Dodaj do ulubionych

Pan Stan Tymiński... www.rzeczpospolita.com

19.03.05, 21:14
coz, przeczytalem tekst o wyborze prezydenta i musze powiedziec a raczej
napisac, ze zrobilo to na mnie wrazenie. nie jawi mi sie ten pan jako cwaniak
z kasa a jednak proze pomyslec, jak by sie mogly nasze losy potoczyc gdyby to
on zostal prezydentem.
Obserwuj wątek
    • czur-czur-ra Pan-Stan-Patafian 19.03.05, 21:18
      pierdu pierdu.
    • malaszaramysz Re: Pan Stan Tymiński... www.rzeczpospolita.com 19.03.05, 22:18
      lepiej nie myśl, bo jakieś nocne koszmary się pojawią
      • monte83 Re: Pan Stan Tymiński... www.rzeczpospolita.com 19.03.05, 22:21
        hehe, zero koszmarów. ten facet ma fajna strone, moze troszke biedna ale
        zdjecie na traktorze jest ok. i wiecie co?
        ja bym na niego dzis zaglosowal.
        • czur-czur-ra Pan Stan Patafian 2 19.03.05, 22:22
          "i wiecie co?
          ja bym na niego dzis zaglosowal."

no niesamowite! a dlaczego chcesz, żebyśmy znali tę Wspaniałą Nowinę?
          • monte83 dziwne. 19.03.05, 22:29
            coz, moze chce zaprotestowac przez to tym, ze w kraju rzadu ludzie z pzpr?
            moze nie pasuje mi , ze w naszym kraju umieraja partie a nie skompromitowani
            politycy?
            moze nie mam ochoty patrzec jak ludzie z sld, sdpl, uw razem sie organizja ,
            zeby wejsc do parlamentu tak jak kiedys do pisu i po garnely sie farbowane
            lisy?
            moze nie mam tez ochoty widzieć, jak roman giertych drwi z prezydenta, chodzi
            o urzad, jak probuje szukac hakow a lustracje wykrzystac chce do swoich celow?
            moze nie mam ocoty ogladac leppera blokujacego mownice choc to jest akurat
            zabawne?
            i moze nie mam ocoty patrzec na chory golen prezydenta kwasniewskiego podczas
            ocodow w katyniu, nie mam ocoty sluchac jak to poznal swoja zone i , ze ma
            wyzsze wyksztalcenie, wreszcie nie mam ochoty sluchac durnym tlumaczen pana
            kwasniewskiego?
            dlatego to pisze a ty nadal mozesz ze mie drwic bo i tak pewnie ci to nei rbi
            roznicy.
            pozdr.
            • czur-czur-ra Re: dziwne. 19.03.05, 22:40
              sorry, ale ja tego wszystkiego "może" nie mam ochoty czytać. a z ciebie
              oczywiście żartuję, bo z Głupstwem najlepiej walczyć śmiechem. Gdybym brał cię
              na poważnie, to musiałbym płakać.
        • malaszaramysz z powodu zdjęcia na traktorze? 19.03.05, 22:28
          oklepane, to już było:-))Traktorzystki jakieś walczące, Leppery...
          • monte83 zdjecie to nic waznego. 19.03.05, 22:55
            nie, wcale nie chodzi o zdjecie. pisalem o tym juz wczesniej. a co do polityki
            to w dzisiejszym wydaniu nie pasi mi ona juz.
            • malaszaramysz Re: zdjecie to nic waznego. 19.03.05, 22:57
              No wiesz...mi też wiele rzeczy nie "pasi" ale Stan T. to przesada:-)))
              • monte83 stan... 19.03.05, 23:03
                a co przesada?
                czemu stan to przesada?
                • malaszaramysz Re: stan... 19.03.05, 23:15
                  Nie wiem czy pamiętasz Stana z 90 r? Coś mi mówi ,że za młody jesteś:-)))Te
                  czarne teczki, bredzenie... Dzisiaj to mniej więcej to samo, co Lepper i Klewki.
                  Chciałbyś na prezydenta faceta, który widzi białe myszki albo talibów w
                  helikopterach?
                  • czur-czur-ra Re: stan... 19.03.05, 23:16
                    chciałby
                  • monte83 Re: stan... 19.03.05, 23:18
                    coz, wlasnie mlody jestem. ale wydaje mi sie, ze porownywanie do leppera
                    tymisnkiego to duza przesada.
                    a moze rzeczywiscie cos bylo w tych teckach... moze to byla szansa, zeby
                    ujawnic prawde a dzis pan jozef oleksy procesuje sie iles tam lat i mowi, ze on
                    jest niewinny...
                    • czur-czur-ra Re: stan... 19.03.05, 23:19
                      pierdu pierdu
                      • monte83 czur czur.... 19.03.05, 23:23
                        dla mnie czur czur rob co chcesz. mozesz sie zbijac i szydzic ze mnie jesli nie
                        masz konkretnych i rzeczowych argumentow.
                        • czur-czur-ra kluczbork 19.03.05, 23:31

argumentów niby na co? Że tymiński to oszust i łajdak? każdy mógł to ocenić
                          oglądając go w telewizji i czytająć jego bzdety. czegóż jeszcze chcesz? żebym
                          nauczył cię używać mózgu? nie domagaj się tego od obcych osób spotykanych w
                          internecie, bo możesz skończyć tak jak ze swoim uwielbieniem dla tymińskiego.
                          Odwaga to rzecz cenna, ale nie zawsze wszystko co nieznane jest dobre.
                          Poza tym mam teczkę z kwitami na Tymińskiego, z niej jednoznacznie wynika, że
                          to esebecki kapuś i agent NKWD.
                    • malaszaramysz Co niby było w tych teczkach? Helikopter talibów? 19.03.05, 23:23
                      Coś mi się wydaje , że duża przesada ale w drugą stronę:-))) Lepper to tzw.
                      znany wariat.Nie w tych teczkach a w tej teczce:-)))Rzeczony wariat chodził
                      wszędzie z czarną teczką... I opowiadał brednie jak w kabarecie.Jak mi nie
                      wierzysz , to zapytaj rodziców:-)))W teczce może miał stare kanapki:-))
                      • monte83 Re: Co niby było w tych teczkach? Helikopter tali 19.03.05, 23:25
                        kojarze pana tyminsiego jako czlowieka znikad, bez zadnych ukladow.
                        teczka nie wiemy co zawierala, nikt tez nie wie co byloby gdyby stan objal
                        wladze.
                        eee, takie czasy.
                        • czur-czur-ra Re: Co niby było w tych teczkach? Helikopter tali 19.03.05, 23:33

a ja myślę, że tam były stare kanapki oraz informacja, że monte83 jest głupi i
                          powinien zacząć czytać książki, a nie partyjne odezwy.
                        • malaszaramysz Teczka zawierała prawdopodobnie stare kanapki:-))) 19.03.05, 23:33
                          Jeżeli 83, to Twój rok urodzenia, to posłuchaj starej baby:-))) Nigdy nie wierz
                          nikomu, kto łazi i straszy kogokolwiek jakąś teczką.Wszystko jedno jaką. To
                          najtańszy chwyt świata:-))) Zabawa z przedszkola - wiem ale nie powiem. Daj
                          sobie spokój:-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka