tygrys3000
17.07.19, 16:21
Zastanawiam się czy to jeszcze jest Polska, czy państwo wyznaniowe, bo jak się nie jest żonatym i do tego nie jest się katolikiem, to śmietnik i ulica.
Do łomianek przyjeżdżają gnoje i chłopy co mają obcisłe portki, normalne cioty...I ich na mnie napuszczają@ ja raz jestem robiony ciotą, a innym razem pedałem....
Takich skurwys.... zwożą, którzy niszczą i się jeszcze śmieją, tego jeszcze w Łomiankach, nie było. To są katolicy, a niszczą jak hitlerowcy z SS, to jest Polska demokratyczna!! Krzyczą, że wynocha z naszych łomianek!! Tu miejsca niema dla innych, tylko katolicy i katolickie rodziny. Ba wszyscy świętych grają. Zniszczyli mnie z zawiści i podłości, i te skurw... jeszcze są na wolności. Takich samych skurwysy... trzymał inspektor Warcholak w agencji ochrony SKORPION ja tam byłem trędowaty i dostałem żółty identyfikator inny niż pozostali pracownicy, wówczas niewiedziałem o tym, byłem chyba jedyny niekatolik i dlatego inny identyfikator? To jest przecież Polska katolicka!! Trudno jest mi podłość tych ludzi opisać.. ale wiem po co blokować każą pracę jak się da, bo chciwość ich granic niema, chcieli by ci wielcy katolicy parobka mieć. Za miskę zupy cały dzień pracować.