Dodaj do ulubionych

60% dla Polski

IP: *.telimeny / 192.168.0.* 29.05.02, 09:17
ostatni pan premier Miller powiedział, że w pierwszym roku Polska otrzyma 40
mld euro, a w drugim już 60 mld. Bardzo pieknie ale budżet UE wynosi coś 93
mld euro, po przyjęciu niech wynosi 100 mld (bo pan Verhogen zapowiedział że
piętnastka swoich składek nie zwiększy). Czyli 40% a potem już 60% budżetu
unijnego będzie miała do wyłącznej dyspozycji Polska. Czyż to nie jest piekne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: 60% dla Polski IP: *.upc.chello.be 29.05.02, 09:53
      Gość portalu: prowokat napisał(a):

> ostatni pan premier Miller powiedział, że w pierwszym roku Polska otrzyma 40
      > mld euro, a w drugim już 60 mld. Bardzo pieknie ale budżet UE wynosi coś 93
      > mld euro, po przyjęciu niech wynosi 100 mld (bo pan Verhogen zapowiedział że
      > piętnastka swoich składek nie zwiększy). Czyli 40% a potem już 60% budżetu
      > unijnego będzie miała do wyłącznej dyspozycji Polska. Czyż to nie jest piekne?

Jako przedstawicielka UE jak sam adres wskazuje .Wyjasniam:Polska co pol roku
      bedzie musiala wplacac 100 mld Euro do budzetu UE to w pierwszym roku.Nastepnie
      podwyzszymy skladke.
      • Gość: Paweł Re: 60% dla Polski IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.05.02, 11:15

> Jako przedstawicielka UE jak sam adres wskazuje .Wyjasniam:Polska co pol roku
        > bedzie musiala wplacac 100 mld Euro do budzetu UE to w pierwszym roku.Nastepnie
        >
        > podwyzszymy skladke.

My Polacy nie damy sie tak łatwo oszukać. Dobrze wiemy, że składka wyniesie
        200mld FUNTÓW miesięcznie+1000 dzieci dla europedofili z brukseli. A jeszcze
        zapomniałem dodać, że trzeba będzie palić co tydzień 150 krzyży w ramach
        niszczenia wartości. Zgroza.

• Gość: prowokat Paweł głupiś i tyle IP: *.telimeny / 192.168.0.* 29.05.02, 12:16
      • Gość: Oszołom Re: 60% dla Polski IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 11:30
        Aniu a skąd mu Polacy biedny naró weźmiemy tyle kasy na apanaże dla
        eurobiurokratów? I co my w zamian dostaniemy ?(oprócz rzecz jasna 25% dopłat do
        rolnictwa? Co my jescze z tego będziemy mieli? Wydaje mi się że nic i
        przeczucia mnie chyba nie mylą...jeśli jestinaczej to proiszę o odp Aniu!
        • Gość: Ania Re: 60% dla Polski IP: *.upc.chello.be 29.05.02, 11:46
          Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> Aniu a skąd mu Polacy biedny naró weźmiemy tyle kasy na apanaże dla
          > eurobiurokratów? I co my w zamian dostaniemy ?(oprócz rzecz jasna 25% dopłat do
          >
          > rolnictwa? Co my jescze z tego będziemy mieli? Wydaje mi się że nic i
          > przeczucia mnie chyba nie mylą...jeśli jestinaczej to proiszę o odp Aniu!

Zacisniecie pasa!!!!A jak nie to wam pomozemy!!!!!!!
          • Gość: Oszołom Re: 60% dla Polski IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 11:50
            Ale my tu w kraju od 12 lat zaciskamy pasa! teraz przyszła kolej na dorabianie
            kolejnych dziurek w pasku..jako naród stanęlismy w obliczu śmierci głodowej
            (zwłaszcza mieszkańcy popegeerowskich wiosek)
            • Gość: Wojtek Pani Belgijce Anii nie wolno zabierac czasu! IP: *.bluewin.ch 29.05.02, 17:56
              Pani Ania bardzo nie lubi jak sie jej zabiera czas. Napisala, zeby isc na ryby
              albo na dziweczyny, bo ona juz o wszystkim pisala, tylko my mezczyzni albo nie
              umiemy czytac albo po prosty mamy olewajacy stosunek do Pani Anii!

Pani Ania jest bardzo zajeta i prosze jej nie przeszkadzac. Ta pani uwaza sie
              za obywatela Belgii - a wiec stoi o wiele wyzej niz my wszyscy.
      • Gość: prowokat Re: 60% dla Polski IP: *.telimeny / 192.168.0.* 29.05.02, 12:15
        Aniu popraw się
        • Gość: Ania Re: 60% dla Polski IP: *.upc.chello.be 29.05.02, 12:18

> Aniu popraw się

Nie moge jak za duzo przytyje nie zmieszcze sie w spodnie.
          • Gość: prowokat Re: 60% dla Polski IP: *.telimeny / 192.168.0.* 29.05.02, 13:13
            Aniu czemu wierzysz panu Millerowi?
            • Gość: Ania Re: 60% dla Polski IP: *.upc.chello.be 29.05.02, 13:22

> Aniu czemu wierzysz panu Millerowi?

A kto Ci glupot naopowiadal ,ze ja Millerowi wierze?Ja zadnemu mezczyznie nie
              wierze, swojemu wlasnemu mezowi tez nie wierze a co dopiero Millerowi.Wez oklady
              na glowe.
              • Gość: prowokat Re: 60% dla Polski IP: *.telimeny / 192.168.0.* 29.05.02, 13:38
                to trochę masz trudno w zyciu, bo jak możesz jeść chleb od piekarza (może
                zatruty), a na ulicy (w komunikacji miejskiej, samochodzie) tylu chłopów,
                przeciez oni pewnie chcą cię rozjechac. Jak ty sobie radzisz w życiu?
                • Gość: Ania Re: 60% dla Polski IP: *.upc.chello.be 29.05.02, 13:40

> to trochę masz trudno w zyciu, bo jak możesz jeść chleb od piekarza (może
                  > zatruty), a na ulicy (w komunikacji miejskiej, samochodzie) tylu chłopów,
                  > przeciez oni pewnie chcą cię rozjechac. Jak ty sobie radzisz w życiu?

Cos Ty chlopy sie mnie boja.A radze sobie nie najgorzej.

• Gość: prowokat Re: 60% dla Polski IP: *.telimeny / 192.168.0.* 29.05.02, 13:46
                    mąż też, ty to masz naprawdę ciężko
                  • Gość: GMR Re: 60% dla Polski IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 14:04
                    chłopy sięciebie boją? Wyglądasz jak Agata Wróbel? pisałaś kiedyś że jestes
                    małą kobietką..urosłaś ?
                    • Gość: Ania Re: 60% dla Polski IP: *.upc.chello.be 29.05.02, 14:06
                      Gość portalu: GMR napisał(a):

> chłopy sięciebie boją? Wyglądasz jak Agata Wróbel? pisałaś kiedyś że jestes
                      > małą kobietką..urosłaś ?

Jestem mala ale mam serce do walki chlopy to czuja od razu i wola nie zaczynac.
                      • Gość: Oszołom Re: 60% dla Polski IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 14:11
                        Rozumiem ze walisz facetów w jaja bo to na wysokosci twoich oczu? Ja mierzę
                        173cm i nie uważam się za wysokiego wręcz przeciwnie..widzę wokół siebie wiele
                        dziewczyn wyższych od siebie..to mnie trochę peszy ..ale zarazem i pociaga!
                        Uwielbiam duże kobiety
                        • Gość: GMR Ale kucha!... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 14:13
                          poprzednia wypowiedź była moja nie Oszołoma! Dobrze że się nie podpisałem jako
                          Brzydula..dopiero były by jaja...nie widzę się jako lesbijka
    • Gość: mietek Re: 60% dla Polski IP: *.toya.net.pl / 10.0.210.* 29.05.02, 12:11
      Ania jest dzisiaj dla nas b.wyrozumiała,bo właśnie skasowała "swój" socjal.
      PS.Zostaw ten komputer i kończ to pastowanie podłogi,bo Pani zaraz przyjdzie i
      będzie krzyczeć!
      • Gość: mart Re: 60% dla Polski Ania z radia Maryja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 13:42
        Aniu jak nie masz argumantów to lepiej zamilcz, chyba że nasladujesz
        takich "ludzi" jak Giertych czy Macierewicz

wracajac do tematu, Polska jest najwiekszym krajem który wejdzie do UE i
        dlatego będzie dostawać najwięcej
        • Gość: prowokat Re: 60% dla Polski Ania z radia Maryja IP: *.telimeny / 192.168.0.* 29.05.02, 13:44
          z twojego rozumowania wynika ze i będzie dawać najwięcej a to już takie
          przyjemne nie jest
        • Gość: Ania Re: 60% dla Polski Ania z radia Maryja IP: *.upc.chello.be 29.05.02, 13:47
          Gość portalu: mart napisał(a):

> Aniu jak nie masz argumantów to lepiej zamilcz, chyba że nasladujesz
          > takich "ludzi" jak Giertych czy Macierewicz
          >
          > wracajac do tematu, Polska jest najwiekszym krajem który wejdzie do UE i
          > dlatego będzie dostawać najwięcej

Myslalam,ze znasz sie na zartach?

• Gość: GMR Re: 60% dla Polski Ania z radia Maryja IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 14:05
          Gość portalu: mart napisał(a):

> Aniu jak nie masz argumantów to lepiej zamilcz, chyba że nasladujesz
          > takich "ludzi" jak Giertych czy Macierewicz
          >
          > wracajac do tematu, Polska jest najwiekszym krajem który wejdzie do UE i
          > dlatego będzie dostawać najwięcej

- po głowie chyba albo po kieszeni... ewentualnie po tyłku
          • Gość: prowokat Re: 60% dla Polski Ania z radia Maryja IP: *.telimeny / 192.168.0.* 29.05.02, 17:13

> - po głowie chyba albo po kieszeni... ewentualnie po tyłku

co racja to racja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka