Rozumiem, że emeryt UB.
        Prawda??
      • Gość: Polka Eliza/ bezpa Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.ny325.east.verizon.net 25.11.04, 04:31
        Prawde emerycie mowicie .Pozdrawiam.
    • Gość: Jacek - US W manufakturze utworzyc ZOO dla LPR-owcow IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 01:40
      Nalezy umiescic LPR- owcow z klatce, w nowo budowanej Manufakturze i pozwolic
      ich ogladac za pieniadze. Jako gatunek, ktorego inteligencja jest bliska zeru,
      a ktorzy jednak zaszli tak wysoko.
      • pan.nikt Re: W manufakturze utworzyc ZOO dla LPR-owcow 25.11.04, 01:42
        Brawo inteligencie z IQ około 80.
    • Gość: inż. Mamoń Patronem ligi... IP: *.jablonowo.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 01:44
      jest Jaś Fasola
      • Gość: Hegemon Re: Patronem ligi...Jas Fasola IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 02:18
        Oj, to zbyt szlachetny patron.
        Jas Fasola jest postacia kultowa i nie zasluguje na takie upokorzenie.

Przykro mi, inz. Mamon. ;o) Mnie rowniez jest przykro.

Moze np. Eddie Edwards zwany Orlem? I symbol odpowiedni i loty rownie wysokie.
    • Gość: ro duck Boże! Chroń Polskę od LPR! IP: *.betanet.pl 25.11.04, 02:06
      i jej wszy...
    • Gość: Hegemon KOMISJA - deja vu? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 02:13
      Ogladaliscie kiedys taka sztuke, bodajze pod tytulem "Komisja"?
      Stuhr gral przewodniczacego tegoz ciala powolanego, aby wybrac 10 Wielkich
      Polakow, ktorzy mieliby byc uwiecznieni na medalach.
      Oprocz niego, bylo kilku przedstawicieli partii - odpowiednikow PSL, LPR
      (obecnego, bo wtedy to inna partia przewodzila 'narodowcom'), ZChN.
      Rewelacyjne rozmowy, konflikty, tymczasowe sojusze i male wojny o kolejnych
      kandydatow.

No i slowo cialem sie stalo - takaz Komisja odegrala swoja role, szkoda,ze w
      realnym zyciu.

Lige Pozbawionych Rozumu pozdrawiam, a co, niech chociaz tyle maja.
      • pan.nikt Lepsze LPR od sprzedawczyków z PO 25.11.04, 02:16
        Lepsze LPR od sprzedawczyków z PO.
        Niech ich złodzieji piekło pochłonie
        • Gość: BUJAK Re: Lepsze LPR od sprzedawczyków z PO IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 25.11.04, 03:14
          przecietny Polak nie wie o klice
          zydowskiej(gieremek,kuron,michnik,kwasniewski,berman=) prowadzaca do upadku
          finansowego i moralnego NARODU POLSKIEGO
    • Gość: box BOZE, CHRON POLSKE PRZED LPR !!! IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 02:38
      • Gość: Miska [...] IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 06:19
    • Gość: Wikary Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 02:59
      A może by tak tą szkołę im.Giertycha nazwać ? przecierz to ofiara prześadowań
      sms-owych.
      • Gość: Ewelina z SLD Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 03:04
        Tak popiera ta szkoła powinna nosić imię R Giertycha ew Wrzodaka.
        • pan.nikt Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia 25.11.04, 03:07
          Oczywiscie bzdura.
          Giertych, to jeszcze ni bohater.
          ale
          ale
          ale asze plucie na nic
          mam nadzieje, że Giertych i spółka rozliczy okragłostołowych bandytów i złodzieji, ba morderców Polaków.
          Bo jak inaczej nazwać upodlenie narodu, jak nie morderstwem???
    • Gość: Anna z USA Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 03:12
      Gratuluje p.Elzbiecie zwyciestwa - uwazam, ze p.Kuron zasluzyl sobie na patrona
      szczegolnie takiej placowki.
      • Gość: MUNDEK [...] IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 25.11.04, 03:19
    • Gość: jan Brawo dla dyrekcji IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 03:14
      Ciekawi mnie tylko jedno ile lat mieli ci oportunisci kiedy Jacek nadstawial
      tylek za to zeby oni mogli dzis spokojnie krasc. On napewno nie byl zlodziejem
      a juz na 100% nie byl tak skrzywiony jak czlonkowie LPR
    • Gość: Waniak [...] IP: *.twmi.rr.com 25.11.04, 03:24
    • Gość: Polka Eliza Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.ny325.east.verizon.net 25.11.04, 04:26
      Jestem w szoku po po przeczytaniu wiekszosci postow.Bylam dumna ,ze jestem
      POLKA .Zobaczylam obraz Polakow i mam odruch wymiotny jaka to swolocz ,ludzie
      chorzy z nienaweisci do innych ,dno a ja chcialam tam wracac .To bagno .Zero
      szacuku dla ludzi.Olewam was zostaje na emigracji .Dostrzegam komfort z braku
      obcowania z rodakami w wykonaniu jak na forum.Nie pozdrawiam.
      • Gość: Cezary Trąbski Św. Jacek IP: 193.217.170.* 25.11.04, 06:01
        Św. Jacek

Dzisiaj nie odszedł od nas Jacek Kuroń
        Za miłość oraz rozstanie łzę raz uroń
        Tak nie dawno uraczył nas wolnością
        A naszą wspólną naturę wrażliwością

I na mnogie lata wrzucony za kraty
        On odmierzał kroki swobody na raty
        Jacek swobodną Ojczyznę nam pozostawił
        Troski i opieki nas nie pozbawił

I rozdał Jacek rodakom własne dzieło
        By marzenie jego w górę się pięło
        Obowiązkiem naszym jest zadbanie
        Aby nie uszło te Jacka staranie

Cezary Trąbski
        2004-06-26 23:13:35

• chilum Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia 25.11.04, 13:25
        Rozumiem Cię w zupełności.

Ja jeszcze kilka lat tu zostanę,a potem do domu.
        Na Javin IV....
      • chilum Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia 25.11.04, 13:28
        Rozumiem Twoją postawę w zupełności.

Ja jeszcze kilka lat(najwyzej) zostanę tu,a potem do domu na Javin IV..
      • Gość: icek Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.mlyniec.gda.pl 25.11.04, 18:01
        Pani Elizo, toż to większość listów pisze ten sam redaktor i właściciel
        tejże gazety. I to tworząc pozytywy i odpowiadając na nia jako "czarny
        charakter".
        Naprawdę jest tu inaczej
    • synziemi Poznac glupiego po przynaleznosc partyjnej jego... 25.11.04, 05:59
      Dziekuje Bogu za to, ze nie mam w rodzinie glosujacych na LPR bo musialbym
      nazwisko zmienic...
    • Gość: Josef46 Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.lub73.int.pl / *.int.pl 25.11.04, 06:02
      Aby pani dyrektor była szczęśliwsza,niech sprawdzi sobie rodowód śp.Jacka K.
    • Gość: knipser Re: Jak radni LPR zbadali życiorys Kuronia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 06:03
      Jest to przestroga dla całego narodu.
      W dniu wyborów które nadejdą, należy w domu pozamykać, powtarzam pozamykać
      nasze kochane babcie, kochanych dziadków, gdyż przed urnami wyborczymi są
      najgroźniejszą broniadla swoich rodzin, swoich sąsiadów, zamieniają sie w
      demony zwane bigoty,dewoty,cioty kościelne.
      To ten tzw elektorat bezie musiał byc w lokalach bo taki dostanie rozkaz od
      Toruńskiego GURU - inaczej ci nasi kochani dziadkowie bedą mieli GRZECH.
      Co nas czeka?
      Wrzody na całym ciele! A do tego jeszcze pchający się do premierostwa niejaki
      Maria-ma zły zgryz, lub wściekłość wykrzywiła mu gębę
      • Gość: UWAGA DEBIL!!! [...] IP: *.dynamic.mts.net 25.11.04, 06:23
    • Gość: Cupper [...] IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 06:11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka