wesoly3 31.05.02, 23:16 www.dupa.com/otkrytki/?d=powabne_panie&f=chokladmuffins.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: cala prawda o samancie IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 23:18 wesoly3 napisał(a): > <a href="www.dupa.com/otkrytki/?d=powabne_panie&f=chokladmuffins.jpg"tar > get="_blank">www.dupa.com/otkrytki/?d=powabne_panie&f=chokladmuffins.jpg</a> Teraz cie rozumie wesoly ,majac taka zone trudno lubic kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: cala prawda o samancie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:20 eeee...facet to juz bylo!malo oryginalny jestes a ponadto wychodzi ze jestesmy z Anka blizniaczkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: cala prawda o samancie 31.05.02, 23:20 oj te zydy i eurofani jakies wyjatkowo tepawe samanta nie jest moja zona - zapytaj ja jak nie wierzysz oj tepawa ty ana tepawa - zajmij sie czyms pozyteczniejszym - robotki na drutach, szydelkowanie, cagniecie laski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: cala prawda o samancie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:23 .Znowu nie polknales wieczornych tabletek a tyle razy dokror mowil ci zebyc nie wyrzucal prochow do kibelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: cala prawda o samancie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:26 nie jestem twoim psychoterapeuta.Znowu nie rozpoznajesz ludzi? badz grzeczny bo przyjdzie doktor i znowu zabiora ci klawiature.Pamietasz jakie to bylo przykre ostatnim razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: cala prawda o samancie IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 23:24 wesoly3 napisał(a): > oj te zydy i eurofani jakies wyjatkowo tepawe > samanta nie jest moja zona - zapytaj ja jak nie wierzysz > Z pewnoscia Samanta nie moglaby byc zona takiego polmozga jak ty wesolku. To musi byc twoja kobita i ona musi cie niezle lac.Stad ta nienawisc do kobiet.Nie mozesz sie rozwiesc? > oj tepawa ty ana tepawa - zajmij sie czyms pozyteczniejszym - robotki na > drutach, szydelkowanie, cagniecie laski Nie chce mi sie . Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: cala prawda o samancie 31.05.02, 23:25 no wiem ze nie chce lewusy zawsze dwie lewe raczki mieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: cala prawda o samancie IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 23:27 wesoly3 napisał(a): > no wiem ze nie chce > lewusy zawsze dwie lewe raczki mieli A pewnie ,ze tak .Na nas lewusow pracuja takie durne wesolki jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: cala prawda o samancie 31.05.02, 23:29 jak tobie sie wydaje ze ty na nikogo nie pracujesz to znaczy zes debilek europejski z woda w mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: cala prawda o samancie IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 23:31 wesoly3 napisał(a): > jak tobie sie wydaje ze ty na nikogo nie pracujesz to znaczy zes debilek > europejski z woda w mozgu Ale mam ta przewage nad toba,ze mozg mam a ty durniu nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: cala prawda o samancie 31.05.02, 23:33 Aniu - powazny blad w mysleniu - jest dokladnie odwrotnie - no ale jak ty nie masz mozgu to nie jest dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: cala prawda o samancie IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 23:36 wesoly3 napisał(a): > Aniu - powazny blad w mysleniu - jest dokladnie odwrotnie - no ale jak ty nie > masz mozgu to nie jest dziwne A moze jeszcze cos o lewusach .Histerika gdzies nosi moze go zastapisz co?Jak moge robic bledy w mysleniu skoro nie mam mozgu?Najpierw pisales,ze mam ,wiec sie zdecyduj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: cala prawda o samancie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:38 Anka,zostaw juz go.Nie widzisz ze facet zakrecil sie ?:)))) spedzi pozniej biedak bezsenna noc na przemysleniach co sie stalo z jego mozgiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: cala prawda o samancie IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 23:39 Gość portalu: samanta napisał(a): > Anka,zostaw juz go.Nie widzisz ze facet zakrecil sie ?:)))) spedzi pozniej bied > ak bezsenna noc na > przemysleniach co sie stalo z jego mozgiem:) Moze to i racja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Histeryk nauczył się logować. IP: *.szeptel.net.pl 01.06.02, 14:51 Ciężko z tym walczył, ale się naumiał. I od razu poweselał. Przejrzałem logi. Odpowiedz Link Zgłoś