douglasmclloyd 12.06.02, 22:19 Istnieje mozliwosc, ze stolica bedzie rzadzil psychopata. “Antoni Macierewicz oświadczył, że jest już oficjalnym kandydatem Ligi Polskich Rodzin na prezydenta Warszawy." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elf Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 22:22 Potwierdzam. On nie tylko nie chce przec, ale nie chce by sie nazywala po niemiecku i ziemi też nie c hce oddac. to prawda jo wam mowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: *.szeptel.net.pl 12.06.02, 22:23 douglasmclloyd napisał(a): > Istnieje mozliwosc, ze stolica bedzie rzadzil psychopata. > �Antoni Macierewicz oświadczył, że jest już oficjalnym kandydatem Ligi Polskich > Rodzin na prezydenta Warszawy." Na meczach ligowych onegdaj się krzyczało: "nie ma i nie będzie". Jeszcze by USAF mogło zbombardować ratusz (z powodu podobieństwa do pewnego Bina). Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Warszawa w niebezpieczenstwie 12.06.02, 22:26 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > douglasmclloyd napisał(a): > > > Istnieje mozliwosc, ze stolica bedzie rzadzil psychopata. > > �Antoni Macierewicz oświadczył, że jest już oficjalnym kandydatem Ligi Pol > skich > > Rodzin na prezydenta Warszawy." > Na meczach ligowych onegdaj się krzyczało: "nie ma i nie będzie". > Jeszcze by USAF mogło zbombardować ratusz (z powodu podobieństwa do pewnego Bin > a). Gdyby jednak bylo, mala probka tego co czeka Warszawiakow, jesli prezydentem zostanie Maciarewicz. Z kazdej rozmowy raport, w kazdej rodzinie informator, wszyscy emeryci pod bronia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 22:29 A ja wierzę w mądrość ludu Wwy i w Jana Kilińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Warszawa w niebezpieczenstwie 12.06.02, 22:32 Gość portalu: Scan napisał(a): > A ja wierzę w mądrość ludu Wwy i w Jana Kilińskiego. Ja tez w nia wierze, co nie zmienia faktu, ze Maciarewicz zostal wybrany na posla w Warszawie wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: *.szeptel.net.pl 12.06.02, 22:38 douglasmclloyd napisał(a): > Ja tez w nia wierze, co nie zmienia faktu, ze Maciarewicz zostal wybrany na posla > w Warszawie wlasnie. Aby nie z tzw. krajowej? (Nad biurkiem powiesi sobie nie: "gospodarka, głupku", nie: "przedsiębiorczość, głupku", ale: "teczki, głupku". Na poważnie: bez szans, za co chwała Najwyższemu. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Warszawa w niebezpieczenstwie 12.06.02, 22:41 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > douglasmclloyd napisał(a): > > > > Ja tez w nia wierze, co nie zmienia faktu, ze Maciarewicz zostal wybrany n > a posla > > w Warszawie wlasnie. > Aby nie z tzw. krajowej? Jesli mnie pamiec nie myli, to zostal wybrany glosami Warszawiakow, razem z mecenasem O. > (Nad biurkiem powiesi sobie nie: "gospodarka, głupku", nie: "przedsiębiorczość, > głupku", > ale: "teczki, głupku". > Na poważnie: bez szans, za co chwała Najwyższemu. Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 22:48 Niewielki problem. Tak Macierewicz jak i mec. O - to Żydzi wg niejakiego "Jaśka i Genia z Toronto" adres jak niżej: Polonijne Stowarzyszenie Patriotów Narodu Polskiego P.O. Box No. 42508 2620 Eglington Av. E. Scarborough, Ontario, M1K 2S3 CANADA E-mail: bojan@connection.com lub rysio@connection.com Wspomagajmy siebie – Sercem, Modlitwą i Czynem – Jezus Chrystus oddał Swe Życie za nas wszystkich na Krzyżu ------- Dlatego ten pierwszy teczki przy sobie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Dodatek 12.06.02, 22:44 Na powaznie. Zamiast teczek Maciarewicz ma w zanadrzu ... czarna liste korupcji w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Dodatek IP: *.szeptel.net.pl 12.06.02, 22:47 douglasmclloyd napisał(a): > Na powaznie. Zamiast teczek Maciarewicz ma w zanadrzu ... czarna liste korupcji > w Warszawie. Łeee, to już dawno miał. Co drugie przedszkole zna tę jego 'listę'. Zawiodłem się na M. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Dodatek 12.06.02, 22:53 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > douglasmclloyd napisał(a): > > > Na powaznie. Zamiast teczek Maciarewicz ma w zanadrzu ... czarna liste kor > upcji > > w Warszawie. > Łeee, to już dawno miał. Co drugie przedszkole zna tę jego 'listę'. > Zawiodłem się na M. Tak czy inaczej, własnie ta lista straszy. Może uzupełnił. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: Warszawa w niebezpieczenstwie 12.06.02, 23:27 Cale szczescie, ze jego szanse na wygrana w tych wyborach sa na takim samym poziomie, jak jego IQ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Chlusniem se tequili IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 23:35 kimmjiki napisał(a): > Cale szczescie, ze jego szanse na wygrana w tych wyborach sa na takim samym > poziomie, jak jego IQ;-). No nie, on przecież zna język keczua czy kichua, czy jakiś inny keczup To może w W-wie nastaną te, no, zapomniałem, kończa sie na os, i tequila. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: Chlusniem se tequili 12.06.02, 23:37 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > To może w W-wie nastaną te, no, zapomniałem, kończa sie na os, Galapagos?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Chlusniem se tequili IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 23:39 kimmjiki napisał(a): > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > To może w W-wie nastaną te, no, zapomniałem, kończa sie na os, > > Galapagos?;-) Blisko, ale nie, coś jak burritos czy condonitos Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Chlusniem se tequili 12.06.02, 23:40 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > kimmjiki napisał(a): > > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > > > To może w W-wie nastaną te, no, zapomniałem, kończa sie na os, > > > > Galapagos?;-) > > Blisko, ale nie, coś jak burritos czy condonitos Czy chodzi o burdellos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Chlusniem se tequili IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 23:43 douglasmclloyd napisał(a): > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > kimmjiki napisał(a): > > > > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > > > > > To może w W-wie nastaną te, no, zapomniałem, kończa sie na os, > > > > > > Galapagos?;-) > > > > Blisko, ale nie, coś jak burritos czy condonitos > > Czy chodzi o burdellos? Czekaj, nie, to żrą ci co tam chodzą, ci bandidos renegados Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Chlusniem se tequili 12.06.02, 23:53 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > douglasmclloyd napisał(a): > > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > > > kimmjiki napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > > > > > > > To może w W-wie nastaną te, no, zapomniałem, kończa sie na > os, > > > > > > > > Galapagos?;-) > > > > > > Blisko, ale nie, coś jak burritos czy condonitos > > > > Czy chodzi o burdellos? > > Czekaj, nie, to żrą ci co tam chodzą, ci bandidos renegados Mam - putos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Chlusniem se tequili IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 23:59 douglasmclloyd napisał(a): > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > douglasmclloyd napisał(a): > > > > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > > > > > kimmjiki napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > > > > > > > > > To może w W-wie nastaną te, no, zapomniałem, kończa si > e na > > os, > > > > > > > > > > Galapagos?;-) > > > > > > > > Blisko, ale nie, coś jak burritos czy condonitos > > > > > > Czy chodzi o burdellos? > > > > Czekaj, nie, to żrą ci co tam chodzą, ci bandidos renegados > > Mam - putos! Nie, to nie to, wiem, ty myślisz o ijos de putos, ale to są własnie ci bandidos Nie, to chyba było w tym języku keczup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Za Macierewicza agawa IP: *.acn.waw.pl 13.06.02, 14:21 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > douglasmclloyd napisał(a): > > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > > > douglasmclloyd napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > > > > > > > kimmjiki napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > > > > > > > > > > > To może w W-wie nastaną te, no, zapomniałem, końc > za si > > e na > > > os, > > > > > > > > > > > > Galapagos?;-) > > > > > > > > > > Blisko, ale nie, coś jak burritos czy condonitos > > > > > > > > Czy chodzi o burdellos? > > > > > > Czekaj, nie, to żrą ci co tam chodzą, ci bandidos renegados > > > > Mam - putos! > > Nie, to nie to, wiem, ty myślisz o ijos de putos, ale to są własnie ci bandidos > > Nie, to chyba było w tym języku keczup > Nareszcie mam, to nie galapagas ani condonitos tylko tacos i to nie jest w języku keczup czy jak mutam, tylko się to żre z chili i keczupem. A do tego los bandidos desperados chleją tequilę z agawy. Mamy w domu taką dużą, to jak nastanie era Macierewicza, sprobuje coś z soku popedzić, żeby tylko nie zwiedla, bo mi babcia łeb urwie. Trzeba będzie, bo Macierewicz polikwiduje wszystkie ubeckie wytwórnie, już tam adresy pod łysiną przerzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Chlusniem se tequili IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 13.06.02, 14:26 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > kimmjiki napisał(a): > > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > > > To może w W-wie nastaną te, no, zapomniałem, kończa sie na os, > > > > Galapagos?;-) > > Blisko, ale nie, coś jak burritos czy condonitos Nachos? Jalapenos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 13.06.02, 14:25 douglasmclloyd napisał(a): > Istnieje mozliwosc, ze stolica bedzie rzadzil psychopata. > > “Antoni Macierewicz oświadczył, że jest już oficjalnym kandydatem Ligi Po > lskich > Rodzin na prezydenta Warszawy." Bedzie jak w Pensylwanii, za hrabiego Draculi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: *.szeptel.net.pl 13.06.02, 20:13 Gość portalu: Hania napisał(a): > > Bedzie jak wTransylwanii, za hrabiego Draculi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 01:36 douglasmclloyd napisał(a): > Istnieje mozliwosc, ze stolica bedzie rzadzil psychopata. > > “Antoni Macierewicz oświadczył, że jest już oficjalnym kandydatem Ligi Po > lskich > Rodzin na prezydenta Warszawy." Wrzodak zaprzecza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: W Warszawie dobry interes IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 01:43 W tej sytuacji Warszawę czego wielki boom gospodarczy. Wszystkie ciągi komunikacyjne zostaną przebudowane do zatwierdzonej przez episkopat wiekopomnej budowli. Przewiduję nawet dojazd metrem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 11:54 No no nie wiedziałem ze Macierewicz wzbudza aż takie przerażenie u socjalliberałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: *.szeptel.net.pl 15.06.02, 12:35 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > No no nie wiedziałem ze Macierewicz wzbudza aż takie przerażenie u > socjalliberałów A co, nie widziałeś jak M. wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złosliwy Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 15:54 Ponoć jest krewnym Bin Ladena...podobieństwo tych dwóch panów jest uderzające!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: *.szeptel.net.pl 15.06.02, 16:49 Gość portalu: Złosliwy napisał(a): > Ponoć jest krewnym Bin Ladena...podobieństwo tych dwóch panów jest uderzające!! > ! I dlatego radzę mu, by nie wychodził (np. po kąpieli) na balkon w ręczniku na głowie. Satelity widzą wszystko (little spy in the sky) i jeszcze nam chłopa potraktują z lasera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: *.upc.chello.be 15.06.02, 16:51 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Gość portalu: Złosliwy napisał(a): > > > Ponoć jest krewnym Bin Ladena...podobieństwo tych dwóch panów jest uderzaj > ące!! > > ! > > I dlatego radzę mu, by nie wychodził (np. po kąpieli) na balkon w ręczniku na g > łowie. > Satelity widzą wszystko (little spy in the sky) i jeszcze nam chłopa potraktują > z lasera... No to moze niech on jak najczesciej stoi na balkonie z tym recznikiem na glowie..... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Warszawa w niebezpieczenstwie 15.06.02, 19:12 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > No no nie wiedziałem ze Macierewicz wzbudza aż takie przerażenie u > socjalliberałów Byc moze Maciarewicz wzbudza przerazenie u socjalliberalow ale tego psychola powinien obawiac sie kazdy przecietny czlowiek, gdyz moze zaszkodzic. Takich ludzi, pro publico bono, powinno sie trzymac w zakladzie zamknietym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Potrzeba wam twardej ręki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 22:34 Przydalby się wam taki co by was do roboty zapędził, a nie stale oglądacie się na resztę Polski. Tęskno wam za hasłem: cały naród odbudowuje swoją stolicę (stolyce) co ? A budujcie sobie - teraz metro - ale za własne pieniądze. Nowy pomnik sobie budują: metro. Najbrzydsza stolyca świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Potrzeba wam twardej ręki IP: *.acn.pl / 10.135.129.* 16.06.02, 23:28 Pyra, ty chociaż wiesz o czym się mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Znaju, znaju IP: 217.153.50.* 17.06.02, 17:03 To rozumiesz ? Łatwiej ? Mówi się o tym aby nie dać wyrywać sobie przez nierobów z Warsiawy ostatniego grosza. Znajesz? Nada rabotat'. Może ljubisz brać a nie zarabiać ale to twój problem. Idi won. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Czy Pyra wie, o czym mowa? IP: *.szeptel.net.pl 17.06.02, 19:07 Tłumaczenie powyższego: Pyra wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Terry - psik ! IP: *.szeptel.net.pl 18.06.02, 21:43 Gość portalu: Terry napisał(a): > "mialczysz z ruska" Terry, słowo daję, Tyś w Pyrlandii chyba napływowy. Znam kupę tamtejszych gości, nawet tut. Oszollom (zwłaszcza we wcieleniu gmr) pomimo totalnej rozbieżności w poglądach - przy Tobie wydaje się pełen 'common sense', jak każdy Pyr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Nie znajesz IP: 217.153.50.* 19.06.02, 15:49 Włot oszibka, nie zgadl ty aa ! Rabotaj sma na swoją wstrętna satlice warsiawe i włot mjetro. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Kolejny burak 19.06.02, 15:58 Gość portalu: Terry napisał(a): > Włot oszibka, nie zgadl ty aa ! Rabotaj sma na swoją wstrętna satlice warsiawe > i włot mjetro. Z tresci twoich wpisow wnioskuje, ze gdybys pozostal w Polsce skonczylbys przy widlach i gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Jakiś duglasowatotasiemcowy lub kutasowaty IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 22:43 A pisze !!! A mądry !!! Tłuczek warszawski. Kołek z płotu pod Wolominem aaa !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Kolejny burak IP: *.szeptel.net.pl 20.06.02, 00:24 douglasmclloyd napisał(a): > Z tresci twoich wpisow wnioskuje, ze gdybys pozostal w Polsce skonczylbys przy > widlach i gnoju. Jak wyżej widać, tak właśnie skończył. Apogeum kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobo Re: Potrzeba wam twardej ręki IP: *.acn.waw.pl 27.06.02, 14:57 Głupi jestes cymbał i tyle. Warszawa płaci do budżetu 16 mld złotych podatków a dostaje z budżetu 4 miliardy. To Warszawa buduje zadupia typu Kraków, POznań, Wrocław. A ty się lecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakfan Warszawa buduje Kraków, aleś mnie rozśmieszył IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 13:54 Gość portalu: mobo napisał(a): > dostaje z budżetu 4 miliardy. To Warszawa buduje zadupia typu Kraków, POznań, > Wrocław. No no, Warszawka to wielkaja europejskaja metropolitaja. Gdyby nie była stolycą, to mało kto z zachodu by wiedział, gdzie się znajduje. A to ciekawe, że do zadupia zwanego Krakowem przyjeżdża najwięcej turystów w Polsce. Co oni tam widzą? Ps. Stolyca zawsze była uprzywilejowana w stosunku do innych miast w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Na temat zadupia IP: 217.153.50.* 01.07.02, 10:44 To Warszawa jest zadupiem Europy. Nie ma brzydszej stolicy. Bród, smród i głupota panuje w tym śmierdząccym mieście. A leczys to suię trzeba po powrocie z Warszawy. Z wszawicy na ogół. Odpowiedz Link Zgłoś
maurycy Re: Warszawa w niebezpieczenstwie 17.06.02, 02:20 Stolica jest opanowany przez psychopatycznyvh megalomanów nie od dziś. Żadna różnica. Proponuje wysłanie warszawki na księżyc, albo jeszcze dalej. Czym mniej warszawki tym lepiej dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry I tu się zgazdzam: Warszawa na księzyc IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 22:46 Albo do Pyr ! Tych pod Warszawą, dla nie wtajemniczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Pyra - myślenie nie boli! IP: *.tpi.pl 20.06.02, 14:24 Oj Pyra, pyra...potwierdzasz opinię, że Poznań jest miastem dresiarzy umysłowych...Pomyśl chwilę. To naprawdę nie boli!!! W wyszydzanej przez Ciebie Warszawie większosć ludzi zgodziłaby się z tym, żeby od zaraz przenieść stolicę do Gniezna. A bierzcie sobie "okrągły cyrk" czyli Sejm razem z Senatem (i Lepperem, niech wysypuje zboże w Poznaniu), posłów-osłów, 5 szczebli samorządu, 3 szczeble adminstracji centralnej i 777 radnych...Może wam z tym będzie dobrze...A my zostaniemy w Warszawie i wreszcie zrobimy porządek i normalne miasto do którego żaden partyjny "członek wysunięty z ramienia na czoło" nie będzie się wtrącał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry A co z dotacjami ? Też przeniesiecie do Gniezna ? IP: 217.153.50.* 20.06.02, 17:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: A co z dotacjami ? Też przeniesiecie do Gniezna ? IP: *.acn.pl / 10.135.129.* 20.06.02, 23:48 Wystarczy tak, jak jest podług obecnych regulacji...To, że płacicie na Warszawę to Pyro, propaganda. Tak naprawdę to płacicie ze swoich podatków, żeby m.in. każdy ożłopek i kutasek mógł sobie tanio kupić "Arizonę" za zapomogę alnbo kuroniówkę. A środki te po prostu dzielone są w Warszawie...Na kij taki splendor, niech Gniezno sobie to bierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Oj chłopku roztropku z pod Wolomina lub Tluszcza IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 23:56 Warszawa produkuje około 12% a zabiera około 32%. Jest różnica ? Niech ci mamusia poczyta rocznik statystyczny, to przecież nie jest ściśle tajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyz.Post Re: Warszawa w niebezpieczenstwie IP: 217.153.53.* 17.06.02, 18:42 douglasmclloyd napisał(a): > Istnieje mozliwosc, ze stolica bedzie rzadzil psychopata. > > “Antoni Macierewicz oświadczył, że jest już oficjalnym kandydatem Ligi Po > lskich > Rodzin na prezydenta Warszawy." W ankiecie onet.pl 16% jest za Lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Coś tak cwaniaki warsiawiaki zamilkły a ? IP: 217.153.50.* 27.06.02, 14:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Coś tak cwaniaki warsiawiaki zamilkły a ? IP: *.upc.chello.be 27.06.02, 15:23 Gość portalu: Terry napisał(a): Nie nie zamilkly pilnuj swojego Poznania i odczep sie od Warszawy.Pozdrow Paetza i wszystkich tych co stawali w jego obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Bardzo chętnie IP: 217.153.50.* 28.06.02, 09:52 Ale na takiej zasadzie, że nie będę dofinansowywać złodziei i nierobów z warsiawy. Nie zabierajcie naszych ciężko wypracowanych pieniędzy. Za takiem odczepieniem się podpisuję się natychmiast. Warsiawa włot ! Odpowiedz Link Zgłoś