Gość: assassin Re: Kwaśniewski: Mówię "tak" agentom i konfidentom IP: *.skyware.pl 20.01.05, 14:49 Ależ Panie Prezydencie, dlaczego nie wyciągać podziałów na ludzi uczciwych i komunistów, czyżby Twoje lewackie poglądy uznające jedynie egitaryzm pozwalają mówić Panu, że złodzieje, konfidencji, esbecy ubecy, mordercy, sadyści, komuniści i innego rodzaju szanbo narodowe ma dostać od Narodu rozgrzeszenie i rządzić uczciwymi ludzmi? rozgrzeszenie i owszem ale jednocześnie od władzy WARA! Jak byłeś kapusiem albo agentem to miałeś już swoje 5minut. Panie Prezydencie wszystkich UBeków powiem prosto PIER**L SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus stolzman pakowac walizki i wynocha z POLSKI... IP: *.179.117.61.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 20.01.05, 14:54 Polska dla Polakow nie dla czerwonych, zlodziei, oszustow....zdrajcow. Wracaj pajacu do swojej ojczyzny i tam sobie rzadz ...nie zapomnij o reszcie kolesi.... a i pejsy tam ostatnio w modzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: stolzman pakowac walizki i wynocha z POLSKI.. IP: *.roadrunner.nf.net 20.01.05, 15:00 stolzman przyszedl razem z NKWD i pojdzie do nich spowrotem razem ze swoja banda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: stolzman pakowac walizki i wynocha z POLSKI.. IP: *.info-media.pl 20.01.05, 15:29 Tak sobie przejrzalem pare postow, no i strach mnie ogarnia. Kazdy post jest nafaszerowany agresja, wiele antysemityzmem, takim typowym dla LPR. Wszyscy daza do rozliczania wszystkich. Wydaje mi sie, ze zanim powiesz na kogos zlodziej to sie zastanow czy sam nim nie jestes. Nigdy nie jezdziles autobusem "na gape", nie zaparkowales na zakazie parkowania, nie sciagales w szkole na sprawdzianie...??? Uwazam ze podstawowa sprawa jest zmiana nastawienia spoleczenstwa. Nie wiem czy wiecie, ale w Norwegii nie zamyka sie samochodow, kluczyki zostawia sie w stacyjce, w Grecji jak za wczesnie przyjedziesz na prom, to bagaz zostawiasz na ziemi w porcie i idziesz do knajpy, bedac pewnym ze jak wrocisz to on dalej tam bedzie. Hasla ktore rzuca LPR moze i sa czasami trafne, ale sposob ich egzekwowania jest zly. Gierych oglasza sie jako bogobojny straznik moralnosci Polski, a jego oddzial Mlodziezy Wszechpolskiej, to w duzej mierze skini, kipiacy antysemityzmem, rasizmem, szukajacy latwej zadymy. Powiedzcie mi czy religia katolicka, jest religia przemocy, sily???? W sumie to nie wiem po co to pisze...gdyz zaraz zostane zjechany, ze popieram kumoterstwo, wstawiam sie za zlodziejami itd.... Po prostu patrze na to wszystko co sie dzieje i coraz bardziej sie wstydze....gdyz poplecznicy LPR niszcza wizerunek Polski. Glosza ze chca ja ratowac, a chca po prostu odkrycia kolejnej afery, chca wladzy.... Krotko mowiac partiom gloszacym przemoc NIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunigas Kwaśniewski: albo NPR, albo LPR IP: *.5com.pl 20.01.05, 14:57 Kwaśniewski powiedział" "Wybór, który stoi w Polsce w roku 2005 w sprawach UE, w sprawach modernizacji naszego kraju, w sprawach miejsca jakie zajmiemy we współczesnej Europie, to jest wybór, który zupełnie przypadkowo można nieco zrymować: jest to albo droga wskazana przez NPR albo droga wskazana przez LPR" - powiedział Kwaśniewski podczas konferencji inaugurującej konsultacje NPR na lata 2007-2013. Proszę spokojnie zapoznać się z Narodowym Planem Rozwoju na lata 2007-2013 i samemu wyciągnąć wnioski, czy NPR jest NARODOWY, czy antyNarodowy. Socjotechnika użyta w słowach i manipulacja naszym społeczeństwem, takie są wnioski po wypowiedzi prezydenta. Ruch Narodowy, wtym LPR, jest zaciekle zwalczany przez różnych kosmopolitów i wrogów Państwa Polskiego, a jednocześnie antyNarodowy plan rozwoju ma tytuł Narodowy. Państwo w swoich wypowiedziach nie chcecie widzieć tej manipulacji i sprowadzeni na boczny tor zajęliście się tylko wtrąconym przy okazji przez prezydenta wątkiem lustracji. Zastanówcie się Państwo również nad NPR, bo przyjęcie planu będzie miało wpływ na dalsze losy Polski i pomyślność Narodu. Obecna droga to zaplanowane bezrobocie, bieda, wyzysk przez obcy kapitał i ubóstwo coraz większej liczby Polaków, a niesłuszne bogacenie się nielicznych. To wyzbywanie się majątku narodowego itp. Wszysko to znacie i widzicie dookoła w Polsce. Reszta, to propaganda rządzących nami partii i ludzi o liberalnych lub kosmopolitycznych poglądach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Kwaśniewski: albo NPR, albo LPR IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 15:21 ...masz zupelna racje kunigas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PERUNwit CO KWAŚNIEWSKI BOICIE SIĘ PRAWDY !!!!!!!!!!!!!! IP: *.nat.tvk.wroc.pl 20.01.05, 14:58 ŻE BYLIŚCIE PZPR-owskim DUPKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Czy ten facet jeszcze cos znaczy? IP: *.ne.client2.attbi.com 20.01.05, 15:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.com 20.01.05, 15:19 "wyjasnil prezydent"(?) Co ten niedouczony pseudomagisterek moze komus "wyjasniac"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 15:23 NPR - to gwarancja najlepszej przyszłości dla całej postkomunistycznej bandy i ich dzieci,począwszy od wałęsy,agenta SB-nieakiego "Bolka",cynicznego kata - niejakiego balcerowicza autora 10 ustaw "katalogu śmierci NARODU POLSKIEGO" a na kwaśniewski,kulczyku,niejakiej hubner i całej reszty tej czerwonej chołoty kończąc.Ich celem było jest i będzie dążenie do zapwenienia sobie i swoim pomiotom świetlanej przyszłości - po trupach: milionów bezrobotnych,bezdomnych,skazany ch na banicję polaków i polek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.roadrunner.nf.net 20.01.05, 15:30 Musi sie czuc silnie skoro taki bezczelny ten Stolzman. Wszak z banda ukradl 1/3 majatku kraju. walka bezgledna powinna byc wydana postkomunie. wplywy do skarbu panstwa bo odebraniu tego co skradli beda ogromne. sama postkomuna po osadzeniu powinna byc potraktowana jak patrioci byli traktowani przez nich za stalina tzn. pod sciane. no to sie stolzman boi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won_żydokomuno! Re: Zgiń, przepadnij ZYDOKOMUNO wreszcie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:39 Najlepiej razem ze wszystkimi kwachami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.roadrunner.nf.net 20.01.05, 15:46 Przeciez jego tatulek mordowal polakow przez rostrzelanie i jego kumpli rodziny tez. wiec on teraz szkodzi na sposob jaki umnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.bielsko.msk.pl 20.01.05, 16:29 Lech Wałęsa - Lejba Kohne Leszek Balcerowicz - Aaron Bucholtz Aleksander Kwaśniewski - Izaak Stoltzman Włodzimierz Cimoszewicz - David Goldstein Marek Borowski - Szymon Berman Wladyslaw Frasyniuk - Rotenschwien Bronislaw Geremek - Berele Lewartow Grzegorz Kołodko - Samuel Hanermann Marian Krzaklewski - David Zimermann Taduesz Mazowiecki - Icek Dikaman Stefan Niesiołlowski - Aaron Nusselbaum Andrzej Olechowski - Mosze Brandwien Jan Olszewski - Izaak Oksner Jan Maria Rokita - Izaak Goldwitch Janusz Onyszkiewicz - Jojne Grynberg Hanna Suchocka - Hajka Siberstein Wiesław Chrzanowski - Szymon Knopfstejn Hanna Gronkiewicz-Waltz - Hajka Grundbaum Józefa Hennelowa - Zyta Goldmond Zofia Kuratowska - Jaszuńska - Goldman Janusz Lewandowski - Aaron Langman więcej na polonica.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: 212.234.85.* 20.01.05, 17:30 Nie wiedzialem, ze macie w szpitalu dla czubkow o zaostrzonym rygorze dostep do neta :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gortat Dlaczego wśród Polaków jest tak wielu antysemitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:43 Dopisz siebie do tej listy jako - Polsze Debilmann. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak LPR to pajace i faszysci! IP: *.com.pl 20.01.05, 15:26 te przyglupy moga sie rownac tylko z Samoobrona :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: LPR to pajace i faszysci! IP: *.roadrunner.nf.net 20.01.05, 15:31 a ty jestes za mordercami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran_SLD Re: SLD to zdrajcy + żydokomuna czyli obca agentur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Ale jestescie smieszni IP: *.ipt.aol.com 20.01.05, 15:38 Dopoki mieszkalem w Polsce wydawalo mi sie ze podzialy polityczne sa tylko naszym lokalnym kabaretem teraz z perspektywy mieszkanca Szwajcarii widze jak z usmiechem politowania sa odbierane glosy poparcia dla LPR i podobnych ugrupowan bazujacych na politycznych podzialach mam nadzije ze w koncu i w Polsce zacznie sie liczyc program partii a nie jedynie obietnice koejnych rozliczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Zasada do 18 wyrazow w zdaniu, IP: *.com 20.01.05, 15:41 inaczej przestaje byc wiadomo, o co w zdaniu chodzi. Czego panski post jest doskonala ilustracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Ale jestescie smieszni IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 15:43 ...to ty jestes smieszny....Szwajcar z bozej laski.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Ale jestescie smieszni IP: 80.72.34.* 20.01.05, 15:47 Masz rację. Gdzie jemu do Ciebie, absolwencie Akademii w Klewkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qter NIE ! - DLA KWAŚNIEWSKIEGO IP: *.promax.media.pl 20.01.05, 15:41 jak mozna mowic , za narodowy plan rozwoju opracowany przez Hausnera jest najlepszy skoro nie ma innych - konkurencyjnych . Panie Prezydencie - ciągle się pan osmiesza , a widac to doskonale , w tej chwili np. Putin chce Pana olać za Ukrainę ... hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewolucja Re: NIE ! - DLA KWAŚNIEWSKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:49 Nie tylko Kwaśniewski. Wszystkie pasożyty i nieroby muszą odejść. To oni doprowadzili Polskę na skraj nędzy. Dbali tylko o własne korzyści. Ograbili swoich rodaków i tym złodziejstwem wzbogacili się nadmiernie. Teraz nadchodzi czas odpłaty. Koniec SLD i nie pomoże wam ukrywanie się w PO lub w PiS. Wyciagniemy was stamtąd i rozliczymy do ostatniej złotówki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyrewolucja Re: NIE ! - DLA KWAŚNIEWSKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:02 Pamiętam z historii ,że wszystkie rewolucje pożerały swoje dzieci ( na co z utęsknieniem będę czekał). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranormal Re: NIE ! - DLA KWAŚNIEWSKICH IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.05, 16:26 >Wyciagniemy was stamtąd i rozliczymy do ostatniej złotówki! tak teraz my (nowi)towarzysze was znajdziemy i zrobimy wam z dupy jesien sredniowiecza. A jak was znajdziemy to zastapimy waszych ludzi i wasze stanowiska naszymi i bedziemy zyli dlugo i szczesliwie w dostatku az do nastepnych wyborow PS MY czyli kto MW??? nowa siła katolickiej Polski Ja mam to wszystko w dupie kto mnie okrada... wazne ze okrada. Dzis ten jutro ktoś inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Do qtera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:56 Jeżeli nie ma innych to logiczne jest że ten który jest jest najlepszy (jednocześnie najgorszy) ale to już inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fixum Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.05, 15:44 jesli dla was ten pan prezydent jest zlym wrednym komunistycznym zlodziejem to PO JAKA CHOLERE NA NIEGO GŁOSOWALIŚCIE?????? Jak na niego głosowaliście (a wiekszosc głosowała właśnie na niego) to... widziały gały co brały- no ale wkrotce bedziecie mogli sobie wybrać kogoś z waszych pupilków pokroju Leppera (zrobi porzadek z ta Polska... no chyba ze ja rozpie..) Romana G. (z jego Młodzieżą Wszechpolską wyjdziem z tej siedziby szatana Unii i bedziemy gospodarzyc w imie Boga i o. Rydzyka) Ja mam lepsza koncepcje odgrzejmy Wałęse alb lepiej Krzaklewskiego(ooo ten to jest... o albo na prezydenta tego nooo Gulczasa albo Klaudiasza oo to sa rowni goscie oohh yes oo albo Dode TAK WAM ZLE??? Przypominam Lepper i Giertych nie chcieli unii (to tak dla przypomnienia tym ktorym sie zyje lepiej w Europie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincnt Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.ie.lodz.pl 20.01.05, 15:51 Racja - nie wiem tylko czy on jest najlepszym prezydentem na jakiego nas stać, ale jednym z akceptowalnych. Brawo za taką postawe.Choć nigdy nie głosowałem na SLD UP ani nic podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hary Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.01.05, 15:48 Ciekawe, czy ten pan mówi prawdę, czy taką prawdę którą głosił o swoim wykształceniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran_SLD Re: Kwaśniewski za glajszachtem ofiar z katami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:54 Kwaśniewski nie chce podziałów na katy i ofiary. Wszyscy mają być jednakowi. No może z wyjątkiem kasy, bo ta przeznaczona dla towarzyszy ma być dużo wieksza. Taki to Prezydent wszystkich towarzyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Panie Kwaśniewski , to Pan powinien dać przykład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:49 i sam jako pierwszy poddać się lustracji. Należy oczyścić całą klasę polityczną w tym kraju. Bez tego nie będzie nigdy porządku i spokojnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:58 Czarnemu prostactwu i oszołomstwu mówimy NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lexus Brawo Kwaśniewski takiego komentarz oczekiwałem IP: 5.5R* / 213.218.65.* 20.01.05, 16:02 ktoś musi tej LPR-owskiej chołocie pokazać gdzie jest ich miejsce. LPR to smrodliwy produkt smrodliwej ideologii radia maryja. Wsiowej ideologi spychającej nas dalego za Białorus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miller Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.05, 16:03 Lepiej LPR, bo inaczej znowu nici z IV Rzplitej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.roadrunner.nf.net 20.01.05, 16:07 Oczywiscie. Czy te posty czyta ten Kwasniewski ?. Moze by zaczal troche myslec przed pojsciem za druty kolczaste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonzo Polacy muszą wybrać czy chcą rozwoju czy igrzysk IP: 5.5R* / 213.218.65.* 20.01.05, 16:09 Kiedy czytam wypowiedzi większosci internautów to mam wrażenie, że gry komputerowe mieszają im się z rzeczywistościa. W Polsce nie chodzi o lustrację, bo jest to pryuszcz i jeden z marnych wątków gdyby do władzy doszli ludzie typu Gietrycha, Wassermana i Maciarewicza - LPR + PiS. Czyli lustracja + dekomunizacja na sniadanie obiad i kolację. A kto będzie dbał o gospodarkę, o rozwój, inwestycje ???? Chyba krasnoludki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: Polacy muszą wybrać czy chcą rozwoju czy igrz IP: *.roadrunner.nf.net 20.01.05, 16:17 postkomuna juz pokazala jak potrafi dbac o gospodarke (ukradla 1/3) RP musi sie jej pozbyc i ukarac sromotnie i stworzyc mechanizm zeby sie to nie powtorzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranormal Re: Polacy muszą wybrać czy chcą rozwoju czy igrz IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.05, 16:32 > RP musi sie jej pozbyc i ukarac sromotnie a kto bedzie karał postkomunistyczną lewice? postAWSowskie miernoty? a ich kto bedzie karał? ... i tak w kółko bo ludzie sa tacy sami- kazdy chce dla siebie. Jedynym wyjsciem nie jest zmiana ludzi tylko ich mentalności.... kto chce tego dokonać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Polacy muszą wybrać czy chcą rozwoju czy igrz IP: *.com 20.01.05, 16:35 Zmiana mentalnosci, hmm... chodzi panu na przyklad o to, jak Szawel zmienil sie w sw. Pawla w Pismie Swietym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranormal Re: Polacy muszą wybrać czy chcą rozwoju czy igrz IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.05, 16:52 chodzi mi o to ze za polityke biora sie nieodpowiedni ludzie ktorzy chca w najlepszym przypadku tylko ukryc sie przed odpowiedzialnoscia za immunitetem a w najgorszym dorwac sie do koryta i wyrwac z niego dla siebie jak najwiecej. Tu chodzi o to ze ci ludzie nie rozumieja ze jesli beda pracowac dla dobra wspolnego to wszyscy na tym zyskaja. Ja nie mam nic przeciwko zeby np poseł Pęczak stał się świętym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Polacy muszą wybrać czy chcą rozwoju czy igrz IP: *.com 20.01.05, 17:07 No, wie pan, stwierdzenie typu "lepiej jest byc mlodym, zdrowym i bogatym niz starym, chorym i biednym" jest bez watpienia prawdziwe, ale tez i nie wnosi nic nowego. Za polityke z reguly biora sie ludzie, ktorzy chca sie za nia brac; watpie, zeby bylo wielu "politykow mimo woli". Jesli ktos uwaza sie za uczciwego a jednoczesnie czuje w sercu swoim, ze ma jakies predyspozycje do aktywnego uprawiania polityki (ja na przyklad uwazam, ze nie mam, choc polityka juz od dawna sie interesuje) to niech sam stanie w szranki. Np. na posla, albo chociaz we wladzach regionalnych. Clinton zostal gubernatorem stanu Arkansas kiedy mial chyba 28 lat. A jesli uwaza, ze jest za mlody, to moze przynajmniej sprobowac zostac jakims asystentem czy "paziem" krupniejszego polityka, co da mu szanse nauczyc sie rzemiosla. Wielu znanych politykow w USA zaczynalo w ten sposob. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Pijany czy tylko prowokujesz? IP: *.icpnet.pl 20.01.05, 18:18 Wlasnie widze, jak Kwas+SLD "dbaja" o gospodarke: 20% bezrobocie, dziura budzetowa 55 miliardow zlotych, Miller w 2 lata zrobil wiecej dlugow niz Gierek w 9, zamiast rozwoju gospodarczego stagnacja, a miliony Polakow marza tylko o tym, zeby uciec za granice. I to jest "dbanie o gospodarke, rozwoj i inwestycje"??? Bo chyba nie myslisz o zebraniu za granica o te kilka eurosow??? A LPR i PiS to lewica taka sama jak SLD. Tyle tylko, ze narodowosocjalistyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
stanokrasa Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj 20.01.05, 16:11 POLACY!!! Koniec komuny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:23 a coz to pan Kwasniewski ma jeszcze do powiedzenia? Mial 10 lat na mowienie a nie robil tego a jesli mowil to bardzi cicho.teraz, kiedy nikt go wlasciwie nie chce bo zblaznil sie wiele razy na arenie miedzynarodowej, chce jeszcze udzielac rad.Pewnie liczy na jakas ciepla posadke doradcy czegos tam-tylko kto go uslucha? Przez 10 lat potrafil doprowadzic Poske do ruiny i jeszcze chce radzic cokolwiek? Komukolwiek? W jaikch sprawach?Zamilcz Pan Panie Kwasniewski,wstydu oszczedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Windsor Kwasniewski juz tupie nozkami ze zlosci IP: *.home.cgocable.net 20.01.05, 16:23 Jak wyglada Narodowy Plan Rozwoju Polski w wykonaniu Kwasniewskiego i jego GTW to juz doskonale wiemy. Znajomosc niektorych "szczegolow" tego "planu" staramy sie tylko "uscislic" poprzez prace komisji ds. Rywingate,Orlenu,PZU a niektore "szczegoly taktyczne" poznac w procesach Peczaka, Jagielly, Dlugosza, Oleksego, Jakubowskich....itd Kwasniewski stosuje stara metode baby jagi azeby przestraszyc wszystkich tym "okropnym" LPR-em. Daje w ten sposob sygnal, ze LPR w jego oczach to realna sila polityczna i zagrozenie...dla SLD. A w mojej ocenie, cokolwiek jest zagrozeniem dla SLD - jest doskonala alternatywa dla "Narodowego Planu Rozwoju" w opracowaniu Kwasniewskiego i jego partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK To przez ciebie giną nasi chłopcy w Iraku... IP: *.chello.pl 20.01.05, 16:33 Ty gruby ryju, poświęcasz ich krew dla obiecanego za to stołka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: To przez ciebie giną nasi chłopcy w Iraku... IP: 212.234.85.* 20.01.05, 17:35 Nikt ich tam sila nie poslal gruby bootzu! NASI CHLOPCY - he he he filmow sie naogladales: "Bring the boys back home" to bylo za czasow Wietnamu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryncewid Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: 81.210.25.* 20.01.05, 16:35 jak sie panu prezydentowi nie podoba "....Polska, która będzie chciała dzisiaj dla swoich ideologicznych racji wrócić do historii, wrócić do podziałów, wrócić do sądów, do lustracji,..." to moze niech spada gdzies w bezpieczne miejsce i nie drażni samą swoja osobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lehu Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: 217.98.64.* 20.01.05, 16:40 ale ma tupet bezczelna świnia!A mieszkania też będą?A darme szkolnictwo wyższe też będzie?Ten cały NPRkkiw(kieszeni kolesiów i własnej) to następna proba podłączenia się do publicznej kasy w ramach ordynackiej.Chyba tym razem naród nie da się ogłupić i wyśle te towarzycho tam gdzie jego miejsce czyli NA ŚMIETNIK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadiusz Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.ecs.soton.ac.uk 20.01.05, 16:47 W skrócie jest najwyraźniej pomyłka. Kwaśniewski (zresztą od zawsze) przecież opowiada się za NPRZ (Narodowy Plan Rozwoju Złodziejstwa, zresztą aktywnie realizowany przez SLD). Także NPRZ zamiast LPR to nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwycony"" nasz "brat" rassjerdilsja (z Ogniem i Mieczem) IP: 138.49.32.* 20.01.05, 17:12 Gdyby u podstaw nowej Polski byla lustracja (bo dom zbudowany bez fundamentow musi sie zawalic), to dzis pAN pREZIO siedzialby cichutenko pod miotla historii i dziekowal Bogu,ze siedzi w domu z oknami bez krat, a nie hanbil palac prezydencki. A dzis, ci ktorzy uciskali Narod, dyktuja swoje prawa temu Narodowi, i tak jak za komuny dzis rzadza biednym ludem. Oby to byl rzeczywiscie ich zmierzch (lub ostatnia podroz Tytanikiem) "Wstyd" powiedziec, to malo. To wola o pomste do Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boob Re: Przeprowadzic lustracje! IP: *.ny325.east.verizon.net 20.01.05, 17:50 Okragly (pokretny) stol lacznie z gruba krecha stworzyly komuchom (oraz ich pochodnym, jak UW, PO itd) prawieze idealny system, ktory pomimo braku komunistycznych represji, pozwala im na utrzymanie sie przy korycie przez ostatnie 15 lat. Teraz, gdy wreszcie zaczyna sie mowic o lustracji, slyszymy roznego rodzaju "argumenty" przeciw. Przewodzi temu (oczywiscie) prezio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo Re: Przeprowadzic lustracje! IP: *.bielsko.msk.pl 20.01.05, 19:47 ciekawa jestem, skąd to poparcie dla PO, które ogłoszono w Faktach na TVN - 29%........ kto bierze w ytch sondażach udział, czy to na pewno reprezentatywna próbka ???????? czy sondaże są faktycznie badaniem opinii ?????? czy to po prostu odpowiedź, jak mamy głosować, by nasz głos się liczył!!!! .........ludzie nie dajcie się omotać !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Przeprowadzic lustracje! IP: 80.51.224.* 21.01.05, 00:24 PO to poważne zagrożenie dla Polski i Polaków.To są Janosiki-inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wy faszysty Re: Przeprowadzic lustracje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:41 "idą brunatni idą brunatni zwartymi szeregami maszeruje czystość rasowa narodowa bossanova" Odpowiedz Link Zgłoś