Dodaj do ulubionych

Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Republiki

04.04.26, 12:17

mówią jednym głosem o cechach polityki imperialnej Rosji i zapewniają słuchaczy, że Rosja nie reprezentuje ani wartości Trzeciego Rzymu ani systemu uniwersalnych wartości chrześcijańskich.
Wybrzmiało to wyraźnie podczas ostatniej Konferencji CPAC w USA.
Zastanawiam się czy mogą mieć rację w świetle ostatnich wojen w Europie i na Bliskim Wschodzie. .
Co, ciekawi mnie wielce, sądzą na ten temat pozostali forumowicze?
Obserwuj wątek
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 12:33
      > mówią jednym głosem o cechach polityki imperialnej Rosji i zapewniają słuchaczy, że

I co z tego? Przecież to jest zwykła maskirowka. Tu na forum storima i no-popis stosują te same metody, ale i tak wszyscy wiemy, ze oni są trollami moskiewskiego Komsomołu. Podobnie jest z Batyrem i z całą prawicową bandą.
      • mazala2 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 12:43
        to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> > mówią jednym głosem o cechach polityki imperialnej Rosji i zapewniają słu
        > chaczy, że
        >
        > I co z tego? Przecież to jest zwykła maskirowka. Tu na forum storima i no-popis
        > stosują te same metody, ale i tak wszyscy wiemy, ze oni są trollami moskiewski
        > ego Komsomołu. Podobnie jest z Batyrem i z całą prawicową bandą.

Czy to znaczy, że Storima, no-popis, Prezydent Nawrocki i Michał Rachoń oraz ponad 10 000 000 ludzi stanowią farmę kremlowskich trolli w Polsce?
        Powstaje pytanie kto i kiedy mógł zorganizować taką bandę?
        • taziuta Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 12:53
          mazala2 napisał:

ego Komsomołu. Podobnie jest z Batyrem i z całą prawicową bandą.
          >
          >
          > Czy to znaczy, że Storima, no-popis, Prezydent Nawrocki i Michał Rachoń oraz po
          > nad 10 000 000 ludzi stanowią farmę kremlowskich trolli w Polsce?
          > Powstaje pytanie kto i kiedy mógł zorganizować taką bandę?

10 mln ludzi zostało ogłupionych przez cynicznych populistów, którzy od lat sieją w Polsce hejt.
          Serwują "prawdy", które do przeciętnego zjadacza chleba trafiają łatwiej niż skomplikowane wyjaśnienia.
          A rzeczywistość jest niestety skomplikowana.

Czy już rozumiesz hejterski najmito?
          • mazala2 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 13:23
            taziuta napisał:

>
            > 10 mln ludzi zostało ogłupionych przez cynicznych populistów, którzy od lat sie
            > ją w Polsce hejt.
            > Serwują "prawdy", które do przeciętnego zjadacza chleba trafiają łatwiej niż s
            > komplikowane wyjaśnienia.
            > A rzeczywistość jest niestety skomplikowana.
            >
            > Czy już rozumiesz hejterski najmito?

Napiszę co zrozumiałem:

1 - Jesteś nieprzeciętnym zjadaczem chleba.

2 -Nienawidzisz szczerze uczucia nienawiści i więc hołdujesz uczuciu ambiwalentnemu jaki jest od wieków miłość.

3 - Żałujesz, że rzeczywistość jest skomplikowana co utrudnia ci jej zrozumienie.

Dobrze zrozumiałem?
            • taziuta Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 14:54
              mazala2 napisał:

> taziuta napisał:

> > Serwują "prawdy", które do przeciętnego zjadacza chleba trafiają łatwiej niż skomplikowane wyjaśnienia.
              > > A rzeczywistość jest niestety skomplikowana.
              /.../

> Napiszę co zrozumiałem:
              >
              /.../ >
              > 3 - Żałujesz, że rzeczywistość jest skomplikowana co utrudnia ci jej zrozumienie.
              >
              > Dobrze zrozumiałem?

Źle zrozumiałeś. Skomplikowana rzeczywistość utrudnia zrozumienie nie mi lecz publisi.
              Tej mniej kumatej czyli większości społeczeństwa (patrz krzywa Gaussa - cały jej środek).
              I ułatwia squ...elom wciskanie ludziom kitu.

P.S.
              Squ...ele od wciskania kitu są w każdej partii. Ale od lat celuje w tym niezbożnym dziele Kaczyński i jego banda.
              I to jeszcze nie byłoby takie strasznie odbiegające od normy. Staje się niebezpieczne gdy debil chce zbudować w Polsce PRL bis...
              • mazala2 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 15:17
                taziuta napisał:

> Squ...ele od wciskania kitu są w każdej partii. Ale od lat celuje w tym niezbożpoeszechne
                > nym dziele Kaczyński i jego banda.
                > I to jeszcze nie byłoby takie strasznie odbiegające od normy. Staje się niebezp
                > ieczne gdy debil chce zbudować w Polsce PRL bis...

Wciskanie kitu, to powszechne,moim zdaniem, zaczęło się od utworzenia Gazety Wyborczej, uważasz inaczej
                • taziuta Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 19:07
                  mazala2 napisał:

> taziuta napisał:

> > /.../ Staje się niebezpieczne gdy debil chce zbudować w Polsce PRL bis...
                  >
                  > Wciskanie kitu, to powszechne,moim zdaniem, zaczęło się od utworzenia Gazety Wyborczej, uważasz inaczej

Bredzisz. Wciskanie kitu zaczęło się gdy rząd dusz przejęli hejterzy.
                  • mazala2 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 19:42
                    taziuta napisał:

> mazala2 napisał:
                    >
                    > > taziuta napisał:
                    >
                    > > > /.../ Staje się niebezpieczne gdy debil chce zbudować w Polsce PRL
                    > bis...
                    > >
                    > > Wciskanie kitu, to powszechne,moim zdaniem, zaczęło się od utworzenia Gaz
                    > ety Wyborczej, uważasz inaczej
                    >
                    > Bredzisz. Wciskanie kitu zaczęło się gdy rząd dusz przejęli hejterzy.

Chronologia faktów świadczy o trafności mojej tezy.
                    • mazala2 Za Ojca „wciskania kitu” uważa się powszechnie, 06.04.26, 09:19
                      nie tylko w Polsce, jedynego Nadredaktora wśród licznych redaktorów.
                      >
                      > Chronologia faktów świadczy o trafności mojej tezy.
                • stasi1 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 05.04.26, 19:26
                  A czytałeś tą utworzoną gazetę? Ja akurat nie czytałem jej ale widziałem ludzi którym udawało się zdobyć tą gazetę, jak się nią dzielili z kolegami. I pewnie każdy komunista wtedy przyznałby ci rację
          • mazala2 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 13:38
            taziuta napisał:

> mazala2 napisał:
            >
            > ego Komsomołu. Podobnie jest z Batyrem i z całą prawicową bandą.
            > >
            > >
            > > Czy to znaczy, że Storima, no-popis, Prezydent Nawrocki i Michał Rachoń o
            > raz po
            > > nad 10 000 000 ludzi stanowią farmę kremlowskich trolli w Polsce?
            > > Powstaje pytanie kto i kiedy mógł zorganizować taką bandę?
            >
            > 10 mln ludzi zostało ogłupionych przez cynicznych populistów, którzy od lat sie
            > ją w Polsce hejt.
            > Serwują "prawdy", które do przeciętnego zjadacza chleba trafiają łatwiej niż s
            > komplikowane wyjaśnienia.
            > A rzeczywistość jest niestety skomplikowana.
            >
            > Czy już rozumiesz hejterski najmito?

Ta Ziuta ma też ukośną buzię!
        • to.ja.pies.na.czarnych Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 16:04
          > Powstaje pytanie kto i kiedy mógł zorganizować taką bandę?

Stawiam na storima, bo to on jest kierownikiem moskiewskiej delegatury Komsomołu 😅
    • qwardian Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 12:55
      Przypominam, że anglosaskie bandziory dokonały największego ludobójstwa na tej planecie, eliminując w procesie kilkadziesiąt milionów tubylców indiańskich i tyleż samo bizonów. Resztę wypędzono z ich siedlisk umieszczając w rezerwatach. Spuszczali cywilom biały fosfor na głowy und dwie bomby A. W przeciwieństwie do bandyckich Sowietów nie rozwiązali własnego państwa i ta krew spada na ich ręce. Carska Rosja i obecna jest oczywiście imperialna, ale to drugorzędne łotrzyki, jak w przypadku wielu państw włącznie z III Rzeszą, ta pierwsza zresztą stworzyła nazią cywilizację europejską za czasu Ottona i wcześniej Karola Wielkiego.
      • mazala2 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 13:36
        Dużo trafnych opinii o faktach. Żadne z tych państw nie powinno pierwsze rzucickamień.
      • x2468 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 17:04
        "Drugorzędne łotrzyki" zajęli pustą Azję? No popatrz a złośliwcy mówią ze opróżnili z 180 narodów po których nie ma rezerwatów ani innych śladów i zrobili to zanim ktokolwiek pomyślał o bombach..
        • mazala2 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 17:11
          x2468 napisał:

