Dodaj do ulubionych

Prezydent odmówił stawienia się przed komisją ś...

• mista_onanista NIEWYŻYTKI - NIE ŚWIROWAĆ! PAŁOWAĆ! 08.03.05, 00:56
    • prudent1 Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 00:57
      I masz calkowita racje. Mozna sie zgadzac albo nie z niektorymi pociagnieciami
      Prezydenta, ale bezczelnosc tej groteskowej komisji przekracza wszelka miare.
      Giertych i Lepper - bardziej idiotycznej, a zarazem niekoherentnej pary, to w
      zyciu nie widzialem, a zyje dosc dlugo.
      Pozdrawiam
    • nagaprawda Magistrowi inaczej pusciły nerwy 08.03.05, 00:58
      Prostak z gębą pełną frazesów.
      Takiemu jak on to nawet nogi nie warto podać.
      • ziutek75 Kwasniewskiemu podam reke... 08.03.05, 01:15
        ...bo dobrze uczynil pokazujac Bandzie Czworga ich oblude !!!

Takiemu jak Giertych to nawet nogi nie warto podać. Raczej napluc mu na
        katofaszystowska gebe...
        • nowymail Re: Kwasniewskiemu podam reke... 08.03.05, 01:51
          Ciekaw jestem czy miałbys odwagę, żeby napluć na Giertycha. I jestem raczej pewien że nie.
        • nagaprawda Re: Kwasniewskiemu podam reke... 08.03.05, 05:20
          Młodyś jeszcze ziutek i niewiele wiesz.
          Pamiętasz może Twojego faworyta na cmentarzu Orląt (z chorą nogą;)).
          Albo pamiętasz może jak Twój faworyt podczas wizyty u swego imiennika w Mińsku
          po libacji wsiadał do samochodu przez bagażnik.
          A może pamiętasz czy Twój faworyt skończył studia bo on sam nie pamięta.
    • gm Re: Kwasniewski musi miec sporo na sumieniu 08.03.05, 01:14
      nie wieze w to ze jakby byl czyty toby takie szopki odstawial
      chociaz nigdy nie mialem zdannia to musze przyznac ze
      dzisiaj widac bylo wyraznie ze on sie boi zrobil sie napastliwy i nerwowy
      jest mi wstyd ze taki czlowiek rzadzi naszym krajem 9 rok
      • ziutek75 Kwasniewski ma czyste sumienie 08.03.05, 01:25
        A mnie jest wstyd, ze Polacy tak opluwaja swojego prezydenta...

Jak kiedys Urban slusznie napisal cos o prezydencie obcego nam panstwa Watykanu,
        do mu POLSKI sad dopieprzyl..
        Znaczy sie w POLSCE swojemu prezydentowi to wolno bezkarnie dopieprzac...

I jak tu nie mówic o osmieszaniu majestatu Rzeczypospolitej...

Debile Polacy bardziej przejmuja sie majestatem (zawsze wrogiego nam) Watykanu
        niz wlasnej Ojczyzny !!!

• seawolfie Re: Kwasniewski ma czyste sumienie 08.03.05, 01:49
          "Pan Prezydent" sam sie ośmiesza i żadna pomoc nie jest tu potrzebna.

No , jak dla ciebie Urban jest idolem , a Polacy debilami, to właściwie nie
          dziwię sie że tak wielbisz prezia. Wszystko świetnie do siebie pasuje. Ta sama
          kategoria. A przy okazji, ale sąd Urbanowi DOPIEPRZYŁ, po prostu sie nie
          pozbierał! Do dziś liże rany po utracie dwudniowego kieszonkowego. Twoi kumple
          lepiej ludziom dopieprzali w PRLu, czasem nawet ciała nie udawało sie znależć.
        • seawolfie Re: Kwasniewski ma czyste sumienie 08.03.05, 01:53
          Ale, ale, cos mi sie przypomniało, choć nie jestem pewien, czy to nie ten
          ziutek- wyznawca szamanizmu, Światowida i demaskator wszechświatowego spisku
          Watykanu? No, to Europa całą gębą! Przy takich wielbicielach prezio jest w
          prawdziwym kłopocie.
        • nowymail Re: Kwasniewski ma czyste sumienie 08.03.05, 01:54
          A skąd, że ma czyste sumienie? Polerowałeś je wczoraj czy może widziałeś jak kupował nowe ? Działacz komunistyczny i czyste sumienie buahahahahahahahaha
    • tsheshek Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 01:17
      do szan pana p pacewicza - komentatora ; podpisane jest my podzielamy opinie, jacy my? nie
      rozumiem tej maniery , my GW, my PP, my wszyscy Polacy? ja osobiscie nie podzielam, jak ktos unika
      odpowiedzi i prawdy to hmm..taki honorowy nie jest, no i wlasnie ta maniera z "my" to albo unikanie
      tejze odpowiezialnosci albo niby zasugerowanie ze wszyscy czytelnicy te opinie podzielaja
    • silesius.monachijski Jesli "wprost" to ubecka mutacja, to kwach to 08.03.05, 01:54
    • abba14 Nie za szybko osadzacie? Przeciez wybraliscie tego 08.03.05, 01:56
      czlowieka na kolejna kadencje. To napewno nie jest moj prezydent, ale nim
      podniose kamien na niego, poczekam na udowodniona wine. Kim jest GERTYCH? koles
      zbierajacy kwity na prezydenta dla swojego, spolegliwego UBecji TATUSIA, zreszta
      kandydata na prezydenta. Obrzydzenie mnie bierze gdy czytam sklad komisji a ich
      kolejne decyzje, jak pomylka MIODOWICZA, w czasie glosowania itd to kabaret> Nie
      dziwie sie wiec Kwasniewskiemu ze powiedzial NIE. NIE przed tymi dupkami!" Moge
      zeznawac, ale przed prokuratura". I Tu ma racje. Bolek
    • 79er konta zagraniczne i zlotousty Kwasniewski z Jola 08.03.05, 02:02
      Kwasniewski po raz nie wiadomo ktory klamie, oczywiscie ze bedzie powtarzal to
      do znudzenia:
      nie mam zadnych pieniedzy jestem nedzarzem i jak odejde na emeryture ustawie
      sie po darmowa zupe w kolejce na ulicy a Jola bedzie sie ubirala w szmateksie...
      przeciez oczywiste jest ze kase trzymaja mu kolesie z klubu BCC, i
      pelnomocnicy z klubu Ordynacka i z klubu Krakowskie Przedmiescie ktorych
      najpierw uposazyl z budzetu panstwa,
      a ze to sie nazywa fundacja czy powiernictwo czy tez przechowanie zaskorniakow
      na czarna godzine to juz kwestia nazewnictwa, potem bedzie konsultantem i
      bedzie wyglaszal wyklady do kotleta a pieniadze sie jakos tam beda praly na
      boku aby znalezc legalne wejscie do eksprezydenckiej kieszeni,
      przeciez nikt przy zdrowch zmyslach kt cos ma w Polsce nie trzyma kasy pod
      wlasnym nazwiskiem tylko po zeby urzad skarbowy jazgotal za uszami maszynka do
      golenia pieniedzy,

no moze sie zdarzy ze jak mu sie skonczy imunitet to go przyskrzynia za cos
      ale to raczej watpliwe, juz teraz smieje sie w kulak i tylko czeka kiedy
      wreszcie bedzie mogl spokojnie uzywac owocow swojej ciezkiej pracy dla dobra
      wlasnej "polskiej" i jakby nie bylo "ludowej" kieszeni
    • hrabina777 Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 02:08

Mam propozycje dla wszystkich,ktorzy denerwuja sie przepychankami prezydenta z
      komisja.

Nie warto tracic cennego czasu na kibicowanie temu przedstawieniu.

Z pewnoscia Kwasniewski moglby niejedno powiedziec gdyby chcial,ale nie chce i
      bedzie gral na czas jak dlugo sie da, na zasadzie " wiem ,ale nie powiem".

W Polsce zle sie dzieje ,ze wszystkim czego by sie nie dotknac.

Sejm ktory ma najnizsze notowania na skali zaufania spolecznego i
      prezydent,niegdys pilny uczen instytutu nauk politycznych w MOskwie . W MOskwie.

Czy ten prezydent ma cos do zaproponowania Polsce ,aby jej obywatele zyli lepiej
      i mieli satysfakcje z wlasnej ojczyzny???

Czy ten prezydent wystapil z jakas propozycja naprawy Polski???

Nie!!:(((( Usiluje przetrwac do konca kadencji dbajac aby jego kolesie dostali
      sie na lukratywne stolki.

To ,na czym my, obywatele, powinnismy sie skupic,cala nasza uwage i
      sily,wszystkie sily,

to naciskanie na sejm, aby przeglosowal zmiane obowiazujacej ordynacji
      wyborczej tzw. proporcjonalnej na ordynacje wiekszosciowa oparta na
      jednoamndatowych okregach wyborczych JOW.

Podstawa, FUNDAMENTEM, panstwa demokratycznego sa jego instytucje demokratyczne
      ,z ktorych najwazniejsza jest ordynacja wyborcza JOW.

Zmiana obecnie obowiazujaceego szamba wyborczego na JOW jest tak POlsce
      potrzebna jak powietrze; czyli natychmiast.

Musimy zadac przywrocenia. nam Polakom, prawa bezposredniego wybierania swoich
      przedstawicieli do sejmu.
      glosowania na konkretnych ludzi z jednoamandatowych okregow wyborczych a nie
      glosowania na listy partyjne.

Glosowanie na listy to dopiero szambo wyborcze.

Szkoda czasu na tych co teraz sa u wladzy. W naszym interesie,polskichj
      obywateli ,jest wymiana tych ludzi jak najszybciej na tych,ktorych my wybierzemy
      w wyborach bezposrednich.

JOW to prawdziwa szansa dla naszego kraju i nie pozwolmy im zabrac ,znow , nam
      tej szansy.

Zadajcie JOW do sejmu!!

www.jow.pl
    • mieszaniec brawo Polacy -statystyka 08.03.05, 02:31
      Przeczytalem moze ze 100 maili tej dyskusji i wlos mi sie zjerzyl na glowie -
      czy mozliwe zebysmy byli tak glupi jako narod?
      Zebysmy nie byli w stanie rozpoznac kto reprezentuje nasze interesy, a kto jest
      sprzedawczykiem?

Potem policzylem osoby, dla maili 300-400, 33 osoby potepiajace pana K., tylko
      15 usprawiedliwajace jego postepowanie.

Uff, co za ulga.
      Mamy jednak zbiorowy rozsadek.
      Czasami jest troche zaburzany, np. gdy pana K. sobie wybralismy, ale lepiej
      pozno przejrzec niz wcale.
      Jest dla nas nadzieja, tylko trzeba to sprzedajne czerwone towarzystwo odsunac.
      Potem pozostana juz tylko zwykli kretacze, oszusci i karierowicze, ale tym tez
      damy rade.
      Wiecej komisji!!! Niech pan Giertych robi sobie kariere, i tak nikt go nie
      wybierze na prezydenta ...
    • 79er ale goraco sie zrobilo, kto glosowal na Prezia 08.03.05, 02:38
      ale goraco sie zrobilo, kto glosowal na Prezia i na reszte tej choloty raczka do
      gory
    • meritum3 Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 03:21
      W tej sytacji kiedy Prezio odmawia stawienia się przed komisją słedczą sprawa
      jest jasna Prezio po prostu się boi Ponieważ jednak kadencja Prezia i tak w
      niezbyt odległej przyszłości się kończy sprawa się nie przedawni i Prezia
      należywówczas DOPROWADZIĆ prze kosje śledcze . Należy tylko zadbać o to aby w
      właściwym czasie pozbawić go paszportów aby nie uciekł do swojego kumpla
      Łukaszenki.
      • wally10 Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 03:59
        Łukaszenko kumplem Kwaśniewskiego !? Ty chyba nic nie rozumiesz. Kumplem
        Łukaszenki mógłby być Lepper, ale nie Prezydent, który wsparł Juszczenkę!!! A
        swoją droga Kwas - z punktu widzenia własnych interesów (i urzędu który
        sprawuje) postąpił racjonalnie, odmawiając wystąpienia przed Komisją. Gdyby raz
        stanął przed jej obliczem, to już nie zszedłby do czasu wyborów
        parlamentarnych. Moim zdaniem każda druga kadencja (dowolnego) prezydenta
        kończy się konfuzją (Nixon-Watergate, Reagan-Iran-contras, Clinton - Monika,
        choć to oczywiście politycy większego formatu)
    • conel1 OLO 08.03.05, 03:45
      Oglądnąłem dopiero o 3.00 na Polonii p.Prezydenta w wywiadzie z M.O.i:
      1. Czy był aby na pewno trzeźwy? Trochę dziwnie się zachowywał.
      2. Odpowiedział, że w sprawie fundacji Jego żony sponsorzy są umieszczeni na stronie internetowej fundacji i nie jest to już tajemnica. Sprawdziłem i nie znalazłem.
      www.j.kwasniewska.aid.org.pl/aktualnosci.htm
    • brynk jaki prezydent taka Polska , 08.03.05, 04:54
      - " mafiozo z pod znaku pzpr łączcie sie ". Dzięki Kwaśniewskiemu nastały
      dla was dobre czasy .
    • maaac Do poczytania 08.03.05, 05:41
      Ciekawe ile osób jeszcze pamięta ten tekst:
      www.dziecionline.pl/Biblioteka/Twain/jak_kandydowalem.htm
      • losiu4 Re: Do poczytania 08.03.05, 14:09
        jest pewna subtelna różnica. Z pewnymi prasowymi notatkami w szmatławcach
        ciężko polemizować (chociaz z czasem sie zazwyczaj wygrywa), natomiast
        Kwaśniewski miał sytuacje czysta: przed milionami telewidzów mógł Giertychowi
        powiedziec: nie, pan się myli, wcale tak nie było. Nie miałem żadnych kont, a
        tego dnia, gdy wg doniesień miałem być tajne spotkanie w X byłem akurat w Y i
        robiłem coś zupełnie innego.

Pozdrawiam

Losiu
    • 4752434g A pamiętacie jak wyszło na jaw.. 08.03.05, 06:24
      że nie ma magistra, w kraju szum a on zwiał do Hiszpani. I on jest Naczelnym
      Sił Zbrojnych?
      • zambro Chwalę Kwacha 08.03.05, 06:47
        Dobrze się stało, że tego wydarzenia medialnego nie będzie. Z jednej strony
        Prezydent a z drugiej zgraja ujadających kundelków. Dziwi mnie tylko fakt, że
        Prezydent liczył na jakąś kulturę ze strony Giertycha, Maciarewicza,Wassermana
        czy Miodowicza. Dobrze się stało: ta komisja jest do niczego, a do tego sejmu -
        który ją powołał pasują wszyskie określenia marszałka Pisłudsiego.
        • komentator Re: Chwalę Kwacha 08.03.05, 07:11
          zambro napisał:

> Dobrze się stało, że tego wydarzenia medialnego nie będzie. Z jednej strony
          > Prezydent a z drugiej zgraja ujadających kundelków. Dziwi mnie tylko fakt, że
          > Prezydent liczył na jakąś kulturę ze strony Giertycha, Maciarewicza,Wassermana
          > czy Miodowicza. Dobrze się stało: ta komisja jest do niczego, a do tego
          > sejmu który ją powołał pasują wszyskie określenia marszałka Pisłudsiego.

Hehe, poczekaj na nastepny sejm.
    • samjak Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 06:47
      Pan prezydent RP miał rację odmawiając stawienie się przed jakąś komisją. Nie
      Pan Giertych wybierał Go na to stanowisko lecz JA!
      A Pan Giertych i podobna mu swołocz zapomniała o Konstytucji RP?
    • hrabina777 Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 06:53

z zachowania co wazniejszych osob w panstwue wyraznie widac,ze Polsce potrzeba w
      pierwszej kolejnosci

zmiany ordynacji wyborczej z obecnie obowiazujacej na ordynacje wiekszosciowa
      oparta na jednoamandatowych okregach wyborczych JOW ,

oraz

dokonczenia procesu lustracji i dekomunizacji wszystkich osob pelniacych wazne i
      najwazniejsze funkcje w panstwie z prezydenten na czele.

I to powinno byc poza dyskusja prawnikow ,ktorzy nie mogliby na zawolanie
      wyglaszac "opinii",ze prezydent nie moze a to stawiac sie przed komisja
      parlamentarna , a to nie moze podlegac lustracji ,bo jest glowa panstwa.

Najwazniejsza instytucja w panstwie powinien byc Parlament a nie Belweder.
    • adp5 polityczna manipulacja trwa 08.03.05, 06:57
      ALEX I DYREKTOR PROGRAMOWY mówią: zatrzymać postkomunizm w Polsce. STOP tzw.
      okrągłostołowym - ubeckim "demokratom"!
    • adp5 re 08.03.05, 06:57
      ALEX I DYREKTOR PROGRAMOWY mówią: zatrzymać postkomunizm w Polsce. STOP tzw.
      okrągłostoło - ubeckim "demokratom"!
    • dolenicz Oto mamy prezydenta-wała, jak Polska cała! 08.03.05, 07:00
      A to Lechu W. ma ucieche! Teraz to nawet nie poda mu nogi. A dal kiedys
      Kwasniewskiemu szanse...
    • antoni.zuk Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 07:20
      Niestety to pan Kwaśniewski pomiata urzędem prezydenckim najpierw mieszając się
      w sprawy nie należące do jego obowiązków, a teraz zachowując się jak obrażona
      dziewica.Czyżby dziewica ?
      • mudshark Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 07:39
        antoni.zuk napisał:

> Niestety to pan Kwaśniewski pomiata urzędem prezydenckim najpierw mieszając
        się
        >
        > w sprawy nie należące do jego obowiązków, a teraz zachowując się jak obrażona
        > dziewica.Czyżby dziewica ?
        -----------------------------
        a TY ŻYD?
    • mudshark Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 07:38
      jestem pełen szacunku i podziwu dla prezydenta rzeczypospolitej!
      jestem przekonany, że we za wszystkim co robi i mówi przemawia dobro polski.
      jestem przekonany, że gdyby analogiczne stanowisko, w analogicznej sytuacji
      przedstawił polakom, którykolwiek z uzurpujących sobie motomanów polskiej
      prawicy - wszyscy uznaliby to za uzasadnione i zrozumiałe.
      tak nie jest i nie będzie do końca kadencji pana kwaśniewskiego, bo chore
      na wszystkie rodzaju rozliczeniowe fobie pseudoautorytety i kreatury polityczne
      (giertych, kaczyński, rokita etc)nie odpuszczą.
      szkoda,że nie jestem już młody, ale właśnie teraz byłby najodpowiedniejszy
      moment by przynajmniej na jakiś czas wyemigrować z tego chorego kraju...
      ludzie opamiętajcie się w krytyce i pomówieniach - zastanówcie się udzielając
      się na forum (i nie tylko) - prezytent jako osoba prywatna może (choć nie
      zasługuje na to) być nielubiany i nieszanowany, ale jako prezydent z urzędu
      reprezentuje całe 40 mln społecześtwo przed resztą świata i szacunek
      bezwzględnie mu się należy!
      całe szczęscie, że szczekające kundle są tylko zwykłymi kundlami...
    • tag1 Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 07:41
      Prezydent zrobił, dobrze odmawiając stawienia sie w komisji.
      Odnośnie publikacji WPROST, tu powinien wkroczyć prokurator, podstawą oceny
      autentyczności publikowanego zdjęcia jest jego negatyw i aparat którym go
      wykonano. Przy obecnym wyposażeniu studia DTP w skanery, komputery i
      specjalistyczne oprogramowanie nie jest problemem dokonanie fotomontażu
      praktycznie nie do udowodnienia, że mamy do czynienia z nie autentyczną
      fotografią. Były technik Kryminalistyki-operator dtp
    • bbombel Komisja jest niegodna JASNIE WIELMOZNEGO 08.03.05, 07:43
      KOmisja sledcza jest nie godna aby goscic tak "jasnie wielmoznego" prezydenta
      Kwasneiwskiego nawet jesli chodzi o dobro polski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka