Gość: DrKrisK IP: *.vic.bigpond.net.au 04.06.02, 16:41 To jest teraz moje forum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 04.06.02, 16:46 Gość portalu: DrKrisK napisał(a): > To jest teraz moje forum! Kagan dawaj dalej zaczynam sie dobrze bawic.Strasznie lubie gdy ktos robi z siebie idiote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolargol Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 04.06.02, 16:49 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: DrKrisK napisał(a): > > To jest teraz moje forum! > Kagan dawaj dalej zaczynam sie dobrze bawic.Strasznie lubie gdy ktos robi z > siebie idiote. A to czytalas? Do doktora Kris K. Autor: Gość portalu: Ania Data: 04-06-2002 16:47 adres: *.upc.chello.be -------------------------------------------------------------------------------- Jak mozesz pisac, DrKrisK, ze to jest twoje forum! Na Alei Stalingradzkiej w Brukseli (jest taka, mozecie sprawdzic na mapie), kupilam nidawno za niecale 100 Euro cale forum KRAJ i dostalam gratis, w ramach promocji, tez polowe forum KULTURA! Ania Belgijska, opiekunka zboczkow sexualnych Doktor Politycznej Poprawnosci (Sorbona) Dziewica Dyplomowana (KUL) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.06.02, 16:51 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: DrKrisK napisał(a): > > > To jest teraz moje forum! > > Kagan dawaj dalej zaczynam sie dobrze bawic.Strasznie lubie gdy ktos robi z > siebie idiote. To nadaje ktoś inny już od niego z domu. Być może z drugiego pokoju, kuchni, czy nawet łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 04.06.02, 16:52 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Gość portalu: DrKrisK napisał(a): > > > > > To jest teraz moje forum! > > > > Kagan dawaj dalej zaczynam sie dobrze bawic.Strasznie lubie gdy ktos robi > z siebie idiote. > > To nadaje ktoś inny już od niego z domu. Być może z drugiego pokoju, > kuchni, czy nawet łazienki. K: Z ubikacji, chciales powiedziec... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 04.06.02, 19:14 Gość portalu: DrKrisK napisał(a): > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > > > Gość portalu: DrKrisK napisał(a): > > > > > > > To jest teraz moje forum! > > > > > > Kagan dawaj dalej zaczynam sie dobrze bawic.Strasznie lubie gdy ktos robi z > > > siebie idiote. > > > > To nadaje ktoś inny już od niego z domu. Być może z drugiego pokoju, > > kuchni, czy nawet łazienki. > > K: Z ubikacji, chciales powiedziec... :( Masz na myśli, że to g..o nadaje ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 207.30.78.* 04.06.02, 16:56 Dr Jekyll - Mr Hyde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 04.06.02, 17:00 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Dr Jekyll - Mr Hyde? Zwykly przyglup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ha.pwr.wroc.pl 04.06.02, 18:38 Brak mnie na tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fastres.net 04.06.02, 18:57 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Brak mnie na tym watku. ...Mnie nigdy nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 04.06.02, 19:15 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > Brak mnie na tym watku. > > ...Mnie nigdy nie bylo. Ale już jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 22:32 Kupiłeś je? Mógłbyś pokazać akt własnosci tego forum? co bęfdziesz robił cenzurował wypowiedzi moje Oszołoma Skina reggie Nowego t itd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.06.02, 00:06 Gość portalu: GMR napisał(a): > Kupiłeś je? Mógłbyś pokazać akt własnosci tego forum? co bęfdziesz robił > cenzurował wypowiedzi moje Oszołoma Skina reggie Nowego t itd? Cenzurował ? On Was zabanuje !!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: WYNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 12:19 Na jedno wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś