Dodaj do ulubionych

NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:11
ja nie współpracowałam z sb. nie współpracowaŁ BOLEK, nie wpólpracował
ZAPALNICZKA,
macie gamonie szczęście że prowadzący oficerowie sb mieli deczko honoru, i
pochowali kwity o współpracy wielu "legendarnych'"/ co za śmieszne
słowo/,bohaterów stanu wojennego. oj zagotowałoby się.
oj przypomniełem sobie. nie był informatorem bniejaki moczulski.
no i nie współpracowało 2/3 tych w czarnych kieckch.
Obserwuj wątek
    • Gość: elle Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:36
      wszyscy współpracowali; tłumacz tak siebie przed samym sobą. O, pardon, ty
      jesteś z tego dumny.
      • Gość: cxzyzunia Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:37
        nieszczęście ty moje. znów cię nie rżną a ty d..ą ruszasz.
        • Gość: elle Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:40
          ani śmieszno ani straszno. Chyba ci coś na mózg bije. Z kongresu piszesz?
          Jesteś usprawiedliwiony!
          • Gość: czyzunia Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:42
            długie to rżnięcie.
          • Gość: Czarny ;-) Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.kabel.telenet.be 18.12.04, 17:44
            Niestety, ale czyzunia ma racje.
            • Gość: elle Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:46
              tak, zawsze i wszędzie! I jak pięknie potrafi to wyartykułować!
            • Gość: czyzunia Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:48
              tak to jakośvbyło że sb miała szeroką wiedzę o tej całej, przepraszam za
              wyrażnie konspirze. i z czego. z podsłuchów telefonicznych?
              • Gość: Czarny ;-) Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.kabel.telenet.be 18.12.04, 17:49
                Gość portalu: czyzunia napisał(a):

> tak to jakośvbyło że sb miała szeroką wiedzę o tej całej, przepraszam za
                > wyrażnie konspirze. i z czego. z podsłuchów telefonicznych?

Zwlaszcza, ze malo kto mial telefon ;-)
                • Gość: elle Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:52
                  nie mów, przecież za komuny było jak w niebie, nie wiem nawet, czy komórek nie
                  było,tylko kazali się z tym kryć, żeby ludziom z zachodu przykro nie było.
                  Kazali też chować papier toaletowy.Itd,itp
                • Gość: czyzunia Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:54
                  większość tych dzisiejszych protestów /nie wspołpracowałem/ polega na tym że
                  ludkowie wiedzą że nie ma już na nich kwitów.mają zufanie do prowadzących ich
                  oficerów sb.
                  popważny oficer nie zdradzi swojego zródła informacji.
                  możliwe jest to przy szmatławych służbach 3 rz-plitej vide przecieki, jakieś
                  nowki, zacharskie.itp.
                  • Gość: elle Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:57
                    "mają zaufanie do oficerów sb" - a co, wszyscy oni już pomarli?????????
                    • Gość: czyzunia Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:00
                      ja nie oszol.nie musisz podnosić wątku.ja na tym nie zarabiam.
                    • Gość: Czarny ;-) Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.kabel.telenet.be 18.12.04, 18:02
                      Gość portalu: elle napisał(a):

> "mają zaufanie do oficerów sb" - a co, wszyscy oni już pomarli?????????

Zdziwisz sie, ale to sprawa szacunku do wykonywanego zawodu. Nie mysl, ze oni
                      trzymaja dalej tajemnice ze wzgledu na szacunek do podpie..czy. Nawet UB
                      nimi gardzila.
            • Gość: Janas Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.pool.mediaWays.net 18.12.04, 17:54
              Znaczna czesc kleru w Polsce po drugiej wojnie sw. wspolpracowala ze sluzbami
              SB, to jest fakt.
              Wierni najpierw b. poboznie sie spowiadali (dostawali rozgrzeszenie),nastepnie u
              czarnosukienkowych zjawiali sie smutni panowie aby wyspowiadac klechow
              (bez rozgrzeszenia ).
              Mechanizm prosty ;sekrtetarze nie musieli biegac po ulicy a wiedzieli ,
              kto z kim....
              • Gość: czyzunia Re: NIE BYŁAM WSPÓŁPRACOWNIKIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 08:46
                fajny faci był niejaki pałubicki.strasznie się ukrywał.od jakichś zakonnikó
                dostawał ulubiony placek ze śliwkami. i esbecja dokladnie wiedziała nawet to z
                jakiego ogrodu były zerwane te węgierki.
                ale nie ,nie donoiliśmy, my wszystkie sprawiedliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka