Dodaj do ulubionych

Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!!

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 15:59
co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.upc.chello.be 19.05.02, 16:00
      Gość portalu: GMR napisał(a):

> co wy na to?

Masz goraczke?
      • Gość: GMR Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 16:02
        Ja tylko pytam tak z czystej ciekawości...już to widzę.. blokada mównicy w
        siedzibie UE!!
        • Gość: Rysy Blokada UE +++++++++++++++++++++++++++++++++++ IP: *.104.popsite.net 19.05.02, 16:37

> Ja tylko pytam tak z czystej ciekawości...już to widzę.. blokada mównicy w
          > siedzibie UE!!

O Brawo. Przeciez z tamtad Plyna bzdury.
          Bardzo dobry pomysl i goddny pooparcia.

• Gość: pollak Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.05.02, 16:10

> co wy na to?

Nie podoba mi się UE, ale sądzę że to dla unionistów zbyt wielka kara. Mógłby się
      ten system zawalić, ale nie aż z takim hukiem. Ludzi szkoda...
      • Gość: Rysy Szkoda ci EUtaNAZISTOW? IP: *.104.popsite.net 19.05.02, 16:40
        A nie szkoda ci Polakow kanalio.

Take sobie smichohujki. Powiedz zes cos z sensem bredzobryndzo.
        • Gość: pollak Re: Szkoda ci EUtaNAZISTOW? IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.05.02, 17:06
          Gość portalu: Rysy napisał(a):

> A nie szkoda ci Polakow kanalio.

To pytanie czy stwierdzenie? Jeśli stwierdzenie to gdzie to napisałem? Zdefinuij
          kanalię, ok?

> Take sobie smichohujki.
          > Powiedz zes cos z sensem bredzobryndzo.

śmichojujki, bredzobryndza - co to znaczy? To, że gej znaczy pedał, już wiem.

A uważasz że rewolucja to dobre rozwiązanie? Mieliśmy już rewolucje które
          zniszczyły Francję, w Rosji... Każda przyniosła krwawe żniwo. Cóż ludzie z UE
          winni, indoktrynacja zrobiła swoje. Kiedyś w końcu zrozumieją że żyją w
          totalitarnym państwie. A podobają Ci się rozwiązania Leppera? Może i czasem
          prawdziwie nazwie kogoś złodziejem, ale ten człowiek sieje niepokój.

Ten człowiek jest po prostu niebezpieczny. Pozatym, popiera w sejmie kochane LSD
          przepychając ich ustawy - SLD go toleruje.
      • Gość: Ania Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.upc.chello.be 19.05.02, 16:42
        Gość portalu: pollak napisał(a):

> Gość portalu: GMR napisał(a):
        >
        > > co wy na to?
        >
        > Nie podoba mi się UE, ale sądzę że to dla unionistów zbyt wielka kara. Mógłby s
        > ię
        > ten system zawalić, ale nie aż z takim hukiem. Ludzi szkoda...

No i zobacz pollak na co przyszlo .Ty zatwardzialy antyunista i nazwano Cie
        kanalia.

• Gość: pollak Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.05.02, 17:11
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: pollak napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: GMR napisał(a):
          > >
          > > > co wy na to?
          > >
          > > Nie podoba mi się UE, ale sądzę że to dla unionistów zbyt wielka kara. Móg
          > łby s
          > > ię
          > > ten system zawalić, ale nie aż z takim hukiem. Ludzi szkoda...
          >
          > No i zobacz pollak na co przyszlo .Ty zatwardzialy antyunista i nazwano Cie
          > kanalia.
          >

Ale przez ludzi Leppera, to się nie liczy. :) Kagan (ljkel2) napisał dawno że
          wyglądam mu na księdza katolickiego, czy coś w tym stylu. To był dopiero cios...
          ale się podniosłem.
          • Gość: Ania Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.upc.chello.be 19.05.02, 17:20

> Gość portalu: Ania napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: pollak napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: GMR napisał(a):
            > > >
            > > > > co wy na to?
            > > >
            > > > Nie podoba mi się UE, ale sądzę że to dla unionistów zbyt wielka kara
            > . Móg
            > > łby s
            > > > ię
            > > > ten system zawalić, ale nie aż z takim hukiem. Ludzi szkoda...
            > >
            > > No i zobacz pollak na co przyszlo .Ty zatwardzialy antyunista i nazwano Ci
            > e
            > > kanalia.
            > >
            >
            > Ale przez ludzi Leppera, to się nie liczy. :) Kagan (ljkel2) napisał dawno że
            > wyglądam mu na księdza katolickiego, czy coś w tym stylu. To był dopiero cios..
            > .
            > ale się podniosłem.

Mnie tez kiedys Kagan okreslil jako katolke.Hanie jako katolke i chazarke.Czyli
            katolicka zydowke .Tez przezylysmy.
            • Gość: pollak Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.05.02, 17:26

> Mnie tez kiedys Kagan okreslil jako katolke.Hanie jako katolke i chazarke.Czyli
              >
              > katolicka zydowke .Tez przezylysmy.

Tu żeby być szczerym muszę powiedzieć że jestem katolikiem, a rozmowa z
              Kaganem dotyczyła kościoła (broniłem KRzK). Ale nie jestem księdzem.
            • Gość: Rysy bredzobryndza to komplement IP: *.104.popsite.net 19.05.02, 18:27
              Dlaczego? Bo judzisz.

To pytanie czy stwierdzenie? Jeśli stwierdzenie to gdzie to napisałem?
              Zdefinuij
              kanalię, ok?

Kanalie moemy zdefiniowac albo udowodnic.
              Propnuje dowod indukcyjny
              Otoz zalozmy
              kanalia jest A a
              B jest negacja(lub neguje) kanalie

Mamay X ktorego wartosc badamy
              zapiszmy A=~B
              zaluzmy ze A to zbior o cecach (a)
              i odnosnie B to zbior o cecach (b)
              gdzie poszczegolna cech okreslmy h z indexem n czyli h.n
              i analogicznie a.n, b.n
              zauwazmy ze a.n » ~b.n
              Podobienstwo X do A lub B bedziemy oznaczac pryrownujac (x) do (a) i (b)

No to teraz podstaw Lepera Cimoszewicza i wartosc X (ciebie)

pozostaly problem jest trywailny, pozostaje tylko okreslic co to jest kanalia w
              odniesieniu od Cimoszewicza.
              A to juz wiemy.

Czy taz nie i mam udowadniac dalej?

ps
              Ze tez mi sie chce?

> Take sobie smichohujki.
              > Powiedz zes cos z sensem bredzobryndzo.

>śmichojujki, bredzobryndza - co to znaczy? To, że gej znaczy pedał, już wiem.

tak to sa pochwaly dla geniuszu twojego.

• Gość: pollak Re: bredzobryndza to komplement IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.05.02, 18:36

>
                > [ciach pierdoły]
                >
                > Czy taz nie i mam udowadniac dalej?

Właśnie żeś udowodnił ile słomy z butów ci wystaje.
                • Gość: . Sloma w butach. Zdrowsza niz stilon IP: *.104.popsite.net 19.05.02, 19:07
                  dlaczego?
                  Naturalny produkt.
                  Ewolucyjnie czlowiek przystosowany jest do chodzenia po slomie. Stepy itp
                  wszedzie sucha trawa.
                  Latwo zachowac czystosc. Obfitosc omozliwia wymiane w kazdej chwili.
                  Ciekawy modny wyglad.
                  Neutralny odzczyn, duza absorbcyjnosc.

nie sadze by ci chodzilo o merytoryczna dyskusje
                  ostanio pisales ze ci rence opadaja. siegnij i sie uspokuj
                  • Gość: pollak Re: Sloma w butach. Zdrowsza niz stilon IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.05.02, 19:28
                    Gość portalu: . napisał(a):

> dlaczego?
                    > Naturalny produkt.
                    > Ewolucyjnie czlowiek przystosowany jest do chodzenia po slomie. Stepy itp
                    > wszedzie sucha trawa.

No to przynajmniej przybliżyłeś forumowiczom siebie, wśród stepów hasasz?

> Latwo zachowac czystosc. Obfitosc omozliwia wymiane w kazdej chwili.
                    > Ciekawy modny wyglad.
                    > Neutralny odzczyn, duza absorbcyjnosc.

Tak jest. Wspaniała wyściółka.

> nie sadze by ci chodzilo o merytoryczna dyskusje

O czym? O Lepperze było. Zwyzywałeś mnie chamski wielbicielu rewolucji -
                    o sobie świadczysz.

> ostanio pisales ze ci rence opadaja.

Gdzie to pisałem? Jakie "rence"?

> siegnij i sie uspokuj

Co znaczy "siegnij"?
                    "uspokuj" - masz na myśli "uspokój"? Jeśli tak, to poczytaj sobie kto się
                    piekli.
                    • Gość: Rysy Somoobrona Zyda Pokona IP: *.104.popsite.net 19.05.02, 21:03
                      > > Ewolucyjnie czlowiek przystosowany jest do chodzenia po slomie. Stepy itp
                      > > wszedzie sucha trawa.
                      >
                      > No to przynajmniej przybliżyłeś forumowiczom siebie, wśród stepów hasasz?

Na rany chrystusa. Czytaj : mowie o ewolucji milion lat przred Abrachamam
                      Teraz czaisz? jazysz? lapiesz? scinasz? wchlaniasz?

>
                      > > Latwo zachowac czystosc. Obfitosc omozliwia wymiane w kazdej chwili.
                      > > Ciekawy modny wyglad.
                      > > Neutralny odzczyn, duza absorbcyjnosc.
                      >
                      > Tak jest. Wspaniała wyściółka.
                      OK to OK
                      >
                      > > nie sadze by ci chodzilo o merytoryczna dyskusje
                      >
                      > O czym? O Lepperze było. Zwyzywałeś mnie chamski wielbicielu rewolucji -
                      > o sobie świadczysz.
                      Jakiej rewolucji? Spoko jak by co svhowam cie w rejce z ziemniakami. Tylko zebys
                      cie nie wzdelo.

>
                      > > ostanio pisales ze ci rence opadaja.
                      >
                      > Gdzie to pisałem? Jakie "rence"?
                      >
                      > > siegnij i sie uspokuj
                      >
                      > Co znaczy "siegnij"?
                      > "uspokuj" - masz na myśli "uspokój"? Jeśli tak, to poczytaj sobie kto się
                      > piekli.

ok masz pewnie problem z prosta relaksacja.

• Gość: pollak Re: Somoobrona Zyda Pokona IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.05.02, 21:24

> Na rany chrystusa. Czytaj : mowie o ewolucji milion lat przred Abrachamam

Ale tej słomy do tej pory używasz, cały czas ci z butów wystaje.

> Teraz czaisz? jazysz? lapiesz? scinasz? wchlaniasz?

Zaiste, dziwny twój slang.

> > O czym? O Lepperze było. Zwyzywałeś mnie chamski wielbicielu rewolucji -
                        > > o sobie świadczysz.
                        > Jakiej rewolucji?

Lepper jest niebezpieczny. Skoro nawiązujesz do Żydów, to pamiętam jak
                        jeszcze za buzkowej kadencji, Lepper publicznie mówił że kocha wszystkich
                        Żydów. A o patriotyźmie jego to mie nie pisz, bo to on układa się z
                        czerwonymi, popierając kiedy trzeba ich ustawy.

Spoko jak by co svhowam cie w rejce z ziemniakami. Tylko zeby
                        > s
                        > cie nie wzdelo.

Naprawdę dziwny twój slang.

> ok masz pewnie problem z prosta relaksacja.

Zanim zaczniesz operować wyszukanym słownictwem proponuję zobaczyć w
                        słowniku ortograficznym, jaka jest poprawna pisownia prostych wyrazów.
                        Normalny człowiek też popełnia błędy, ale nie w takim stopniu.
                        • Gość: Ania Re: Somoobrona Zyda Pokona IP: *.upc.chello.be 19.05.02, 21:30

> Gość portalu: Rysy napisał(a):
                          >
                          > > Na rany chrystusa. Czytaj : mowie o ewolucji milion lat przred Abrachamam
                          >
                          > Ale tej słomy do tej pory używasz, cały czas ci z butów wystaje.
                          >
                          > > Teraz czaisz? jazysz? lapiesz? scinasz? wchlaniasz?
                          >
                          > Zaiste, dziwny twój slang.
                          >
                          > > > O czym? O Lepperze było. Zwyzywałeś mnie chamski wielbicielu rewolucj
                          > i -
                          > > > o sobie świadczysz.
                          > > Jakiej rewolucji?
                          >
                          > Lepper jest niebezpieczny. Skoro nawiązujesz do Żydów, to pamiętam jak
                          > jeszcze za buzkowej kadencji, Lepper publicznie mówił że kocha wszystkich
                          > Żydów. A o patriotyźmie jego to mie nie pisz, bo to on układa się z
                          > czerwonymi, popierając kiedy trzeba ich ustawy.
                          >
                          > Spoko jak by co svhowam cie w rejce z ziemniakami. Tylko zeby
                          > > s
                          > > cie nie wzdelo.
                          >
                          > Naprawdę dziwny twój slang.
                          >
                          > > ok masz pewnie problem z prosta relaksacja.
                          >
                          > Zanim zaczniesz operować wyszukanym słownictwem proponuję zobaczyć w
                          > słowniku ortograficznym, jaka jest poprawna pisownia prostych wyrazów.
                          > Normalny człowiek też popełnia błędy, ale nie w takim stopniu.

pollak a moze to jakis prowokator nieudolny,ktory chce z Was ludzi normalnych
                          eurosceptykow zrobic idiotow?Bo o ile rozumiem Ciebie to jego wcale.Dzieki,ze sa
                          jeszcze normalni ludzie tacy jak Ty.Pewnie sie nigdy nie zgodzimy ale ciesze
                          sie,ze nie bales sie zaatakowac "sojusznika"Pozdrawiam.
                          • Gość: pollak Re: Somoobrona Zyda Pokona IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.05.02, 21:56

> pollak a moze to jakis prowokator nieudolny,ktory chce z Was ludzi normalnych
                            > eurosceptykow zrobic idiotow?

Szczerze mówiąc, to musi być, że on prowokator. Może to forumowy
                            odpowiednik usenetowego trola. Zmienia również 'nicki'.

> Bo o ile rozumiem Ciebie to jego wcale.

Ktoś mnie rozumie :).

Dzieki,ze s
                            > a
                            > jeszcze normalni ludzie tacy jak Ty.Pewnie sie nigdy nie zgodzimy ale ciesze
                            > sie,ze nie bales sie zaatakowac "sojusznika"Pozdrawiam.

Wiem że on także jest antyUE, ale go nie rozumiem. Pozatym - co człowiek
                            to inny punkt widzenia. Zbieżność jednych poglądów, nie oznacza wcale
                            zgody, ponieważ może być jeszcze tysiąc innych poglądów, całkowicie
                            odmiennych.
                            O ile do samej samoobrony nic nie mam, tyle Leppera się obawiam. Ja
                            uważam, że miał prawo startować w wyborach, wygrać itp. i działać, dopóki
                            nie złamie prawa. To dotyczy także Lepenów i Heiderów. Lepper prawo złamał
                            (i to jeszcze przed wyborami) - powinien za to odpowiedzieć.
                            Ponadto, w kraju sytuacja jest nienajlepsza i nie jest rzeczą dobrą
                            podburzanie ludzi, gdy wiele osób, jest z powodu swojej sytuacji, bardzo
                            podatnych na "ekstremalne" działania. Wojny domowej nam nie potrzeba.
                            Z "Kropki nad i" kojarzę pana Mojżesowicza (z Samoobrony - nie jestem
                            pewien pisowni nazwiska) i uważam że tamten człowiek ma o wiele więcej
                            ogłady niż AL (w moim odczuciu).

Pozdrowienia
                            ...
                            ...
                            dla samego centrum totalitarnej UE (nie byłbym sobą gdybym tego nie
                            napisał ;))
                        • Gość: Rysy Re: Somoobrona Zyda Pokona IP: *.104.popsite.net 20.05.02, 20:46

> Gość portalu: Rysy napisał(a):
                          >
                          > > Na rany chrystusa. Czytaj : mowie o ewolucji milion lat przred Abrachamam
                          >
                          > Ale tej słomy do tej pory używasz, cały czas ci z butów wystaje.
                          >
                          > > Teraz czaisz? jazysz? lapiesz? scinasz? wchlaniasz?
                          >
                          > Zaiste, dziwny twój slang.
                          Zaden slang tylko sie zgrywam .

>
                          > > > O czym? O Lepperze było. Zwyzywałeś mnie chamski wielbicielu rewolucj
                          > i -
                          > > > o sobie świadczysz.
                          > > Jakiej rewolucji?
                          >
                          > Lepper jest niebezpieczny. Skoro nawiązujesz do Żydów, to pamiętam jak
                          > jeszcze za buzkowej kadencji, Lepper publicznie mówił że kocha wszystkich
                          > Żydów. A o patriotyźmie jego to mie nie pisz, bo to on układa się z
                          > czerwonymi, popierając kiedy trzeba ich ustawy.
                          A ja tak nie uwazam. Jadlem z nim objad i nie siorpal, tzymal w rece co prawda
                          noz ale nim nie machal nad stolem nad wyraz.
                          Moze silowe rozwiazanie jest jedyna szansa przerwanai zmowy.

Jezeli Okragly stol to podzial Polski pomiesdzy PZPR i UWeu-mOdsad to jak sadzisz
                          czy zrzekna sie zdobyczy dobrowaolnie. Pomysl ze jezeli te zminy polityki sa
                          fikcyjne to nie pomozga zadne wybory by wybierac sposrod opcji podstawionych.

Pomysl ze gdybys ty mial tyle kasy zeby kupic cala Polske jakies $1000 miliardow
                          co bys mogl zrobic zeby zamanipulowac kraj?
                          a biznes sie oplaca 10 -2 % zwrot od razu. Dobre real estate. A tu sie przede
                          wszyskim liczy lokalizacja.

Jak sobie pomyslisz to moze jescze bys wymyslil cos lepiej ale pewnie bedzie to
                          sposob relaizowany obecnie.

Mozesz mi tu powiedziec o spiskowej teori (ijak zwykle hlapuhlep) ale to nie jest
                          teoria tylko in process operacja ktorej tylko slepy nie moze zeuwazyc.

> Spoko jak by co svhowam cie w rejce z ziemniakami. Tylko zeby
                          > > s
                          > > cie nie wzdelo.
                          > Naprawdę dziwny twój slang.
                          to taka stylizacja zeby do obuwia mi pasowalo, a szczegolnie twojich maestro
                          skarpetek, Tzn nie twoich bo bys sie oburzyl tylko twoich w znaczeniu ze ty je mi
                          proponowales zebym nosiel albo jezeli nie to cos tam bylo ze slomy.

> > ok masz pewnie problem z prosta relaksacja.
                          :hehe pewnie)

> Zanim zaczniesz operować wyszukanym słownictwem proponuję zobaczyć w
                          > słowniku ortograficznym, jaka jest poprawna pisownia prostych wyrazów.
                          > Normalny człowiek też popełnia błędy, ale nie w takim stopniu.
                          a czy jakis nienormalny ci sugerowal ze mam byc normalny. Ot ten podswiadomy
                          totalitaryzm....
    • Gość: Złośliwy Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 18:02
      Komisarzem d/s narodowości w Unii powinien zostać J.W. Stalin
      • Gość: Ania Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.upc.chello.be 19.05.02, 18:17
        Gość portalu: Złośliwy napisał(a):

> Komisarzem d/s narodowości w Unii powinien zostać J.W. Stalin

µPewnie,ze tak mial dobre przygotowanie.Piec lat seminarium duchownego.
        • Gość: Rysy Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.104.popsite.net 19.05.02, 18:38

> Gość portalu: Złośliwy napisał(a):
          >
          > > Komisarzem d/s narodowości w Unii powinien zostać J.W. Stalin
          >
          > µPewnie,ze tak mial dobre przygotowanie.Piec lat seminarium duchownego.

To wcale nie wyklucza ze byl prowadzony. Normalne zmienily sie warunki. bZYDko
          sie dostosowal.

• Gość: Ania Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.upc.chello.be 19.05.02, 18:50

>
            > > Gość portalu: Złośliwy napisał(a):
            > >
            > > > Komisarzem d/s narodowości w Unii powinien zostać J.W. Stalin
            > >
            > > µPewnie,ze tak mial dobre przygotowanie.Piec lat seminarium duchowne
            > go.
            >
            > To wcale nie wyklucza ze byl prowadzony. Normalne zmienily sie warunki. bZYDko
            > sie dostosowal.
            >

Czy moglbys pisac z sensem?Czy zlozyc poprawnie jedno zdanie to dla ciebie za
            trudno?
        • Gość: GMR Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 18:50
          Z którego zwiał i przechrzcił się na bolszewizm
          • Gość: Ania Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.upc.chello.be 19.05.02, 18:52

> Z którego zwiał i przechrzcił się na bolszewizm

Moze jakis biskup go molestowal?Po pieciu latach i nic ze swietych nauk nie
            zostalo?
            • Gość: GMR Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 18:56
              Zeszliś,my z tematu...tu mówi się o Le perze... a prawosłąwni mogą mieć żony
              • Gość: Ania Re: Leper nowym komisarzem UE d/s rolnictwa!!!!! IP: *.upc.chello.be 19.05.02, 19:06

> Zeszliś,my z tematu...tu mówi się o Le perze... a prawosłąwni mogą mieć żony

Poniewaz Ty jestes eurosceptykiem tak jak Rysy czy moglbys mi przetlumaczyc na
                ludzki jezyk jego post?
                Z gory serdecznie dziekuje.
                • Gość: Rysy Madrej glowie dosc w pol slowie IP: *.104.popsite.net 19.05.02, 19:20

> Gość portalu: Złośliwy napisał(a):
                  >
                  > > Komisarzem d/s narodowości w Unii powinien zostać J.W. Stalin
                  >
                  > µPewnie,ze tak mial dobre przygotowanie.Piec lat seminarium duchownego.

To wcale nie wyklucza ze byl prowadzony. Normalne zmienily sie warunki. bZYDko
                  sie dostosowal.

Fakt za Stalin byl w seminarium duchownym nie przeczy ze nie byl przygotowywany
                  do odegrania niszczacej roli w Rosji. Sa poszlaki wskazujace ze wywodzil sie z
                  gruzinskich Zydow. Caly aparat ᢗ% Bolszewizmu byl Zydowskiego pochodzenia. W
                  czasie kiedy Stalin mogl byc w seminarium nie bylo pewne czy wygra Bolszewizm.
                  Widac np u nas ze zydzi obstawiaja wiele roznych kierunkow. Sami nie wiedzac jaki
                  przekret im sie uda. Gdyby bolszewicy nie wygrali wtedy Stalinek by mogl
                  zawedrowac w gore chierarchi kosciola, aczkolwiek rosli w sile dalsza
                  katechizacja nie mila sensu. No i mamy bstie.

I po co tyle pisac. Madrej glowie dosc w pol slowie.

> Gość portalu: GMR napisał(a):
                  >
                  > > Zeszliś,my z tematu...tu mówi się o Le perze... a prawosłąwni mogą mieć żo
                  > ny
                  >
                  > Poniewaz Ty jestes eurosceptykiem tak jak Rysy czy moglbys mi przetlumaczyc na
                  > ludzki jezyk jego post?
                  > Z gory serdecznie dziekuje.

• Gość: Ania Re: Madrej glowie dosc w pol slowie IP: *.upc.chello.be 19.05.02, 19:54

>
                    > > Gość portalu: Złośliwy napisał(a):
                    > >
                    > > > Komisarzem d/s narodowości w Unii powinien zostać J.W. Stalin
                    > >
                    > > µPewnie,ze tak mial dobre przygotowanie.Piec lat seminarium duchowne
                    > go.
                    >
                    > To wcale nie wyklucza ze byl prowadzony. Normalne zmienily sie warunki. bZYDko
                    > sie dostosowal.
                    >
                    > Fakt za Stalin byl w seminarium duchownym nie przeczy ze nie byl przygotowywany
                    >
                    > do odegrania niszczacej roli w Rosji. Sa poszlaki wskazujace ze wywodzil sie z
                    > gruzinskich Zydow. Caly aparat ᢗ% Bolszewizmu byl Zydowskiego pochodzenia.
                    > W
                    > czasie kiedy Stalin mogl byc w seminarium nie bylo pewne czy wygra Bolszewizm.
                    > Widac np u nas ze zydzi obstawiaja wiele roznych kierunkow. Sami nie wiedzac ja
                    > ki
                    > przekret im sie uda. Gdyby bolszewicy nie wygrali wtedy Stalinek by mogl
                    > zawedrowac w gore chierarchi kosciola, aczkolwiek rosli w sile dalsza
                    > katechizacja nie mila sensu. No i mamy bstie.
                    >
                    > I po co tyle pisac. Madrej glowie dosc w pol slowie.
                    >
                    > Juz udowodniles,ze byl zydem pozostaje ci tylko udowodnic,ze byl masonem i
                    cyklista.
                    Znowu zapomniales skorzystac ze slownika Hierarchiapisze sie Przez H ch pisze sie
                    w srodku.
                    >
                    >
                    >
                    >
                    > > Gość portalu: GMR napisał(a):
                    > >
                    > > > Zeszliś,my z tematu...tu mówi się o Le perze... a prawosłąwni mogą mi
                    > eć żo
                    > > ny
                    > >
                    > > Poniewaz Ty jestes eurosceptykiem tak jak Rysy czy moglbys mi przetlumaczy
                    > c na
                    > > ludzki jezyk jego post?
                    > > Z gory serdecznie dziekuje.
                    >

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka