Dodaj do ulubionych

Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR

IP: 200.232.137.* 05.12.04, 19:10
LPR walczy z antysemityzmem?????
Na Wegrzech socjalisci za prywatyzacja opieki zdrowotnej a
konserwtysci przeciw?????
Niedlugo Pentagon sie zacznie dobrowolnie
rozbrajac i prosic swiat o przebaczenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawel Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: 217.153.156.* 05.12.04, 19:12
      No a jakie stanowisko ma zajmowac? Skoro tatus Giertych jest przydupasem
      Jaruzela - to jakie ma zajmowac? Niech posel Kaminski nie bedzie naiwny i sie
      zastanowi, z kim PiS chce wspolrzadzic po nadchodzadych wyborach i czy oddanie
      Polski pod wplyw sowieckich sluzb specjalnych i ich rezydentow spod znaku LPR
      to najlepszy pomysl na budowanie IV RP...
      • Gość: Sebar IDIOCI i OSZOLOMY- czy SLD was wynajelo?! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.12.04, 20:27
        • Gość: IURIS DO ROBOTY SEJMOWE DURNIE !!!! ZA CO WAM PLACIMY? IP: *.chello.pl 05.12.04, 23:06
          ZA WASZE ZLODZIEJSTWO LAPOWKARSTWO PROSTACTO PIENIACTWO I LENISTWO ??? JAK SIE
          NIE PODOBA TO WON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Śtęźń... Rzetelna wypowiedź Kamińskiego i stałe nieżetelne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 00:29
            nieżetelne wypowiedzi LPR, niby liga polskich rodzin, a jak z tym ż!
            • Gość: mkspolem Re: Rzetelna wypowiedź Kamińskiego i stałe nieżet IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.12.04, 06:01
              Gość portalu: Śtęźń... napisał(a):

> nieżetelne wypowiedzi LPR, niby liga polskich rodzin, a jak z tym ż!

A moze to "Liga Poplecznikow Rosji"?
      • Gość: Mariusz Poseł Kamiński IP: *.804.inode.at 05.12.04, 20:36
        Wreszcie mogę zgodzić się z Kamińskim...
        Dziękuję Panie Pośle!
        • Gość: Jaro Re: Poseł Kamiński IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 05.12.04, 21:07
          Nigdy posła Kamińskiego nie trawiłem... Ale tą wypowiedzią dużo u mnie zyskał...

Swoją drogą bardzo smutne, że ta niecodzienna wypowiedź w ustach polskiego
          polityka powinna być w tym kraju na porządku dziennym.
          • Gość: nemo Re: Poseł Kamiński - dziękuję Panu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:44
            ja też jakoś nie należałem do zwolenników PiSu a posła Kamińskiego w
            szczególności, ale teraz ..myślę, że w Kijowie PiS i Kamiński zachowali się
            jednoznacznie zgodnie z polską racją stanu. a za wypowiedż w parlamencie
            europejskim - słowa podziękowania. kurczę jeszcze chwila i na was zagłosuję ..
        • Gość: mm Re: Poseł Kamiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:11
          no głosowac na niego nie będę, zawsze uważałem że to osioł. ale musze
          powiedzieć że mnie bardzo pozytywnie zaskoczył, bardzo. rozsądne słowa, bardzo.
          • Gość: janek Re: Poseł Kamiński IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 22:45
            Jest kontrowersyjny ale na pewno nie osiol. Nie bede na niego glosowal bo mam
            inne przekonania, ale szanuje go za inteligencje, dowcip i znajomosc jezykow.Ma
            teraz za swoje, widzi do czego prowadzi slepy szowinizm do ktorego ma niestety
            slabosc.
            • Gość: mm Re: Poseł Kamiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:53
              hmm "Nie bede na niego glosowal bo mam
              inne przekonania, ale szanuje go za inteligencje, dowcip i znajomosc jezykow"
              nieżle powiedziane ale mimo to wybacz lecz "słabośc do slepego szowiznizmu' to
              jest oznaką osłowatości. zresztą niewazne tak czy siak zaskoczył mnie bardzo.
          • shawman Re: Poseł Kamiński 05.12.04, 23:30
            Ja podobnie. Nigdy nie przepadałem za Kamińskim, ale tutaj zachował się
            wyjątkowo porządnie. No i wykazał, że jednak istnieje różnica mięzy PiS a LPR -
            bo w moim mieście trudno było ją dostrzec. A LPR... Ehh - co to ma być?
            Ekspozytura rosyjskiego wywiadu? Postępują tak, jakby Putin im pisał zalecenia.
    • Gość: Ww Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.vc.shawcable.net 05.12.04, 19:17
      Jak ja lubie tych prawdziwnych "Polakow" z Gertychlandu i Benderowa.... Same
      czyste i nieskazone zadnym czerwonym wrzodakiem.
      Lizanie dolnych plecow Jaruzelskiemu w stanie wojennym przez czolowych
      ideologow "prawdziwnych", to przeciez nie byla zdrada Narodu Polskiego,
      to byla chec wsparcia polskiej rodziny dotknietej solidarnosciowym
      szalenstwem.
      I to trwa przy wsparciu Rydzyka nadajacego z moskiewskich nadajnikow te swoje
      bzdety.. I nikogo z prawdziwnych to jakos nie boli.
      Az dziwne.
    • Gość: zetor LPR - sprzedawczyki na usługach Moskwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:30
      Ciekawe ile im Putin płaci.
      • Gość: Ratajski Re: LPR - sprzedawczyki na usługach Moskwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:00
        Dzisiaj na forum jakoś mało jest etatowych opluwaczy, bowiem roztropny obywatel
        RP posiadł wieloletnią praktykę i ma wyrobione zdanie kto komu służy.
        Prowokacyjna działalność na szkodę Polaków-Polski nie jest nowością i różne ma
        oblicza. Przekonany jestem iż wielu nie powściągliwym dyskutantom przydała by
        się wizyta u lekarza choć to teraz wiem nie jest takie łatwe z powodu
        zaistniałych stosunków w naszym kraju. Prawdopodobnie nie mały wpływ na to mają
        dyskusje zastępcze nie na temat,a jakie tu też na forum mają miejsce.
      • Gość: Paschalis Re: LPR - sprzedawczyki na usługach Moskwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:15
        Że tam od razu płaci! Po prostu Endecja od początku była prorosyjska i łasa na
        fałszywki rosyjskich służb specjalnych (vide osławione "Protokoły mędrców
        Syjonu"). Prorosyjskość LPR może rzucić trochę światła na dziwne działania
        członka komisji śledczej Romana Giertycha, ale to już zupełnie inny temat.
        • Gość: pandada Re: LPR - sprzedawczyki na usługach Moskwy IP: *.ceron.pl 06.12.04, 14:02
          Akurat w Komisju Śledczej kłamstwa i szachrajstwa oraz odchodzenie od tematu sprawy, którymi zajmuje się Giertych, mają wielkiego zwolennika w pisiorze Wassermannie.
          PiS działa na korzyść Juszczenki, co pewnie po jakimś czasie odbije się niechęcią rozczarowanych Ukraińców do Polaków. U nas Solidarność miała ponad 90% poparcia i szybko je straciła, podobnie będzie pewnie z pomarańczowymi. Ukraińcy myślą, że walczą o nowy ład w każdej dziedzinie życia, a Juszczenko już teraz pokazuje, że za demokracją jest wtedy, gdy ona mu sprzyja.
          Z tego względu rację ma LPR, że nie chce się wtrącać w sprawy Ukrainy.
    • Gość: Woda Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:51
      Liga Pozbawionych Rozumu ma tylko gęby wypełnione frazesami o patriotyzmie, a
      tak naprawdę, to Polskę by sprzedali za miskę ryżu Rosji...

Zresztą Konfederacja Targowicka to nic innego, niż LPR schyłkowej I RP, w II RP
      zostali dosyć poważnie spacyfikowani przez Piłsudskiego, a w III RP próbują się
      odrodzić pod postacią LPR. Zawsze towarzyszy im nieodwzajemniona miłość do Rosji
      i pogarda dla Polaków myslących inaczej niż oni.
    • Gość: kolo Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:54
      LPR wylansował Rydzyk którego radio nadaje z satelitów rosyjskich , czy to nie
      dziwny zbieg okolicznośći?Działalność Rydzyka i jego radia wielokrotnie
      szkodziło Polsce a szczgólnie jej zbliżeniu z zachodem.Rydzyk podobnie jak
      Putin wiele lat spędził w Niemczech wracając z kasą na założenie radia.
    • Gość: Lukasz Rewolucja zjada swoje dzieci:) u nas radykalizm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.04, 19:58
      onu partii zaczyna przypominac komedie,zaczyna zataczac kolo.
      • Gość: Polak z Kanady Re: Rewolucja zjada swoje dzieci:) u nas radykali IP: *.bchsia.telus.net 05.12.04, 20:13
        Nie myślę, żeby pewna orientacja pro-rosyjska Ligi Polskich Rodzin była
        agenturalna. Nie ma na to dowodów. Natomiast myśl polityczna tego stronnictwa
        jest anachroniczna i to pod wieloma względami. Z myśli Romana Dmowskiego, nie
        przeczę, można jeszcze czerpać twórczo i realistycznie, ale trzeba brać pod
        uwagę, że Dmowski analizował sytuację narodu polskiego w zupełnie innej
        konfiguracji międzynarodowej (i kulturowej). Wystarczy porównać mapę polityczną
        Europy z lat 1890-1914 i mapę Europy dzisiejszej. I tak jak swego czasu
        leninizm był uproszczeniem i spłyceniem myśli Karola Marksa, tak dzisiaj
        myślenie ideologów LPR jest spłyceniem myśli Dmowskiego. W ideologii i
        programie LPR są elementy wartościowe, ale uzyskały one sloganowe, naskórkowe
        znaczenie. LPR jest więc na polskiej scenie politycznej anachronizme, i to po
        części niebezpiecznym, jeżeli będzie dalej szła dotychczasową drogą.
        • Gość: Piłsud Giertych a Dmowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:11
          Co by nie mówić, Dmowski był jednak myślicielem. Można się z jego koncepcyją
          zgadzać lub nie, ale trzeba uszanować intelekt.

Giertych to siódma woda po kisielu, jedzie na opinii i oportuniźmie.
          • czysta.malta Re: Giertych a Dmowski 05.12.04, 23:08
            > Giertych to siódma woda po kisielu, jedzie na opinii i oportuniźmie.

Jedzie też zapewne na lekach, jak twierdzi mój znajomy lekarz... I to silnych.
    • Gość: Puchatek Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.Elektron.pl 05.12.04, 20:10
      No jasne, Juszczenko antysemita i antypolski... LPR powtórzy każdą kagiebowską
      fałszywkę, każde ubeckie kłasmtwo, byle tylko podlizać się matuszce Rosji. Mam
      coraz mniej wątpliwości, że to partia założona przez KGB.

Ludzie bez honoru, godności, uczciwości.
      • Gość: Witek Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.12.04, 20:24
        Dlaczego lpr nie respektuje woli narodu,ktora chciala akcesji z UE,dlaczego lpr
        atakowala ordynarnie,niczym sfora dzikich psow kompetentna kandydatke na
        komisarza,Polke-Danute Hubner,dlaczego osmieszaja moj kraj probujac notorycznie
        destabilizowac prace europarlamentu,jakim prawem wnosza tam krzyze,obrazaja
        europoslow z innych krajow.Dlaczego giertych to notoryczny klamca,probujacy
        destablizowac prace komisji sledczej.Mam nadzieje,ze lpr to epizot,ktory
        szybcie zniknie niz sie pojawil.
        • Gość: miop Re: dlaczego lubisz corke esbeka, ktora jak tatus IP: 195.136.193.* 06.12.04, 08:06
          sprzeda sie kazdemu
          a dlaczego giertych klamie ?
          proste
          zyje w kraju takich klamcow jak ty
          zwyczajnie przystosowal sie do narodu
      • Gość: pandada Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.ceron.pl 06.12.04, 14:07
        Skąd wiesz, że to fałszywka? Bo chcesz, żeby tak było, bo to ci pasuje do wizji układó społeczno-politycznych. Prawdy nie znasz, a że Juszczenko otacza się nacjonalistami (na Ukranie oznacza to ludzi nie lubiących Polaków) to jego wybór i musi być świadomy konsekwencjiposiadania takiego zaplecza.
    • Gość: Dobrze,że jestem w PiS anie w IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.12.04, 20:46
    • Gość: Mundzio Re: Cześć i cwała dla pana Kamińskiego!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.04, 20:51
      Pamiętam jak pan Kamiński z drugim orłem pojechali składac wyrazy poparcia dla
      generała Pinocheta gdy Hiszpanie wystąpili o jego estradycję. To prawdziwi
      Polacy. Walcza o wolność waszą i naszą.
      • svetomir Re: Cześć i cwała dla pana Kamińskiego!!!!! 06.12.04, 07:24
        Bo Pinochet zasłużył na splendory. gdyby nie on, świat dzielił by sie na 3
        kraje:
        ZSRS, Chiny i Kube. jego zasługi dla powstrzymania komunizmu są prawie takie
        jak Reagana.
        • Gość: miop Re:oraz tych co niezarobiliby nachilijskiej miedzi IP: 195.136.193.* 06.12.04, 08:17
          skad w tej polsce nabralo sie tyle durnoty
          chyba z posiewu lyberalnej gazety wybiorczej zydokomunistow
    • Gość: ZZ jak to dobrze IP: *.top.net.pl 05.12.04, 20:54
      Jak to dobrze, że prawie wszyscy wypowiadający się zrozumieli, kim naprawdę są
      giertychowcy. Sowiecki wywiad działał zawsze na zasadzie wielu niezależnych od
      siebie i konkurujących ze sobą siatek. Zarówno Oleksy biesiadujący z Ałganowem
      jak i Rydzyk nadający z sowieckich nadajników służą temu samemu panu i nawet nie
      domyślają się, że są kolegami, po rosyjsku nazywa się to "odnopołczanie".
      • Gość: ness Re: jak to dobrze IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 22:12
        Giertych-komunista, Rydzyk-komunista, a kim ty jestes? Czerwonym platnym
        pacanem. Jakie masz poboty wyplacane przez rzadzaca mafie?
        • Gość: ZZ Re: jak to dobrze IP: *.top.net.pl 06.12.04, 10:19
          Govno cię obchodzą moje zarobki. Powiem tylko, że zarabiam na wolnym rynku, na
          handlu Polski z krajami UE.
          Poza tym napisałem, że to są putinowscy agenci a nie komuniści. Różnica
          niewielka ale jednak jest.
          • Gość: pandada Re: jak to dobrze IP: *.ceron.pl 06.12.04, 14:16
            Jak Putin jest komunistą (13% podatek liniowy i brak jakichkolwiek świadczeń dla nędzarzy) to ja nie wiem czym jest liberalizm.
      • Gość: kkk Re: jak to dobrze IP: *.telektrim.pl 06.12.04, 10:19
        Oczywiście wszyscy, którzy chcą w Polsce zostać i nie chca wyjeżdżć do USA,oraz
        ci co szanują pamięć Romana Dmowskiego, sprzeciwiają się okradaniu Polski,
        wiedzą o mordach UP na Wołyniu, których to przecież Juszczenko nie potępił, są
        oczywiście kadrowymi agentami KGB.
        W tym momencie należy pogratulować Michnikowi wspaniała propagandowa robota.
        • Gość: ZZ Re: jak to dobrze - o UPA IP: *.top.net.pl 06.12.04, 10:28
          Miałeś na myśli zapewne UPA (Ukraińską Powstańczą Armię) a nie UP (Unię Pracy,
          tę od Pola, Nałęcza i Jarugi-Nowackiej).
          No to przeczytaj.
          UPA powstała po ataku Niemiec na ZSRR, ponieważ Ukraińcy zwietrzyli okazję
          oderwania się od Rosji. UPA walczyła głównie z NKWD i Armią Czerwoną. W walce z
          UPA poległ znany sowiecki generał, dowódca frontów, zwycięzca spod Stalingradu i
          Kurska, Nikołaj Watutin.
          To, co walczyło w Bieszczadach w latach 1944-47, to były niedobitki i zbieranina
          maruderów.
          Teraz jeszcze ważniejsze.
          Krwawe mordy na Polakach, zwłaszcza na Wołyniu, jakoś dziwnie nasiliły się
          akurat latem roku 1943, kiedy to Armia Czerwona wygrała bitwę pod Kurskiem i
          szykowała się do ataku na zachód, gdzie mogła zatrzeć się z partyzantką polską i
          ukraińską, które teoretycznie mogły zawrzeć sojusz. Akurat właśnie wtedy
          nastąpiły krwawe rzezie tak Polaków jak i Ukraińców. Mam pewne przypuszczenia co
          do sprawców. Taki "oddział" mógł w ciągu jednej i tej samej nocy przypiąć
          orzełki i wyrżnąć wieś ukraińską a zaraz potem przypiąć tryzuby i wyrżnąć wieś
          Polską. Raczej nie podejrzewałbym Niemców. Ich uwaga była zaprzątnięta frontem a
          sprawa Ukrainy wisiała im. Zresztą III Rzesza nie miała żadnych konkretnych i
          mądrych planów w stosunku do narodów chcących zrzucić sowieckie jarzmo
          (Ukraińców, Litwinów, Łotyszy, Tatarów, narodów Kaukazu).
          Sprawca rzezi Polaków i Ukraińców może być tylko jeden. Tylko jemu zależało na
          skłóceniu Polaków z Ukraińcami.
          • Gość: pandada Re: jak to dobrze - o UPA IP: *.ceron.pl 06.12.04, 14:29
            Bezczelne sugestie! Jeszcze powiedz, że Beria nadzorował obóz w Auschiwitz.
            Jeżeli masz taką znikomą wiedzę i inteligencję, powinieneś się zamknąć a nie fantazjować.
            Rzeź na Wołyniu przeprowadzili w dużej części cywile znani swoim ofiarom - ich sąsiedzi Ukraińcy. Tu nie ma żadnej możliwości pomyłki - jest masa relacji tych, którzy przeżyli.
            Po drugie UPA miała swoje korzenie na byłych ziemiach polskich (okolice Lwowa) i była organizacją bardziej antypolską niż antyrosyjską. Miała wspólne nacjonalistyczne poglądy z Hitlerem, dlatego Ukraińcy chętnie wspierali Niemców. Moja babcia mieszkała na Białorusi i na Litwie, i nawet tam do mokrej roboty Niemcy często posyłali Ukraińców lub Litwinów, którzy chętnie odgrywali się na Polakach.
    • Gość: ness Re: Loe, ile juz zarobiles na tym paszkwilu IP: *.san-francisco-15rh16rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 20:58
      Kto ci placi? SLD z tych skradzionych narodowi pieniedzny? Przestan byc szuja.
      • Gość: Jaro Re: Loe, ile juz zarobiles na tym paszkwilu IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 05.12.04, 21:11
        Lepiej zacznij myśleć. Myślenie nie boli.
        • Gość: Leo Re: Loe, ile juz zarobiles na tym paszkwilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:22
          a co mam myśleć
      • Gość: Leo Re: Loe, ile juz zarobiles na tym paszkwilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:30
        Nic, bo moja troska o ten kraj jest większa niż twoja półgłówku po zawodówce i
        nie mam nic wspólnego z SLD, ani z inną partią zasiadającą w tym cyrku. Próbuje
        tylko otworzyć oczy takim jak ty, którzy zaślepieni propagandą przeciw
        czerwonym, popierają prawdziwie prorosyjską partię, a ludzie mniej uczeni jak
        ty nie potrafią tego dostrzec, wiec im pomagam
        • Gość: ness Re: Loe, ile juz zarobiles na tym paszkwilu IP: *.san-francisco-15rh16rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 21:46
          Sluchaj nicponiu, wszystko wskazuje na to ze to ty jestes tym miernotom
          intelektualnym i zaslepionym. Bierzesz pieniedze za paszwil, siedz cicho. Co
          robisz idioto, aby ograniczyc bezrobocie (30%!!!!!), zlikwidowac kopcje rzadow
          SLD. CZY WIESZ ZE 50% LUDZI PO STUDIACH NIE ZNAJDUJE ZADNEJ PRACY. Tu jest
          twoje pole do popisu, a nie pisanie paszkwili. Nie wszyscy , ktorzy nie
          zgadzaja sie z twoimi idiotycznymi pogladami, sa bez wyksztalcenia.
          • Gość: wesołek sądząc ness po twej ortografii..... IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 22:09
            i gramatyce jesteś po studiach i bez pracy. I nie dziwię się tłumoku.
            • Gość: ness Re: sądząc ness po twej ortografii..... IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 22:17
              Jak sie masz Wesolek? Co ty porabiasz, kradniesz czy jestes "pimpem"?
              • Gość: rodeo gdzie ty ness skończyłes szkołe srednia IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.12.04, 22:26
                w więzieniu?
              • Gość: wesołek [...] IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 22:34
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Leo Re: Loe, ile juz zarobiles na tym paszkwilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:23
            bezrobocia nie zwalczy partia prorosyjska, którą ty wielbisz, ani korupcji SLD
            i nie jest to powód aby głosować na potologie polityczne, zwykłych kłamliwych
            populistów, którzy zawsze oszukują prostych ludzi i przykro ,że się do nich
            zaliczasz, a jeśli chodzi o pracę to musisz chodzić i pytać non stop i nie
            popuszczać, jesteśmy w UE wykorzystaj to, ja też byłem bezrobotnym, a dzięki UE
            już nie. Twoja ulubiona partia kłamała jak to bedzie żle w Unii, a jest całkiem
            odwrotnie więc się staraj a nie słuchaj wrednych oszustów
          • Gość: Leo Re: Loe, ile juz zarobiles na tym paszkwilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:59
            a więc jesteś z USA, to dlatego jestes przezarty kłamstwami Moskala i jego
            przyjaciół, więc tylko tyle ,że cie nieżle oszukują, bo już myślałem że jesteś
            ślepy i głuchy i nie zauważasz głupoty LPR
      • Gość: zdziwiony Re: no, ale to prawda jest !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:32
        nie żaden paszkwil , tylko prawda po prostu ! o co chodzi ? ja mam 37 lat i z
        kolei przypominam sobie pana Romana Bendera - tego patriotę z LPR-u - jako
        posła gadzinowego sejmu PRL czasów stanu wojennego. wtedy mu nawet urban nie
        przeszkadzał - obaj panowie z tej samej kasy dostawali pieniążki.dla mnie LPR
        to są sprzedajne kacapy - ich problem w tym , że Polacy nie mają amnezji..
        Panie Pośle Kamiński - popieram Pana !
        • Gość: miop Re:nie mam amnezji i pamietam wojaze do pinocheta IP: 195.136.193.* 06.12.04, 08:12
    • Gość: Henryk Tak wogóle to nie cierpię LPR;(-jednak z ta opinią IP: 82.160.16.* 05.12.04, 21:03
      -"W głosowaniu nad przyjętą przez PE rezolucją w sprawie Ukrainy posłowie LPR wstrzymali się od głosu: ich zdaniem to ingerowanie w sprawy suwerennego państwa, a Ukraińcy sami powinni decydować o swojej przyszłości."
      - całkowicie się zgadzam. Tak po prostu czuję:)
      • Gość: Jaro Re: Tak wogóle to nie cierpię LPR;(-jednak z ta o IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 05.12.04, 21:14
        Widzę, że Rodzina Addamsów nadaje na tych samych falach, co prezydent Putin -
        on też bajdurzył o mieszaniu się w wewnętrzne sprawy Ukrainy. Kagiebiście
        Putinowi w głowie się nie mieści, że suwerenem jest naród ukraiński i że to
        naród ukraiński wypowiedział posłuszność władzy, która utraciła jego kredyt
        zaufania. Putin tego nie pojmuje, ale Pozbawieni Rozumu, którzy na wszystkie
        sposoby odmieniają słowo demokracja? Chyba też nie pojmują. Jak to naziole.
        • Gość: wesołek Nie naród tylko...... IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 22:12
          48% ewyborców. Nie przeginaj koleś bo pleciesz.
      • Gość: mysliciel Re: Tak wogóle to nie cierpię LPR;(-jednak z ta o IP: *.home.cgocable.net 05.12.04, 21:15
        Falsz i obluda LPR jest az nadto widoczna w kazdym posunieciu tej
        anachronicznej partii. Czy przypadkiem nie jest to splata dlugu za nadajniki
        RM? Ale juz najbardziej smieszy "troska" LPR o antysemityzm. To jakby Ku Klux
        Klan nagle zaczal upominac sie publicznie o prawa Afroamerykanow.
        • Gość: pandada Re: Tak wogóle to nie cierpię LPR;(-jednak z ta o IP: *.ceron.pl 06.12.04, 14:34
          "afroamerykanie" - jak to słyszę to jestem zażenowany. Jeszce hebroamerykanów wymyślą.
          Murzyn to Murzyn. Niga to niga i nie ma w tym nic obraźliwego, bo tylko odwołanie do czarnej barwy
    • Gość: LPR! -won! Liga Polskich Renegatow - a patriotyzm panowie?! IP: *.acn.waw.pl 05.12.04, 21:11
      tylko taki oszlale z nienawisci i rzadzy wladzy gnidy moga postepowac w takiej
      chwili w taki sposob. Widac blisko im do Putina i Zyrynowskiego. Proponuje
      koalicje z Lepperem i solidarne wsparcie Lukaszenki. Zaklamane scierwa.
      • Gość: NESS [...] IP: *.san-francisco-15rh16rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 21:33
        • Gość: zbig Re: zamknij sie kacapie z ameryki i nie pouczaj .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:37
          nas tutaj w Polsce co jest dobre a co złe. my jakoś nie mamy ochoty lizać dupy
          putinowi - tę przyjemność zostawiamy tobie. a ukrainy nikt nie kolonizuje (
          oprócz ruskich ) - my im staramy się pomóc w walce o wolnośc i tyle..
          • Gość: ness [...] IP: *.san-francisco-15rh16rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 21:55
            • Gość: zbig Re: do kacapa z ameryki - nessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:51
              twoje wypowiedzi nie są podstawą do zadnej dyskusji. szkoda więc , ze nie
              chcesz się zamknąć i urządzasz z tego forum smietnik. jesteś pan, panie ness
              typowym polaczkowatym połgłowkiem o którym zapewne sasiedzi opowiadają dowcipy.
              z drugiej strony rozumiem pana ferwor w pisaniu - bo dzisiaj masz pan wychodne.
              a od jutra przecież tydzień bedzie spokój - bo znowu pan staniesz za kasą w
              mcdonaldzie a my sobie tutaj podyskutujemy bez pana żenującej obecności
              • Gość: ness Re: do kacapa z polski - zbig IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 23:30
                Wiekszosc z was nie nadaje sie do dyskusji, gdyz tak naprawde jestescie
                faszystami. Tu w USA OKRESLA SIE DROGI KACAPIE JAKO: "my way or
                highway".Respektujecie tylko poglady, ktore odpowiadaja waszym.
        • Gość: antybydle Re: ness!!!!! - WON IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 22:15
          a ty jesteś skretyniałym katolem. Prezydent i rząd powinien być bezstronny bo
          inaczej wpier.......ala sie w sprawy innego kraju. Ale ty tego tepaku nie
          rozumiesz.I nie zrozumiesz.
        • Gość: witus Re: Czerwony prowokatorze z"Warsiawy"- WON IP: *.student.uu.se / *.student.UU.SE 05.12.04, 22:18
          O prosze kolejny Polonus. Cham i dzikus jak wiekszosc tej tzw. poloni amerykanskiej.
          • Gość: NESS Re: Czerwony prowokatorze z"Warsiawy"- WON IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 22:29
            Tu cie boli "Witus". Studiujesz w za granica. Tatus musial ladnie nakrasc tych
            pieniazkow, co? Ciekaw jestem czy zrobil to w okresie PRL czy za rzadow "mafii"
            z SLD?
          • Gość: NESS Re: Czerwony prowokatorze z"Warsiawy"- WON IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 22:30
            Tu cie boli "Witus". Studiujesz za granica. Tatus musial ladnie nakrasc tych
            pieniazkow, co? Ciekaw jestem czy zrobil to w okresie PRL czy za rzadow "mafii"
            z SLD?
        • Gość: do NESS Te z SianFrancisko = wroc i zrob cos dla Polski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.04, 22:25
          a nie pluj w przerwach podczas zrywania azbestu.
          1) Kto jest lepszy dla Polski - Juszczenko czy drugi palant?
          2) Czy lepiej jak prawica mowi razem czy jak sie kloci?
          Przemysl to cwoku.
          • Gość: antybydle [...] IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 22:49
            • Gość: ness [...] IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 23:03
          • Gość: antybydle [...] IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 22:52
            • Gość: ness Re: Jestes jednak... Bydle IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 23:00
              Ty doisz innych, czyli sam wydoic sie niedasz, ale mozesz byc dobry na mieso.
              Ceny miesa ida w gore. Moze ktos cie upoluje.
              • Gość: antybydle ness..... wyrobniku IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 23:06
                masz szczęście że wrodzona delikatność uniemożliwia mi powiedzenie co naprawdę
                o tobie myślę, ale jak by swędział cię zad mogę ci podać kilka aktualnych
                adresów do czarnych. Jankowski jeszcze wszpitalu. ale u nas prasa co dzień
                podaje nowe adresy, przy pomocy prokuratury.
                • Gość: ness Re: Do bydlecia IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 23:18
                  A wiec nie znasz adresow do czarnych, ale NAPEWNO znasz do czerwonych . To twoi
                  mocodawcy. Tyle tylko ze mnie te adresy nie interesuja.
                  • Gość: antybydle Re: Do nessa kał - boja IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 23:31
                    wolę czerwonych ktorych mogę przegnać, niż czarnych którzy są jak wszy:
                    wszędzie. Pieprz się zakało polonii. Ide spać. Buźka niedorobie. I nałóż sobie
                    condoma na głowę, wszyscy będą wiedzieli kim a raczej czym jesteś.
          • Gość: ness Re: Te z SianFrancisko = wroc i zrob cos dla Pols IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 22:56
            Sorry, z takim pokoleniem nic sie nie zrobi. To poprostu "syzyfowa praca".
            Wiekszosc z was piszacych na tym forum, to ludzie w wieku (20-30) lat,
            zdezorientowani przez szybkie zmiany jakie zachodza w Polsce i Europie,
            zdegenerowani przez "stan wojenny", skorumpowane rzady i.t.d. Twoje pokolenie
            stracilo busole w ktorym kierunku powinno isc. Nie ma ratunku, proces
            niedowracalny (podobnie jak w termodynamice).
            • Gość: skydak procesy nieodwracalne IP: *.tkchopin.pl 05.12.04, 23:40
              Chodzi Ci o to, że w układzie izolowanym entropia nie maleje? Jeśli tak, to
              wyjaśnij analogię do polskiego społeczeństwa.
        • Gość: Sssień... Ty fan Liga Prędka Ręka z San z Francciska ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 00:52
          jestem za tym , aby dopóki sąd nie udowodni pedofilii, nie należy oddzielać
          ojczulka od dzieci, inaczej od owieczek! Tyle ,że stawiam tylko jeden warunek ,
          ojczulek powinien być juz sztywny, jak jego grzechomierz!
    • Gość: stajenny Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 05.12.04, 21:32
      Wart PAc Pałaca,.czyli Kamiński Giertycha i na odwrót.. Jaja ,no poprostu jaja
      sobie te ZchN-owcy robią. Poumieszczali się w różnych partiach począwszy od LPR-
      , przez PO na bezprawiu PiSuarówb sie zatrzymując i dmuchają w jedną trąbę choć
      pozornie różnie, to zgodnie jednak brzmi.
      Pogonić to całe towarzystwo klęczników, którzy na własny użytek, wzięli sobie
      Pana Boga w pacht.
      Jeden,(Kamiński) w dowód uznania wiezie ryngrafy maryjne dla zbrodniarzy,wraz z
      peanami za dzieło ludobójstwa.
      Drugi(Giertych) na Jasnej Górze, ściemnia i kłamie w żywe oczy,kluczy
      Kulczykiem.
      Narodzie obudź się, czas ratować ojczyznę.Stajnia Augiasza jest czyściejsza
      niżli nasze obejście, niestety.
    • Gość: antylpr Przecież w LPR wszyscy to antysemici. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.12.04, 22:13
    • Gość: antybydle Dla mnie LePRa i PiSuar to ta sama......... IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 22:19
      qrva tylko w innej szatce. Kamiński to gnida i karierowicz, kurek na kościele
      który tak sie obraca by wiatr wiał mu w dupę a nie w ślepia. Giertych też
      maniakalnie chory na władzę pacjent szpitala psychiatrycznego.Amen
      • Gość: Polak z Kanady Re: Dla mnie LePRa i PiSuar to ta sama......... IP: *.bchsia.telus.net 05.12.04, 22:31
        Panie ness, i po co pan obniżył poziom dyskusji? Czyż nie lepiej rzeczowo, w
        oparciu o fakty, z jakimś zrozumieniem i chęcią dojścia prawdy, wyważenia
        sądów, z odrobiną przynajmniej szacunku dla odmiennych poglądów, tak aby można
        się porozumieć, jeżeli to się da, i aby zachować to co jest cenne w
        demokratycznej kulturze politycznej. Kto schodzi poniżej poziomu, temu się
        poniżej poziomu dostaje.
      • Gość: ness Re: Dla mnie LePRa i PiSuar to ta sama......... IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 22:37
        A ty "antybydle" co porabiasz? Tez prawdopodobnie kradniesz i kolekcjonujesz
        jalmuzne z UE. TEZ NIEZLE. Nie dziwie sie ze popierasz mafie SLD. NIE BLYSKASZ
        INTELIGENCJA (IQ =0), ale takich wlasnie mafia potrzebuje. Dobra rada zmien
        pseudo na "bydle", bardziej adekwatne do ciebie.
        • Gość: antybydle ness wymoczku...... IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 22:44
          któremu w życiu nawet włosy z glacy nie wyszły, nie mówiąc o reszcie - żyję za
          swoje i dobrze sie mam , nie daję na tacę, gonię katabasów, i wkur....iam
          takich katoli jak ty. I nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz -
          właśnie to świadczy o twoich brakach w zwojach mózgowych.
          • Gość: ness Re: Do bydlecia (antybydlecia) .. jak kto woli IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 05.12.04, 23:11
            Nie tracmy czasu. Zgodz sie ze mna ze jestes bydle (no bo jestes) i ukrecamy
            leb sprawie. Zal mi tylko Polski ze takie bezmozgowce paralizuja umysly innych
            Polakow.
            • Gość: antybydle wstyd mi za ciebie IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 23:15
              co ci biedni Amerykanie , twoi sąsiedzi myślą o Polakach jeśli znaja tylko
              ciebie.
        • Gość: miś Re: Dla mnie LePRa i PiSuar to ta sama......... IP: *.sasiedzi.pl 05.12.04, 22:50
          Czy naprawdę nie masz innych sposobów zarabiania na życie?
    • kaszub11 Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR 05.12.04, 22:32
      Jednak durny ten Kamiński. Niestety cała polska historia wybrukowana jest
      takimi poczciwymi miłośnikami wszystkich ludów na ziemi. Zamiast trzeźwo dbać o
      nasze, egoistyczne interesy zawsze musimy wtrącać się w cudze sprawy. Kto na
      tym forum wie jakie Juszczenko ma poglądy? A co mówił o cmentarzu Orląt
      Lwowskich? Co o nim myślą i mówią Polacy na Ukrainie? Może najpierw zobaczcie
      kogo popieracie i czyich interesów wy bronicie. Co do antysemityzmu na
      Ukrainie, to rzeczywiście jest zastanawiające, dlaczego tropiciele z Izraela do
      tej pory nic nie wspominali o pogromach na Ukrainie i ss-mańskich dywizjach
      ukraińskich, eksterminujących ludność żydowską.Trochę trzeźwości i rosądku
      rzyczę nam wszystkim.
      • Gość: Polak z Kanady Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.bchsia.telus.net 05.12.04, 22:36
        Nie zauważyłeś, kaszubie11, że Polacy że Lwowa apelowali do Polaków w Polsce o
        poparcie Juszczenki? Natomiast niewątpliwie byłoby interesujące zapoznać się z
        poglądami polskiej mniejszości na Ukrainie.
        • kaszub11 Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR 05.12.04, 22:59
          Przecież właśnie chodzi mi o opinię Polaków tam, na Ukrainie. I to nie tych z
          pierwszych stron, bo oni będą mówić poprawnie politycznie, ale tych rdzennych,
          z mniejszych miejscowości. Ja specjalistą od Ukrainy nie jestem, ale jest takie
          niemieckie (?) powiedzenie, że najlepszym naszym przyjacielem jest sąsiad
          naszego sąsiada. Co do błędów ortograficznych – rzeczywiście popełniłem dwa –
          przepraszam.
      • Gość: ortograf Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 22:39
        Kaminski durny ???ale ty z kolei tez nie orzel skoro nie umiesz pisac po
        polsku. Michale K. ciesze sie ze na Pana glosowalem!!!!
        • Gość: miś Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.sasiedzi.pl 05.12.04, 22:45
          A Ty piszesz po polsku, tyle tylkoo, że w knajackim stylu.
        • Gość: wesołek Panie ortograf IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 22:47
          każdy ma idoli na swoja miarę - ty lubisz szmaciarzy jak kamiński lub
          giertych, ja wolę Mazowieckiego, który jak każdy rozsądny polityk zachowuje
          umiarkowanie w osądach. Żal mi Pana ale cieszę się, że w najbliższych wyborach
          już na michałka pan nie zagłosujesz
    • Gość: miś Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.sasiedzi.pl 05.12.04, 22:41
      Panie Kamiński - pan jesteś gó.. a nie patriota. Każdy dzień Pana istnienia
      jako posła, obraża normalnego człowieka. Czy ma Pan odrobinę samokrytycyzmu?
      • Gość: Jurek.K Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.04, 22:53
        Gość portalu: miś napisał(a):
        Panie Kamiński - pan jesteś gó.. a nie patriota...

ej! zeby tak na mnie pobluzgali... to juz faktycznie w obecnych czasach
        najlepsza z mozliwych ocena :-)
        • Gość: miś Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.sasiedzi.pl 05.12.04, 23:00
          Poniosło mnie ale nic nawet do entej potęgi = nic. :-))) Pozdrawiam.
      • Gość: Polak z Kanady Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.bchsia.telus.net 05.12.04, 22:56
        Wracam jeszcze do wypowiedzi kaszuba11, bo to dobry przykład anachronizmu rodem
        z Dmowskiego i innych endeckich ideologów (np. Popławski). A ma ten anachronizm
        na imię "egoizm narodowy". Niech Polacy tylko swój interes mają na uwadze, a
        inni niech się martwią o siebie. Pikne, co? Polityka międzynarodowa w końcu
        musi polegać na tym, by pomagać w powstaniu takiego otoczenia sąsiedzkiego,
        które nie będzie zagrażało własnemu krajowi. Hasło "Za naszą wolność i waszą"
        nie było wyrazem jakiegoś abstrakcyjnego idealizmu, lecz leżało w interesie
        polskim, bowiem chodziło o ogólny ruch wyzwolenia narodów spod obcej przemocy,
        prób wynaradawiania i gospodarczego wyzysku. To hasło sprawdziło się w 1918
        roku, i ponownie w latach 1980-91. W przypadku Ukrainy sprawdza się nadal. W
        interesie polskim jest Ukraina suwerenna zewnętrznie i wewnętrznie. I na tym
        dziś polega, jeżeli ktoś woli, polski "egoizm narodowy". Na wspieraniu tych
        procesów, które leżą w interesie Polski. Wspieraniu
        • Gość: wesołek Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 23:00
          w pełni się z panem zgadzam tylko jedno małe ale: czasy i świat sie zmienił
          nieco i metody działania również, nawet od 1980r. I jestem zdania , że
          korzystniejsze dla polskiej racji stanu jest umiarkowane poparcie dla
          demokracji na Ukrainie niż nachalmne wrzaski oszolomów typu Kamiński których
          poglądy szowinistyczne i nacjonalistyczne oraz populizm są znane.
        • kaszub11 Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR 05.12.04, 23:08
          Tego „anachronizmu” nie wymyślił Dmowski, czy Popławski, tylko jest to podstawa
          każdej racjonalnej polityki zagranicznej od wieków. Specjalizowali się w takim
          podejściu Anglicy, Rosjanie, ostatnio Amerykanie a do perfekcji doprowadzili
          Izraelczycy. Powtarzanie skompromitowanych sloganów typu „za waszą i waszą
          wolność” jest już tak żałosne, że nie chce mi się z tym polemizować. Zacznijmy
          się wreszcie szanować, to inni też będą.
      • Gość: b ynio Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 23:01
        istnienie Kaminskiego jako posla zagwarantowalo 100 tysiecy wyborcow.Trzeba
        bylo samemu stanac do wyborow....
        • Gość: miś Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.sasiedzi.pl 05.12.04, 23:05
          W histori znane są przypadki oszukania większej ilości ludzi. Np. Adolf Hitler,
          Benito Musolini, Józef Stalin. Czy coś dobrego z tego wyniknęło?
    • Gość: Fasol Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:51
      No ładnie. A dzisiaj w Radiu ZET pan Giertych jak z nut wygłosił hymn na cześć
      dzielnych Ukraińców walczących o wolność... To tak na użytek durnych Polaków.
      Odrażający obłudnik.
      LPR cały czas działa w interesie Moskwy. Przy okazji naszego wstąpienia do UE
      Gertych z trybuny sejmowej wymyślał wszystkim od zdrajców i Targowicy. Jasne -
      Polska osamotniona prędzej czy póniej trafiłaby pod ukochany rosyjski but.
      Teraz próbuje nas ośmieszyć w Europie proponując rozwiązanie Europarlamentu i
      skłócić nas z Niemcami domagając się odszkodowań. Tylko dziwnie czegoś nie
      wspomina, że te odszkodowania zostały już raz wypłacone ZSRR, który miał Polsce
      przekazać należną jej część, ale tego nie zrobił.
      Giertych w komisji śledczej usiłuje rozmontować struktury władzy w Polsce, a
      szzególnie zajadle atakuje Kwaśniewskiego akurat w chwili gdy ten wbrew Moskwie
      prowadzi mediacje na Ukrainie.

Najbardziej ohydne jest to, że te sprzedawczyki bez przerwy wycierają sobie
      mordy Polską i patriotyzmem. Gdzie są nasze służby specjalne?
      • Gość: miś Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.sasiedzi.pl 05.12.04, 23:07
        Po tej samej stronie (co p. R. G.).
    • Gość: dronk ja tu nic a nic ku.. nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:52
      :(
      • Gość: miś Re: ja tu nic a nic ku.. nie rozumiem IP: *.sasiedzi.pl 05.12.04, 23:08
        Witaj w klubie. :-(((
        • Gość: Belial Re: ja tu nic a nic ku.. nie rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 08:26
          Jak ja zazdroszczę tym którzy wyjechali i patrzą na ten cyrk zwany Polską z
          perspektywy tysiąca czy dwóch tysięcy kilometrów.
          • Gość: miop Re:nie martw sie oni maja blizej taki sam-cyrkowcy IP: 195.136.193.* 06.12.04, 08:30
            nosza tylko inne nazwiska
    • Gość: KATO28 Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:52
      Nacjonalizm LPR i walka z antysemityzmem... Coś sie chyba komus popie...
      Niechby się tylko LPR dorwało do władzy a już widzę jak w okolichach KL
      Auschwitz robotnicy uwijają się z odbudową "zabytków" na polecenie furera
      Giertycha.
      • Gość: wesołek Re: Sprawa Ukrainy poróżniła posłów PiS i LPR IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 23:02
        Ładnie powiedziane
    • czysta.malta dziękuję za Ligę :-) 05.12.04, 23:03
      Dzięki tej wspaniałej partii tematów do mojego bloga nigdy mi nie zabraknie :-)
      • Gość: Polak z Kanady Re: dziękuję za Ligę :-) IP: *.bchsia.telus.net 05.12.04, 23:08
        Do forumowicza Fasola: Jeżeli poseł Giertych rzeczywiście zmienił zdanie na
        temat wypadków na Ukrainie, i obecnie popiera ukraiński ruch demokratyczny i
        niepodległościowy, to dobrze. To znaczy, że się uczy, rozwija politycznie,
        nawet jeżeli jest to chwilowo koniukturalne.
        • Gość: wesołek to niereformowaly facet IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 23:14
          to jest tylko koniunkturalne
        • Gość: mis Re: dziękuję za Ligę :-) IP: *.sasiedzi.pl 05.12.04, 23:15
          Pan poseł R. G. nie zmienił zdania ponieważ nigdy go nie miał. Jest to zadufany
          w sobie tuman, który natychmiast musi zejść do podziemia, w poszukiwaniu swoich
          szarych komórek mózgowych. Jeżeli takie kiedykolwiek istniały.
        • Gość: Fasol Re: dziękuję za Ligę :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:20
          Gość portalu: Polak z Kanady napisał(a):

> Do forumowicza Fasola: Jeżeli poseł Giertych rzeczywiście zmienił zdanie na
          > temat wypadków na Ukrainie, i obecnie popiera ukraiński ruch demokratyczny i
          > niepodległościowy, to dobrze. To znaczy, że się uczy, rozwija politycznie,
          > nawet jeżeli jest to chwilowo koniukturalne.

Poseł Giertych nie zmienił zdania. On tylko co innego mówi przez krajowe radio
          na użytek Polaków, a co innego robi w Europarlamencie na użytek Moskwy. On się
          nie uczy i nie rozwija. On po protu kłamie.
    • Gość: Travel HAŃBA! IP: *.acn.waw.pl 05.12.04, 23:24
      "W głosowaniu nad przyjętą przez PE rezolucją w sprawie Ukrainy posłowie LPR
      wstrzymali się od głosu"

Tchórze i ludzie małego formatu.
      • Gość: miś Re: HAŃBA! IP: *.sasiedzi.pl 05.12.04, 23:31
        Skąd to wzburzenie. Czy przez chwilę traktowałeś poważnie teksty, głoszone
        przez Wielkiego Downa?
        • Gość: Polak z Kanady Re: HAŃBA! IP: *.bchsia.telus.net 06.12.04, 00:16
          Ja nie mam zbyt dobrego zdania o panu pośle Giertychu jako polityku, ideologu i
          przywódcy, ale nawet jeżeli zmienił swoje stanowisko czysto koniunkturalnie i
          na wewnętrzny, polski użytek (np. ze względu na sojusz z PiS), to widzę w tym
          jednak pewien pozytyw, i dlatego mruczę pod nosem: o mój rozmarynie, rozwijaj
          się!
    • Gość: ro duck LPR wtyką Rosji? mają to po Dmowskim... IP: *.betanet.pl 06.12.04, 00:10
      taka pansłowiańska tradycja - a wiadomo, serce pansłowianizmu bije w Moskwie
      • Gość: XYZ. .POSEL KAMINSKI z PiS wypowiedz prawidlowa.!!!!!!. IP: *.proxy.aol.com 06.12.04, 02:51
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka