ukos 30.04.26, 17:24 Podobno ma się bić z Mejzą we freak fightach. To warunek przyjęcia obu do koła Brauna Carska Korona. W tym tempie szybko będzie klub czy raczej клуб. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opa34 Re: Dramat - Ja Nóż Kowalski wystąpił z klubu PiS 30.04.26, 18:16 Podobno poziom IQ w PiS podskoczyl wyraznie w gore Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Dramat - Ja Nóż Kowalski wystąpił z klubu PiS 30.04.26, 18:24 opa34 napisał(a): > Podobno poziom IQ w PiS podskoczyl wyraznie w gore Jeszcze paru i będzie powyżej zera. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Dramat - Ja Nóż Kowalski wystąpił z klubu PiS 30.04.26, 22:37 Janóż Kołolski to taki krypto-Mejza. Albo inaczej: Mejzacrypto. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Dramat - Ja Nóż Kowalski wystąpił z klubu PiS 01.05.26, 02:29 WP ujawniła kulisy odejścia Kowalskiego z PiS. Na Nowogrodzką dotarł anonim, w którym szczegółowo opisano powiązania posła z Zondacrypto. wiadomosci.wp.pl/kulisy-odejscia-janusza-kowalskiego-z-pis-w-tle-zondacrypto-i-zagluszarki-7280916267063360a Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Dramat - Ja Nóż Kowalski wystąpił z klubu PiS 01.05.26, 04:03 ukos napisał: > Podobno ma się bić z Mejzą we freak fightach. To warunek przyjęcia obu do koła > Brauna Carska Korona. W tym tempie szybko będzie klub czy raczej клуб. Mógłbyś pisać dramaty. Stworzy koalicję. Fajne. A dopiero co przyszedł z Suwerennej Polski do PiS. 20 lat temu byl nawet członkiem PO. Janusz Kowalski, jedyny polski polityk, który zaliczył więcej partii i stowarzyszeń na koncie niż Richard Henry Francis. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Dramat - Ja Nóż Kowalski wystąpił z klubu PiS 01.05.26, 08:56 A wcześniej był członkiem .... PiSu! Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Dramat - Ja Nóż Kowalski wystąpił z klubu PiS 01.05.26, 08:33 Ciekawe dlaczego? Musi Jarek być w.kiepskiej formie Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Dramat - Ja Nóż Kowalski wystąpił z klubu PiS 01.05.26, 22:06 Forma Jarka nie jest zbyt wysoka. Dlatego niech włada Przewodnią Siłą "narodó" jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dramat - Ja Nóż Kowalski wystąpił z klubu PiS 01.05.26, 09:11 Podobno z Mejzą, Goskiem, Ozdobą i Cenckiewiczem maja otworzyć nową partie. Partie Przyjaciół Alfonsa. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dramat - Ja Nóż Kowalski wystąpił z klubu PiS 01.05.26, 15:38 Przyjaciół Alfonsa i Sutenera Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Kryptoseł 01.05.26, 09:38 Własciwie to nie wiadomo, dlaczego się go pozbywają. Przecież sadząc po wetach Okazałka i podtrzymywaniu ich przez Ferajnę to w dobrej sprawie lobbował. A jednak, jak się okazało, Okazałek, Ferajna i JaNóż na złego konia postawili. Ci z SP stale stawiają na złe konie. Sam wódz postawił na elektronicznego kapusia szumnie okrzykniętego Pegassusem, ale zamiast wzlecieć na nim do gwiazd, zwiedzał tylko jak kret czy szczur jakieś podziemne nory, a potem go ta chabeta, marna szkapa, wywiozła na manowce. Jego pomagier, specjalista od widelców utrzymywał, ze ten elektroniczny kapuś to jednak koń. Koń i kapuś, czyli Szkapuś. Szkapuś to prawdziwe imię wierzchowca szeryfa Ferajny. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Dramat - Ja Nóż Kowalski wystąpił z klubu PiS 01.05.26, 09:42 ukos napisał: > Podobno ma się bić z Mejzą we freak fightach. To warunek przyjęcia obu do koła > Brauna Carska Korona. W tym tempie szybko będzie klub czy raczej клуб. Informacja może być wiarygodna bo, w Twoim przypadku, może pochodIć ze środowiska Murańskiego i Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Dramat - Ja Nóż Kowalski wystąpił z klubu PiS 01.05.26, 22:04 Środowisko Murańskiego to jest środowisko ...onego Batyra, Mejzy, Janóża i Wielkiego Buuu, a nie Pana Premiera Donalda Tuska.Pisi taborecie. Odpowiedz Link Zgłoś