Dodaj do ulubionych

UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:47
www.demoskop.com.pl/3_5_058.html

UW - 10%
LPR - 9%

A co :) Liberałom rośnie, faszystom spada - i tak trzymać :))
Obserwuj wątek
    • homosovieticus Brawo UNIA WOLNOŚCI co pokanała LPR ! 11.01.05, 19:53
      Gość portalu: git napisał(a):

> www.demoskop.com.pl/3_5_058.html
      >
      > UW - 10%
      > LPR - 9%
      >
      > A co :) Liberałom rośnie, faszystom spada - i tak trzymać :))

Brawo Unia .
      Brawo Frasyniuk!
      A może by tak na Prezydenta.Aparycja atutem.
      • Gość: Platformiak Re: Brawo UNIA WOLNOŚCI co pokanała LPR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:56
        UW gora!!!!!!!!!!
        • homosovieticus Re: Brawo UNIA WOLNOŚCI co pokanała LPR ! 11.01.05, 20:09
          Gość portalu: Platformiak napisał(a):

> UW gora!!!!!!!!!!

Na wieki wieków!
    • apodemus Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 11.01.05, 20:09
      Nareszcie!
      Mam nadzieję, że ten trend się utrzyma.
      • homosovieticus Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 11.01.05, 20:11
        apodemus napisał:

> Nareszcie!
        > Mam nadzieję, że ten trend się utrzyma.
        Też już nie mogłem się doczekać, chociaż nie kocham parowozów. Kocham Unię i
        Profesor Środę!
        • Gość: Platformiak Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:13
          Teraz Uw musi zmobilizowac elektorat i pokazac sie Polaką. Może przejąć głosy
          ludzi głosujących na PO ale zrarzonych Piskorskim i niektorymi wyglupami
          Rokity!!!
          Może od Lipca bedzie rzad Po+PiS+UW???
          • homosovieticus Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 11.01.05, 20:21

> Teraz Uw musi zmobilizowac elektorat i pokazac sie Polaką. Może przejąć głosy
            > ludzi głosujących na PO ale zrarzonych Piskorskim i niektorymi wyglupami
            > Rokity!!!
            > Może od Lipca bedzie rzad Po+PiS+UW???
            Od lipca, co daj Boże, będzie rząd (UW+Sld i SO),a może nawet- dzieki naszemu
            wspólnemu trudowi- uda się bez samoobrony i sld utworzyc pierwszy, rozumny
            polskojęzyczny rząd euroregionu "pruspolo"
          • plopli Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 11.01.05, 20:32

> Teraz Uw musi zmobilizowac elektorat i pokazac sie Polaką. Może przejąć głosy
            > ludzi głosujących na PO ale zrarzonych Piskorskim i niektorymi wyglupami
            > Rokity!!!

Po pierwsze, Piskorski był jednak politykiem lokalnego formatu i nie uchodzi
            poza Warszawą za synonim kolisiostwa i korupcji w PO. Po drugie, wszyscy
            znający Piskorskiego pamiętają, że największe zarzuty pod jego adresem dotyczą
            okresu, w którym był prominentnym działaczem UW i był przez tę partię co
            najmniej tolerowany. No chyba że uznamy, że w UW pozostał już sam etos.

Nie zmienia to faktu, że życzę UW jak najlepiej.
            • homosovieticus Cała władza w rece UNII WOLNOŚCI tak bedzie 11.01.05, 20:46
              najlepiej dla Polski i Świata .Koszernej Polski i koszernego Świata.
            • platformiak Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 11.01.05, 21:40
              Ale Piskorskiego z braku innych afer zawsze sie wysuwa gdy sie chce w platforme
              uderzyc. Wtedy Piskorski byl w UW ale teraz jest w platformie i z ta partia go
              kojarza.
    • Gość: Jurek Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski ! IP: 208.63.116.* 11.01.05, 20:16
      • czyzunia Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski 11.01.05, 20:24
        OJ LUDKOWIE. CZY NIE WIDZICIE ŻE WSZYSTKIE TE PARTYJKI łącznie zuw są zuzyte,
        i nie mają nic nowego do zaproponowania.
        • humbak Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski 11.01.05, 23:17
          Raczej tak, ale co innego robić? Nie iść do wyborów? Przecież to jest niepoważne. Sam mam mnóstwo wątpliwości, ale do UW mam chyba najmniej zastrzeżeń.
          • humbak Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski 11.01.05, 23:18
            Acha, a wyniki tego sondażu uważam za niemiarodajne. Nie zdziwię się jak UW nie wejdzie do parlamentu:/
      • homosovieticus Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski 11.01.05, 20:25
        Pojednaną , dzięki Unii, Polskę czekają lata wielkiej prosperity.Frasyniuk na
        Prezydenta.Przystojniejszy od Cimoszewicza.Urzad się Jemu nalezy.To
        jasne.Ludzie to rozumieją .Najlepiej Ci, z małych miast, no i z Warszawy.A może
        nawet z Krakowa?
        • Gość: antysovieticus Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:44
          Ale ty jesteś durny!!!
          • Gość: l Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.01.05, 21:47
            taki ma "styl". To dla niektórych jest dowcipne.
            • Gość: hehehehe sikam ze smiechu gdy czytam kleche homosia sowieta IP: 200.141.76.* 11.01.05, 23:03
        • Gość: miki Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.05, 23:56
          Zawsze bralem Twoj nick za rodzaj kokieteri.Teraz zaczynam w to watpic.Wyglada
          ze slowo Homosowieticus jest wlasciwe dla Twojego sposobu myslenia.
    • Gość: wesołek Nie powiem że jestem.... IP: *.lublin.mm.pl 11.01.05, 20:29
      fanem UW ale też mnie tw wiadomość uradowała.
    • Gość: krakus alleluja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:38
      Ale to znaczy, że w obecnym bałaganie najlepiej siedzieć cicho i z dala (gdzie
      dwóch się bije…). Jeżeli to była zamierzona strategia, to czapki z głów! I jak
      ten trend się utrzyma, to nasi górą, a problemem będą już tylko piłsudczycy.
      • homosovieticus Re: alleluja! 11.01.05, 20:41
        Gość portalu: krakus napisał(a):

> Ale to znaczy, że w obecnym bałaganie najlepiej siedzieć cicho i z dala
        (gdzie
        > dwóch się bije…). Jeżeli to była zamierzona strategia, to czapki z głów!
        > I jak
        > ten trend się utrzyma, to nasi górą, a problemem będą już tylko piłsudczycy.

Cóż to za problem Ci Piłsudczycy.Wystarczy na nich jeden Wujec.
    • Gość: l brawo, oby to był poczatek trwałego trendu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.01.05, 20:42
      • homosovieticus brawo, oby to był poczatek trwałego trendu 11.01.05, 20:48
        Pomódlmy się o to, Panie i Panowie.
        • Gość: l Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.01.05, 20:53
          Nie cenię sobie twojego poczucia humoru.
          Traktując twoją wypowiedź poważnie: wierzący (np. ja) powinni się za to
          rzeczywiście pomodlić.
          • homosovieticus Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu 11.01.05, 22:51
            Gość portalu: l napisał(a):

> Nie cenię sobie twojego poczucia humoru.
            > Traktując twoją wypowiedź poważnie: wierzący (np. ja) powinni się za to
            > rzeczywiście pomodlić.
            Pan Bóg, różne modlitwy -prosby "słyszał" nie wszystkie jednak spełnia.
            Zobaczymy jak będzie tym razem.
            Zmartwiło mnie bardzo ,że nie cenisz Sobie, mojego poczucia humoru.Przykro mi,
            bo bardzo pragnę Cię rozmieszyć, matole!.:((
            • Gość: l Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.01.05, 22:58
              Jak widać, ani nie jesteś dowcipny, ani kulturalny. Inteligencji też ci chyba
              brak.
              • homosovieticus Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu 11.01.05, 23:41

> Jak widać, ani nie jesteś dowcipny, ani kulturalny. Inteligencji też ci chyba
                > brak.
                Można powiedzięć nawet ,że jestem Twoim przeciwieństwem.
                • Gość: l Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.01.05, 23:48
                  Otóż to. Dokładnym.
                  • homosovieticus Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu 11.01.05, 23:59

> Otóż to. Dokładnym.
                    A, o jedności przeciwieństw słyszałeś cokolwiek głuptaku, ponury?
                    • Gość: l Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 12.01.05, 12:39
                      Jeśli nie śmieję się z twojej ułomności (głupoty) to nie znaczy wcale, że
                      jestem ponury. Po prostu wyniosłem z domy podsatwy dobrego wychowania.
        • Gość: Hehehe wlasnie,homos ! Wez sie za brewiarz,maly klecho ! IP: *.netspace.net.au 11.01.05, 23:07
          • homosovieticus Sam także, o rozum musisz Pana Boga prosić! 11.01.05, 23:43
            • Gość: Hehehe Zarozumialy klecho,pros sam o rozum,bos glupi jak IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 11.01.05, 23:50
              cap !
    • pan.nikt Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 11.01.05, 20:54
      Bardzo ciekawe.
      Oglądam TV, czytam gazety i nikt poważny jescze takich wyników nie podał (za
      listopad również).
      Te wyniki powinno się traktować jako "folklor".

A swoją drogą dla kogo ta grupa pracuje??
      Jaki jest kapitał tej firmy, jakie powiązania?/

Bo to wiesz:
      "punkt widzenia zależy od punky siedzenia"

Albo Żydowska matematyka (to nie antysemityzm, to anegdoty z kresów).

-"ILE JEST DWA RAZY DWA"
      pytają Żyda

"A ILE MA BYĆ"
      odpowiada Żyd.

No jeszcze link dla porównania listopada:
      www.demoskop.com.pl/3_5_058.html
    • Gość: vafel Tak trzymac ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:37
    • Gość: stefan Re: UNIA POTWORNOŚCI pokanała LPR- we śnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:43
      Podziwiam Adasiową Gazete Wyborczą za zaangażowanie na rzecz UW.Ludzie,nie ma
      szans ,żeby to g.... się kiedyś podniosło.Nawet gdyby Giertycha złapali w
      agecji Towarzyskiej ....na czytaniu swoich teczek.
    • leszek.sopot Swiateczne wahniecie? 11.01.05, 22:57
      Cuda w polityce sie nie zdarzaja. Tak dumam nad tym sondazem i nie widze podowy
      aby pomiedzy listopadem a grudniem cos sie wydarzylo by UW podskoczyly sondaze
      o 100 proc. Tak wiec albo to jakas literowka, albo tez akurat ci ankieterzy,
      ktorzy zwykle na prowincji robili badania sie rozchorowali i cala ankiete
      zrobili jedynie ci, ktorzy operuja w wielkich miastach (stad wzrost notowan UW
      i taki duzy spadek LPR). Chyba jest to jeden z kolejnych sondazy, ktory
      przypomina wrozenie z fusow.
      • homosovieticus Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 11.01.05, 23:47
        leszek.sopot napisał:

Tak dumam nad tym sondazem i nie widze podowy
        >
        > aby pomiedzy listopadem a grudniem cos sie wydarzylo by UW podskoczyly
        sondaze
        > o 100 proc
        Nie bądź takim skromnym Leszku.To Twojej, forumowej działalnosci zawdzięczamy
        ten wielki sukces.
        • humbak Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 11.01.05, 23:48
          Ależ dziś jesteśmy w dobrym humorze, prawda? A może wręcz przeciwnie?:)
          • homosovieticus Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 11.01.05, 23:55
            humbak napisał:

> Ależ dziś jesteśmy w dobrym humorze, prawda? A może wręcz przeciwnie?:)
            Dobry wieczór!
            Dawno Cię nie czytałem. :(
            Lubiłem się z Tobą przekomarzać.
            Jestem w wyśmienitym humorze. Unia wypłynęła. Czyż nie raduje, ten fakt, Twego
            serca i Umysłu?
            • humbak Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 11.01.05, 23:58
              No witam witam:)
              Ty się wogóle lubisz przekomarzać. A ja jakoś nie mam czasu na politykę., Napisałem powyżej. Błąd statystyczny. Ani mnie te wyniki chłodzą ani grzeją. Ja jestem za UW ale raczej z braku lepszej opcji niż z feaktycznego poparcia. Liberał ze mnie żaden.
              • homosovieticus Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 00:05
                Witasz , ale tak jakoś z umiarkowaną radością. :(
                Co do UW ,to moje zdanie nie uległo zmianie.Partia amatorów zarozumiałych i
                pyskatych ,która przegrała swój czas NIEODWOŁALNIE!
                • humbak Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 00:21
                  No co Ty? Umiarkowaną? Żartujesz?:)
                  Mimo, że nie mam nicka hehehe, potrafiłem się śmiać z Twoich wpisów w tym wątku, choć nie podzielam twojej totalnej antypatii do UW.
                  Przegrała... ale jest tego jeden plus. Będę sobie mógł ich teraz idealizować;) No, chyba że będą się wygłupiać na boku:)
                  • homosovieticus Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 01:01
                    Ta antypatia przybiera charakter obsesji.Martwi mnie to i pracuję od pewnego
                    już czasu , ze swoim psychoanalitykiem, nad wyzwoleniem się z niej.
                    Psychoanalityk, jest oczywiscie znanym bardzo członkiem UW.
                    • humbak Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 01:15
                      Myślę, że jesteś zbyt dojrzały, by musieć uważać na psychoanalityków. A więc pozostaje tylko mieć nadzieję, że nie staniesz się nagle fanatycznym zwolennikiem tej niszowej parti.
                      • homosovieticus Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 01:23
                        Zaraz dojrzały.
                        Wartburg jest przejrzały, a się leczy u psychoanalityków.
                        Niech żyje Lityński, co wprowadził do Sejmu podwójne głosowanie. Dał przykład
                        jak poważnie należy traktowac najwyższy organ władzy państwa demokratycznego.
                        • humbak Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 01:30
                          Mnie chodziło o innego rodzaju obawę przed psychonalitykami... A czy ów Lityński uciekł po głosowaniu jak należy, na Wolę?
                        • humbak Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 01:31
                          A wogóle to dobranoc. Zosało mi ino 5 godzin snu:)
                          • homosovieticus Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 01:37
                            Nie uciekł. Palił głupa, jak Rywin w sądzie. Dobranoc!
      • goniacy.pielegniarz Re: Swiateczne wahniecie? 12.01.05, 00:15
        leszek.sopot napisał:

> Cuda w polityce sie nie zdarzaja. Tak dumam nad tym sondazem i nie widze podowy
        > aby pomiedzy listopadem a grudniem cos sie wydarzylo by UW podskoczyly sondaze
        > o 100 proc. Tak wiec albo to jakas literowka, albo tez akurat ci ankieterzy,
        > ktorzy zwykle na prowincji robili badania sie rozchorowali i cala ankiete
        > zrobili jedynie ci, ktorzy operuja w wielkich miastach (stad wzrost notowan UW
        > i taki duzy spadek LPR). Chyba jest to jeden z kolejnych sondazy, ktory
        > przypomina wrozenie z fusow.

Trzeba poczekać na kolejne sondaże, żeby sytuacja się choć trochę wyjaśniła.
        Wracając jednak do ewentualnych powodów takiego skoku, to trzeba pamiętać o
        dwóch rzeczach. Po pierwsze w grudniu czy listopadzie nic szczególnego nie
        musiało się stać, bo akurat publika działa z opóźnieniem i może chodzić o coś,
        co działo się wcześniej. Po drugie taka ewentualna zmiana preferencji nie musi
        wynikać z działań samej UW, bo przecież jako partia nie zaistnieli ostatnio
        jakoś szczególnie, a może być wynikiem działań innych partii. UW nie jest raczej
        teraz w stanie sama zrobić nic, co byłoby w stanie poprawić ich notowania, ale
        mogą to zrobić inne partie, które swoimi działaniami zniechęcą do siebie
        wyborców. Może więc z taką sytuacją mamy do czynienia. Ale nie ma sensu o tym
        debatować, bo to tylko jeden sondaż.
        Ciekawą rzeczą są jednak same zmiany w notowaniach partii, a szczególnie to,
        któym partią skoczyło, a którym spadło. Jakoś kupy się to nie trzyma.
    • Gość: szatek Byłoby fajnie - ale nie wierzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:04
      Ponoć UW ma jeszcze jakieś poparcie tylko dlatego , że niektórzy ludzie wstydzą
      się przyznać ankieterom badającym preferencje pol. , że głosuja np. na
      Samoobronę czy LPR więc mówią , że są za UW.Może to bajka , a może nie...Wszak
      chodzi tylko o 2-3 %
      • Gość: Ciekawy Dlaczego sie wstydza LPR i Samoobrony ? IP: 65.203.88.* 11.01.05, 23:26
        Czy badacze opinii spolecznej usiluja wyjasnic te jakby schizofrenie wyborcow
        wymienionych partii ? Schizofrenik mowi ponoc -to pewne, jestem sw. Piotrem ale
        dla znajomych nazywam sie Jan Nowak.
      • homosovieticus małej wiary członku, uwierz w etosu skuteczność 11.01.05, 23:51
        Gość portalu: szatek napisał(a):

> Ponoć UW ma jeszcze jakieś poparcie tylko dlatego , że niektórzy ludzie
        wstydzą
        >
        > się przyznać ankieterom badającym preferencje pol. , że głosuja np. na
        > Samoobronę czy LPR więc mówią , że są za UW.Może to bajka , a może
        nie...Wszak
        > chodzi tylko o 2-3 %
        Procent małowaty , ale przy odpowiedniej ilosci może w pustej głowie wywołać
        radosne oszołomienie.
        • Gość: Hehehe ale ten nasz kleszka inteligentny jest,ze ha IP: 210.90.223.* 11.01.05, 23:56
          dostaje orgazmu na widok wlasnego odbicia w lustrze wyludzonym od owieczek.
    • Gość: MMM Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:30
      Aby uzyskac wyniki bardziej zblizone do rzeczywistosci nalezy wynik LPR pomnozyc
      przez 2, a wynik UW podzielic przez dwa, ale czego oczekiwac od pejsatych co
      robia sondaze
    • pan.nikt Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 12.01.05, 01:46
      Według sondażu "Rzeczpospolitej" w styczniu na PO chce głosować co czwarty
      Polak. na Prawo i Sprawiedliwość zagłosowałoby 14 procent. Takie samo poparcie
      ma Samoobrona.

Czwarte miejsce z 12 procentami zajmuje Liga Polskich Rodzin. Najlepszy wynik
      od wielu miesięcy - 11 procent popracia - osiągnął Sojusz Lewicy
      Demokratycznej. Stawkę ugrupowań mających szansę wejść do parlamentu zamyka PSL
      z 6-procentowym poparciem.

Poza Sejmem znajdują się Unia Pracy i SdPl oraz Unia Wolności. W styczniu
      otrzymały po 4 procent poparcia.

Sondaż na zlecenie "Rzeczpospolitej" przeprowadziła 8 i 9 stycznia Pracownia
      Badań Społecznych na reprezentatywnej próbie dorosłych Polaków.
      info.onet.pl/1036284,11,item.html
      I tak jest wiarygodność sondaży.
      Mnie zdziwiła pozycja SLD, a Was??
      • homosovieticus Media robią wszystko żeby pomóc SLD w ponownym 12.01.05, 01:53
        wejsciu do Sejmu. Mam nadzieję ,że daremnym okaże się ich trud.
        • pan.nikt Re: Media robią wszystko żeby pomóc SLD w ponowny 12.01.05, 01:58
          OBY DAREMNY.
          Ale jednak media, a szczególnie TV jest siłą.
          • homosovieticus Re: Media robią wszystko żeby pomóc SLD w ponowny 12.01.05, 02:05
            pan.nikt napisał:

> OBY DAREMNY.
            > Ale jednak media, a szczególnie TV jest siłą.
            To fakt.Pamietaj ,że SLD ma "haki" na media , anie odrotnie.
            • pan.nikt Re: Media robią wszystko żeby pomóc SLD w ponowny 12.01.05, 02:09
              To tym bardziej media będą ich promowały.
              • homosovieticus Re: Media robią wszystko żeby pomóc SLD w ponowny 12.01.05, 02:17
                Na pamięć ludzką liczę.I tym nadzieję karmie.Oby nie na daremno.
                ps
                nie pogubiłes się jeszcze?
    • Gość: wert To dobra wiadomość IP: *.iscnet.pl 12.01.05, 18:25
      Tak trzymać UW :)
    • Gość: exon Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:01
      Gratulacje - dobry wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka