poseu 30.04.05, 18:30 Noooo, witamy na zjeździe polskiej odmiany NSDAP!! Żal, że Riefenstahl już nie żyje, ona by niezły film z tego nakręciła. Prztrwałby dłużej niż cała ta po*******ona ideologia niejakich Gertychów. Ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba_zawadzki17 Re: Kongres LPR - zdjęcia 02.05.05, 12:15 Myślę, że wielu najbardziej oddanych członków NSDAP byłoby dumnych z Romka i jego kumpli... Vivat LPR, Młodzież Wszechpolska i rzesza po***ów od Giertycha!!! Jak oni dojdą do władzy ja z tego kraju wyjeżdżam, zabieram rodzinę i przyjaciół - dyktatura Adolfa Giertycha i jego Giertych Jugend jakoś nie napawa mnie nadzieją, ale strachem i obrzydzeniem... Boże widzisz to i nie grzmisz !? Opamiętajcie się ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Kongres LPR - zdjęcia 02.05.05, 12:19 wódz Giertych na zdjęciu nr 8 ma cudowny wyraz twarzy. chyba wymaga to dogłębnej analizy lekarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold O, nie !!! Najlepsze jest zdjęcie numer 8.... 03.05.05, 14:38 IHAHA, IHAHA ........KARINO MI SIE PRZYPOMINA: KOŃ KULEJE.... Odpowiedz Link Zgłoś
azazello76 Re: Kongres LPR - zdjęcia 04.05.05, 16:11 Blagam, powiedzcie mi ze to tylko zly sen. Tak strasznie ciesze sie teraz ze mieszkam za granica. Ale ja tak strasznie chcialbym przyjechac jeszcze raz do wolnej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Kongres LPR - zdjęcia 04.05.05, 16:16 Nie martw sie, ta banda nie przejdzie! Nawet do historii - nie! Odpowiedz Link Zgłoś