Dodaj do ulubionych

Uwaga! Na ring wchodzą prof. Domański i Richard

28.03.26, 10:46

Obaj są rówieśnikami i obaj byli zdolnymi i pracowitymi studentami. Obaj interesują się i z powodzeniem uprawiają podobną a nawet identyczną dziedzinę socjologii stosowanej. Obaj pełnią ważne funkcje w Polskiej Akademii Nauk i obaj, co najważniejsze, z pełną, mam taką nadzieję, szczerością intelektualną "umacniają naukowo" przekaz medialny naszego duopolu wspierając jednocześnie przekaz informacyjny Kaczyńskiego i Tuska '
Nic dziwnego, że zarówno "ulica" jak i "salony" z niecierpliwością oczekują na taki pojedynek

Myślę, ze wszyscy forumowicze i cała Redakcja Forum również drży z niecierpliwienia.
Ja drżę, a Wy ?
Obserwuj wątek
    • mazala2 Re: Uwaga! Na ring wchodzą prof. Domański i Richa 28.03.26, 13:29
      Nikt nie zna tych znakomitych nazwisk i stąd brak zainteresowania tematem wątku?
      • hana2 Re: Uwaga! Na ring wchodzą prof. Domański i Richa 28.03.26, 15:06
        Ładna pogoda to ludzie na działce siedzą. Działka sama się nie skopie.
        • mazala2 Re: Uwaga! Na ring wchodzą prof. Domański i Richa 28.03.26, 15:25
          hana2 napisała:

> Ładna pogoda to ludzie na działce siedzą. Działka sama się nie skopie.

Będą buraki sadzić?
        • mazala2 Re: Uwaga! Na ring wchodzą prof. Domański i Richa 28.03.26, 15:50
          hana2 napisała:

Trudno mi uwierzyć, że tacy forumowicze jak bobisław, hrabia, buldog, czndrs, stasi, 2468 czy Stefan lub tapik mogą mieć działki.
          A skopanie komuś tyłka mogą traktować jako inaczej jak dosłownie😧🤔
          • stefan4 Re: Uwaga! Na ring wchodzą prof. Domański i Richa 28.03.26, 16:25
            mazala2:
            > Trudno mi uwierzyć, że tacy forumowicze jak [...] Stefan [...]

Mazalo, o co Ci chodzi? Dmiesz w fanfary wymieniając jakieś dwa nazwiska, nie puszczasz farby, po co je wymieniasz i dlaczego akurat takie — i spodziewasz się ożywionej dysputy?

- Stefan
            • opa34 Re: Uwaga! Na ring wchodzą prof. Domański i Richa 18.04.26, 10:31
              Caly zakonik Mazala,tylko gornolotne pierdoly produkuje
              • mazala2 Re: Uwaga! Na ring wchodzą prof. Domański i Richa 19.04.26, 19:28
                opa34 napisał(a):

> Caly zakonik Mazala,tylko gornolotne pierdoly produkuje

Wiosenny bałwan.
        • mazala2 Re: Uwaga! Na ring wchodzą prof. Domański i Richa 28.03.26, 17:18
          hana2 napisała:

Czytałaś post Stefana?

W tym wątku.
    • mazala2 Re: Uwaga! Na ring wchodzą prof. Domański i Richa 17.04.26, 20:48
      Cosik mi się wydaję, że ten "rozłam" w Prawicy, z Morawieckim w głównej roli, to pomysł obu wymienionych w tytule wątku, Panów Profesorów.
      • no-popis rozłam popieram 18.04.26, 10:16
        mazala2 napisał:

> Cosik mi się wydaję, że ten "rozłam" w Prawicy, z Morawieckim w głównej roli,
        > to pomysł obu wymienionych w tytule wątku, Panów Profesorów.
        Popieram ten rozłam. Im szybciej tym lepiej.
        • mazala2 Re: rozłam popieram 18.04.26, 11:51
          no-popis napisała:

> mazala2 napisał:
          >
          > > Cosik mi się wydaję, że ten "rozłam" w Prawicy, z Morawieckim w głównej
          > roli,
          > > to pomysł obu wymienionych w tytule wątku, Panów Profesorów.
          > Popieram ten rozłam. Im szybciej tym lepiej.
          >
          >
          >
          >

Również popieram.
          • mazala2 Re: rozłam popieram 19.04.26, 19:26
            Rozłamy, jeśli są, wychodzą wszystkim na dobro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka