Gość: Józef Glemp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:59 to zupełnie tak,jak my Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.04, 19:00 Co on tam robi na tym zjeździe ! Dzisiaj w Baden-Baden dobrze płatny turniej brydżowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Facet nawrócił się na altruizm! 18.12.04, 19:31 Wstrętne mu są pieniądze i karciane uciechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Jaruzel też tak bredził nt. PZPR, ZSRR i co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storczyk wielkie mi co, to się już pomylić nie można? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEZPARTYJNY NIE WIESZ CO?STARY GIERTYCH STARTUJE NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kant Re: NIE WIESZ CO?STARY GIERTYCH STARTUJE NA PREZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:10 No to załóż kapcie i skocz mu na kant....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PejsatyMartens SLD BYL, JEST I BEDZIE ORGANIZACJA PRZESTEPCZA !!! IP: *.ip.mcleodusa.net 19.12.04, 02:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosiek wie Re: SLD BYL, JEST I BEDZIE ORGANIZACJA PRZESTEPCZ IP: 66.144.4.* 19.12.04, 02:43 mosiek martens wie co mowi ... nadajac sygnaly do moskwy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBRAZ LSD-up PIWOZLOP - KURCYPEDRO - KARCIARZ IP: *.sympatico.ca 19.12.04, 03:23 Kamaryla LSD-up dogorywa, twierdza, ze robia to wylacznie dla dobra narodu. Powoli wieja do Wiednia na Winner Str. i Frantz Joseph Ring. Na odchodne chca dobrac PZU. Pozatym wsrod biedakow jest nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W związku z ostatnim zjazdem PZPR IP: *.golebia.clarus.com.pl 19.12.04, 08:11 W związku ze zjazdem PZPR , obecnie ukrywającej się pod nazwą LSD : W przerwach między obradami , seminarium na temat poprawnego wyplatania czerwonej pajęczyny w gosodarce i kapitalizmu politycznego , poprowadzi Pan Baron Kazimierz FeREX Chrzanowski. Pan Baron omówi te zagadnienia posługując się przykładami rad nadzorczych firmy FeREX ( p. Gondek i Agula ) oraz Krakowskiego Holdingu Komunalnego S.A. w Krakowie ( Pan Prezes Wlezień ). Przewidziany jest też wykład na temat : Jak zabezpieczyć sobie tyły , czyli lobbowanie na rzecz dodatkowych pieniędzy dla Policji. Obecność na zajęciach obowiązkowa, sprawdzana będzie lista obecności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Krzysiek ! Co się z tobą dzieje .. przyjeżdżaj !! IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.04, 19:31 licytacja mi się sypie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Ani Oleksy,ani Janik czy Martens tylko.. IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 18.12.04, 19:37 Moim zdaniem najlepszym kandydatem na szefa prtii byłby A Michnik,od dawna sympatyzuje z naszą partią a jego kombatancka przeszłość przyciągła by wielu nowych członków,jak i znnych postaci związanych z UniAW.Ze zjazdem trzeba było poczekać aż p. Adam wyzdrowieje.Czołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la55 Re: Ani Oleksy,ani Janik czy Martens tylko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:11 naucz sie ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 19:51 Przestepczosc tez jest, byla i bedzie? Normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Martens był, jest i będzie 18.12.04, 20:03 brydżystą .That's it. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tra Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.proxy.aol.com 18.12.04, 20:40 wypowiadaj sie sam za siebie!!!!ja nigdy w zyciu nie bede glosowal na bande zdrajcow,zlodzieji i oszustow JAKIM JEST SLD!!!!to dzieki bandzie sld polska tak zle stoi!!!jestesmy najbiedniejszym krajem w unii!!wszystkie inwestycje przeszly kolo nosa,dzieki mafiozie miller-ze!!!sld jest skonczone,i juz nikt im nie pomoze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olut Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:01 Martens nie tylko nazywa się jak trep...to trep autentyczny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Krzysiu ! Dość tych partyjno-wyborczych .. IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.04, 21:45 .pier..łek ! Możesz dać buziaka złotoustemu Józiowi i w drogę. Bierz nocny D344 z Warszawy do Berlina. Po 7.00 jesteś na miejscu. Zarezerwowałem bilet lotniczy ( linia DBA ) Berlin-Tegel 10.05 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gobi Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:03 To ten Martens, o którym był artykuł latem? Zadziwiająco długo się trzyma ten "baron". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la55 Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:13 chyba baran Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Ch.W.D.SLD 18.12.04, 22:05 A idźcie się pałować, sprzedajni gnoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds W ramach protestu przestaje kupowac IP: *.blich.krakow.pl 18.12.04, 22:59 buty Dr Martens! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igel NIE BADZ TAKI PEWNY : IP: *.pool.mediaWays.net 18.12.04, 23:02 ISTNIEJE JESZCZE JEDNA OPCJA:ZMOBILIZUJA SIE CI KTORZY NIE LUBIA ZBRODNIARZY: Odpowiedz Link Zgłoś
screeminginside No a ja już zapomniałem 19.12.04, 00:07 Ale to dlatego, że młody byłem, lego mnie interesowały, a nie polityka... martens robił za wielkiego dyplomatę tej partii, no ale cóż, jednak sld nie jest przyzwyczajone do takich bajerów... słyszeliście virus_sld kukiza? Mi się nie chce na nich bluzgać, kukiz powiedział już wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedes_z_Bakelitu III Rzesza tez miala byc 1000-letnia... IP: *.dc.dc.cox.net 19.12.04, 00:28 i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z członków Raz sierpem! Raz młotem! Czerwoną hołotę! IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 19.12.04, 02:56 Ale to nas nie dotyczy, bo my jesteśmy "niebiescy czyli po angielsku blus". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksander19491 Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 08:44 kradną i kraść będą i.t.p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksander19491 Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 08:47 może i będzie ale długo nie porządzi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: 207.230.231.* 19.12.04, 09:44 A niech sobie bedzie byle nie na wolnosci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle tak jak idee lenina i przyjażń polsko-radziecka! IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szutkiewicz Adolf Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.telia.com 19.12.04, 16:32 Tak twierdzili :Bierut i pozostali piersi,a Jaruzelski użył całej armii i co pozostało po PZPR? Poprostu z samochwalstwa Martensa wynika jedno,że poprostu jest politykiem nie dojrzałym i wątpię żeby kiedy kolwiek nim będzie.Górale za ciupagi,pogoncie tego nawiedzonego czerwonego. Odpowiedz Link Zgłoś