Dodaj do ulubionych

Pani Jolanta z Nysy

13.08.26, 17:09
Nie jestem pewien, czy to ta pani, ale sądząc, po logach to ta.
powiat.nysa.pl/opis-321-veneto_jolanta_trytko_warczak_lounge.html
Jakaś Jolanta przytuliła ponad 170 tys. zł bo była z POKOmonem, i jej SPA miało chwilowy ubytek klientek - aż przez dwa dni.
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Pani Jolanta z Nysy 13.08.26, 19:24
      "prowadzi działalność szkoleniową dla osób związanych z branżą beauty i wellness."

Co to do qrv nędzy za profesja. Albo się ma urodę, albo nie i po sprawie, dlatego trzeba budować miejsca w fabryce, albo uprawiać ziemię. Wygląda, że typowa złodziejka z PO, zresztą nie mam szacunku do żadnych polityków. AH był jeden i to wszystko wystarczy, żeby trzymać w domu porządek. Nie zawsze trzeba iść na wojnę z całym światem..
    • no-popis Re: Pani Jolanta z Nysy 13.08.26, 20:24
      negativum napisał:

> Nie jestem pewien, czy to ta pani, ale sądząc, po logach to ta.
      > powiat.nysa.pl/opis-321-veneto_jolanta_trytko_warczak_lounge.html
      > Jakaś Jolanta przytuliła ponad 170 tys. zł bo była z POKOmonem, i jej SPA miało
      > chwilowy ubytek klientek - aż przez dwa dni.
      PatOlogia .
      • x2468 Re: Pani Jolanta z Nysy 13.08.26, 21:08
        Paranoja i Swołocz.
        • bobislaw.borboje Re: Pani Jolanta z Nysy 13.08.26, 21:10
          I zdrajcy. Już Romanescu, wzorem Szmyta, oddał się pod opiekuńcze skrzydła Putina.
      • boggi_dan Re: Pani Jolanta z Nysy 13.08.26, 21:43
        no-popis napisała:

> negativum napisał:
        >
        > > Nie jestem pewien, czy to ta pani, ale sądząc, po logach to ta.
        > > powiat.nysa.pl/opis-321-veneto_jolanta_trytko_warczak_lounge.html
        > > Jakaś Jolanta przytuliła ponad 170 tys. zł bo była z POKOmonem, i jej SPA
        > miało
        > > chwilowy ubytek klientek - aż przez dwa dni.
        > PatOlogia .
        >
        > Z tą Konieczyńską to inna bajka. Od kwietnia wiedzą i co czekają czy się wyda, czy nie I wydało się, więc KO dopiero teraz reaguje i zawiesza,a gdzie areszt ( rolnika, bo nie ich aresztowali).

>
        >
    • bobislaw.borboje Re: Pani Jolanta z Nysy 13.08.26, 21:08
      Popieram. Też wysłałem, bo nie chcemy mieć tu kolesiów Mejz, Matackich, czy innych obrzydliwych tego typu gnid. .
      • qwardian Re: Pani Jolanta z Nysy 13.08.26, 21:26
        Dwóch szpicli to nie jeden, wszystkie donosy i tak trafiają na moje biurko..
    • boggi_dan Re: Pani Jolanta z Nysy 13.08.26, 21:40
      Prawie 172 tysiące złotych pomocy popowodziowej otrzymała firma Jolanty Trytko-Warczak, przewodniczącej rady miejskiej w Nysie i radnej klubu KO - informuje w mediach społecznościowych stowarzyszenie "Nysa Patrzy". Społecznicy zwracają uwagę, że lokal przy ul. Mickiewicza był nieczynny od 16 do 17 września 2024 r. Następna po Annie Konieczyńskiej. Może wreszcie do Polaków dotrze że polityczna mafia niszczy i okrada nam Polskę.

• negativum Re: Pani Jolanta z Nysy 14.08.26, 17:18
        boggi_dan napisał:

> Prawie 172 tysiące złotych pomocy popowodziowej otrzymała firma Jolanty Trytko-
        > Warczak, przewodniczącej rady miejskiej w Nysie i radnej klubu KO - informuje w
        > mediach społecznościowych stowarzyszenie "Nysa Patrzy". Społecznicy zwracają u
        > wagę, że lokal przy ul. Mickiewicza był nieczynny od 16 do 17 września 2024 r.
        > Następna po Annie Konieczyńskiej. Może wreszcie do Polaków dotrze że polityczna
        > mafia niszczy i okrada nam Polskę.

Trudno gadać.
        Nie zamykałem laboratorium, by każdy kto chce miał dostęp do komory rękawicowej, czy dygestorium, itp. I to działało przez lata. Ale ostatnio zaczęły mi ginąć rzeczy. To zamknąłem.
    • boggi_dan Re: Pani Jolanta z Nysy 14.08.26, 09:46
      Jakby nie było to asystentka Siemoniaka. Mają rozmach.
    • x2468 Re: Pani Jolanta z Nysy 14.08.26, 17:34
      Co to jest 170 tysięcy przy 30 milionach które się należało małżonkowi pani Szydło z pis?
      • boggi_dan Re: Pani Jolanta z Nysy 14.08.26, 18:48
        x2468 napisał:

> Co to jest 170 tysięcy przy 30 milionach które się należało małżonkowi pani Szy
        > dło z pis?
        >
        Miało być lepiej. Polecam. . 66. Odzyskamy publiczne środki od przestępców, którzy dopuścili się kradzieży lub marnotrawstwa pieniędzy podatników. Kontrola obejmie każdy resort, szczebel, instytucję. Ujawnimy nieprawidłowości i wskażemy odpowiedzialnych za korupcję, niedopełnienie obowiązków i przekroczenie uprawnień.
        Ministerstwo Sprawiedliwości prowadzi audyty, kontrole, postępowania sprawdzające dotyczące funkcjonowania Ministerstwa pod kierownictwem poprzednich władz. W przypadku zidentyfikowania potencjalnych przestępstw na szkodę środków publicznych niezwłocznie będą kierowane zawiadomienia do prokuratury.

W X kadencji Sejmu rozpoczęły swoje prace trzy komisje śledcze mające na celu wyjaśnienie i rozliczenie kradzieży lub marnotrawstwa pieniędzy podatników.

– Komisja śledcza ds. Pegasusa
        – Komisja śledcza ds. afery wizowej
        – Komisja śledcza ds. wyborów kopertowych

Punktor
        67. Przedstawimy akt oskarżenia wobec funkcjonariuszy MSZ odpowiedzialnych za korupcję, która doprowadziła do niekontrolowanego napływu migrantów do Polski.
        Powołana została komisja śledczą ds. afery wizowej, która rozpoczęła swoje prace 6 lutego 2024 r, a zakończyła 26 listopada 2024 r., przyjmując raport ze swojej działalności. W związku z aferą wizową skierowano 11 zawiadomień do prokuratury przeciwko m.in. Piotrowi Wawrzykowi, Zbigniewowi Rauowi, Lechowi Kołakowskiemu czy Mateuszowi Morawieckiemu.
        Punktor
        68. W spółkach z udziałem Skarbu Państwa zwolnimy wszystkich członków rad nadzorczych i zarządów. Przeprowadzimy nowy nabór w transparentnych konkursach, w których decydować będą kompetencje a nie znajomości rodzinne i partyjne.
        Wymieniono już niemal 100% kadry zarządzającej spółkami z udziału skarbu państwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka