Gość: Borofob IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 09.01.05, 21:58 Boro spoko, ale wole Belke z lewej. Po prawej jest wiekszy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: SdPl nie interesuje SLD 09.01.05, 22:20 Ciekawe kiedy partyjni koledzy Borowskiego zrozumieją, że jego i ich interesy są sprzeczne. Odrzucanie wspolnej listy SLD-SdPl pomoże Borowskiemu wygrac wybory prezydenckie ale za to nikt SdPl nie wejdzie do sejmu a czterech lat poza parlamentem taka młoda partia raczej nie przetrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdyk... bzdyk W TV nie ma już Kwiatkowskiego i Wałkuskiego w 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:27 Więc nie ma oszolomowatej tuby, chyba , że Radio Maryja przygarnie Millerowo. Gruchy na wierzbie, dzieci w smietniku itp. SdPl w debacie ma spore szanse1 Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: SdPl nie interesuje SLD 09.01.05, 23:52 Tak "szczerych" wyrazów współczucia "kataryno.kataryno" tylko od Ciebie można się było spodziewać, bo inni komentatorzy zachowują więcej taktu i nie namawiają Socjaldemokracji Polskiej do rezygnacji z ideałów wzamian za znalezienie się na listach wyborczych za wszelką cenę. Nisko cenisz "partyjnych kolegów" p. Borowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: SdPl nie interesuje SLD 09.01.05, 23:57 inaww napisała: > Tak "szczerych" wyrazów współczucia "kataryno.kataryno" tylko od Ciebie można > się było spodziewać, bo inni komentatorzy zachowują więcej taktu i nie > namawiają Socjaldemokracji Polskiej do rezygnacji z ideałów wzamian za > znalezienie się na listach wyborczych za wszelką cenę. Nisko cenisz "partyjnych > > kolegów" p. Borowskiego! A gdzie się dopatrzyłaś wyrazów współczucia? Gdzie namawiam do rezygnacji z ideałów? Ja tylko zauważyłam, że interesy Borowskiego i jego kolegów nie muszą być tożsame, a że nie wierzę w ideowość "borówek", przewiduję, że niekoniecznie podzielą ostry pogląd Borowskiego. Ale z wyrazami współczucia to nic wspólnego nie ma - ani Borowski, ani reszta borówek mnie specjalnie nie grzeją i ich los mnie nie trapi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: SdPl nie interesuje SLD IP: 207.230.231.* 10.01.05, 00:11 Jak ich posadza w jednej celi to sie beda interesowac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komuch Nas tym bardziej nie interesują uciekinierzy z SdP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 01:17 l--u. Powtarzam po raz któryś--SLD da sobie radę bez garstki przebierańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAGA. A--JA--NA--WAS---WSZYSTKICH---KLADE--LAGE!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 10.01.05, 04:44 Odpowiedz Link Zgłoś