Dodaj do ulubionych

Trzecia płeć?

IP: 195.205.230.* 08.06.02, 21:46
Członkowie SLD zgromadzeni pod wodzą towarzysza Millera uchwalili ,że na
listach wyborczych SLD znajdzie się co najmniej 30% przedstawicieli każdej płci.
Ponieważ SLD jest partią cywilizowną, nie sądzę żeby któraś z płci mogła być
dyskryminowana. Z pobieżnych obliczeń wyszło mi, że na listach znajdą się
przedstawiciele trzech płci. Jakich? Tego jeszcze towarzysze nie ujawnili.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaceq Re: Trzecia płeć? IP: *.szeptel.net.pl 09.06.02, 11:38
      Gość portalu: Leonid napisał(a):

> Członkowie SLD zgromadzeni pod wodzą towarzysza Millera uchwalili ,że na
      > listach wyborczych SLD znajdzie się co najmniej 30% przedstawicieli każdej płci
      > Ponieważ SLD jest partią cywilizowną, nie sądzę żeby któraś z płci mogła być
      > dyskryminowana. Z pobieżnych obliczeń wyszło mi, że na listach znajdą się
      > przedstawiciele trzech płci. Jakich? Tego jeszcze towarzysze nie ujawnili.

Powiedzmy, że będzie na listach po 50%. To też conajmniej 30%.
      Twe obliczenia musiały być zaiste "pobieżne".

Nie jestem jednak zwolennikiem takich parytetów.
      • Gość: Leonid Re: Trzecia płeć? IP: 195.205.230.* 09.06.02, 19:13
        Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Gość portalu: Leonid napisał(a):
        >
        > > Członkowie SLD zgromadzeni pod wodzą towarzysza Millera uchwalili ,że na
        > > listach wyborczych SLD znajdzie się co najmniej 30% przedstawicieli każdej
        > płci
        > > Ponieważ SLD jest partią cywilizowną, nie sądzę żeby któraś z płci mogła b
        > yć
        > > dyskryminowana. Z pobieżnych obliczeń wyszło mi, że na listach znajdą się
        > > przedstawiciele trzech płci. Jakich? Tego jeszcze towarzysze nie ujawnili.
        >
        > Powiedzmy, że będzie na listach po 50%. To też conajmniej 30%.
        > Twe obliczenia musiały być zaiste "pobieżne".
        >
        > Nie jestem jednak zwolennikiem takich parytetów.

Zgodnie z tym zapisem możliwy jest również podział 70% do 30%, a to już jest
        dyskryminacja jednej z płci. Za co Jaruga bierze pieniądze? Co na to Europa?
        • Gość: Jaceq Re: Trzecia płeć? IP: *.szeptel.net.pl 09.06.02, 20:26
          Gość portalu: Leonid napisał(a):

> Zgodnie z tym zapisem możliwy jest również podział 70% do 30%, a to już jest
          > dyskryminacja jednej z płci. Za co Jaruga bierze pieniądze? Co na to Europa?

Europa powie: mam to gdzieś.
    • Gość: Kagan Płeć DUCHOWNA! IP: *.vic.bigpond.net.au 09.06.02, 11:45
      TO PROSTE!:
      30% dla kobiet
      30% dla mezczyzn
      30% dla duchownych (katolickich, oczywiscie: pastor czy pop to mezczyzna)
      10% dla obojniakow, kastratow, osobnikow bezplciowych i aplciowych...
      Kagan
    • Gość: Ed Re: Trzecia płeć? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 12:21
      Z tego wynika,że odjryłeś trzecią płeć, coś w rodzaju samowystarczalnej
      autarkii gospodarczej. Podrzuć temat dla LPR jako doskonałą porzeciwwagę
      przeciwko zepsutej EU. Przy wykorzystaniu tego odkrycia, teraz już będą moogli
      rzeczywiście wszystko robić sami berz zbędnych dywagacji polityczno-moralno-
      gospodarczych.
      • Gość: Kagan Re: Trzecia płeć? IP: *.vic.bigpond.net.au 09.06.02, 14:26
        Gość portalu: Ed napisał(a):

> Z tego wynika,że odjryłeś trzecią płeć, coś w rodzaju samowystarczalnej
        > autarkii gospodarczej. Podrzuć temat dla LPR jako doskonałą porzeciwwagę
        > przeciwko zepsutej EU. Przy wykorzystaniu tego odkrycia, teraz już będą moogli
        > rzeczywiście wszystko robić sami berz zbędnych dywagacji polityczno-moralno-
        > gospodarczych.
        Znasz ichni adres? :)

• Gość: Ed Re: Trzecia płeć? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 14:29
          Oszołek gdzieś tu na forum podawał nawet bardzo dokładne namiary, ale niestety
          nie zanotowałem :-))
          • Gość: Kagan Re: Trzecia płeć? IP: *.its.deakin.edu.au / 139.132.69.* 10.06.02, 07:42

> Oszołek gdzieś tu na forum podawał nawet bardzo dokładne namiary, ale niestety
            > nie zanotowałem :-))

Pamietasz tytul watku?
            • Gość: Ed Re: Trzecia płeć? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 09:46
              Niestety, nie. Było coś tam o jakichś akcjach LPR i RM. Po prostu z braku
              zainteresowania puściłem w niepamięć.
              • Gość: Kagan Re: Trzecia płeć? IP: *.vic.bigpond.net.au 10.06.02, 10:20

> Niestety, nie. Było coś tam o jakichś akcjach LPR i RM. Po prostu z braku
                > zainteresowania puściłem w niepamięć.
                Te akcje do nabycia pewnie w rzymskim Banku Ducha Swietego
                (Banco Spirito Sancto). To nie kawal, sam rozmienialem w nim kiedys
                funty na liry... :)
                W prawdziwym kapitalizmie sprywatyzowali nawet samego Boga w Trojcy
                Sw. Jedynego! Kiedy wreszcie sprywatyzujemy rodzinke p. Prezydenta?
                Sadzac po sondazach, p. Jola jest sexy, wiec bym ja chetnie kupil i dal
                dobremu zydowskiemu bizmesmenowi w pacht.. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka