mak21 12.02.05, 22:43 Ten artykuł jest przepięknie napisany. Chylę czoła autorowi. Niech Bóg będzie z nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edenik Fatalne warunki na polskich drogach 12.02.05, 22:45 Ja nie muszę nigdzie jechać.Jak dobrze posiedzieć w domciu przed telewizorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
xvn Re: Fatalne warunki na polskich drogach 13.02.05, 09:19 Jechałem w czoraj z Bydgoszczy do Olsztyna. Wyjechałem o 17:00 z przerwą na godzinne zakupy w Toruniu. Droga do Torunia była wstrętna. Max. 40-50 kmph. Jedno auto w rowie. Przebycie 40 km zajęło jednak grubo ponad godzinę. Solarki, i owszem, parę widziałem, ale to wszystko. Chyba nie wyjechały na czas, tzn. nie było ich wtedy, kiedy powinny już być. Od Torunia do Olsztyna też tragicznie. Max 60 kmph. W olsztynie byłem około 01:00. To mój rekord :( Aha, pługi jeździły po dwa, jeden za drugim. W efekcie po drodze spotkałem tylko ze 4 solarki w moją stronę podążające, natomiast chyba z ponad 10 w przeciwnym. Tamten pas był tylko miejscami lepiej utrzymany. Zima _zaskoczyła_ naszych drogowców: przecież kto to widział _ŚNIEG_ w _LUTYM_, no nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ugarit Re: Fatalne warunki na polskich drogach 13.02.05, 09:40 To po cholerę się pętasz bez sensu ?. Odpowiedz Link Zgłoś
ugarit Boska interwencja mu nie pomoże. Autor zbyt 13.02.05, 09:39 "doskonały", by dało się cokolwiek poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
tricolour Re: Boska interwencja mu nie pomoże. Autor zbyt 13.02.05, 09:52 Hehe... lewą nogą wstałeś, bracie? Więcej uśmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
ugarit Re: Boska interwencja mu nie pomoże. Autor zbyt 13.02.05, 09:57 tricolour napisał: > Hehe... lewą nogą wstałeś, bracie? Więcej uśmiechu! Jasnowidz jakiś ?. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Boska interwencja mu nie pomoże. Autor zbyt 13.02.05, 10:02 musialam dzis dojechac do pracy na 9.00. przejechalam 50 km droga krajowa nr 19, z poludnia na polnoc woj. podlaskiego. horror ! ani jednego plugu ani jednej solarki, ani jednej piaskarki. gdbyby nie tiry ktore rozjezdzaly snieg na szosie to musialabym chyba psi zaprzeg wynajac. samochodem jechalam 2 godziny , gora 50 km/h bo inaczej auto zaczynalo piruety wywijac... brawo drogowcy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ugarit Re: Boska interwencja mu nie pomoże. Autor zbyt 13.02.05, 10:05 To była kara boska dla Ciebie Aniu. Uczciwi ludzie w niedziele przed 10-tą, nie ruszają się z łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Boska interwencja mu nie pomoże. Autor zbyt 13.02.05, 11:37 z lozka tak czy inaczej musialabym sie ruszyc. jak sie ma male dzieci to wiadomo,ze z niedzielnego wylegiwania sie nici :) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_v Re: Fatalne warunki na polskich drogach 13.02.05, 10:57 artykuł wybitnie pisany z warszawy, bez najmniejszej wiedzy ze kilka kilometrów dalej może być zielono i ciepło. bałem się wczoraj powyżej 160km/h. Odpowiedz Link Zgłoś