ab554 26.04.05, 11:01 Cudownie , brawo pobil go wlasna bronia Urbana!Dzieki stokrotne na pewno opadla mu szczeka ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyta.nic1 Re: Rybinski dowala urbanowi w RZepie!!! 26.04.05, 13:26 Faktycznie! Powaliło mnie! Powaliło mnie dogłębne zgłębienie, i jakże trafna analiza Rybińskiego. A fragment: "Wojciechu Jaruzelski i Jerzy Urbanie. Połóżcie się do łóżeczka, przykryjcie kołderką. Poćpajcie kawiorku, potem melbę. Wypijcie gorzałki albo maślanki, co wolicie. Obejrzyjcie "Przygody Muminków", poczytajcie o "Gąsce Balbince" albo o odchyleniu prawicowo-nacjonalistycznym, co was lepiej kołysze do snu." ...to już cukierek! Przebłysk geniuszu, szczyt erudyjci - powiedziałbym! Powalające!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Rybinski dowala urbanowi w RZepie!!! 26.04.05, 13:30 Rybiński jak z powyższego wynika to po prostu zboczeniec propagujący homoseksualizm. w Rzepie takie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Rybinski dowala urbanowi w RZepie!!! 26.04.05, 18:33 Przeczytajcie ten kawalek , ja nie umiem go zacytowac ,od paru dni mam komputer i Windows po niemiecku...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 :) 26.04.05, 20:39 > "Wojciechu Jaruzelski i Jerzy Urbanie. Połóżcie się do łóżeczka, przykryjcie > kołderką. Poćpajcie kawiorku, potem melbę. Wypijcie gorzałki albo maślanki, co > wolicie. Obejrzyjcie "Przygody Muminków", poczytajcie o "Gąsce Balbince" albo o > odchyleniu prawicowo-nacjonalistycznym, co was lepiej kołysze do snu." > > ...to już cukierek! Przebłysk geniuszu, szczyt erudyjci - powiedziałbym! Alez to nieco zmieniony fragment "obwoźnego sado-maso" Urbana.Rybinski nie byłby w stanie sklecic takiego tekstu www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=719&zaznacz=obwoźne pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Rybinski dowala urbanowi w RZepie? 26.04.05, 18:36 To raczej wolne żarty. Dołożyć Urbanowi? Do tego oprócz chęci potrzebna jest jeszcze umiejętność i styl. Odpowiedz Link Zgłoś
sffinx Re: warka_strong. Rybinski dowala urbanowi w 26.04.05, 20:56 " potrzebna jest je > szcze umiejętność i styl." Jeżeli jak sugerujesz w tym co Urban "wydala w swoim piśmidle jest "styl", to wyglądasz mi na inteligentnego inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Styl jest konieczny! 26.04.05, 21:00 sffinx napisał: > " potrzebna jest je > > szcze umiejętność i styl." > > Jeżeli jak sugerujesz w tym co Urban "wydala w swoim piśmidle jest "styl", to w > yglądasz mi na inteligentnego inaczej. Zeby przywalic urbanowi potrzebny jest styl od lopaty. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Rybinski dowala urbanowi w RZepie!!! 26.04.05, 18:49 urban i jego organizacja troszczy sie o przyszłosc Polski w Europie. Razem z Lukaszenka. Odpowiedz Link Zgłoś
she8 kropa cierpi na prostatę. 26.04.05, 20:51 Powtarza sobie wciąż magiczne zaklęcie : nie lej w gacie, a ono nie działa. Nie martw się ! To jest uleczalne! Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: kropa cierpi na prostatę. 27.04.05, 01:31 przeczytajcie to do cholery! Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Rybinski dowala urbanowi w RZepie!!! 27.04.05, 01:58 ab554 napisała: > Cudownie , brawo pobil go wlasna bronia Urbana!Dzieki stokrotne na pewno > opadla mu szczeka ! pierwszy raz w zyciu siebie cytuje ...zalosne- prosze przeczytajcie Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Buty czyścić! 27.04.05, 10:50 Rybiński moze ewent. Urbanowi buty czyscic jesli ten wyrazi zgodę. Tutaj niczego nie wymyslił, bo takie "plagiaty" są powszechnie znane. Ciekawe jednak, że raczył naczelnego "Nie" zauważyc.Po spotkaniu w programie Lisa? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Buty czyścić! 27.04.05, 15:12 janbezziemi napisał: > Rybiński moze ewent. Urbanowi buty czyscic jesli ten wyrazi zgodę. Tutaj > niczego nie wymyslił, bo takie "plagiaty" są powszechnie znane. Ciekawe jednak, > > że raczył naczelnego "Nie" zauważyc.Po spotkaniu w programie Lisa? Takich szamt sie po prostu "Nie" zauwaza. Odpowiedz Link Zgłoś