Dodaj do ulubionych

Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA

04.07.26, 06:37
Ziobro skarży się na wysokie koszty diagnostyki i leczenia w USA. Nawet z ubezpieczeniem udział własny w kosztach przy jego chorobie jest wysoki. Gdyby był obywatelem to miałby łatwiejszy dostęp do różnych programów. Czy nie mógłby dostać obywatelstwa amerykańskiego jakąś szybką ścieżką?

www.plotek.pl/celebryci/7,198203,32893850,ziobro-skarzy-sie-na-koszty-leczenia-w-usa-nie-stac-mnie.html
Obserwuj wątek
    • taziuta Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 06:44
      Niech wraca do Polski, tutaj go zaopiekują, a i leczenie będzie miał gratis. :)
      • mazala2 Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 06:48
        taziuta napisał:

> Niech wraca do Polski, tutaj go zaopiekują, a i leczenie będzie miał gratis. :)

Taki stary i taki zdziecinniały, co z człowiekiem wyrabia niedostatek gotówki 😟
        • taziuta Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 07:34
          mazala2 napisał:

> Taki stary i taki zdziecinniały, co z człowiekiem wyrabia niedostatek gotówki ??

Piszesz o Ziobrze i jego problemach ze sfinansowaniem leczenia? On chyba jeszcze taki stary nie jest. Chociaż rzeczywiście zachowuje się jak dziecko, które nabroi i potem się mazgai. :P
          • mazala2 Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 07:47
            taziuta napisał:

> mazala2 napisał:
            >
            > > Taki stary i taki zdziecinniały, co z człowiekiem wyrabia niedostatek got
            > ówki ??
            >
            > Piszesz o Ziobrze i jego problemach ze sfinansowaniem leczenia? On chyba jeszcz
            > e taki stary nie jest. Chociaż rzeczywiście zachowuje się jak dziecko, które na
            > broi i potem się mazgai. :P

Piszę o tobie taziuto bo znam cię wystarczająco długo.
            • taziuta Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 08:36
              mazala2 napisał:

> Piszę o tobie taziuto bo znam cię wystarczająco długo.

To szkoda, że nie potrafiłeś wytrwać przy jednym nicku (pewnie narozrabiałeś i się go wstydzisz). :)
              Bo mazali jakoś nie kojarzę z dawnych lat...
              • mazala2 Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 09:08
                taziuta napisał:

> mazala2 napisał:
                >
                > > Piszę o tobie taziuto bo znam cię wystarczająco długo.
                >
                > To szkoda, że nie potrafiłeś wytrwać przy jednym nicku (pewnie narozrabiałeś i
                > się go wstydzisz). :)
                > Bo mazali jakoś nie kojarzę z dawnych lat...

Mój stary nick jest doskonale znany wszystkim długoletnim piszącym na FK. Tobie także. Nie wstydzę suę go bo oddaje on orawdę o nas wszystkich.
      • czciborwielki Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 05.07.26, 18:46
        taziuta napisał:

> Niech wraca do Polski, tutaj go zaopiekują, a i leczenie będzie miał gratis. :)

Popieram.
    • mazala2 Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 06:45
      Do kogo adresujesz boocie te wątki?
      • taziuta Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 07:36
        mazala2 napisał:

> Do kogo adresujesz boocie te wątki?

Najwyraźniej nie do sympatyzujących z kryminalistami.
        • mazala2 Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 07:46
          taziuta napisał:

> mazala2 napisał:
          >
          > > Do kogo adresujesz boocie te wątki?
          >
          > Najwyraźniej nie do sympatyzujących z kryminalistami.

Ale to właśnie kryminaliści , wg. danych wyborczych najliczniej udzielajà wsparcia rządzącym.
          • stasi1 Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 08:25
            Ale tylko kryminaliści którzy siedzą. Wśród kryminalistów którzy chodzą wolno chyba PiS jest na pierwszym miejscu
            • taziuta Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 08:38
              stasi1 napisał:

> Ale tylko kryminaliści którzy siedzą. Wśród kryminalistów którzy chodzą wolno chyba PiS jest na pierwszym miejscu

Jasne, w razie cuś PiS załatwi im ułaskawienie od oszusta mieszkaniowego. W końcu nadają na tej samej fali.
    • pies.na.czarnych Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 08:03
      > Ziobro skarży się na wysokie koszty diagnostyki i leczenia w USA

To po ki pisior tam pojechał? Mógł sobie wybrać jakiś tańszy kraj do ucieczki.
      • czciborwielki Po ki pisior. 05.07.26, 18:45
        pies.na.czarnych napisała:

> > Ziobro skarży się na wysokie koszty diagnostyki i leczenia w USA
        >
        > To po ki pisior tam pojechał? Mógł sobie wybrać jakiś tańszy kraj do ucieczki.

Właśnie też nie wiem po ki pisior.
    • pies.na.czarnych Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 08:40
      Piotr
      @TarnowskimOkiem
      ·
      35m
      Wzruszyła mnie jego historia. Może jakąś zbiórkę Sakiewicz uruchomi? A może Kral z Izraela wyśle trochę ukradzionej kasy? Ej, chłopaki! Zostawiliście swojego kolegę na pastwę losu? Nie wstyd wam? x.com/TarnowskimOkiem/status/2073286773573038546?s=20
      • taziuta Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 08:46

> /.../Ej, chłopaki! Zostawiliście swojego kolegę na pastwę losu? /.../

Kumpla spod celi? Tak się nie godzi!
    • pies.na.czarnych Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 04.07.26, 10:38

SebO.
      @SebastianOwcz10
      ·
      50m
      TRAGEDIA Ziobry w USA, szczery wywiad dla POLSATU. TVREPUBLIKA go oszukuje? x.com/SebastianOwcz10/status/2073312434350121465?s=20 warto jest posłuchać. Podane są niektóre ciekawe szczegóły.
      • czciborwielki Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 05.07.26, 21:03

>
        >
        > SebO.
        > @SebastianOwcz10
        > ·
        > 50m
        > TRAGEDIA Ziobry w USA, szczery wywiad dla POLSATU. TVREPUBLIKA go oszukuje?
        ...
        > Podane są niektóre ciekawe szczegóły.

Jakie to szczegóły?
        • pies.na.czarnych Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 05.07.26, 21:12
          > Jakie to szczegóły?

Wysluchales?

Ziobro jako polski parlamentarzysta może bez kolejki być zbadany/leczony w szpitalu MSWiA.
          Później jest o płaceniu, czyli jeden wielki czeski film. Czyżby Zondacrypto go tam utrzymywała.
          • czciborwielki Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 05.07.26, 21:16

> > Jakie to szczegóły?
            >
            > Wysluchales?
            >
            > Ziobro jako polski parlamentarzysta może bez kolejki być zbadany/leczony w szpi
            > talu MSWiA.
            > Później jest o płaceniu, czyli jeden wielki czeski film. Czyżby Zondacrypto go
            > tam utrzymywała.

Parlamentarzyści nie powinni mieć oddzielnej służby zdrowia, wprost przeciwnie.
    • boggi_dan Re: Ziobro: nie stać mnie na leczenie w USA 05.07.26, 20:20
      Tylko szpital Południowy. Musi mieć logo Platformy i skierowanie od Kierwińskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka