Gość: tur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 12:34 trzeba było aby ktoś złożył prywatny akt oskarżenia przeciw Braszce. Wtedy Braszka sam by musiał się zawiesić by być zgodnym ze swoim rozumowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zeto Re: Czy nauczyciele szkoły chóralnej wrócą do pra IP: *.icpnet.pl 27.11.04, 14:22 Brawo władze oświatowe m.Poznania! Jesteście tak szybcy i bystrzy jak woda w klozecie! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Dorośli ludzie, robią sobie zawody, kosztem dzieci 27.11.04, 15:09 Czas rozpieprzyć tę szkółkę i te chore układy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń STARZY Nauczyciele SPADÓWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:08 Ludzie po co znowu robić bałagan w naszej szkole. Już się zaczęło uspokajać...przybyli nowi nauczyciele którzy są lepsi od tych starych(np. nauczyciel od polskiego uczy nowocześnie i potrafi zainteresować lekcją PANI CHOIŃSKO BOOTLO). Gdbyby tym głupim nauczycielom chodziło o nasze dobro to przeprosili by dyrektora Braszke i by było po sprawie, a oni to ciągną cały czas mówiąc że nie mają za co przepraszać. ODWALCIE SIE OD TEJ SZKOŁY RAZ NA ZAWSZE, ONA WAS NIE POTRZEBUJE. Mam nadzieje że sprawa sie wyjaśni i stare belfry nie wrócą do naszej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: STARZY Nauczyciele SPADÓWA 27.11.04, 18:17 Brawo uczeń. Był już najwyższy czas na tę zmianę. Zyczę samych piątek i nauki w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Czy nauczyciele szkoły chóralnej wrócą do pra IP: *.icpnet.pl 27.11.04, 18:29 Panie Nikt, widzę,że pan się na wszystkim zna. Jeżeli pana miara jest normą, pora umierać. Aż ciśnie się na usta cytat z Millera - pan jest zerem, panie Nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czy nauczyciele szkoły chóralnej wrócą do pra 27.11.04, 18:33 No brawo obserwator. Ten temat przerobiliśmy juz na forum Poznania. A Pan widzę lubi chore układy. CO W METNEJ WODZIE LEPIEJ SIĘ PŁYWA I ROBI INTERESY??? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czy nauczyciele szkoły chóralnej wrócą do pra 27.11.04, 18:36 A propo "na wszystkim" Częściej cztam tu Pana nienawistne wypociny, niz swoje. A może to Pan jest "omnibus". Ale jakis taki raczej czerwony omnibus. "czerwony autobus, przez ulice mego miasta mknie..." Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Nauczyciele SPADÓWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:09 Ludzi nie kłóćcie się. Panie "nikt" dziękuje za poparcie :D Mam nadzieję że moje slowa się spełnią i belfry nie wrócą do szkoły bo to byłby jej koniec!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: Nauczyciele SPADÓWA IP: 213.17.201.* 28.11.04, 21:01 nie potrafisz docenić tych nauczycieli docenić bedziesz mógł dopiero po tym jak skończysz szkołę! owszem było pare nie wypałów w tej szkole potwierdzam walczyłem z nimi jak się da ale... zdecydowana większość to naprawdę dobrzy nauczyciele a pan.nikt... szkoda słów! i jeśli chcecie wiedzieć to tą szkołą chca rozp**** 4 osoby: braszka, sykulski, frankiewicz i steczkowska! chcą zrobić prywatną i golić siano :-! Odpowiedz Link Zgłoś