Dodaj do ulubionych

cala prawda o samancie

31.05.02, 23:16
www.dupa.com/otkrytki/?d=powabne_panie&f=chokladmuffins.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: cala prawda o samancie IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 23:18
      wesoly3 napisał(a):

> <a href="www.dupa.com/otkrytki/?d=powabne_panie&f=chokladmuffins.jpg"tar
      > get="_blank">www.dupa.com/otkrytki/?d=powabne_panie&f=chokladmuffins.jpg</a>

Teraz cie rozumie wesoly ,majac taka zone trudno lubic kobiety.
      • Gość: samanta Re: cala prawda o samancie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:20
        eeee...facet to juz bylo!malo oryginalny jestes a ponadto wychodzi ze jestesmy z Anka blizniaczkami;)
      • wesoly3 Re: cala prawda o samancie 31.05.02, 23:20
        oj te zydy i eurofani jakies wyjatkowo tepawe
        samanta nie jest moja zona - zapytaj ja jak nie wierzysz

oj tepawa ty ana tepawa - zajmij sie czyms pozyteczniejszym - robotki na
        drutach, szydelkowanie, cagniecie laski
        • Gość: samanta Re: cala prawda o samancie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:23
          .Znowu nie polknales wieczornych tabletek a tyle razy dokror mowil ci zebyc nie wyrzucal prochow do
          kibelka
          • wesoly3 Re: cala prawda o samancie 31.05.02, 23:24
            a moze cos na temat ???
            • Gość: samanta Re: cala prawda o samancie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:26
              nie jestem twoim psychoterapeuta.Znowu nie rozpoznajesz ludzi? badz grzeczny bo przyjdzie doktor i
              znowu zabiora ci klawiature.Pamietasz jakie to bylo przykre ostatnim razem?
        • Gość: Ania Re: cala prawda o samancie IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 23:24
          wesoly3 napisał(a):

> oj te zydy i eurofani jakies wyjatkowo tepawe
          > samanta nie jest moja zona - zapytaj ja jak nie wierzysz
          >
          Z pewnoscia Samanta nie moglaby byc zona takiego polmozga jak ty wesolku.
          To musi byc twoja kobita i ona musi cie niezle lac.Stad ta nienawisc do
          kobiet.Nie mozesz sie rozwiesc?

> oj tepawa ty ana tepawa - zajmij sie czyms pozyteczniejszym - robotki na
          > drutach, szydelkowanie, cagniecie laski

Nie chce mi sie .
          • wesoly3 Re: cala prawda o samancie 31.05.02, 23:25
            no wiem ze nie chce
            lewusy zawsze dwie lewe raczki mieli
            • Gość: Ania Re: cala prawda o samancie IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 23:27
              wesoly3 napisał(a):

> no wiem ze nie chce
              > lewusy zawsze dwie lewe raczki mieli

A pewnie ,ze tak .Na nas lewusow pracuja takie durne wesolki jak ty.
              • wesoly3 Re: cala prawda o samancie 31.05.02, 23:29
                jak tobie sie wydaje ze ty na nikogo nie pracujesz to znaczy zes debilek
                europejski z woda w mozgu
                • Gość: Ania Re: cala prawda o samancie IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 23:31
                  wesoly3 napisał(a):

> jak tobie sie wydaje ze ty na nikogo nie pracujesz to znaczy zes debilek
                  > europejski z woda w mozgu

Ale mam ta przewage nad toba,ze mozg mam a ty durniu nie masz.
                  • wesoly3 Re: cala prawda o samancie 31.05.02, 23:33
                    Aniu - powazny blad w mysleniu - jest dokladnie odwrotnie - no ale jak ty nie
                    masz mozgu to nie jest dziwne
                    • Gość: Ania Re: cala prawda o samancie IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 23:36
                      wesoly3 napisał(a):

> Aniu - powazny blad w mysleniu - jest dokladnie odwrotnie - no ale jak ty nie
                      > masz mozgu to nie jest dziwne

A moze jeszcze cos o lewusach .Histerika gdzies nosi moze go zastapisz co?Jak
                      moge robic bledy w mysleniu skoro nie mam mozgu?Najpierw pisales,ze mam ,wiec sie
                      zdecyduj.
                      • wesoly3 Re: cala prawda o samancie 31.05.02, 23:38
                        ty masz mozg w dupie
                      • Gość: samanta Re: cala prawda o samancie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:38
                        Anka,zostaw juz go.Nie widzisz ze facet zakrecil sie ?:)))) spedzi pozniej biedak bezsenna noc na
                        przemysleniach co sie stalo z jego mozgiem:)
                        • Gość: Ania Re: cala prawda o samancie IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 23:39
                          Gość portalu: samanta napisał(a):

> Anka,zostaw juz go.Nie widzisz ze facet zakrecil sie ?:)))) spedzi pozniej bied
                          > ak bezsenna noc na
                          > przemysleniach co sie stalo z jego mozgiem:)

Moze to i racja.
                          • Gość: Jaceq Histeryk nauczył się logować. IP: *.szeptel.net.pl 01.06.02, 14:51
                            Ciężko z tym walczył, ale się naumiał. I od razu poweselał.
                            Przejrzałem logi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka