Dodaj do ulubionych

Przegląd prasy

10.04.26, 13:41
Tak patrze kto tu rzetelnie podaje wiadomości . Sprawdzam media które nie miały dobrej opinii

1.TVP info . Miłe zaskoczenie. Rzetelne wiadomości. Odkąd pan Kurski opuścił tą telewizję można ją normalnie oglądać.
2. niezalezna.pl/ "Niezależna" no nie jest niezależna . To bojówka PIS. Szkoda słów
3. TV Republika. Najgorzej w mojej ocenie nie tylko wiadomości. Sugestie że to jest telewizja dla prawdziwych Polaków. Jako Polak czuję się mniejszością we własnym kraju. Wycieranie wszystkiego słowem "polskie" nie robi dobrego wrażenia. Zauważyłem też nawoływanie do buntu przeciwko organom państwowym.
Obserwuj wątek
    • strzal_w_punkt Re: Przegląd prasy 10.04.26, 14:30
      Szambo wybiło!
      www.facebook.com/reel/1483253609967536
      • x2468 Re: Przegląd prasy 10.04.26, 16:19
        Ściek.
    • stasi1 Re: Przegląd prasy 10.04.26, 17:39
      Ale to jest twoja ocena, inni maja inną opinię na te media.
      Ja dzięki Republice wygrałem od znajomej 6 piw. Bo niby coś mówili i ona się przy tym upierała. Ja na to że to kłamstwo. I oczywiście miałem rację. Oczywiście piwa nie dostałem ale jedyną rzeteną stacją jest tylko republika. Troche do śmiechu wcześniej też wypominałem jej kłamstwa republiki ale tylko tAk honorowo.
      • no-popis Re: Przegląd prasy 10.04.26, 18:01
        stasi1 napisał:

> Ale to jest twoja ocena, inni maja inną opinię na te media.
        Słusznie!
        Od siebie zaznaczę, że są dwie stacje w 100 % wierne ośrodkom politycznym:
        Republika wierna na 100 % Kaczyńskiemu,
        TVN wierny w 100 % Tuskowi.
        Sakiewicz stara się wytrwać do zmiany władzy kiedy to otrzyma "reparacje" ze spółek skarbu państwa jak teraz otrzymuje je TVN.
        Smutne to bardzo.
        ...o TVP, która raz jest jak TVN a raz jest Republiką nie wspomnę bo to oczywiste i obydwa ośrodki POPiSu zawłaszczały i zawłaszczają tę publiczną w sposób wręcz bezwstydny,
        • stasi1 Re: Przegląd prasy 11.04.26, 16:19
          To dużo ta TVN dostaje tych reparacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka