Dodaj do ulubionych

Proces za śmierć psa przesłanego pocztą

• mary_an Okrutni nieludzcy brutale! 20.12.04, 16:25
      Podajcie mi ich adres to im wysle bombe zegarowa - paczka za paczke!!
    • Gość: Coffe Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.osk.enformatic.pl 20.12.04, 16:29
      Jak mozna byc tak glupim i bezdusznym czlowiekiem ...Co za kretynstwo i
      barbarzynstwo.Mam nadzieje ze przemysla swoj czyn w jakims "ciekawym" zakladzie
      karnym ...
    • Gość: ...::refleksja::.. artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:39
      Tak sobie myślę jak beznadziejni potrafią być ludzie. Czemu Bóg stworzył nas
      takimi ciemnymi??? Przecież przez nasze występy zagrażamy istotom innych
      gatunków!!!!! Apeluję do "Tego z góry" aby na drugi raz przemyślał dokładniej
      co robi! Nie mam absolutnie złych zamiarów, ani nie chcę obrażać Boga, ale
      kurcze ludzka bezsensowność mnie czasem powala!!!!!!!!!!

"Bóg powinien być odpowiedzialny za to co stworzył..."
      Dziękuję za uwagę
    • Gość: Jarek O. Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 20.12.04, 17:09
      zabrakło mi słów jak to przeczytałem. jakbym tylko znał ich adres to zabiłbym
      to pie...lone małżeństwo gołymi rękami. jeszcze dużo jest takich sku....synów
      na tym świecie. trzeba ich zniszczyc.... pozdrawiam
    • Gość: hanka Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.ichf.edu.pl 20.12.04, 17:23
      Powinni odpowiedziec i durni przyszli wlasciciele i pracownicy poczty ktorzy
      chyba musieli wiedziec co zawiera paczka . Pomyślunku i dobrej woli brakło
      zarowno tym jak i tym . Az strach pomyslec ze ci ludzie zajmuja sie psami -
      jakie moga miec jeszcze pomysły .... brr
    • Gość: puppy Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.12.04, 17:32
      cóż - uważam, że w bardzo szybkim tempie dochodzimy zachodnich Europejczyków i
      Amerykanów. U nich takie idiotyzmy były na porządku dziennym już 40 lat temu. I
      nadal są! Oczywiście - idiotyzmem jest wysłanie psa w taką podróż i w taki
      sposób.
    • Gość: mag Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.ny325.east.verizon.net 20.12.04, 17:48
      Zapakowalabym ich do jednej ciasnej paczki, zeby byloby im razniej. Niechby
      pojechali sobie POCZTA do Koluszek.
    • Gość: raq Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:57
      trochę przesadzeni ludzie, bez mózgu, rozumu, i poszanowania dla żywej istoty
    • hobbitfrodo Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą 20.12.04, 17:58
      A ja bym ich też wysłała taką paczką, kretynów.
      • Gość: lady SMIERC SMIERC SMIERC IP: *.dsl.netsource.ie 20.12.04, 18:21
        zapakowac ich do pudla i wyslac na Syberie.
        smierc wszystkim ktorzy niszcza bezsensownie zycie,
        smierc tym ktorzy nie widza ROZNORODNOSCI zycia poza gatunkiem ludzkim,
        smierc tym ktorzy chodza do kosciola chwalac Stworce zycia a potem znecaja sie
        nad czyims zyciem I BEZ PRAWA JE ODBIERAJA,
        smierc tym ktorzy nie maja pokory przed zyciem,
        SMIERC TYM KTORZY MYSLA ZE MAJA monopol na zycie
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: herszt Skazać ich na dożywocie !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 18:47
      Mordercy !!
    • Gość: Jonek Zrobic im to samo IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.12.04, 20:10
      Po co sądy i więżienia. Zapakowac ich do ciasnej paczki i przez szesnaście
      godzin wozic po Polsce. Zdechną tzn. że byli winni. Przezyją tzn. że mozna to
      przeżyc i sa niewinni.
    • Gość: helga Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:28
      Zabić tych wszystkich s.....ów to mało.
    • Gość: Upssss A jeżeli nie mają dzieci i urodzi im się z grubszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:29
      rączką -aż strach pomyśleć :((((((((
    • Gość: anonim Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.bpl.vecranet.pl / *.tel167.petrotel.pl 20.12.04, 20:32
      To nie jest jakis kundel... Co prawda pies to nie czlowiek, ale rownie dobrze
      moglibysmy niemowleta przesylac poczta...
    • Gość: tata Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:47
      jeżeli jeden jest głupi i wysyła psa w paczce to trzeba go leczyć a nie sadzać
    • niunka20 Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą 20.12.04, 20:53
      Glupota ludzka nie zna granic. Przykre
    • Gość: Michalano Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:14
      Teraz pies a z jakiś czas diecko........ludzie opamiętajcie się
    • Gość: rilwen Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:17
      Brak mi słów...
      Trzymam kciuki za to, żeby te bezmyślne ścierwa dostały jak najwyższy wyrok...
    • kalimali FRAJERZY CI KTÓRZY PRZESŁALI TEGO BIEDAKA! WReDNE! 20.12.04, 21:19
      Zgadzam SIĘ CAŁKOWICIE ŻE ZWIERZĘ TO NIE RZECZ! FRAJER JEDEN, KTÓRY NAPISAŁ, ŻE ZA KUNDLA TRZEBA IŚĆ DO WIĘZIENIA! I BARDZO DOBRZE! ŚWIETNIE! POWINNI PÓJŚĆ I NA 5 LAT! NIE NO MOŻE przesadzam, może na 3lata! NIE MNIEJ! BIEDNE PSISKO! FRAJERZY CI LUDEZI! NIE WIEM KIM SĄ, NIE ZNAM ICH, ALE JUŻ ICH NIENAWIDZĘ!
    • Gość: Ja Zapakować w paczke i na 16 godzin bez powietrza... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.12.04, 21:24
      Zapakować w paczke i na 16 godzin bez powietrza może zrozumieją....
      dziwić się że dzieci w beczkach znajdują, rodzice zapakowali tylko adresu
      szukali..... Jelis takim sie popuści to znaczy że nie ma świata, zginął.
      nie ma ludzi są bestie......
      (mam nadzieję, że nie myślące) bo jeśli to coś myśli to....
    • Gość: Luelle Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:29
      Za taki czyn to się powinno isc do wiezienia jak za zamordowanie dziecka! To
      okropne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: psycholog Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:55
      Dlaczego nie podajecie nazwisk tych kretynów Adama i Ewy De ?
    • Gość: TumiR Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.net.pulawy.pl 20.12.04, 22:16
      NO CZEŚĆ TO MOJ KOMENTARZ TEGO WYDARZENIA JAK MOZNA BYC TAKIM BEZ MÓZGOWCEM HE?
      PRZECIEZ TO NORMALNIE BRAK JAKICH KOLWIEK UCZUĆ DO ZWIERZĄT CO ONI SOBIE MYŚLELI WYSYŁAJĄC PSA POCZTĄ PRZECIEŻ TO JEST GŁUPOTA WIELKA!!!
      BRAK SŁÓW NA TYCH LUDZI. NIE WIEM JAKA KARA POWINNA ICH CZEKAĆ ALE TO POWINNO BYĆ COŚ NA PODOBNYM POZIOMIE JAKI ONI ZAPRZENTOWALI TEMU SZCZENIAKOWI

• tequila_84 Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą 20.12.04, 22:32
        ojjj brzydko sie chce mowic o takich ludziach...nie lapie jak tak mozna... ale
        pomyslcie...ten przypadek zostal naglosniony, byl program o tym...a ile
        zwierzakow ginie codziennie skatowanych przez swoich porypanych
        wlascicieli...ludzie jak mozna powiesci psa na petli przywizanej do galezi i
        patrzec na to...miec niezly ubaw...pelno jest takich przypadkow...ostatnio
        kolezanka pracujaca w jakiejs lecznicy, opowiadala mi ze co jakis czas
        przychodzi do nicg facet z ta sama kura ktora ma rozdarty odbyt... powiedzcie
        mi...jak mozna...nie rozumiem przyjemnosci z krzywdzenia zwierzat-ludzi
        tez...tyle za biedne zwierzaki nie moga sie bronic...
        co do tego przypadku... zapakowałabym to malzenstwo w ciasna paczke i wyslala
        jak juz ktos powiedzial do mozambiku...po cholere byl im pies skoro jego na
        jego istnieniu zawazylo zgrubienie na ogonku?? mi sie wydawalo ze jesli sie
        decydujemy na posiadanie zwierzaka to pcha nas do tego jakas milosc...potrzeba
        milosci...ehhhhh niech siekierki pojda w ruch
    • Gość: vasc Re: Proces za śmierć psa przesłanego pocztą IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:17
      Szkoda ze w przypadku winy wobec ludzi sady nie wykazuje sie taka
      dociekliwoscia. Pewnie pojdzie facet siedziec na pol roku. Ciekawy jestem ile
      dresow i innych debili poszlo siedziec chocby na miesiac za pobicie czy inne
      podobne pzrestepstw.
    • Gość: Tadeusz Ci ludzie to cymbały IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 20.12.04, 22:27
      Powinni zostać poddani totalnemu ostracyzmowi ze strony innych hodowców
      Jeśli potraktowali z taka bezmyślnością i ... bezwzględnością małego psa to
      równie dobrze mogą w identyczny sposób potraktować dziecko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka