Gość: git IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:47 www.demoskop.com.pl/3_5_058.html UW - 10% LPR - 9% A co :) Liberałom rośnie, faszystom spada - i tak trzymać :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homosovieticus Brawo UNIA WOLNOŚCI co pokanała LPR ! 11.01.05, 19:53 Gość portalu: git napisał(a): > www.demoskop.com.pl/3_5_058.html > > UW - 10% > LPR - 9% > > A co :) Liberałom rośnie, faszystom spada - i tak trzymać :)) Brawo Unia . Brawo Frasyniuk! A może by tak na Prezydenta.Aparycja atutem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformiak Re: Brawo UNIA WOLNOŚCI co pokanała LPR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:56 UW gora!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Brawo UNIA WOLNOŚCI co pokanała LPR ! 11.01.05, 20:09 Gość portalu: Platformiak napisał(a): > UW gora!!!!!!!!!! Na wieki wieków! Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 11.01.05, 20:09 Nareszcie! Mam nadzieję, że ten trend się utrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 11.01.05, 20:11 apodemus napisał: > Nareszcie! > Mam nadzieję, że ten trend się utrzyma. Też już nie mogłem się doczekać, chociaż nie kocham parowozów. Kocham Unię i Profesor Środę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformiak Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:13 Teraz Uw musi zmobilizowac elektorat i pokazac sie Polaką. Może przejąć głosy ludzi głosujących na PO ale zrarzonych Piskorskim i niektorymi wyglupami Rokity!!! Może od Lipca bedzie rzad Po+PiS+UW??? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 11.01.05, 20:21 Gość portalu: Platformiak napisał(a): > Teraz Uw musi zmobilizowac elektorat i pokazac sie Polaką. Może przejąć głosy > ludzi głosujących na PO ale zrarzonych Piskorskim i niektorymi wyglupami > Rokity!!! > Może od Lipca bedzie rzad Po+PiS+UW??? Od lipca, co daj Boże, będzie rząd (UW+Sld i SO),a może nawet- dzieki naszemu wspólnemu trudowi- uda się bez samoobrony i sld utworzyc pierwszy, rozumny polskojęzyczny rząd euroregionu "pruspolo" Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 11.01.05, 20:32 Gość portalu: Platformiak napisał(a): > Teraz Uw musi zmobilizowac elektorat i pokazac sie Polaką. Może przejąć głosy > ludzi głosujących na PO ale zrarzonych Piskorskim i niektorymi wyglupami > Rokity!!! Po pierwsze, Piskorski był jednak politykiem lokalnego formatu i nie uchodzi poza Warszawą za synonim kolisiostwa i korupcji w PO. Po drugie, wszyscy znający Piskorskiego pamiętają, że największe zarzuty pod jego adresem dotyczą okresu, w którym był prominentnym działaczem UW i był przez tę partię co najmniej tolerowany. No chyba że uznamy, że w UW pozostał już sam etos. Nie zmienia to faktu, że życzę UW jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Cała władza w rece UNII WOLNOŚCI tak bedzie 11.01.05, 20:46 najlepiej dla Polski i Świata .Koszernej Polski i koszernego Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 11.01.05, 21:40 Ale Piskorskiego z braku innych afer zawsze sie wysuwa gdy sie chce w platforme uderzyc. Wtedy Piskorski byl w UW ale teraz jest w platformie i z ta partia go kojarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski ! IP: 208.63.116.* 11.01.05, 20:16 Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski 11.01.05, 20:24 OJ LUDKOWIE. CZY NIE WIDZICIE ŻE WSZYSTKIE TE PARTYJKI łącznie zuw są zuzyte, i nie mają nic nowego do zaproponowania. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski 11.01.05, 23:17 Raczej tak, ale co innego robić? Nie iść do wyborów? Przecież to jest niepoważne. Sam mam mnóstwo wątpliwości, ale do UW mam chyba najmniej zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski 11.01.05, 23:18 Acha, a wyniki tego sondażu uważam za niemiarodajne. Nie zdziwię się jak UW nie wejdzie do parlamentu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski 11.01.05, 20:25 Pojednaną , dzięki Unii, Polskę czekają lata wielkiej prosperity.Frasyniuk na Prezydenta.Przystojniejszy od Cimoszewicza.Urzad się Jemu nalezy.To jasne.Ludzie to rozumieją .Najlepiej Ci, z małych miast, no i z Warszawy.A może nawet z Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysovieticus Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:44 Ale ty jesteś durny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.01.05, 21:47 taki ma "styl". To dla niektórych jest dowcipne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe sikam ze smiechu gdy czytam kleche homosia sowieta IP: 200.141.76.* 11.01.05, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Chociaz jedna dobra wiadomosc z poj.. Polski IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.05, 23:56 Zawsze bralem Twoj nick za rodzaj kokieteri.Teraz zaczynam w to watpic.Wyglada ze slowo Homosowieticus jest wlasciwe dla Twojego sposobu myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Nie powiem że jestem.... IP: *.lublin.mm.pl 11.01.05, 20:29 fanem UW ale też mnie tw wiadomość uradowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus alleluja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:38 Ale to znaczy, że w obecnym bałaganie najlepiej siedzieć cicho i z dala (gdzie dwóch się bije…). Jeżeli to była zamierzona strategia, to czapki z głów! I jak ten trend się utrzyma, to nasi górą, a problemem będą już tylko piłsudczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: alleluja! 11.01.05, 20:41 Gość portalu: krakus napisał(a): > Ale to znaczy, że w obecnym bałaganie najlepiej siedzieć cicho i z dala (gdzie > dwóch się bije…). Jeżeli to była zamierzona strategia, to czapki z głów! > I jak > ten trend się utrzyma, to nasi górą, a problemem będą już tylko piłsudczycy. Cóż to za problem Ci Piłsudczycy.Wystarczy na nich jeden Wujec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l brawo, oby to był poczatek trwałego trendu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.01.05, 20:42 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus brawo, oby to był poczatek trwałego trendu 11.01.05, 20:48 Pomódlmy się o to, Panie i Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.01.05, 20:53 Nie cenię sobie twojego poczucia humoru. Traktując twoją wypowiedź poważnie: wierzący (np. ja) powinni się za to rzeczywiście pomodlić. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu 11.01.05, 22:51 Gość portalu: l napisał(a): > Nie cenię sobie twojego poczucia humoru. > Traktując twoją wypowiedź poważnie: wierzący (np. ja) powinni się za to > rzeczywiście pomodlić. Pan Bóg, różne modlitwy -prosby "słyszał" nie wszystkie jednak spełnia. Zobaczymy jak będzie tym razem. Zmartwiło mnie bardzo ,że nie cenisz Sobie, mojego poczucia humoru.Przykro mi, bo bardzo pragnę Cię rozmieszyć, matole!.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.01.05, 22:58 Jak widać, ani nie jesteś dowcipny, ani kulturalny. Inteligencji też ci chyba brak. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu 11.01.05, 23:41 Gość portalu: l napisał(a): > Jak widać, ani nie jesteś dowcipny, ani kulturalny. Inteligencji też ci chyba > brak. Można powiedzięć nawet ,że jestem Twoim przeciwieństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.01.05, 23:48 Otóż to. Dokładnym. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu 11.01.05, 23:59 Gość portalu: l napisał(a): > Otóż to. Dokładnym. A, o jedności przeciwieństw słyszałeś cokolwiek głuptaku, ponury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: brawo, oby to był poczatek trwałego trendu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 12.01.05, 12:39 Jeśli nie śmieję się z twojej ułomności (głupoty) to nie znaczy wcale, że jestem ponury. Po prostu wyniosłem z domy podsatwy dobrego wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe wlasnie,homos ! Wez sie za brewiarz,maly klecho ! IP: *.netspace.net.au 11.01.05, 23:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Zarozumialy klecho,pros sam o rozum,bos glupi jak IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 11.01.05, 23:50 cap ! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 11.01.05, 20:54 Bardzo ciekawe. Oglądam TV, czytam gazety i nikt poważny jescze takich wyników nie podał (za listopad również). Te wyniki powinno się traktować jako "folklor". A swoją drogą dla kogo ta grupa pracuje?? Jaki jest kapitał tej firmy, jakie powiązania?/ Bo to wiesz: "punkt widzenia zależy od punky siedzenia" Albo Żydowska matematyka (to nie antysemityzm, to anegdoty z kresów). -"ILE JEST DWA RAZY DWA" pytają Żyda "A ILE MA BYĆ" odpowiada Żyd. No jeszcze link dla porównania listopada: www.demoskop.com.pl/3_5_058.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: UNIA POTWORNOŚCI pokanała LPR- we śnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:43 Podziwiam Adasiową Gazete Wyborczą za zaangażowanie na rzecz UW.Ludzie,nie ma szans ,żeby to g.... się kiedyś podniosło.Nawet gdyby Giertycha złapali w agecji Towarzyskiej ....na czytaniu swoich teczek. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Swiateczne wahniecie? 11.01.05, 22:57 Cuda w polityce sie nie zdarzaja. Tak dumam nad tym sondazem i nie widze podowy aby pomiedzy listopadem a grudniem cos sie wydarzylo by UW podskoczyly sondaze o 100 proc. Tak wiec albo to jakas literowka, albo tez akurat ci ankieterzy, ktorzy zwykle na prowincji robili badania sie rozchorowali i cala ankiete zrobili jedynie ci, ktorzy operuja w wielkich miastach (stad wzrost notowan UW i taki duzy spadek LPR). Chyba jest to jeden z kolejnych sondazy, ktory przypomina wrozenie z fusow. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 11.01.05, 23:47 leszek.sopot napisał: Tak dumam nad tym sondazem i nie widze podowy > > aby pomiedzy listopadem a grudniem cos sie wydarzylo by UW podskoczyly sondaze > o 100 proc Nie bądź takim skromnym Leszku.To Twojej, forumowej działalnosci zawdzięczamy ten wielki sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 11.01.05, 23:48 Ależ dziś jesteśmy w dobrym humorze, prawda? A może wręcz przeciwnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 11.01.05, 23:55 humbak napisał: > Ależ dziś jesteśmy w dobrym humorze, prawda? A może wręcz przeciwnie?:) Dobry wieczór! Dawno Cię nie czytałem. :( Lubiłem się z Tobą przekomarzać. Jestem w wyśmienitym humorze. Unia wypłynęła. Czyż nie raduje, ten fakt, Twego serca i Umysłu? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 11.01.05, 23:58 No witam witam:) Ty się wogóle lubisz przekomarzać. A ja jakoś nie mam czasu na politykę., Napisałem powyżej. Błąd statystyczny. Ani mnie te wyniki chłodzą ani grzeją. Ja jestem za UW ale raczej z braku lepszej opcji niż z feaktycznego poparcia. Liberał ze mnie żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 00:05 Witasz , ale tak jakoś z umiarkowaną radością. :( Co do UW ,to moje zdanie nie uległo zmianie.Partia amatorów zarozumiałych i pyskatych ,która przegrała swój czas NIEODWOŁALNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 00:21 No co Ty? Umiarkowaną? Żartujesz?:) Mimo, że nie mam nicka hehehe, potrafiłem się śmiać z Twoich wpisów w tym wątku, choć nie podzielam twojej totalnej antypatii do UW. Przegrała... ale jest tego jeden plus. Będę sobie mógł ich teraz idealizować;) No, chyba że będą się wygłupiać na boku:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 01:01 Ta antypatia przybiera charakter obsesji.Martwi mnie to i pracuję od pewnego już czasu , ze swoim psychoanalitykiem, nad wyzwoleniem się z niej. Psychoanalityk, jest oczywiscie znanym bardzo członkiem UW. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 01:15 Myślę, że jesteś zbyt dojrzały, by musieć uważać na psychoanalityków. A więc pozostaje tylko mieć nadzieję, że nie staniesz się nagle fanatycznym zwolennikiem tej niszowej parti. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 01:23 Zaraz dojrzały. Wartburg jest przejrzały, a się leczy u psychoanalityków. Niech żyje Lityński, co wprowadził do Sejmu podwójne głosowanie. Dał przykład jak poważnie należy traktowac najwyższy organ władzy państwa demokratycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 01:30 Mnie chodziło o innego rodzaju obawę przed psychonalitykami... A czy ów Lityński uciekł po głosowaniu jak należy, na Wolę? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 01:31 A wogóle to dobranoc. Zosało mi ino 5 godzin snu:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Swiateczne wahniecie? Ależ nie ! 12.01.05, 01:37 Nie uciekł. Palił głupa, jak Rywin w sądzie. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Swiateczne wahniecie? 12.01.05, 00:15 leszek.sopot napisał: > Cuda w polityce sie nie zdarzaja. Tak dumam nad tym sondazem i nie widze podowy > aby pomiedzy listopadem a grudniem cos sie wydarzylo by UW podskoczyly sondaze > o 100 proc. Tak wiec albo to jakas literowka, albo tez akurat ci ankieterzy, > ktorzy zwykle na prowincji robili badania sie rozchorowali i cala ankiete > zrobili jedynie ci, ktorzy operuja w wielkich miastach (stad wzrost notowan UW > i taki duzy spadek LPR). Chyba jest to jeden z kolejnych sondazy, ktory > przypomina wrozenie z fusow. Trzeba poczekać na kolejne sondaże, żeby sytuacja się choć trochę wyjaśniła. Wracając jednak do ewentualnych powodów takiego skoku, to trzeba pamiętać o dwóch rzeczach. Po pierwsze w grudniu czy listopadzie nic szczególnego nie musiało się stać, bo akurat publika działa z opóźnieniem i może chodzić o coś, co działo się wcześniej. Po drugie taka ewentualna zmiana preferencji nie musi wynikać z działań samej UW, bo przecież jako partia nie zaistnieli ostatnio jakoś szczególnie, a może być wynikiem działań innych partii. UW nie jest raczej teraz w stanie sama zrobić nic, co byłoby w stanie poprawić ich notowania, ale mogą to zrobić inne partie, które swoimi działaniami zniechęcą do siebie wyborców. Może więc z taką sytuacją mamy do czynienia. Ale nie ma sensu o tym debatować, bo to tylko jeden sondaż. Ciekawą rzeczą są jednak same zmiany w notowaniach partii, a szczególnie to, któym partią skoczyło, a którym spadło. Jakoś kupy się to nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatek Byłoby fajnie - ale nie wierzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:04 Ponoć UW ma jeszcze jakieś poparcie tylko dlatego , że niektórzy ludzie wstydzą się przyznać ankieterom badającym preferencje pol. , że głosuja np. na Samoobronę czy LPR więc mówią , że są za UW.Może to bajka , a może nie...Wszak chodzi tylko o 2-3 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Dlaczego sie wstydza LPR i Samoobrony ? IP: 65.203.88.* 11.01.05, 23:26 Czy badacze opinii spolecznej usiluja wyjasnic te jakby schizofrenie wyborcow wymienionych partii ? Schizofrenik mowi ponoc -to pewne, jestem sw. Piotrem ale dla znajomych nazywam sie Jan Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus małej wiary członku, uwierz w etosu skuteczność 11.01.05, 23:51 Gość portalu: szatek napisał(a): > Ponoć UW ma jeszcze jakieś poparcie tylko dlatego , że niektórzy ludzie wstydzą > > się przyznać ankieterom badającym preferencje pol. , że głosuja np. na > Samoobronę czy LPR więc mówią , że są za UW.Może to bajka , a może nie...Wszak > chodzi tylko o 2-3 % Procent małowaty , ale przy odpowiedniej ilosci może w pustej głowie wywołać radosne oszołomienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe ale ten nasz kleszka inteligentny jest,ze ha IP: 210.90.223.* 11.01.05, 23:56 dostaje orgazmu na widok wlasnego odbicia w lustrze wyludzonym od owieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:30 Aby uzyskac wyniki bardziej zblizone do rzeczywistosci nalezy wynik LPR pomnozyc przez 2, a wynik UW podzielic przez dwa, ale czego oczekiwac od pejsatych co robia sondaze Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! 12.01.05, 01:46 Według sondażu "Rzeczpospolitej" w styczniu na PO chce głosować co czwarty Polak. na Prawo i Sprawiedliwość zagłosowałoby 14 procent. Takie samo poparcie ma Samoobrona. Czwarte miejsce z 12 procentami zajmuje Liga Polskich Rodzin. Najlepszy wynik od wielu miesięcy - 11 procent popracia - osiągnął Sojusz Lewicy Demokratycznej. Stawkę ugrupowań mających szansę wejść do parlamentu zamyka PSL z 6-procentowym poparciem. Poza Sejmem znajdują się Unia Pracy i SdPl oraz Unia Wolności. W styczniu otrzymały po 4 procent poparcia. Sondaż na zlecenie "Rzeczpospolitej" przeprowadziła 8 i 9 stycznia Pracownia Badań Społecznych na reprezentatywnej próbie dorosłych Polaków. info.onet.pl/1036284,11,item.html I tak jest wiarygodność sondaży. Mnie zdziwiła pozycja SLD, a Was?? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Media robią wszystko żeby pomóc SLD w ponownym 12.01.05, 01:53 wejsciu do Sejmu. Mam nadzieję ,że daremnym okaże się ich trud. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Media robią wszystko żeby pomóc SLD w ponowny 12.01.05, 01:58 OBY DAREMNY. Ale jednak media, a szczególnie TV jest siłą. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Media robią wszystko żeby pomóc SLD w ponowny 12.01.05, 02:05 pan.nikt napisał: > OBY DAREMNY. > Ale jednak media, a szczególnie TV jest siłą. To fakt.Pamietaj ,że SLD ma "haki" na media , anie odrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Media robią wszystko żeby pomóc SLD w ponowny 12.01.05, 02:09 To tym bardziej media będą ich promowały. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Media robią wszystko żeby pomóc SLD w ponowny 12.01.05, 02:17 Na pamięć ludzką liczę.I tym nadzieję karmie.Oby nie na daremno. ps nie pogubiłes się jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exon Re: UNIA WOLNOŚCI pokanała LPR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:01 Gratulacje - dobry wynik Odpowiedz Link Zgłoś