> "Drugorzędne łotrzyki" zajęli pustą Azję? No popatrz a złośliwcy mówią ze opróż
          > nili z 180 narodów po których nie ma rezerwatów ani innych śladów i zrobili to
          > zanim ktokolwiek pomyślał o bombach..
          >

No to polsłeś. Nawet ja, pierwszy inteligent na FK , nie kumam czaru ani sensu tej perły wśród myśli.
          Zechciej objaśnić istotę imperialnej polityki Rusków.
        • qwardian Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 17:34
          Indoeuropejczycy zajęli step zanim istniało pojęcie narodu w tej części świata, po Kotlinę Kaszgarską (Tarym), czyli granicę północnych Chin, a w Kazachstanie byli gospodarzami, którzy udomowili konia. Ta część zbliżona do języków irańskich (Scytowie, Masageci, Sarmaci) posługiwała się potem językiem słowiańskim i oni stanowili trzon Rosji, chociaż jej twórcą był ugrofiński Wareg, Ruryk..
          • mazala2 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 18:22
            To „parzysty” o tym myślał właśnie, szczerze wątpię.
            Tobie dzięki.
    • stasi1 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 13:11
      Ciekawie czy ten Nawrocki tak samo mówił w Budapeszcie? A nie w Budapeszcie to największym wrogiem według prezydenta to UE a Putin to prawie przyjaciel bo jak to mówią: wróg mego wroga to mój przyjaciel. Co do rosji6i bliskiego wschodu to tylko to że dzięki działaniom Trumpa w Iranie, Rosja może w końcu spiąć swój budżet. Jeszcze miesiąc temu wszystko było w czarnych kolorach, teraz powiał im optymizm, że może nie zbankrutują
      • mazala2 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 13:28
        stasi1 napisał:

> Ciekawie czy ten Nawrocki tak samo mówił w Budapeszcie? A nie w Budapeszcie to
        > największym wrogiem według prezydenta to UE a Putin to prawie przyjaciel bo ja
        > k to mówią: wróg mego wroga to mój przyjaciel. Co do rosji6i bliskiego wschodu
        > to tylko to że dzięki działaniom Trumpa w Iranie, Rosja może w końcu spiąć swój
        > budżet. Jeszcze miesiąc temu wszystko było w czarnych kolorach, teraz powiał i
        > m optymizm, że może nie zbankrutują

Ogólnie się zgadzam z tobą. Lecz nie wiem o co ci biega :(
      • mazala2 Zaufanie do liderów wg AI 04.04.26, 14:47
        : Donald Tusk utrzymuje się w czołówce rankingu zaufania (zazwyczaj 3. miejsce), jednak liderem pozostaje prezydent Karol Nawrocki.
      • x2468 Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 17:06
        Nawrocki ma innych przyjaciół:
        https://cdn.wiadomosci.onet.pl/1/r_ck9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy9jNWZlNTBmZjlkZGUzZGEwODNkODllYWJiNjI1NzY5NC5qcGeRlQLNA0jNBgbCw94AAqEwB6ExBA
    • mazala2 Oglądam finał o Puchar Anglii gra MNC 04.04.26, 15:02

z Liwerpoolem, prowadzi MNC 3:0 ale nie o tym będzie, będzie o nieprawdopodobnym chamstwie zawodników przy łamaniu dotychczasowych zasad gry bez reakcji sędziego i przy aplauzie publiczności.
      Nic dziwnego, że propaganda Kremla zarzuca zachodniej Europie a szczególnie Angklikom zwykle barbarzyństwo i porzucenie wartości charakteryzujących, do niedawna, kulturę europejską.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 04.04.26, 16:19
      O tym jak Putin ściga Batyra 😅 www.youtube.com/shorts/sURVQONeErQ?feature=share
    • m.c.hrabia Re: Prezydent Polski i Dyrektor Programowy Repub 05.04.26, 20:01
      poziom intelektualny = 0
      dwa debile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka