Gość: tato IP: *.fastres.net 25.05.02, 02:50 Leszek,zostaw tych brudasow. Niech zdychaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: Balcerowicz musi odejsc. IP: *.fastres.net 25.05.02, 02:56 Gość portalu: tato napisał(a): > Leszek,zostaw tych brudasow. > Niech zdychaja. P.S.Nie zmuszaj juz do pracy i do rozwoju. ......To madrusie zajebane. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Balcerowicz musi odejsc. 25.05.02, 02:59 ja nie chcę nigdzie odchodzić. Panie Leszku, niech się Pan nie poddaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Balcerowicz musi odejsc. IP: *.fastres.net 25.05.02, 03:04 b3ut napisał(a): > ja nie chcę nigdzie odchodzić. Panie Leszku, niech się Pan nie poddaje. >Pojebalo cie,chcesz czlowieka zmarnowac. >Leszek ile wykladow,ile euro na ciebie czeka. >Zostaw to bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekonom Re: Balcerowicz musi odejsc. IP: *.vic.bigpond.net.au 25.05.02, 03:54 Gość portalu: tato napisał(a): > b3ut napisał(a): > > > ja nie chcę nigdzie odchodzić. Panie Leszku, niech się Pan nie poddaje. > > >Pojebalo cie,chcesz czlowieka zmarnowac. > >Leszek ile wykladow,ile euro na ciebie czeka. > >Zostaw to bagno. Niech wreszcie Pan Leszek (Balcerowicz) wyjedzie, jak Pan Lech (Walesa) na stale do USA z wykladami. Dzieki Walesie mamy w USA kryzys polityczny (terror, Dubya jako prezydent), dzieki Balcerowiczowi moze sie tam poglebi kryzys gospodarczy. Jeszcze paru takich polskich expertow, a rozwalimy USA jak za Solidarnosci rozwalilismy ZSRR! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re:Pytanie do taty IP: *.upc.chello.be 25.05.02, 13:18 Balcerowicz byl w PZPR w latach 1969-1981 czyzby tato byl jego partyjnym towarzyszem z tamtych lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re:Pytanie do taty IP: *.fastres.net 25.05.02, 14:44 Gość portalu: Ania napisał(a): > Balcerowicz byl w PZPR w latach 1969-1981 czyzby tato byl jego partyjnym > towarzyszem z tamtych lat? >Droga Aniu. >Od tego przekrecania licznika w pochwie,cos rypie ci sie w glowce. >Jestem lekko po trzydziestce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re:Pytanie do taty IP: *.upc.chello.be 25.05.02, 14:53 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Balcerowicz byl w PZPR w latach 1969-1981 czyzby tato byl jego partyjnym > > towarzyszem z tamtych lat? > > >Droga Aniu. > >Od tego przekrecania licznika w pochwie,cos rypie ci sie w glowce. > >Jestem lekko po trzydziestce. A ciebie co rypie ,ze nie mozesz odpowiedziec normalnie?Jezeli dodac,ze twoja pisanina sklada sie glownie z bluzgania i belgotu to tylko pogratulowac takich fanow Balcerowiczowi.Jestes po trzydziestce to moze szkole jakas skonczyles? Jezeli masz znowu po chamsku odpisywac to sie nie trudz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re:Pytanie do taty IP: *.fastres.net 25.05.02, 15:31 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > > > Balcerowicz byl w PZPR w latach 1969-1981 czyzby tato byl jego partyj > nym > > > towarzyszem z tamtych lat? > > > > >Droga Aniu. > > >Od tego przekrecania licznika w pochwie,cos rypie ci sie w glowce. > > >Jestem lekko po trzydziestce. > > > A ciebie co rypie ,ze nie mozesz odpowiedziec normalnie?Jezeli dodac,ze twoja > pisanina sklada sie glownie z bluzgania i belgotu to tylko pogratulowac takich > fanow Balcerowiczowi.Jestes po trzydziestce to moze szkole jakas skonczyles? > Jezeli masz znowu po chamsku odpisywac to sie nie trudz. >Przepraszam,Anka,juz sie nie gniewaj. >Dai,su,faciamo pace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ata Re:Pytanie do taty IP: *.wsdidl.lublin.pl 25.05.02, 17:23 To że ktoś był w PZPR to nie znaczy, że musi to być najgorsza świnia. Takie były czasy (choć nie można na nie zwalać wszystkiego złego co sie wydarzyło w kraju)i jeżli ktoś miał jakieś palny do zrealizowania, albo nie chciał być czyimś popychadłem to musiał się zapisać do jedynie słusznej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Balcerowicz musi odejsc. IP: *.abo.wanadoo.fr 25.05.02, 15:13 Gość portalu: Ekonom napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > b3ut napisał(a): > > > > > ja nie chcę nigdzie odchodzić. Panie Leszku, niech > się Pan nie poddaje. > > > > >Pojebalo cie,chcesz czlowieka zmarnowac. > > >Leszek ile wykladow,ile euro na ciebie czeka. > > >Zostaw to bagno. > > Niech wreszcie Pan Leszek (Balcerowicz) wyjedzie, jak Pan > Lech (Walesa) na stale do USA z wykladami. Dzieki Walesie > mamy w USA kryzys polityczny (terror, Dubya jako > prezydent), dzieki Balcerowiczowi moze sie tam poglebi > kryzys gospodarczy. Jeszcze paru takich polskich > expertow, a rozwalimy USA jak za Solidarnosci > rozwalilismy ZSRR! :) A Ty to sie lepiej tak podpisuj : "Ekonom" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Balcerowicz musi odejsc. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 13:21 Proponuję go zgładzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Balcerowicz musi odejsc. IP: *.szeptel.net.pl 25.05.02, 14:30 Gość portalu: Skin napisał(a): > Proponuję go zgładzić! A conajmniej opacholić na łyso. Odpowiedz Link Zgłoś