Gość: Pipin-2 IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 25.06.02, 13:59 .......Polacy Katolicy mieliby na scianach AKWARIUM,a nie KRZYZ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan Re: Gdyby Jezus z Nazaretu sie utopil to..... IP: *.vic.bigpond.net.au 25.06.02, 14:38 Gość portalu: Pipin-2 napisał(a): > .......Polacy Katolicy mieliby na scianach AKWARIUM,a nie KRZYZ..... A gdyby go zydki powiesily? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gong Re: Gdyby Jezus z Nazaretu sie utopil to..... IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 14:45 Jezeli ty nalezych do partii Racja to jestes jej wstydem z powodu swojego prymitywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipin-2 Re: Gdyby Jezus z Nazaretu sie utopil to..... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 25.06.02, 14:47 Gość portalu: Gong napisał(a): > Jezeli ty nalezych do partii Racja to jestes jej wstydem z powodu swojego > prymitywizmu. Juz pisalem,ze nie naleze do zadnej partii .....w tym i do APP RACJA,ktora owszem popieram i bede na nia glosowal...... Odpowiedz Link Zgłoś
marczello Re: Gdyby Jezus z Nazaretu sie utopil to..... 25.06.02, 14:49 Zastanow sie. Nie lepiej zaglosowac na Nardowa Partie Czerwonych Marsjan? Odpowiedz Link Zgłoś
llama Re: Gdyby Jezus z Nazaretu sie utopil to..... 25.06.02, 14:49 Gość portalu: Gong napisał(a): > Jezeli ty nalezych do partii Racja to jestes jej wstydem z powodu swojego > prymitywizmu. Ten zajob nie wie skad jest co dopiero kim jest tylko umie smrodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Gdyby Jezus z Nazaretu sie utopil to..... IP: *.ipt.aol.com 25.06.02, 15:42 Gość portalu: Pipin-2 napisał(a): > .......Polacy Katolicy mieliby na scianach AKWARIUM,a nie KRZYZ..... -Kr. A co wisialoby nad drzwiami,gdyby ten Zydek "trzasnal kopytami" na niestrawnosc???-G O W N O!!! Odpowiedz Link Zgłoś
llama Re: Gdyby Jezus z Nazaretu sie utopil to..... 25.06.02, 15:47 Gość portalu: Kraken napisał(a): > Gość portalu: Pipin-2 napisał(a): > > > .......Polacy Katolicy mieliby na scianach AKWARIUM,a nie KRZYZ..... > > > -Kr. A co wisialoby nad drzwiami,gdyby ten Zydek "trzasnal kopytami" na > niestrawnosc???-G O W N O!!! To znaczy podobizna twojego ryja, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
liama Re: Gdyby Jezus z Nazaretu sie utopil to..... 30.07.02, 08:18 llama napisał(a): > Gość portalu: Kraken napisał(a): > > > Gość portalu: Pipin-2 napisał(a): > > > > > .......Polacy Katolicy mieliby na scianach AKWARIUM,a nie KRZYZ..... > > > > > > -Kr. A co wisialoby nad drzwiami,gdyby ten Zydek "trzasnal kopytami" na > > niestrawnosc???-G O W N O!!! Przepraszam Was, Drodzy PT Forumowicze za moje donosy do redakcji GW i administracji tego Forum! Zorro mial racje! Jestem stara qurva z burdelu Daily Planet w Melbourne, byla cenzorka obyczajowo-polityczna z ul. Mysiej (stad u mnie te ciagotki do cenzury)... Za zarazenie Adasia Michnika, mego ulubionego klienta AIDSem (podczas jego ostatniego pobytu w Melbourne), zostalam wywalona z burdelu i teraz jestem szefem kooperatywy zrzeszajacej ulicznice czyli "street sex workers" w dzielnicy portowej Melbourne (St. Kilda). Wszyscy polscy marynarze mnie znaja, bo me polskie przeklenstwa slychac nawet w Port Melbourne (obecnie elegancka dzielnica nad zatoka), a nawet w City (kilka minut jazdy szybkim tramwajem)... Obiecuje poprawe! No more donosow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anex Re: Gdyby Jezus z Nazaretu sie utopil to..... IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 15:58 Trudno podejrzewac cie o cien inteligencji, jak Pinpina. Chcac nie chcac przyslugujecie sie klerowi, bo tak latwo udowodnic wasz prymitywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
llama Do budy! 25.06.02, 16:05 Gość portalu: Anex napisał(a): > Trudno podejrzewac cie o cien inteligencji, jak Pinpina. Chcac nie chcac > przyslugujecie sie klerowi, bo tak latwo udowodnic wasz prymitywizm. Ja mysle, ze ten Kracken i Pinpin to takie blixniaki, cos jak Kaczory, tylko na odleglosc. Jak jeden cos wysteka, zaraz drugi musi dodac. Co zdanie to glupsze. Ujadaja jak kundle kiedy zobacza inkasenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Do budy! IP: *.ipt.aol.com 25.06.02, 16:17 llama napisał(a): > Gość portalu: Anex napisał(a): > > > Trudno podejrzewac cie o cien inteligencji, jak Pinpina. Chcac nie chcac > > przyslugujecie sie klerowi, bo tak latwo udowodnic wasz prymitywizm. > -Kr. Zastanow sie moze nad wlasna inteligencja-a z prymitywizmu zaszczepionego Polakom przez kler-Juz dawno wyszlismy!! > Ja mysle, ze ten Kracken i Pinpin to takie > blixniaki, cos jak Kaczory, tylko na odleglosc. > Jak jeden cos wysteka, zaraz drugi musi dodac. > Co zdanie to glupsze. Ujadaja jak kundle > kiedy zobacza inkasenta. > -Przeczytaj lepiej swoje "yntylynentne" wypowiedzi-a potem strzel sobie w leb! Odpowiedz Link Zgłoś
llama Re: Do budy! 25.06.02, 16:25 Gość portalu: Kraken napisał(a): > llama napisał(a): > > > Gość portalu: Anex napisał(a): > > > > > Trudno podejrzewac cie o cien inteligencji, jak Pinpina. Chcac nie ch > cac > > > przyslugujecie sie klerowi, bo tak latwo udowodnic wasz prymitywizm. > > > > -Kr. Zastanow sie moze nad wlasna inteligencja-a z prymitywizmu zaszczepionego > Polakom przez kler-Juz dawno wyszlismy!! > > > > > > Ja mysle, ze ten Kracken i Pinpin to takie > > blixniaki, cos jak Kaczory, tylko na odleglosc. > > Jak jeden cos wysteka, zaraz drugi musi dodac. > > Co zdanie to glupsze. Ujadaja jak kundle > > kiedy zobacza inkasenta. > > > > -Przeczytaj lepiej swoje "yntylynentne" wypowiedzi-a potem strzel sobie w leb! Wyszczekales sie? To do budy kundlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Model mozgu Krakena: cytuje.... IP: *.dialsprint.net 25.06.02, 17:04 "G O W N O!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipin-2 Odpowiedz IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 25.06.02, 17:07 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > "G O W N O!!!" Pisales to Gatsby patrzac w lustro....to teraz nie wmawiaj tego Krakenowi ( posiadaczowi Intelektu ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Model mozgu Krakena: cytuje.... IP: *.ipt.aol.com 25.06.02, 17:07 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > "G O W N O!!!" -Kr. No coz-KAZDY sadzi wedlug SIEBIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Do budy! IP: *.ipt.aol.com 25.06.02, 17:05 llama napisał(a): > > Wyszczekales sie? To do budy kundlu. -Kr. Odstap mi wlasna!! Odpowiedz Link Zgłoś
llama Re: Do budy! 25.06.02, 17:17 Gość portalu: Kraken napisał(a): > llama napisał(a): > > > > > > Wyszczekales sie? To do budy kundlu. > > > > -Kr. Odstap mi wlasna!! Nie mam czasu na przekomarzanie sie z gnojkami Czesc, twoja llama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Do budy! IP: *.ipt.aol.com 25.06.02, 17:52 llama napisał(a): > Gość portalu: Kraken napisał(a): > > > llama napisał(a): > > > > > > > > > > Wyszczekales sie? To do budy kundlu. > > > > > > > > -Kr. Odstap mi wlasna!! > > Nie mam czasu na przekomarzanie sie z gnojkami > > -Kr. SWIETE SLOWA!!!Nie probuj przegadac mnie smierdzielu duuuuzooo lepsi od ciebie probowali bezskutecznie!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Do budy! Auuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.ha.pwr.wroc.pl 25.06.02, 17:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Do budy! Auuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 25.06.02, 22:00 Fantastyczny poziom. Czyli gatsby ma racje. Gos´c´ portalu: Kraken napisa?(a): Odpowiedz Link Zgłoś
liama Re: Do budy! 30.07.02, 08:20 Przepraszam Was, Drodzy PT Forumowicze za moje donosy do redakcji GW i administracji tego Forum! Zorro mial racje! Jestem stara qurva z burdelu Daily Planet w Melbourne, byla cenzorka obyczajowo-polityczna z ul. Mysiej (stad u mnie te ciagotki do cenzury)... Za zarazenie Adasia Michnika, mego ulubionego klienta AIDSem (podczas jego ostatniego pobytu w Melbourne), zostalam wywalona z burdelu i teraz jestem szefem kooperatywy zrzeszajacej ulicznice czyli "street sex workers" w dzielnicy portowej Melbourne (St. Kilda). Wszyscy polscy marynarze mnie znaja, bo me polskie przeklenstwa slychac nawet w Port Melbourne (obecnie elegancka dzielnica nad zatoka), a nawet w City (kilka minut jazdy szybkim tramwajem)... Obiecuje poprawe! No more donosow! Odpowiedz Link Zgłoś
kraken-ct Kagan-liama 30.07.02, 08:25 a co juz wycieli ci jaja? slyszalem, ze w Australii niebezpiecznych kastruja; to i dobrze, bedziesz mowil cienszym glosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Gdyby Jezus z Nazaretu sie utopil to..... IP: *.we.client2.attbi.com 25.06.02, 22:23 Gość portalu: Pipin-2 napisał(a): > .......Polacy Katolicy mieliby na scianach AKWARIUM,a nie KRZYZ..... Umeczony przez utopienie ? cos ci sie chyba poprzestawialo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipin-2 Re: Gdyby Jezus z Nazaretu sie utopil to..... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.06.02, 01:31 A czemu nie,jagby go ciagle przytapiali i przytapiali......)))))) Umeczony i zatopiony..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Gdyby Jezus z Nazaretu sie utopil to..... IP: *.we.client2.attbi.com 26.06.02, 03:30 Gość portalu: Pipin-2 napisał(a): > A czemu nie,jagby go ciagle przytapiali i przytapiali......)))))) > Umeczony i zatopiony..... Ale przeciez Jezus po wodzie chodzil !!! Zapomnialo ci sie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik W Imie Boga! IP: *.vic.bigpond.net.au 26.06.02, 03:55 I Maryi, Matki Boskiej, Zawsze Dziewicy! Natychmiast usunac te bluznierstwa! Niech bedzie pochwalony! Katolik Odpowiedz Link Zgłoś