Dodaj do ulubionych

Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" sprze...

• Gość: "tolerancja" Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: 193.111.41.* 21.01.05, 09:17
      taaaa...

jaruga i inni moga tolerowac wszystko w telewizji, pod warunkiem, ze jest zgodne
      z ich ideologia...

to jest ich "tolerancja"...
    • Gość: Brok Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.w83-115.abo.wanadoo.fr 21.01.05, 09:26
      Program jest stronniczy /koscielny/. Prowadzacy uwaza ze tylko katolicy maja
      racje! Stara sie rowniez kreowac swoja osobe! Ja rowniez jestem katolikiem!
      Ale jest to moja prywatna sprawa i denerwuje sie jak ktos probuje
      upolityczniac moje uczucia! Denerwuje mnie rowniez jak ktos zadaje pytanie i
      zna odpowiedz - jedyna sluszna!!
    • Gość: Jarek Widziałem ostatni odcinek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:01
      Byłem zażenowany poziomem! I to wswzystko za pieniądze podatników! SKANDAL!
      • Gość: Bezstronny-myślący Re: Widziałem ostatni odcinek! IP: *.cft.edu.pl 21.01.05, 10:17
        Poziom programy wynika z tego że Pośpieszalski musi wybrać o dyskusji ludzi o pewnych "poglądach", a są to zwykle ludzi głupi. Przecież to oczywiste ludzie myślący mają właście poglądy, tylko głupcy mogą mieć niewłaściwe, niestety takich trzeba zarpaszać do programu.
    • Gość: bezstronny-myślący Czy kiedykolwiek lewacki "pogląd" był logiczny? IP: *.cft.edu.pl 21.01.05, 10:13
      Jeżeli nie, to podziwiam Pośpieszalskiego, że jest w stanie dyskutować z lewackimi filozofami i jeszcze próbować zrozumieć i wysunąć wnioski.
      Implikacja jest tylko wtedy fałszywa jeżeli z fałszu wynika fałsz. Jeżeli da się wyplewić fałsz i uzyskać choćby cześć prawdy w czasie "demokratycznej" dyskusji jest to ogromny dorobek. Oprócz pytania w temacie, zadaje pytanie czy kiedykolwiek Pośpieszalski prowadził program w sposób nielogiczny? i następne: czy poglądy Jurgi-Nowackiej są bezstronne i logiczne, czy tylko i wyłącznie "polityczne" i wynikają tylko i wyłącznie z przypodobania się "opcji u władzy" dla celów utrzymania się "przy korycie"
      • Gość: miki Re: Czy kiedykolwiek lewacki "pogląd" był logiczn IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.05, 10:37
        Jaruga-Pastusiak Nowacka.
        Piekna niczym Posel Witaszek.
        Seksowna niczym poslanka Beger.
        Prawdomowna jak Oleksy.
        Logiczni myslaca jak jej partyjny kolega Marek Pol.
        Trzyma sie tematu dyskusji niczym prof(!!??)Senyszyn.
        Prwdomowna jak Peczak.
        Jakie jeszcze zalety ma Wasz wzor godny nasladowania,krynica madrosci?
    • Gość: and Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.01.05, 10:22
      Pospieszalski juz raz się popisał kiedy prowadził program z prof. Izdebskim. To
      było poniżej wszelkiej krytyki. Tak ciasnej głowy jak u tego pana już dawno nie
      widziałem, o ile oprócz niego tacy ludzie w mediach pracują.
      Smutny przypadek.
    • Gość: joris Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.speed.planet.nl 21.01.05, 10:27
      Pospieszalski ma czasem niezle programy a w calosci prezentuje sie jako
      katolicki fundamentalista.
    • Gość: f. Myślicie, że Izka... IP: 212.126.14.* 21.01.05, 10:36
      ... robi dobre lody? Te jej wydęte usta
    • Gość: socjolog Pytanie zadane w sondażu sugeruje odpowiedź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:39
      Pytanie zadane w sondażu sugeruje odpowiedź.
      • Gość: miki Re: Pytanie zadane w sondażu sugeruje odpowiedź. IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.05, 10:43
        Moze zastapic Pospieszalskiego Moczygeba-Gembarowskim?A moze Turskim(tu jedynka
        dla kretynka?)
    • Gość: nicku "Wicepremiery" Jarugi-Najszerszy-Uśmiech-Nowac kiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:40
      nie trzeba ośmieszać, ona całym swoim jestestwem jest karykaturą. Razem z całym
      swoim otoczeniem, do środy włącznie.
    • Gość: MONIKA Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:42
      OCZYWISCIE,ŻE PROGRAM POSPIESZALSKIEGO WYJĄTKOWO NIE PRZYSTAJE DO TELEWIZJI
      PUBLICZNEJ I NA BOGA NIE JESTEM CZŁOWIEKIEM LEWICY.
    • Gość: bolekilolek Jednostorny jest Latkowski w Nakręconej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:55
      Szkoda że jenktualiści nie protestuję przeciw jedostonemu Latkowskiemu w
      Nakreconej Nocy, Cenzurze smsów, którą uprawiają. Pospieszalski zaprasza obie
      stony daje się im wypowiedzieć a latkowski, lobbuje cały czas za totaltaryzmem
      samowoli, i nawołuje do nietoleracji w stosunku do wrógów toleracji rozumianej
      jako zgode na zło. Już za chwilę JAruga -Hustler Nowacka razem z Panią Koszamar
      Szyszkowską rozstawią gilotyny.
      • Gość: Koszmara Re: Jednostorny jest Latkowski w Nakręconej IP: *.4web.pl 21.01.05, 12:04
        "Nakręconej" prwie nikt nie ogląda, bo jest w piątek w nocy.... W piątek to
        sie wychodzi z domu do kina i na jakieś imprezy, a nie siedzi przed TV. nie
        wiem, może skrajni prawicowcy do kina i na imprezy nie chodzą, więc
        oglądają "Nakręconą..." Pospieszalski ma świetny moment , z najwyższą
        oglądalnością...
      • Gość: brzytwa Re: Jednostorny jest Latkowski w Nakręconej IP: *.pcz.czest.pl 21.01.05, 12:49
        Wlasnie, dobrze, ze poruszyles sprawe "Nakreconej nocy", tak ordynarnej
        demagogii lewactwa, wlasnie chamstwa i kpin, to jeszcze nigdy nie widzialem.
        Dodajmy, ze tam drugiej strony nikt nie zaprasza i jakos Jarudze to nie
        przeszkadza.
    • Gość: Jaro Pani Jaruga - jako polityk to śmiech na sali... IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 21.01.05, 11:57
      Nie wiem, ale polityk powinien odznaczać się jakimś wyważeniem, rozsądkiem.
      Jeżeli osoba tak eksponowana w partii ma dość skrajne i wąskie poglądy, to
      niedobrze świadczy o całej partii...
    • Gość: dd Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: 153.19.140.* 21.01.05, 12:10
      Warto rozmawiać nie prezentuje jednostronnych opinii. W studio zasiadaja goscie
      o roznych pogladach, dlatego niekiedy dyskusja przebiega bardzo zywiolowo.
      Przeciwnicy Warto rozmawiać nie mieliby zadnych zastrzezen, gdyby zamiast
      Pospieszalskiego program poprowadził czlowiek o kontrowersyjnej reputacji albo
      jeszcze lepiej - homoseksualista. Czy on tez jedynie chcialby moderowac
      dyskusje, a nie wlaczac sie w nia i ukierunkowywac?
    • Gość: filozof Proponuje w zamian "Pytania do Szyszkowskiej" IP: *.cft.edu.pl 21.01.05, 12:12
      Zawsze w gronie fachowców jest "filozof" Szyszkowska, ale jeżeli Jurdze to nie wystarcza to niech zrobi program pt. "Czego nie wiesz, a co chciałbyś zapytać fachowca
      • Gość: Szyszkowski Chyba lepszy byłby tytuł: "Warto zapytać filozofa" IP: *.cft.edu.pl 21.01.05, 12:20
        Po co rozmawiać; w myśl demokracji, bardzo popieranej przez Jurge właściwe zdanie i jedyny tytuł profesora filozofii przysługuje Szyszkowskiej.
        • Gość: Szyszkowska Droga Izabelo IP: *.cft.edu.pl 21.01.05, 12:32
          Droga Izabelo

Chciałabym serecznie podziekować Panu Pośpieszalskiemu za zorganizowanie programu "Warto rozmawiać". Wsród ludzi nauki trudno się wybić, próbowałam na KUL, próbuje na UW. Program "Warto rozmawiać" dał mi tą możliwość zaistnienia. Skoro mam już tak wielu zwolenników wśród abonentów to chyba właściwy moment na wejście na antenę "Czego nie wiesz a o co chiałbyś zapytać panią filozof".

Tobie serdeczenie oddana pani filozof
          • Gość: Iza Droga Marysiu IP: *.cft.edu.pl 21.01.05, 12:41
            Droga Marysiu

Tak, wiem, że były czasy,kiedy trudno było Ci znaleźć pracę. Lecz teraz już wiesz że od czasu gdy mam wpływy w KRRIT pomyślałam też o Tobie. Może za wysoko mierzysz z "Czego nie wiesz a co chciałbyś zapytać panią filozof", ale z drugiej strony którz właściwie nadawał by się bardziej do tgo programu.

Zawsze pamiętająca
            Iza
    • Gość: XXXX Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: 153.19.140.* 21.01.05, 12:22
      XXX
    • Gość: Jarug Najlepiej niech jaruga-nowacka poprowadzi w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:25
      program promujący homosi, nekrofili i inne biedne mniejszości uciskane tak
      strasznie w tym nietolerancyjnym kraju. Mniejszości które ta ... tak ochoczo
      dofinansowywała z kieszeni podatników (vide: kampania niech nas zobaczą) Ile
      kasy na to poszło, a ponoć taka bieda w Polsce
    • Gość: IPI fuszera IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.01.05, 12:25
      pomysł takiego programu - ok, ale jest tak fatalnie prowadzony ze ręce opadają.
      zwykła fuszera, zupełny brak profesjonalizmu prowadzącego, i bardzo niedobry
      przykład prowadzenia rozmów na ważne tematy w tępy, prymitywny i ośmieszający
      adwersarzy sposób. i to publicznej TV
      • Gość: brzytwa Re: fuszera IP: *.pcz.czest.pl 21.01.05, 12:53
        Jak sie nie podobaja poglady, to sie zarzuca zly warsztat, prawda?
        • Gość: Koszmara Re: fuszera IP: *.4web.pl 21.01.05, 14:00
          To nie są zarzuty, to jest zły warsztat. Idż na zajęcia dziennikarstwa, a
          zobaczysz, co jest złego w warsztacie Pospieszalskiego. Pierwszą rzeczą, którą
          mogę wymienic, ot tak, jest posługiwanie się językiem , który trudno nazawać
          językiem polskim. Posłuchaj choćby Szczuki, której tak wszyscy nienawidzą:P.
          Mozna jej zarzucić wiele ( z ulubionym na forach wytykaniem problemów z
          dykcja), ale mówi klarownym, sensownym językiem polskim o logicznych związakach
          przyczynowo -skutkowych i semantycznych. Trudno to powiedzieć o
          Pospieszalskim...
          • Gość: brzytwa Re: fuszera IP: *.pcz.czest.pl 21.01.05, 14:37
            Warsztat jest dobry wtedy, gdy podoba sie widzom. Mnie sie program podoba.
            • Gość: gosia I PO CO TO LARUM? IP: *.aster.pl 21.01.05, 15:23
              > Warsztat jest dobry wtedy, gdy podoba sie widzom. Mnie sie program podoba.

Ludzie! I po co to larum, brzytwie sie podoba!!!!
            • Gość: koszmara Re: fuszera IP: *.4web.pl 21.01.05, 16:04

> Warsztat jest dobry wtedy, gdy podoba sie widzom. Mnie sie program podoba.
              Idąc tym tropem:
              Nauczyciel może mówić, że nie warto czytać nic i nie będzie przerabiał z
              uczniami lektur, bo Sienkiewicz to grafoman, Iwaszkiewicz był pedałem a
              Dąbrowska to komunistka.
              Ten sam nauczyciel będzie bardzo podobał sie uczniom, bo niewiele będą musieli
              robić.
              Wniosek?
              Ten nauczyciel jest bardzo dobrym nauczycielem, bo podoba sie uczniom.
          • Gość: p Re: fuszera IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 22.01.05, 12:25
    • Gość: zdenek Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.01.05, 12:48
      program Pospieszalskiego nie powinien wogole pokazać sie w tv publicznej ,jest
      to program z gatunku jedynie< slusznych>
      • Gość: brzytwa Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.pcz.czest.pl 21.01.05, 12:56
        Publiczna TV sklada sie wylacznie z takich programow, tyle ze prezentujacych
        inne "jedynie sluszne" poglady, przeciwko, ktorym Jaruga nie wystepuje.
        • Gość: gosia Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.aster.pl 21.01.05, 15:14
          > Publiczna TV sklada sie wylacznie z takich programow, tyle ze prezentujacych
          > inne "jedynie sluszne" poglady, przeciwko, ktorym Jaruga nie wystepuje.

A konkretnie jakie???? Gdzie jest taka jednostronnosc, takie przegiecie? Slucham.
    • Gość: Saruman Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:19
      Pani Jaruga celowo szkaluje program "Warto rozmawiać", nie mogąc znieść, że do
      TVP zaczyna wracać wolność wypowiedzi, a przestaje dominować "jedyna słuszna
      opcja", którą Pani Jaruga i jej polityczni koledzy podtrzymywali.
    • Gość: kortan KAPŁAN POSPIESZALSKI - SKANDAL! IP: *.aster.pl 21.01.05, 13:54
      TV PUBLICZNA TO NIE TV KOSCIELNA!
      a tymczasem tylko poglady prookoscielne sa jedynymi slusznymi w tym rogramie i
      Pospieszalski przyjmuje role swieckiego kaplana. To skandal.
    • Gość: witwyd Stanie się tak IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 21.01.05, 14:16
      Stanie się tak jak gdyby nigdy nic nie było... A kiedyś p. Jan basował w VooVoo... I stanie się tak, że nie będzie programu, a że jest stronniczy nie ulega wątpliwości, co do fanatyzmu to przesada.
      • Gość: bass Re: Stanie się tak IP: *.aster.pl 21.01.05, 14:22
        > Stanie się tak jak gdyby nigdy nic nie było... A kiedyś p. Jan basował w VooVo
        > o... I stanie się tak, że nie będzie programu, a że jest stronniczy nie ulega w
        > ątpliwości, co do fanatyzmu to przesada.

A czemu ma nie byc programu! Niech sobie bedzie, tylko niech nie bedzie to
        program wylacznie Pospieszalskiego! CZyli np. dwoch prowadzacych o roznych
        swiatopogladach lub na zmiane.
    • Gość: Irena W. Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.anest.am.wroc.pl 21.01.05, 14:20
      Może Pani Minister zainteresowała by się prawami obywateli, którzy płacą bardzo
      duże na służbę Zdrowia, a ich prawa w zastraszającym tempie maleją. W tej
      kwestii Panii Minister zapomina o swojej wrażliwości na prawa obywateli? Więc
      jest bardzo fałszywa wrażliwośćn
      • Gość: Dr. Horoszko Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:32
        Uważam, że o tym co jest icekawe a co nie decydują TELEWIDZOWIE !
        Pospieszalski wspaniale prowadzi program tzn nie wtrąca się w wypowiedz
        uczestników. A oni sami się wypowiadają, obrazaja sie nawzajem i jak coś to
        SAMI Z SIEBIE ROBIĄ IDIOTÓW. np jak nie bardzo są w temacie programu.
        • Gość: marek Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.aster.pl 21.01.05, 14:52
          > Uważam, że o tym co jest icekawe a co nie decydują TELEWIDZOWIE !
          > Pospieszalski wspaniale prowadzi program tzn nie wtrąca się w wypowiedz
          > uczestników. A oni sami się wypowiadają, obrazaja sie nawzajem i jak coś to
          > SAMI Z SIEBIE ROBIĄ IDIOTÓW. np jak nie bardzo są w temacie programu.

Sluchaj, ty zacznij robic moze koszulki z jego podobizna, albo gliniane figurki,
          bo tak jestes zapatrzony ze juz niewiele widzisz, a tak przynajmniej kase zrobisz.
    • Gość: kolo Ten program jest żenujący IP: *.okocim.com.pl 21.01.05, 14:28
      Po pierwszej emisji powinien już być zdjęty. Przerywanie niechcianych
      wypowiedzi, wygłaszanie własnych tyrad, stronnicze felietony, epitety do
      wypowiedzi gości to normalka. W TVP czują, że "idzie nowe" - czarne i dają
      zielone światło....
    • Gość: konrad Jaruga...i wszystko jasne IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 21.01.05, 14:34
      Jak to możliwe, że osoba o takim poziomie inteligencji jest wicepremierem?
      Choć po Winetu - Polu wszystko jest możliwe...
      • Gość: brzytwa Re: Jaruga...i wszystko jasne IP: *.pcz.czest.pl 21.01.05, 14:36
        Gość portalu: konrad napisał(a):

> Jak to możliwe, że osoba o takim poziomie inteligencji jest wicepremierem?
        > Choć po Winetu - Polu wszystko jest możliwe...

Nie "wicepremierem" tylko "wicepremierą", nie slyszales, ze tak sie kazala
        nazywac? Buuuahahahahhaaa
        • Gość: konrad Re: Jaruga...i wszystko jasne IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 21.01.05, 14:45
          Wicepremier (Pol) i wicepremiera (Jaruga) na ślubnym kobiercu...czyż to nie
          romantyczne Wyszłaby z tego prawdziwa Unia Lewicy. Miller, Oleksy i Janik mogą
          spadać przy nich na drzewo
      • Gość: gabar POSPIESZALSKI - i wszystko jasne! IP: *.aster.pl 21.01.05, 14:46
        Powolanie kaplanskie prosze sobie realizowac u Rydzyka lub w lepiej w pustelni,
        a nie w publicznej TV. Program powinni prowadzic rozni ludzie, o roznych
        swiatopogladach.
        • Gość: konrad Sam sobie odpowiedziałes IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 21.01.05, 15:01
          Program powinni tworzyć różni ludzie, o różnych poglądach. Swoich preferencji
          Pospieszalski nie ukrywa, jednakże czy jego poglądy dyskredytują go jako
          świetnego prowadzącego. W swoich programach porusza on kwestie ważne dla nas
          wszystkich (ja sam byłem na widowni podczas programu na temat starości -
          Pospieszalski zaimponował mi umiejętnością nawiązywania kontaktu z
          publicznością i gośćmi także poza wizją, a także swoim poważnym podejściem do
          wykonywanej pracy). Nie miałbym nic przeciwko, gdyby w tym samym czasie na
          innym programie TVP prowadzący opowiadał się za legalizacją małżeństw
          homoseksualnych. Chyba właśnie na tym polega demokracja... (a wicepremiera
          Jaruga jest głęboko zakorzeniona w PRL)
          • Gość: konrad Re: Sam sobie odpowiedziałes IP: *.aster.pl 21.01.05, 15:10
            > Program powinni tworzyć różni ludzie, o różnych poglądach. Swoich preferencji
            > Pospieszalski nie ukrywa, jednakże czy jego poglądy dyskredytują go jako
            > świetnego prowadzącego. W swoich programach porusza on kwestie ważne dla nas
            > wszystkich (ja sam byłem na widowni podczas programu na temat starości -
            > Pospieszalski zaimponował mi umiejętnością nawiązywania kontaktu z
            > publicznością i gośćmi także poza wizją, a także swoim poważnym podejściem do
            > wykonywanej pracy). Nie miałbym nic przeciwko, gdyby w tym samym czasie na
            > innym programie TVP prowadzący opowiadał się za legalizacją małżeństw
            > homoseksualnych. Chyba właśnie na tym polega demokracja... (a wicepremiera
            > Jaruga jest głęboko zakorzeniona w PRL)

PEŁNA ZGODA! Ale nie moze byc tak ze poki TV publiczna nie umozliwia takiego
            rownoleglego programu, to Pospieszalski moze lansowac tylko pro-koscielna linie.

• Gość: Gosc portalu Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.k.mcnet.pl 21.01.05, 14:34
      Masz racje kolego, zebraly sie baby (Jaruga, Sroda itd.) i osmieszaja kogo sie
      da.
      • Gość: gosia Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.aster.pl 21.01.05, 14:48
        > Masz racje kolego, zebraly sie baby (Jaruga, Sroda itd.) i osmieszaja kogo sie
        > da.

A tak w ogole szowinizm jest ci obcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka