Dodaj do ulubionych

Brawo Batyr

31.03.26, 12:02
Brawo Batyr! Tak trzymaj i Order Lenina masz w kieszeni.

鈥硷笍PILNE馃嚭馃嚫馃嚨馃嚤馃殌

Waszyngton sugeruje, by jedna z polskich baterii systemu Patriot zosta艂a przerzucona na Bliski Wsch贸d.

Chce te偶 pocisk贸w. Na dodatek mo偶emy si臋 spodziewa膰 op贸藕nie艅 w dostawach uzbrojenia.

Brawo Nawrocki za wizyt臋 w USA, super rezultat. x.com/KrzysiekWSK/status/2038855597290856900?s=20

https://pbs.twimg.com/card_img/2038829473647263744/uBFxvGZM?format=jpg&name=medium
Obserwuj w膮tek
    • no-popis Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:04
      to.ja.pies.na.czarnych napisa艂a:

> Brawo Batyr! Tak trzymaj i Order Lenina masz w kieszeni.
      ...ale czy ma szanse na tytu艂 Cz艂owieka Rosji w Warszawie?
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:07
        Oczywi艣cie, ze tak.

• no-popis Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:13

> Oczywi艣cie, ze tak.
          No to ma szans臋 do艣cign膮膰 Tuska w proputinowo艣ci. P贸偶niej jeszcze podpisze umow臋 o wsp贸艂pracy z ruskim FSB i dogoni Tuska.
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:30
            Tusk nie ma szans na Order Lenina.
            • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:33

> Tusk nie ma szans na Order Lenina.

Batyrowi za samo zablokowanie SAFE ten order si臋 nale偶y, a teraz na dok艂adk臋 Patrioty. Zuch z niego, 屑芯谢芯写械褑.
            • no-popis Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:49

> Tusk nie ma szans na Order Lenina.
              Jak to ?! Zfoby艂 ju偶 wiele odznak sprawno艣ciowych, tytu艂贸w, podpisa艂 umow臋 z FSB, stwierdzi艂, 偶e ma podobne standardy do Putina i realizuje teraz ide臋 Europy od Lizbony do W艂adywostok pod kierownicz膮 rol膮 Niemiec.
              • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:59
                Co robi艂 kaczy艅ski na niejawnym spotkaniu z agentur膮 GRU Josefem Czukorem, Orbanem i szefem milicji w臋gierskiej?
                Jako kto i w jakiej sprawie oraz w jakim trybie?

https://pbs.twimg.com/media/HEmwQYRbwAAfD0Q?format=png&name=900x900
                • no-popis Re: Brawo Batyr 01.04.26, 06:36

> Co robi艂 kaczy艅ski na niejawnym spotkaniu z agentur膮 GRU Josefem Czukorem, Orba
                  > nem i szefem milicji w臋gierskiej?
                  > Jako kto i w jakiej sprawie oraz w jakim trybie?
                  Rojenia.
                  Kiedy艣 nawet twierdzono, w Twoim ruskim 艣rodowisku propagandowym, 偶e Kaczy艅ski ny艂 w jednostkach MSW.
                  O艣mieszasz swoich zleceniodawc贸w. Pisz takie teksty pod postami hrabiego a On si臋 bardzo ucieszy i poprze:)

ch pisowskich : a co robi艂 Tusk na spacerze po molo w Sopocie z Putinem? Wszystko mo偶na wm贸wi膰.
                  • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 01.04.26, 09:38
                    Jako jedyny w ca艂ej Polsce mial sfa艂szowan膮 lojalk臋. 馃槄
              • tapatik Re: Brawo Batyr 31.03.26, 17:02
                no-popis napisa艂a:

> to.ja.pies.na.czarnych napisa艂a:
                >
                > > Tusk nie ma szans na Order Lenina.
                > Jak to ?! Zfoby艂 ju偶 wiele odznak sprawno艣ciowych, tytu艂贸w, podpisa艂 umow臋 z FSB,

Kt贸ra to umowa by艂a potrzebna, aby ewakuowa膰 naszych 偶o艂nierzy z Afganistanu.

> stwierdzi艂, 偶e ma podobne standardy do Putina

A nie na odwr贸t?

> i realizuje teraz ide臋 Europy od Lizbony do W艂adywostok pod kierownicz膮 rol膮 Niemiec.

Mog臋 prosi膰 o linka do tej wypowiedzi?
                • no-popis Re: Brawo Batyr 01.04.26, 06:39
                  tapatik napisa艂:

> no-popis napisa艂a:
                  >
                  > > to.ja.pies.na.czarnych napisa艂a:
                  > >
                  > > > Tusk nie ma szans na Order Lenina.
                  > > Jak to ?! Zfoby艂 ju偶 wiele odznak sprawno艣ciowych, tytu艂贸w, podpisa艂 umow
                  > 臋 z FSB,
                  >
                  > Kt贸ra to umowa by艂a potrzebna, aby ewakuowa膰 naszych 偶o艂nierzy z Afganistanu.
                  Pisz teksty do kabaretu.

> > stwierdzi艂, 偶e ma podobne standardy do Putina
                  >
                  > A nie na odwr贸t?
                  Nie, dok艂adnie tak jak napisa艂em ....wygooglowa膰 Ci ?
                  > > i realizuje teraz ide臋 Europy od Lizbony do W艂adywostok pod kierownicz膮 r
                  > ol膮 Niemiec.
                  >
                  > Mog臋 prosi膰 o linka do tej wypowiedzi?
                  Tu nie ma linka. To jest niemieckorosyjski projekt polityczny od stulecia. Tusk jest tu marionetk膮 do realizacji i to bez prawa obecno艣ci przy g艂贸wnym stole. Jego miejsce Niemcy wyznaczy艂y na drugi wagon.
                  • tapatik Re: Brawo Batyr 01.04.26, 17:22
                    no-popis napisa艂a:

> tapatik napisa艂:
                    > > Kt贸ra to umowa by艂a potrzebna, aby ewakuowa膰 naszych 偶o艂nierzy z Afganist
                    > anu.
                    > Pisz teksty do kabaretu.

Tajna umowa S艂u偶by Kontrwywiadu Wojskowego z Federaln膮 S艂u偶b膮 Bezpiecze艅stwa Rosji zosta艂a podpisana 21 maja tego roku. Dotyczy艂a ewakuacji polskich 偶o艂nierzy z Afganistanu - ustali艂 reporter RMF FM Roman Osica. O umowie zrobi艂o si臋 g艂o艣no w kontek艣cie dymisji szefa SKW genera艂a Janusza Noska. Tajn膮 zgod臋 na porozumienie podpisa艂 osobi艣cie Donald Tusk.
                    wydarzenia.interia.pl/kraj/news-rmf24-czego-dotyczyla-tajna-umowa-skw-z-rosyjskim-fsb,nId,1040297
                    Masz jakie艣 argumenty opr贸cz wy艣miewania innych?

> > > stwierdzi艂, 偶e ma podobne standardy do Putina
                    > >
                    > > A nie na odwr贸t?
                    > Nie, dok艂adnie tak jak napisa艂em ....wygooglowa膰 Ci ?

Tak poprosz臋.

> > > i realizuje teraz ide臋 Europy od Lizbony do W艂adywostok
                    > > > pod kierownicz膮 rol膮 Niemiec.
                    > >
                    > > Mog臋 prosi膰 o linka do tej wypowiedzi?
                    > Tu nie ma linka. To jest niemieckorosyjski projekt polityczny od stulecia.
                    > Tusk jest tu marionetk膮 do realizacji i to bez prawa obecno艣ci przy g艂贸wnym stole.

Czyli nie jeste艣 w stanie udowodni膰 tego, co piszesz. Powtarzasz pisi膮 propagand臋 o niemiecko艣ci Tuska.

> Jego miejsce Niemcy wyznaczy艂y na drugi wagon.

Ale wiesz dlaczego tak by艂o? Zmieni艂 si臋 sk艂ad delegacji, kt贸ra jecha艂a do Kijowa. By艂o za du偶o os贸b, wi臋c Tusk, jako gospodarz, sam zadecydowa艂, 偶e pojedzie innym wagonem. To nie jest tak jak piszesz, 偶e Niemcy podj臋li decyzj臋, to by艂a decyzja Tuska.
                    By艂o ju偶 o tym na forum.
        • x2468 Re: Brawo Batyr 02.04.26, 12:57
          Najwa偶niejsze 偶e ma przyjaci贸艂 w Moskwie.
          https://www.facebook.com/RacjonalnaPL/posts/karol-nawrocki-cz%C5%82owiek-kt%C3%B3ry-jednocze%C5%9Bnie-jest-poszukiwany-listem-go%C5%84czym-przez/1196565839162858/

www.facebook.com/RacjonalnaPL/posts/karol-nawrocki-cz%C5%82owiek-kt%C3%B3ry-jednocze%C5%9Bnie-jest-poszukiwany-listem-go%C5%84czym-przez/1196565839162858/
      • tapatik Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:41
        no-popis napisa艂a:

> ...ale czy ma szanse na tytu艂 Cz艂owieka Rosji w Warszawie?

Tak, tym bardziej, 偶e Tusk dzi艣 tego tytu艂u by ju偶 nie dosta艂, chocia偶by za sensowne zbrojenie armii.
        • sverir Re: Brawo Batyr 31.03.26, 14:42
          " Tak, tym bardziej, 偶e Tusk dzi艣 tego tytu艂u by ju偶 nie dosta艂, chocia偶by za sensowne zbrojenie armii."

Tzw. Batyr te偶 by tego tytu艂u nie dosta艂, niezale偶nie od tego, co g艂osz膮 jego przeciwnicy. To mia艂ki - za przeproszeniem - s艂ugus Trumpa, a nie Putina.
          • stefan4 Re: Brawo Batyr 31.03.26, 14:50
            sverir:
            > Tzw. Batyr te偶 by tego tytu艂u nie dosta艂, niezale偶nie od tego, co g艂osz膮 jego przeciwnicy.
            > To mia艂ki - za przeproszeniem - s艂ugus Trumpa, a nie Putina.

Przeciwnicy twierdz膮, 偶e bycie s艂ugusem jest relacj膮 przechodni膮: s艂ugus mojego s艂ugusa jest moim s艂ugusem.

- Stefan
            • sverir Re: Brawo Batyr 01.04.26, 05:52
              "Przeciwnicy twierdz膮, 偶e bycie s艂ugusem jest relacj膮 przechodni膮: s艂ugus mojego s艂ugusa jest moim s艂ugusem."

W tym przypadku dramat prezydenta polega na tym, 偶e b臋d膮c s艂ugusem s艂ugusa jednego, nie chce by膰 s艂ugusem drugiego.
              • no-popis Re: Brawo Batyr 01.04.26, 05:56
                sverir napisa艂:

> "Przeciwnicy twierdz膮, 偶e bycie s艂ugusem jest relacj膮 przechodni膮: s艂ugus mojeg
                > o s艂ugusa jest moim s艂ugusem."
                >
                > W tym przypadku dramat prezydenta polega na tym, 偶e b臋d膮c s艂ugusem s艂ugusa jedn
                > ego, nie chce by膰 s艂ugusem drugiego.

To jest dramat tylko na okoliczno艣膰 walki politycznej realizowany aby oddzia艂ywa膰 na wyborc贸w o niskiej inteligencji.
                • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 01.04.26, 09:40
                  > To jest dramat tylko na okoliczno艣膰 walki politycznej realizowany aby oddzia艂ywa膰 na wyborc贸w o niskiej inteligencji.

Ty jeste艣 przyk艂adem na to, ze 艣wietnie mu to idzie 馃槄
              • stefan4 Re: Brawo Batyr 01.04.26, 09:18
                sverir:
                > Tzw. Batyr [...] To mia艂ki - za przeproszeniem - s艂ugus Trumpa, a nie Putina.

stefan4:
                > Przeciwnicy twierdz膮, 偶e bycie s艂ugusem jest relacj膮 przechodni膮: s艂ugus
                > mojego s艂ugusa jest moim s艂ugusem.

sverir:
                > W tym przypadku dramat prezydenta polega na tym, 偶e b臋d膮c s艂ugusem s艂ugusa
                > jednego, nie chce by膰 s艂ugusem drugiego.

A dramat liczby 1 polega na tym, 偶e zgadza si臋 by膰 mniejsz膮 od liczby 2, ale kategorycznie protestuje przeciwko byciu mniejsz膮 ni偶 3. Ponadto liczba 1 偶膮da wpisania do Konstytucji zasady swojej niezale偶no艣ci od praw matematyki i logiki.

Protest liczby 1 nag艂a艣nia TV Republika i wPolityce.pl.

- Stefan
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:08
      Wa偶ne s艂owa gen. Romana Polko
      @PolkoRoman
      dzisiaj w TVP Info. #SAFE
      Warto pos艂ucha膰: x.com/Fleszyk72/status/2038884970681278842?s=20
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:51
      Tygrysek da艂 g艂os wiadomosci.gazeta.pl/polska/7,198072,32697434,media-usa-chca-patriotow-z-polski-na-bliskim-wschodzie-rzecznik.html#s=amtpc_FB_Gazeta
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:54
      https://pbs.twimg.com/media/HEsMYe3bQAAUqNK?format=jpg&name=medium
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 17:07
      T臋 bateri臋 patriot贸w mo偶emy odda膰 馃槈

https://pbs.twimg.com/media/HEu7JDGW8AAaMsX?format=jpg&name=small
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 22:32
      https://pbs.twimg.com/media/HEwROyQWsAAKqvf?format=jpg&name=900x900
      • x2468 Re: Brawo Batyr 02.04.26, 14:27
        Co na to szef i doradca Batyra?
        https://cdn.wiadomosci.onet.pl/1/r_ck9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy9jNWZlNTBmZjlkZGUzZGEwODNkODllYWJiNjI1NzY5NC5qcGeRlQLNA0jNBgbCw94AAqEwB6ExBA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si臋

Nakarm Pajacyka