Dodaj do ulubionych

Martens: SLD był, jest i będzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:59
to zupełnie tak,jak my
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.04, 19:00
      Co on tam robi na tym zjeździe ! Dzisiaj w Baden-Baden dobrze płatny
      turniej brydżowy !
      • gosc.z.korony Facet nawrócił się na altruizm! 18.12.04, 19:31
        Wstrętne mu są pieniądze i karciane uciechy.
        • Gość: sceptyk Jaruzel też tak bredził nt. PZPR, ZSRR i co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:21
          • Gość: storczyk wielkie mi co, to się już pomylić nie można? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:23
          • Gość: BEZPARTYJNY NIE WIESZ CO?STARY GIERTYCH STARTUJE NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:41
            • Gość: kant Re: NIE WIESZ CO?STARY GIERTYCH STARTUJE NA PREZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:10
              No to załóż kapcie i skocz mu na kant.......
        • Gość: PejsatyMartens SLD BYL, JEST I BEDZIE ORGANIZACJA PRZESTEPCZA !!! IP: *.ip.mcleodusa.net 19.12.04, 02:39
          • Gość: mosiek wie Re: SLD BYL, JEST I BEDZIE ORGANIZACJA PRZESTEPCZ IP: 66.144.4.* 19.12.04, 02:43
            mosiek martens
            wie co mowi ...
            nadajac sygnaly do moskwy ...
            • Gość: OBRAZ LSD-up PIWOZLOP - KURCYPEDRO - KARCIARZ IP: *.sympatico.ca 19.12.04, 03:23
              Kamaryla LSD-up dogorywa, twierdza, ze robia to wylacznie dla dobra narodu.
              Powoli wieja do Wiednia na Winner Str. i Frantz Joseph Ring. Na odchodne chca
              dobrac PZU. Pozatym wsrod biedakow jest nudno.
        • Gość: Paweł W związku z ostatnim zjazdem PZPR IP: *.golebia.clarus.com.pl 19.12.04, 08:11
          W związku ze zjazdem PZPR , obecnie ukrywającej się pod nazwą LSD :

W przerwach między obradami , seminarium na temat poprawnego wyplatania
          czerwonej pajęczyny w gosodarce i kapitalizmu politycznego , poprowadzi
          Pan Baron Kazimierz FeREX Chrzanowski.
          Pan Baron omówi te zagadnienia posługując się przykładami rad nadzorczych
          firmy FeREX ( p. Gondek i Agula ) oraz Krakowskiego Holdingu Komunalnego S.A.
          w Krakowie ( Pan Prezes Wlezień ).
          Przewidziany jest też wykład na temat : Jak zabezpieczyć sobie tyły , czyli
          lobbowanie na rzecz dodatkowych pieniędzy dla Policji.
          Obecność na zajęciach obowiązkowa, sprawdzana będzie lista obecności
    • Gość: obserwator Krzysiek ! Co się z tobą dzieje .. przyjeżdżaj !! IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.04, 19:31
      licytacja mi się sypie !
    • Gość: patriota Re: Ani Oleksy,ani Janik czy Martens tylko.. IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 18.12.04, 19:37
      Moim zdaniem najlepszym kandydatem na szefa prtii byłby A Michnik,od dawna
      sympatyzuje z naszą partią a jego kombatancka przeszłość przyciągła by wielu
      nowych członków,jak i znnych postaci związanych z UniAW.Ze zjazdem trzeba było
      poczekać aż p. Adam wyzdrowieje.Czołem.
      • Gość: la55 Re: Ani Oleksy,ani Janik czy Martens tylko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:11
        naucz sie ortografii
    • Gość: alek Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 19:51
      Przestepczosc tez jest, byla i bedzie? Normalka.
    • camille_pissarro Martens był, jest i będzie 18.12.04, 20:03
      brydżystą .That's it.
      • Gość: Józio CZŁONKIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:26
    • Gość: tra Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.proxy.aol.com 18.12.04, 20:40
      wypowiadaj sie sam za siebie!!!!ja nigdy w zyciu nie bede glosowal na bande
      zdrajcow,zlodzieji i oszustow JAKIM JEST SLD!!!!to dzieki bandzie sld polska
      tak zle stoi!!!jestesmy najbiedniejszym krajem w unii!!wszystkie inwestycje
      przeszly kolo nosa,dzieki mafiozie miller-ze!!!sld jest skonczone,i juz nikt im
      nie pomoze!!!
    • Gość: olut Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:01
      Martens nie tylko nazywa się jak trep...to trep autentyczny.....
    • Gość: obserwator Krzysiu ! Dość tych partyjno-wyborczych .. IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.04, 21:45
      .pier..łek ! Możesz dać buziaka złotoustemu Józiowi i w drogę. Bierz nocny
      D344 z Warszawy do Berlina. Po 7.00 jesteś na miejscu. Zarezerwowałem bilet
      lotniczy ( linia DBA ) Berlin-Tegel 10.05 -
    • Gość: Gobi Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:03
      To ten Martens, o którym był artykuł latem? Zadziwiająco długo się trzyma ten
      "baron".
      • Gość: la55 Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:13
        chyba baran
    • franzmaurer Ch.W.D.SLD 18.12.04, 22:05
      A idźcie się pałować, sprzedajni gnoje...
    • Gość: ds W ramach protestu przestaje kupowac IP: *.blich.krakow.pl 18.12.04, 22:59
      buty Dr Martens!
    • Gość: igel NIE BADZ TAKI PEWNY : IP: *.pool.mediaWays.net 18.12.04, 23:02
      ISTNIEJE JESZCZE JEDNA OPCJA:ZMOBILIZUJA SIE CI KTORZY NIE LUBIA ZBRODNIARZY:
    • douglasmclloyd Pamiętam czasy, gdy SLD nie było ;) 18.12.04, 23:12
      • screeminginside No a ja już zapomniałem 19.12.04, 00:07
        Ale to dlatego, że młody byłem, lego mnie interesowały, a nie polityka...
        martens robił za wielkiego dyplomatę tej partii, no ale cóż, jednak sld nie
        jest przyzwyczajone do takich bajerów... słyszeliście virus_sld kukiza? Mi się
        nie chce na nich bluzgać, kukiz powiedział już wszystko
    • Gość: Sedes_z_Bakelitu III Rzesza tez miala byc 1000-letnia... IP: *.dc.dc.cox.net 19.12.04, 00:28
      i co?
      • Gość: jeden z członków Raz sierpem! Raz młotem! Czerwoną hołotę! IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 19.12.04, 02:56
        Ale to nas nie dotyczy, bo my jesteśmy "niebiescy czyli po angielsku blus".
    • Gość: aleksander19491 Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 08:44
      kradną i kraść będą i.t.p.
    • Gość: aleksander19491 Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 08:47
      może i będzie ale długo nie porządzi!!!!!!
      • Gość: Me Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: 207.230.231.* 19.12.04, 09:44
        A niech sobie bedzie byle nie na wolnosci .
    • Gość: elle tak jak idee lenina i przyjażń polsko-radziecka! IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:49
    • Gość: Szutkiewicz Adolf Re: Martens: SLD był, jest i będzie IP: *.telia.com 19.12.04, 16:32
      Tak twierdzili :Bierut i pozostali piersi,a Jaruzelski użył całej armii i
      co pozostało po PZPR? Poprostu z samochwalstwa Martensa wynika jedno,że
      poprostu jest politykiem nie dojrzałym i wątpię żeby kiedy kolwiek nim
      będzie.Górale za ciupagi,pogoncie tego nawiedzonego czerwonego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka