wywoj 06.04.05, 22:46 Niech mi ktoś podpowie co myśleć o takim prezydencie, gdy sie czyta takie wypowiedzi. Czy to na prawdę jest jego problem? Może lepiej się za niego pomodlić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t324911 Re: Prezydent o przyszłości Kościoła w Polsce 06.04.05, 23:17 Najlepiej nie myslec i miec nadzieje ze jego nastepca bedzie Prezydentem nie preziem . Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy [...] 06.04.05, 23:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ktos tu wczoraj powiedzial: Prezio na papieza. 06.04.05, 23:20 Widac, skubany, musial podsluchac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angelika_20 Re: A ktos tu wczoraj powiedzial: Prezio na papie 07.04.05, 08:49 To może mały zjazd "Prezie wszystkich krajów łączcie się!!". Pod hasłem "Niech nas zobaczą" oczywiście. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ateista2 Re: Prezydent o przyszłości Kościoła w Polsce 06.04.05, 23:25 Spróbuję. Bez względu na opinię o Kwaśniewskim, jest Prezydentem. Kościół Katolicki to ważna siła polityczna w Polsce (= dużo ludzi się z nim utożsamia). Wejście Polski do Unii jest dla nas kluczowe (Papież niewątpliwie tak uważał). Prezydent niepokoi się o poparcie Katolików dla wejścia Polski do Unii. Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Prezydent o przyszłości Kościoła w Polsce 06.04.05, 23:38 Przeciez Kwasniewski ma swietą rację jesli tak mowi! Ja powiedzialbym to samo,ale mniej dyplomatycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Re: Prezydent o przyszłości Kościoła w Polsce 07.04.05, 04:54 ateista2 napisał: > Spróbuję. Bez względu na opinię o Kwaśniewskim, jest Prezydentem. Kościół > Katolicki to ważna siła polityczna w Polsce (= dużo ludzi się z nim utożsamia). > > Wejście Polski do Unii jest dla nas kluczowe (Papież niewątpliwie tak uważał). > Prezydent niepokoi się o poparcie Katolików dla wejścia Polski do Unii. Jasne? Jakie to ma znaczenie? Referendum juz bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Może zacznie studia teologiczne ? 07.04.05, 01:03 Potem może załapie się do jakiejś kurii biskupiej. Kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak Re: Może zacznie studia teologiczne ? 07.04.05, 08:45 Bezczelny, tlusty,pozbawiony wszelkiego taktu komuch. Niech analizuje dziela swojego bozka Lenina, a nie wtraca sie do spraw katolikow. Odpowiedz Link Zgłoś