Dodaj do ulubionych

Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejskiego

07.05.05, 21:37
żądam wyjaśnień!! w którym miejscu został naruszony regulamin forum?
nierozumiem tego!!!
Obserwuj wątek
    • kropekuk To pozostanie giwi tajemnica... 07.05.05, 21:38
      Tez nie wie, czemu...
      • malaszaramysz Zastanawiałam się nad treścią życzeń 07.05.05, 21:39
        a tu masz babo placek:-)
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Zastanawiałam się nad treścią życzeń 07.05.05, 22:00
          nic straconego..mozesz je napisac w tym wątku
          • malaszaramysz Kusisz.. 07.05.05, 22:08
            Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, więcej czasu poświęcanego
            rodzinie, mniej polityce - najlepiej zero sekund rocznie:-))
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Kusisz.. 07.05.05, 22:12
              zapewniam cię że pan Wojtek żony nie zaniedba....
              • malaszaramysz Re: Kusisz.. 07.05.05, 22:14
                Oszołku, podejrzewasz mnie o troskę o żonę tego pana?
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Kusisz.. 07.05.05, 22:17
                  to miłe z twojej strony..a czy ty jesteś mężatką?
                  • malaszaramysz Re: Kusisz.. 07.05.05, 22:19
                    Tak, od paru lat.Mąż na dyżurze, ja mam dzień " kuchenny" - piekę, gotuję itd
                    na cały tydzień. Na forum buszuję w tzw. międzyczasie:-))
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: Kusisz.. 07.05.05, 22:20
                      a dzieci?
                      • malaszaramysz Re: Kusisz.. 07.05.05, 22:22
                        Nie mam dzieci:-))) Mam psa i kota:-)Śpią:-) O pieska to już kiedyś pytałeś na
                        forum Wrocław:-)))))Ale skąd to zainteresowanie małąszarąmyszą?
                        • oszolom.z.radia.maryja to twój związek jeszcze nie wydał owocu miłości? 07.05.05, 22:26
                          • malaszaramysz Oszołom, nie przyszło ci do główki, 07.05.05, 22:31
                            że nie wszyscy muszą mieć dzieci.:-)))) Mam rewelacyjnego męża, prowadzę własną
                            firmę, mąż " ma misję" więc to ja jestem od zarabiania :-)))Mam cudowne
                            zwierzaki, przyjaciół,hobby i tracę czas na forum kraj, bo mnie wciągnęło:-)))
                            Gdzie tu jeszcze czas na dzieci:-))) O tym, że nie będzie miał kto na moją
                            emeryturę zarobić się nie martw.Sama to zrobię:-)))
                            • oszolom.z.radia.maryja Re: Oszołom, nie przyszło ci do główki, 07.05.05, 22:34
                              psy i koty zamiast dzieci..i w ten oto sposób na naszych oczach ginie
                              cywilizacja europejska..mam nadzieję ze Wierzejski trochę nadrobi lukę
                              spowodowaną twoim permisywizmem...
                              • malaszaramysz Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:37
                                Małaszaramyszka pogromcą cywilizacji europejskiej.:-))))Jak babcie kocham, w
                                testamencie polecę, zeby to na urnie z moimi prochami wykuli:-)))

Nie lubisz zwierzaków?
                                • oszolom.z.radia.maryja Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:38
                                  lubię ale napewno nie będą mi one dzieci zastepować..mam dwojga rodzeństwa dwa
                                  psy i dwa koty
                                  • malaszaramysz Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:41
                                    One nikogo nie zastępują, dzieci nie było w planie...Po prostu są.Mruczuś
                                    właśnie śpi koło komputera :-))
                                    • oszolom.z.radia.maryja Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:42
                                      rozumiem ze dzieci sporo kosztują ale skoro prowadzisz biznes znaczy ze do
                                      biednych nie nalezysz..pytanie komu zostawisz swoją firmę? kotu?
                                      • malaszaramysz Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:43
                                        Ossolineum.
                                • oszolom.z.radia.maryja Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:40
                                  poza tym jeśli tak jak ty pomyśli jedna druga trzecia itd no to mamy odp skąd w
                                  Polsce pojawił ujemny przyrost naturalny
                                  • malaszaramysz Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:42
                                    Oszoł, ja jestem człowiekiem a nie maszynką do przyrostu naturalnego.A tak na
                                    marginesie:-) Chcesz,żeby lewactwa przybywało:-)))
                                    • oszolom.z.radia.maryja Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:44
                                      nawet na jedno się nie zdecydujesz?
                                      • malaszaramysz Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:48
                                        Naprawdę zależy ci na przyroście naturalnym wśród lewactwa:-)))Nie, nie
                                        zdecyduję się.Lubię swoje życie.Właśnie chleb na zakwasie wyciągnęłam z
                                        piekarnika:-))) Ale pachnie...
                                        • giwi Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:51
                                          A znasz to forum? :-) Niektóre przepisy są bardzo dobre.
                                          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23433
                                          • malaszaramysz Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:52
                                            Znam, ale ten chlebek jest wg przepisu mojej sąsiadki - 83-letniej góralki:-))
                                            Takiego na żadnym forum nie znajdziesz:-))))
                                            • giwi Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:55
                                              Kiedyś bywał w sklepach chlebek zakopiański z kminkiem, juz go nie ma. Ale pachniał! :-)
                                              • malaszaramysz Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:59
                                                We Wrocławiu jest taka piekarnia, która sprzedaje chleb na kromki:-))) To
                                                znaczy różne rodzaje ciemnego chleba z dodatkami.Rewelacja.:-))) I też pachną:-
                                                ))) Ale nie mam czasu tam jeżdzić, to sama się bawię .Teraz wracamy to epoki
                                                przedprzemysłowej:-)))Chcesz coś dobrego zjeść, to sobie zrób:-))))
                                            • oszolom.z.radia.maryja w kwestii chleba... 07.05.05, 22:59
                                              na wielkanoc skosztowałem chleba wiejskiego...miodzio!!! co za smak!! na
                                              śniadanie zjadłem cały bochenek a jest on wyj duży....
                                              ...ciekawe co "upieką" państwo młodzi....
                                          • oszolom.z.radia.maryja mało nas mało nas do pieczenia chleba.... 07.05.05, 22:56
                                  • hrabia.m.c Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:45
                                    Fakt.
                                    dobrze ,że czarne celibat maja gdzieś,bo dopieroby się minus wydłużyl .
                                    • oszolom.z.radia.maryja Re: Cywilizacja???????????? 07.05.05, 22:46
                                      ty się ciesz ze celibat obowiązuje księży bo inaczej wy lewacy nie mielibyście
                                      tu nic do gadania..zostalibyście przegłosowani w każdych wyborach
              • wielki.inkwizytor Re: Kusisz.. 07.05.05, 22:44
                oszolom.z.radia.maryja napisał:
                > zapewniam cię że pan Wojtek żony nie zaniedba....

Ciekawe kiedy jej sie znudzi "po bozemu" ;)))
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Kusisz.. 07.05.05, 22:47
                  po bozemu nie znaczy że nudnie
    • giwi Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 21:39
      Wyślij mu prywatne życzenia mailem albo pogratuluj na łamach ND.
      • malaszaramysz A tak zabawnie się zaczynało robić:-( 07.05.05, 21:41
        Nie dasz nam się powygłupiać?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 21:44
        gdy żenił się Ziobro to wątku nie wykasowałaś...
        • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 21:48

> gdy żenił się Ziobro to wątku nie wykasowałaś...

Ziobro jest znanym posłem, a kto zna tego całego Wierzejskiego? Póki co jest on
          częścią zamkniętego środowiska i mało kto go kojarzy.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 21:59
            Wojciech Wierzejski mimo młodego jeszcze wieku ( 29 lat skończy we wrzesniu) to
            już bardzo wiele osiągnął jako polityk...był m.in szefem wszechpolaków
            redaktorem naczelnym Nowej Mysli Polskiej i marszałkiem sejmiku
            mazowieckiego...filozof historyk i socjolog;aktualnie pisze doktorat z
            filozofii jest skarbnikiem LPR i jest najbliższym przyjacielem Romana
            Giertycha..został nawet ojcem chrzestnym młodszej córki pana Romana. Jest
            autorem kilku książek...w wyborach do europarlamentu w ub.r startował z okręgu
            warszawskiego i zdobył ponad 46 tys głosów....znany z bezkompromisowej postawy
            wobec homozwiązków aborcji i antykoncepcji
            wierzejski.pl/?sr=!czytaj&dz=omnie&id=137
            • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 22:01
              No to fajnie, że wykułeś na pamięć życiorys gościa, który ma 29 lat i którego
              prawie nikt nie zna. Ale co to ma do rzeczy?
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 22:05
                to że w lewackich mediach go nie pokazują nie znaczy ze go ludzie nie znają
                inaczej kto w ciemno by na niego oddał swój głos? a przeciez otyrzymał ponad 46
                tysięcy tych głosów! a w wyborach samorządowych ponad 13 tysięcy (okręg taki
                sam jak ten w eurowyborach z wyłączeniem miasta stołecznego Warszawy)
                • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 22:29
                  Człowieku, Ty powinieneś wydać jakąś encyklopedię o ludziach LPRu!
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 22:36
                    po co pisać o czymś co dawno jest już napisane? wystarczy że wejdziesz tu
                    www.lpr.pl/?sr=lista&dz=linki&id=32
                    i już wiesz...
                    • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 22:38
                      Strona ładna. Ale nie każdy ma dostęp do netu.
                    • hrabia.m.c Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 22:39
                      Wstydż sie, linki do szamba podawac?
                      Oj cos z Toba mar(yj)nie dzisiaj
                      • oszolom.z.radia.maryja [...] 07.05.05, 22:41
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 22:50
                        hrabia.m.c napisał:

> Wstydż sie, linki do szamba podawac?

GW pisała o stronach młodzieżówek partyjnych i przyznała, że strona MW bije
                        wszystkie na głowę. Tak się czasami zastanawiam, skąd te pretensje do MW.
                        Rozumiem, że dużą część ludzi rażą ich poglądy, ale z drugiej strony jest to
                        chyba jedyna organizacja tego typu, która naprawdę działa w celu zdobycia
                        poparcia i jedyna, której się coś chce. Nic przecież nie stoi na przeszkodzie,
                        żeby inne młodzieżówki ruszyły w teren i zaczęły działać, zamiast "uczyć" się od
                        swoich starszych kolegów, jak rozgrywać politykę stołkową i tylko naskakiwać na
                        innych, którym się chce coś robić.
    • wielki.inkwizytor A jak ma na imie... 07.05.05, 21:42
      wybranka (albo wybranek) Wierzejskiego?
      • hrabia.m.c Re: A jak ma na imie... 07.05.05, 21:45
        A kogo obchodzi jaka krowe wybral baran.
        Na wielkie forum radyja niech spada oszom.
        • giwi Re: A jak ma na imie... 07.05.05, 22:01
          Mości Hrabio, nie przystoi takie słownictwo. :-)
          • oszolom.z.radia.maryja Re: A jak ma na imie... 07.05.05, 22:02
            to chyba jest jakiś czerwony hrabia...
            • hrabia.m.c Re: A jak ma na imie... 07.05.05, 22:08
              Upadły tak.Ale nie czerwony.
              Chyba ,że od nadmiaru..
              • oszolom.z.radia.maryja Re: A jak ma na imie... 07.05.05, 22:11
                jak wytrzeźwiejesz to przeczytaj to co tu napisałeś i zastanów się nad swoim
                postępowaniem
                • hrabia.m.c Re: A jak ma na imie... 07.05.05, 22:16
                  Jak .........
                  To wale do spowiedzi,
                  cholera kiedy to będzie? :)))
      • oszolom.z.radia.maryja Re: A jak ma na imie... 07.05.05, 21:51
        wolne żarty! ale w sumie nie podali ...to pewnie przez roztargnienie
        szukalem informacji najego prywatnej stronie internetowej ale wzmianki o ślubie
        i wybranice niestety nie znalazłem..
        wierzejski.pl/?sr=!czytaj&dz=omnie&id=137
        • kropekuk A moze slubna cudzoziemka? Natasza? Irina? 07.05.05, 22:17
          Tam tez sa piekne dziewczyny...
          • oszolom.z.radia.maryja jako narodowiec napewno wybrał sobie Polkę 07.05.05, 22:19
            i to o podobnych do niego poglądach
          • wielki.inkwizytor Re: A moze slubna cudzoziemka? Natasza? Irina? 07.05.05, 22:28
            Co Ty! Pewnie Helga albo Heidi...
            • oszolom.z.radia.maryja Re: A moze slubna cudzoziemka? Natasza? Irina? 07.05.05, 22:30
              Niema miałaby sobie wziąść Polaka który ma stosunek do Niemców jak pies do kota?
              • wielki.inkwizytor Re: A moze slubna cudzoziemka? Natasza? Irina? 07.05.05, 22:35

> Niema miałaby sobie wziąść Polaka który ma stosunek do Niemców jak pies do kota
                > ?
                No wiesz, kto sie czubi ten sie lubi :-) Zreszta moze byla zdesperowana (tzn.
                kimkolwiek jest jego wybranka, na pewno musiala byc zdesperowana :P
                • oszolom.z.radia.maryja Re: A moze slubna cudzoziemka? Natasza? Irina? 07.05.05, 22:37
                  napewno to porządna kobieta jest...
    • niepoprawny1 Zobaczymy czy zdejmą wątek o innym ślubie 07.05.05, 22:20
      już wrzucam na tapetę.
      • oszolom.z.radia.maryja a kto jeszcze dziś ze świecznika wstąpil w zw małż 07.05.05, 22:25
        • niepoprawny1 Byłoż wesele Partii Demokratycznej 07.05.05, 22:30
          Czerwony wziął za rękę czerwonego
          • niepoprawny1 tzn. czerwony różowego 07.05.05, 22:31
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Byłoż wesele Partii Demokratycznej 07.05.05, 22:32
            aaa...rozumiem! pierwsze gejowskie małżeństwo wsród polityków! Frasyniuk wziął
            slub z Hausnerem i z Belką...właściwie mamy do czynienia tu z ewenementem na
            skalę swiatową a mianowicie z homoseksualną poligamią!!!!!
    • oszolom.z.radia.maryja O mój Boże kochany! spójrzcie no na czas zał.wpisu 07.05.05, 22:53
      kompletnie zaponiałem!! godz 21.37 to godzina święta!!! a ja założyłem
      dokładnie o tej porze niniejszy wątek który nie licuje z powagą tej chwili!!!
      Chryste Panie przebacz mi....
      • malaszaramysz No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 22:56
        Przestaw sobie zegar w komputerze albo pogadaj z Giwi:-))) Może ręcznie cofnie
        o minutę. A tak serio , to nie ma świętych godzin:-)))
        • giwi Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 22:59
          Nie da rady, korbka się zacięła. :-)))
          • malaszaramysz Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:02
            Poczekaj, prześlę Ci oliwę po kablu:-))) Przecież nie zostawimy tak Oszołka?
            Gotów się biedak zapłakać na samą śmierć:-))) I kto nas będzie bawił?
        • oszolom.z.radia.maryja Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:00
          dla mnie ta godzina jest święta...trzeba bedzie sie z tego wyspowiadać...
          • goniacy.pielegniarz Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:02

> dla mnie ta godzina jest święta...trzeba bedzie sie z tego wyspowiadać...

A czym konkretnie zgrzeszyłeś w tym momencie, jeśli można wiedzieć?
            • oszolom.z.radia.maryja Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:07
              nie uszanowałem tej godziny, godziny smierci największego z rodu Polaków, jana
              Pawła II...nawet nie wiesz jak ja to strasznie przeżywam.....
              • goniacy.pielegniarz Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:09

> nie uszanowałem tej godziny, godziny smierci największego z rodu Polaków, jana
                > Pawła II...nawet nie wiesz jak ja to strasznie przeżywam.....

Czy to znaczy, że jeśli robisz cokolwiek o godz. 21.37, to grzeszysz?
                • oszolom.z.radia.maryja Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:14
                  nie cokolwiek ale pisanie na forum wtej godzinie i to jeszcze na takim forum...
                  • goniacy.pielegniarz Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:18

> nie cokolwiek ale pisanie na forum wtej godzinie i to jeszcze na takim forum...

Rozumiem, że z naciskiem "na takim forum" :))
              • malaszaramysz Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:17
                Oszoł, godziny są bez znaczenia. To tylko gesty:-)))Ważne, że pamiętasz:-)
                • oszolom.z.radia.maryja Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:21
                  jak widac nie całkiem...a przeciez Jan Paweł II to całe moje zycie..on był
                  papieżem kiedy mnie na świecie nie było...nawet nie byłem poczęty lata koncze w
                  lipcu (26) a podobno byłem wczesniakiem...
                  • malaszaramysz Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:27
                    Oszoł.Ludzie umierają. Takie jest prawo natury.Za następnych 26 lat , to już
                    będzie tylko połowa Twojego życia:-))))
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:35
                      85 lat jest wiekiem podeszłym ale nie sędziwym..myślałem ze pociągnie jeszcze z
                      rok albo nawet dwa...z tego wniosek że Parkinson jest bardziej wyniszczający
                      od Alzheimera..a ja się sugerowałem Reaganem skoro on tak chory dożył 93 lat to
                      i nasz papiez dociągnie do 90tki albo ze dociągnie do jublieuszu 30stlecia
                      pontyfikatu..ale Bóg chciał inaczej.. widac bardzo jest w niebie potrzebny...na
                      szczęście zadbał o godnego siebie następcę
                      • malaszaramysz Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:42
                        Rok lub dwa lata cierpienia więcej?.Oszołom, opanuj się.Tak jest lepiej.Dla
                        Niego.
                        • oszolom.z.radia.maryja Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:45
                          tez prawda ...ja go pamiętam gdy był w pełni sprawny
                          • malaszaramysz Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:47
                            I tak pamiętaj:-)))A z żałobą i gestami nie przesadzaj.Na zdrowie ci to nie
                            wyjdzie:-)
                            • oszolom.z.radia.maryja Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:54
                              spokojnie...flagę juz zdjąłem..a czarny kir z flagi zdjąłem 3 maja...nowy
                              papież jest w porzo. Jak zauważyłaś staram się poruszać tematy radosne a nie
                              tylko te powazne i smutne...niniejszy wątek nalezy do radośniejszych...jak bym
                              chciał dokładnie co do sekundy się wpasować to by mi pewnie nie wyszło..
                      • goniacy.pielegniarz Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:48
                        Nie porównuj papieża z Reaganem. Reagan przez wiele lat żył z chorobą w domowym
                        zaciszu, w spokoju. Papież prowadził bardzo intensywny tryb życia pomimo
                        choroby. A to nie jest raczej wskazane w takiej sytuacji.
                        • oszolom.z.radia.maryja Re: No i co to teraz będzie:-))) 07.05.05, 23:59
                          posługa papieska jest bardziej wyczerpująca..zwłaszcza taka posługa jaką
                          prowadził nasz papież...niech go dobry Bóg wynagrodzi trudy jego doczesnego
                          żywota...a my wróćmy do gł tematu wątku czyli do ślubu...Wojtek Wierzejski też
                          miał zaplanowany ślub na wczesniejszy termin ale z wiadomych względów został on
                          przełozony...miałem okazję z panem Wojtkiem zamienić kilka słów na ostatnim
                          kongresie LPR 30 kwietnia
      • goniacy.pielegniarz Oszoł, nie histeryzuj 07.05.05, 22:59
        Tak swoją drogią po tym Twoim wpisie przypomniała mi się scena, jaką dzisiaj
        widziałem w TV. Przełączam programy i na MTV widzę jakichś czarnych raperów,
        odbierających jakąś tam nagrodę. No więc słucham, co będą mówić. Jeden zaczął
        krzyczeć:
        Dziękuję Bogu, Mike'owi, itd.
        Jak skończył, to wyleciał drugi:
        Dziękuję Jezusowi Chrystusowi i mojej wytwórni płytowej.
        • niepoprawny1 O której zaczynają się "Rozmowy niedokończone" ? 07.05.05, 23:02
          To a propos godziny.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: O której zaczynają się "Rozmowy niedokończone 07.05.05, 23:04
            mniej więcej w okolicach tej świetej godziny..między 21.30 a 21.45
        • oszolom.z.radia.maryja a co w tym złego że ktos publicznie Bogu dziękuje? 07.05.05, 23:03
          dziekuje za odniesiony sukces? w USA ciężka praca to owszem podstawa ale to nie
          wszystko..tam rywalizacja jest duża konkurencja bardzo wymagajaca...w wielu
          przypadkach kariery sukcesy są dziełem przypadku (czyli Boga)
          • goniacy.pielegniarz Re: a co w tym złego że ktos publicznie Bogu dzię 07.05.05, 23:07
            Zawsze mnie śmieszyło, jak ci cali raperzy najpierw strzelają do siebie, ale
            jednocześnie nigdy nie zapominają wspomnieć o Bogu.
            No, ale to "Dziękuję Jezusowi Chrystusowi i mojej wytwórni płytowej" brzmi
            trochę idiotycznie jak dla mnie.
            • oszolom.z.radia.maryja Re: a co w tym złego że ktos publicznie Bogu dzię 07.05.05, 23:13
              że walczą między sobą...to skutek tej chorej rywalizacji..sukces za wszelką cenę
              wielu nie wytrzymuje presji niektorzy ida drogą na skroty wbrew pawu i mamy
              tego skutki..potem człowiek dostzrega że na drugim człowieku nie moze polegać
              bo to rywal ktory tylko czeka na słabość rywala by to wykorzystać aby zaistniec
              i wybic się , osiąnąć sukces...ot kapitalizm...potem człowiek szuka pocieszenia
              ratunku...wpada w nałogi częstoxle kończy ale jesli jakimś cudem to przeżyje to
              zmienia się diametralnie..wie że to cud że przeżył choc niekiedy nie
              powinien ..zna wartość życia uczy się pokory wobec natury a wiec i wobec
              Boga..ci co wierzą w USA zwykle mają ugruntowaną wiarę do której doszli sami
              • goniacy.pielegniarz Re: a co w tym złego że ktos publicznie Bogu dzię 07.05.05, 23:20
                A ja mam wrażenie, że traktują Boga raczej instrumentalnie, jako efektowny dodatek.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: a co w tym złego że ktos publicznie Bogu dzię 07.05.05, 23:22
                  to jest już sprawą ich sumienia..Bóg i tak wie kto naprawdę w niego wierzy a
                  kto tylko udaje
              • niepoprawny1 Korwin-MIkke postuluje przywrócenie chłosty 07.05.05, 23:20
                to by oduczyło smarkatych stadionowych rozbójników chuligaństwa. Nie żadne
                poprawczaki i areszty.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Korwin-MIkke postuluje przywrócenie chłosty 07.05.05, 23:23
                  wpierw takich należało by rozbroić z automatów rewolwerów kałachów itp "zabawek"
                • yossarian18 Re: Korwin-MIkke postuluje przywrócenie chłosty 07.05.05, 23:26
                  Ja jestem za. I może LPR też. Zobacz mój wątek na forum przy piwie o polityce.
                  • oszolom.z.radia.maryja a gdzie link do forum przy piwie o polityce? 07.05.05, 23:28
                    • yossarian18 Re: a gdzie link do forum przy piwie o polityce? 07.05.05, 23:30
                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23984
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: a gdzie link do forum przy piwie o polityce? 07.05.05, 23:44
                        dzieki..ale to jest forum piwożłopa warki strong!!! to nasz ideowy przeciwnik!
                        • yossarian18 Re: a gdzie link do forum przy piwie o polityce? 07.05.05, 23:50
                          Warka otwarcie deklaruje się jako lewica, jest kulturalny, dowcipny, nie
                          bluzga. To w porządku gość. I został adminem forum społeczeństwo.
                          • oszolom.z.radia.maryja Re: a gdzie link do forum przy piwie o polityce? 08.05.05, 00:02
                            z tą jego kultura to róznie bywało ale w porównaniu do takiego nescera to
                            faktycznie on błyszczy jako wzorzec savoir vivre na tym portalu..możliwe że
                            ostatnimi czasy zmienił się na lepsze.. poza tym w pewnych kwestiach zauważyłem
                            ze mamy zbiezne poglądy (wojna w Iraku)
                            • yossarian18 Re: a gdzie link do forum przy piwie o polityce? 08.05.05, 00:09
                              Warka jest naprawde rowny gosc. Troche luzak, troche lewak, ale chociaz z
                              humorem.
                              • oszolom.z.radia.maryja Re: a gdzie link do forum przy piwie o polityce? 08.05.05, 00:14
                                może by ozywił nasze forum konserwatystów
                                • yossarian18 Re: a gdzie link do forum przy piwie o polityce? 08.05.05, 00:17
                                  Teraz będzie miał dużo zajęć jako opiekun forum społeczeństwo.
        • oszolom.z.radia.maryja a co w tym złego było co mówili? 10.05.05, 17:45
    • goniacy.pielegniarz Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniadanie?? 07.05.05, 23:22
      Poważnie?
      Pisałeś, że w Tłusty Czwratek zjadłeś, jeśli się nie mylę, ponad 30 pączków?
      Jak możesz tyle w sobie zmieścić?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniada 07.05.05, 23:25
        kocham jeść..to moja słabość....
        • goniacy.pielegniarz Re: Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniada 07.05.05, 23:26
          A ile ważysz i przy jakim wzroście?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniada 07.05.05, 23:45
            166 cm i...stówka...
            • goniacy.pielegniarz Re: Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniada 07.05.05, 23:51
              No to trzeba zacząć jakieś sporty uprawiać.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniada 08.05.05, 00:06
                jeżdżę na rowerzę ćwiczę w siłowni
            • malaszaramysz Re: Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniada 07.05.05, 23:53
              Oszoł, jak to nie dowcip to idź do lekarza i na dietę.Chyba nie chcesz dokonać
              żywota albo w jakąś chorobę się wpędzić.
              • goniacy.pielegniarz Re: Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniada 08.05.05, 00:00
                malaszaramysz napisała:

> Oszoł, jak to nie dowcip to idź do lekarza i na dietę.Chyba nie chcesz dokonać
                > żywota albo w jakąś chorobę się wpędzić.

A tam, od razu lekarz... Wystarczy silne samozaparcie, dieta i sport.
                • niepoprawny1 Dobry byłby też obóz sprawnościowy 08.05.05, 00:06
                  Młodzieży Wszechpolskiej. Gibkie, wysportowane chłopaki z MW wzięłyby oszołoma w
                  obroty.
                  Oszołom jest inteligentny, a inteligecja powinna iść w parze z tężyzną fizyczną.
                  Obóz narodowy nie może szybko stracić tak pracowitego i zdolnego przedstawiciela
            • yossarian18 Re: Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniada 07.05.05, 23:55
              To ja przy Oszołomie jestem chudzinka, mam ledwo powyżej 60 kg.
              Pozdrowienia dla Oszołoma i Wielkopolski!!
              • niepoprawny1 Dziękuję, jako Wielkopolanin. 07.05.05, 23:58
                Sam ważę 67 kilo, ale nie jestem miłośnikiem LPR.
                Girtych też kawał chłopa.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Dziękuję, jako Wielkopolanin. 08.05.05, 00:07
                  ale Giertych jest wysoki (ok 2m)i szczupły
              • goniacy.pielegniarz Re: Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniada 07.05.05, 23:59
                A ja mam osiem dych z małym hakiem(dokładnie nie wiem), ale mam 191cm.
                • yossarian18 Re: Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniada 08.05.05, 00:00
                  To i tak nie jestes najwyzszy na forum. Marian kiedys pisal, ze ma 198cm.
                  • goniacy.pielegniarz Re: Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniada 08.05.05, 00:07
                    yossarian18 napisał:

> To i tak nie jestes najwyzszy na forum. Marian kiedys pisal, ze ma 198cm.

Doradca pisał, że ma 193cm. A sam nie pamiętam, żeby Marian pisał coś na ten temat.
                    • yossarian18 Re: Oszoł, zjadłeś cały bochenek chleba na śniada 08.05.05, 00:10
                      Pamietam, ze to byla odpowiedz na post gregoraka, ktory pisal, ze ma 180 kilka
                      cm.
                      • yossarian18 Znalazłem! 08.05.05, 00:13
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=16433162&a=16457065
                        Sam się wpisywałeś do tego wątku:-)
                        • oszolom.z.radia.maryja jak ty wchodzisz do zarchiwizowanych wątków? 08.05.05, 13:33
    • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 23:29
      Giwi powinna przywrócić ten wątek. Podobne wątki o Ziobrze utrzymywały się bez
      problemu. I zdaje się, że o Kaczyńskim też.
      • glodn_y Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 23:30
        O!!!
        Jarek partnera znalazł?
      • malaszaramysz A po co? Mamy nowy:-)) n/t 07.05.05, 23:31
        • oszolom.z.radia.maryja a co nowego mamy? 07.05.05, 23:48
          • malaszaramysz Wątek o ślubie... 07.05.05, 23:49
            Tylko ślub z niego odjechał na wesele:-)
            • oszolom.z.radia.maryja Tylko ślub z niego odjechał na wesele:-) 08.05.05, 00:04
              nie kumam... mozesz wyrazic się jaśniej?
              • malaszaramysz Re: Tylko ślub z niego odjechał na wesele:-) 08.05.05, 00:14
                To samo co w wątku o ślubie jest tutaj.Sam mnie kusiłeś składaniem życzeń.Tylko
                temat odjechał na wesele:-) Gadamy już o wszystkim, tylko nie o ślubie .Teraz
                jasne?:-)))
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Tylko ślub z niego odjechał na wesele:-) 08.05.05, 00:17
                  aaa teraz tak..jest już 15 minut po pólnocy..myślę ze teraz para młoda przeżywa
                  oczepiny...znasz może jakieś tradycje weselne? ale poza standartowym rzucaniem
                  welona i muszki....
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 23:47
        a tak a propos Kaczyńskiego..Jarosława Kaczyńskiego..on naprawde się ożenił?
        • niepoprawny1 Nie, ma kota. 07.05.05, 23:48
          • oszolom.z.radia.maryja kto nie ma kota? 08.05.05, 00:05
            • niepoprawny1 Napisałem, że Jarosław 08.05.05, 00:08
              nie ma żony. Ma tylko kota.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Napisałem, że Jarosław 08.05.05, 00:18
                ale teraz żonę ma bał sie ze go o zoofilie oskarżymy
        • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 07.05.05, 23:52
          Już nie pamiętam.
          Był tu parę miesięcy taki wątek, że Kaczyński ma się żenić z jakąś nauczycielką
          angielskiego, 34 lata bodajże. Jakieś linki były do gali czy takich tam
          pisemek.
    • oszolom.z.radia.maryja ale się tu porobiło..ile tu wątków pobocznych 08.05.05, 00:12
      papiez rozważania o smierci zabawa chleb polityka dieta masa ciała i
      wzrost...co za rozrzut
      • goniacy.pielegniarz Re: ale się tu porobiło..ile tu wątków pobocznych 08.05.05, 00:13
        Rozrzut duży, ale w sumie bardzo miło się zrobiło.
        • niepoprawny1 Możnaby się napić bawarskiego piwka. 08.05.05, 00:15
          • goniacy.pielegniarz Oszoł stawia, jako założyciel wątku 08.05.05, 00:17
            • oszolom.z.radia.maryja proponuję "Marktler-papsbieer" aus Bayern 08.05.05, 00:25
              • niepoprawny1 Już piłeś ? 08.05.05, 00:28
                Widziałem w necie zdjęcie Benedykta z kuflem piwa choć ponoć jest abstynentem
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Już piłeś ? 08.05.05, 00:29
                  ale piwka pszenicznego sobie nie odmówi
                  • niepoprawny1 W dzień wyboru Benedykta poszedłem się do 08.05.05, 00:34
                    Dominikanów w Poznaniu pomodlić za nowego papieża, ale późno już było, więc
                    postanowiłem uczcić wybór w inny sposób. Nieopodal na Wieniawskiego jest "Szwejk".
                    Bawarskiego nie mieli, więc wypiłem habsburski "Żywiec"
        • oszolom.z.radia.maryja w ramach powrotu do gł.tematu pogad.o oczepinach 08.05.05, 00:24
          myślę ze Wojtek Wierzejski właśnie jest poddawany wraz z poślubioną oczepinom...
          w moich stronach panu młodemu zawiedza siena sznurku między nogami banana i tym
          bananem niczym kijem hokejowym ma wsunąć plastikowy krażek do bramki (tu za
          słupy tej bramki służą nogi oblubienicy)
          • niepoprawny1 Taka tradycja w Wielkopolsce ?? 08.05.05, 00:27
            Pierwsze słyszę. W mojej rodzinie takie frywolności by nie przeszły.
            • oszolom.z.radia.maryja Wielkopolska leży blizej zdegenerowanego zachodu 08.05.05, 00:32
              a jakie sprosne przyśpiewki wykonywane przy tej okazji...łoj..jak opowiedziałem
              ojcu dyrektorowi o oczepinowych zwyczajach w Poznaniu z miejsca zaczął szukać
              księgi z egzorcyzmami
              • malaszaramysz Taki smutas z niego? 08.05.05, 00:34
                Oszoł, lepiej baw się na weselu a nie słuchał łojca derektora bo na złą drogę
                cię sprowadzi:-)))
                • oszolom.z.radia.maryja on tylko tak żartował 08.05.05, 00:36
                  Ojciec Dyrektor wbrew pozorom to bardzo wesoły człowiek
      • malaszaramysz Re: ale się tu porobiło..ile tu wątków pobocznych 08.05.05, 00:15
        Przecież pisałam : Slub odjechał na wesele:-))) nie załapałeś?
        • oszolom.z.radia.maryja a na weselu oczepiny!!! 08.05.05, 00:27
          myśle że Wojtek jeszcze jest tym oczepinom poddawany...proszę o kilka zabaw z
          oczepin...
    • yossarian18 Marian z Gdyni najwyższym forumowiczem! 08.05.05, 00:17
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=16433162&a=16457065
      Ma 198cm. Czy ktoś go przebije?
      • goniacy.pielegniarz Re: Marian z Gdyni najwyższym forumowiczem! 08.05.05, 00:20
        Może Giertych tu pisze pod jakimś nickiem? Albo jego ojciec? Nikt nic na ten
        temat nie wie?
        • yossarian18 Re: Marian z Gdyni najwyższym forumowiczem! 08.05.05, 00:23
          Wątpię. Giertychy mają dużo pracy jeden w komisji śledczej, drugi w
          europarlamencie.
          • goniacy.pielegniarz Re: Marian z Gdyni najwyższym forumowiczem! 08.05.05, 00:24
            A tak z ciekawości. Czy Jędrzej Giertych też miał tyle wzrostu?
            • niepoprawny1 Ja nie wiem, nigdy go nie mierzyłem 08.05.05, 00:25
              Nawet jak jeszcze żył.
        • niepoprawny1 A może Małgorzata Dydek ? 08.05.05, 00:23
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Marian z Gdyni najwyższym forumowiczem! 08.05.05, 00:27
          nie sądzę
    • cumtroll sa samo twoje pseudo powinienes byc zbanowany! 08.05.05, 00:19
      • yossarian18 [...] 08.05.05, 00:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • malaszaramysz Każdy ma prawo mieć takie pseudo jakie mu się 08.05.05, 00:25
        podoba. To jest forum :-))) Forum bez adwersarzy to towarzystwo wzajemnej
        adoracji.:-)))
      • oszolom.z.radia.maryja Re: sa samo twoje pseudo powinienes byc zbanowany 08.05.05, 00:29
        a kto powinien być za pseudo zabanowany?
    • oszolom.z.radia.maryja co jest? nie znacie żadnych tradycji oczepinowych? 08.05.05, 00:42
      • malaszaramysz Chyba nie:-)) 08.05.05, 00:44
        Oczywiście oprócz tych ogranych:-))U moich znajomych na wsi, goście z jednej i
        drugiej strony grali mecz piłki nożnej kapustą:-)))Tylko nie wiem czy to
        tradycja, czy też się spili zwyczajnie:-)))
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Chyba nie:-)) 08.05.05, 00:52
          to widzę ze w moich stronach sporo sie tych tradycji jeszcze
          zachowało..przenoszenie żony przez próg domu tudzież gospody,wyrzucanie
          kieliszków za siebie..aha! a po drodze z kościoła do lokalu w którym odbywa sie
          wesele jesli wesele jest na wsi to gosci weselnych czeka jeszcze jedna
          atrakcja...dzieciaki ze wsi niczym Lepper blokują drogę przy pomocy sznurka czy
          liny i nie przepuszcą żadnego auta dopóki nie dasz paru zlotych...ale to
          raczej do oczepin się nie zalicza... do oczepinwych zaliczam rzucaniem nabiałem
          do celu na odległość..lub miedzy sobą
          • niepoprawny1 Potwierdzam (też jestem z Wielkopolski) 08.05.05, 01:01
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Potwierdzam (też jestem z Wielkopolski) 08.05.05, 01:03
              o jak miło..ja konkretnie mieszkam w Poznaniu na peryferiach miasta a ty?
              • niepoprawny1 Re: Potwierdzam (też jestem z Wielkopolski) 08.05.05, 01:06
                W Poznaniu mieszkam 4 dni w tygodniu, gdzie studiuję, a 3 dni we Wrześni skąd
                pochodzę.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Potwierdzam (też jestem z Wielkopolski) 08.05.05, 01:11
                  ostatnio przegapiłem na autostradzie zjazd przy trasie Kórnickiej u musiałem
                  jechać do Wrześni a potem szukałem z powrotem wjazdu na autostradę
                  doPoznania ..zamiast tego tzry godz bładziłem po Wrześni..chyba nawet jakiegos
                  kota rozjechałem....
                  • niepoprawny1 Autostrada to głupi wynalazek 08.05.05, 01:20
                    wystarczyłaby droga szybkiego ruchu i możnaby zjechać gdzie się chce, a i naród
                    by zarobił rozkręcając przy trasie biznesy. A tak, TIRY rozjeżdżają nam K-
                    92,omijając płatną autostradę, a oszołomy - koty.
                    • oszolom.z.radia.maryja Autostrada to dobry wynalazek pod warun ze bezpłat 08.05.05, 01:29
                      obiecuję się poparwić i kotów nie rozjeżdżać
      • niepoprawny1 To nie oczepinowa ale weselna. 08.05.05, 00:48
        Rodziny na weselu się nie znają, więc żeby ożywić towarzystwo - wybiera się z 15
        osób, które stają i tworzą dwa kółka poruszające się w przeciwnych kierunkach.
        Gdy muzyka przestaje grać, będący w kółku klękają i całują się w usta... ale przez
        kartkę.
        Bardzo to miłe... jeśli trafisz np. na piękną kuzynkę.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: To nie oczepinowa ale weselna. 08.05.05, 00:52
          a jak trafisz na faceta?
          • niepoprawny1 Aha przypomniało mi się 08.05.05, 00:57
            Wewnętrzne kółko to kobiety, a na zewnątrz faceci.
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Aha przypomniało mi się 08.05.05, 01:02
              też fajnie...a tak poza tym jakim regione kraju mieszkasz? podobno na wschodzie
              Polski wesela trwają od trzech dni do nawet tygodnia! prawda to? tak twierdzi
              mój kumpel sąsiad znaprzeciwka...on ożenił się z kobietą spod lubelskej wsi i
              bawił siena nim trzy dni i trzy noce...
              • niepoprawny1 Re: Aha przypomniało mi się 08.05.05, 01:05
                Ja z Wielkopolski. U nas tylko noc i najwyżej poprawiny dla pociotek i
                dojedzenia tortów.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Aha przypomniało mi się 08.05.05, 01:12
                  widać na wschodzie ta zach dekadencja jeszcze dotarła
    • oszolom.z.radia.maryja o kurcze! juz po 1wszej! pora spać 08.05.05, 01:19
      a przedtem umyć się pacierz odmówić i spać...jutro..a właściwie to już dzisiaj
      mnie po południu nie będzie bo kuzyn ma osiemnastkę..mam nadzieję że ten temat
      bedzie na topie do srody wieczora...być moze dowiem się czegos więcej na
      partyjnym zebraniu o ślubie i weselu eurodeputowanego Wierzejskiego
      • niepoprawny1 To do usłyszenia (przeczytania?) dobranoc. 08.05.05, 01:22
        • oszolom.z.radia.maryja z Panem Bogiem... 08.05.05, 01:27
          może w samo południe uda mi sie tu wpaść na chwile...
          dla przypomnienia niniejszy wątek poświęcony jest temu wydarzeniu
          www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=2437&dz=kraj&x=1&pocz=0&gr=
          kolorowych snów i dobranoc..Jezus Józef i Maryja Dobranoc..dobra noc świeta
          lilijo dobranoc....
          • oszolom.z.radia.maryja Witam ponownie... 08.05.05, 09:32
            • yossarian18 Re: Witam ponownie... 08.05.05, 09:40
              Ja również witam. Krótko spałeś, ja już poszedłem o 1, a ty jeszcze siedziałeś.
              A jesteś tu przede mną!
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Witam ponownie... 08.05.05, 13:19
                ostatnio cierpię na bezsenność..właśnie wróciłem z kościoła..lało jak z cebra..
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Witam ponownie... 08.05.05, 13:25
                od wpół do drugiej do wpół do dziewiątej mija osiem godzin więc to chyba nie
                jest tak mało
                • goniacy.pielegniarz Re: Witam ponownie... 08.05.05, 14:04

> od wpół do drugiej do wpół do dziewiątej mija osiem godzin więc to chyba nie
                  > jest tak mało

Siedem godzin. Ale to chyba jeszcze nie bezsenność:)
            • niepoprawny1 Też witam i pytam oszoloma 08.05.05, 10:48
              o innego przedstawiciele ruchu narodowego. Nie jestem narodowcem, ale uważam, że
              jesteście bardzo potrzebni jako odtrudka na lewackie smrodki.
              11.11.2004, w dzień niepodległości TVN24 , o dziwo, zaprosiła przedstawiciela
              Młodzieży Wszechpolskiej - KRZYSZTOFA BOSAKA, dając mu za adwersaraki dwie
              panie: Halinę Bortnowską i Różę Thun.
              Chłopak na oko ok. 20 lat, genialny, świetny mówca, kulturalny, merytorycznie
              przygotowany rozniósł, ale z klasą, dwie panie. Był tak celny w tezach i
              ripostach, a panie B. i T. tak waliły kulami w płot, że Kolenda - Zalewska
              marszczyła czoło (Miecugow też) i próbowała nieudolnie pomagać.
              Gość był niesamowity. Oglądałem jeszcze raz powtórkę tego programu i chciałem
              nawet nagrać, ale video mi zaszwankowało.
              Jeszcze nie widziałem nigdy tak inteligentnego chłopaka z młodzieżówki.
              To naprawdę wschodząca gwiazda. Jak przeczytałem w necie, BOSAK działa w woj.
              Lubuskim. Napisałem na jego pocztę,zaznaczając, ze nie jestem narodowcem, ale
              nie odpisał. Wiesz coś o nim ?
            • malaszaramysz Też witam:-))) 08.05.05, 10:54
              Wszystkie ranne ptaszki... Niestety staż pożarna spać mi nie dała:-)))Przez
              całą noc wycieczki koło moich okien robili.Elewator zbożowy nam się w mieście
              spalił:-((( Jeszcze go gaszą...
              • niepoprawny1 Zbożowy powiadasz ? 08.05.05, 11:02
                To już sobie chlebka na zakwasie nie upieczesz, będziesz biedna jak mysz
                kościelna, chyba, że masz zapasy.
                • malaszaramysz To zboże było dla....świnek:-))) 08.05.05, 11:04
                  Elewator należał do Dolpaszu:-))) A co do chlebka, to owszem mam zapasy:-)))
                  Zdobywanie w naszym przemysłowym świecie mąki do pieczenia chleba jest niezłym
                  wyzwaniem:-)))
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: To zboże było dla....świnek:-))) 08.05.05, 13:21
                    a w jakim to mieście sie stało? i gdzie mieszkasz?
                    • malaszaramysz Re: To zboże było dla....świnek:-))) 08.05.05, 13:48
                      We Wrocławiu, elewator mam jakieś 500m od domu:-))) Wyło mi coś i wyło pod
                      oknami ale byłam zbyt zajęta forum,żeby zwrócić na to uwagę:-))))Potem na
                      spacerze z pieskiem zobaczyłam łunę:-)))))Dobrze, że lało w nocy...
    • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 11:42
      wszechpolacy.pl/t.php?id=956
      • niepoprawny1 Kiedy pisze się o czyimś ślubie 08.05.05, 11:46
        wypadałoby napisać kto jest wybranką.
        • yossarian18 Masz racje(nt) 08.05.05, 11:48

• oszolom.z.radia.maryja a moze dane osobowe panny młodej są zastrzezone? 08.05.05, 13:23
    • yossarian18 Cytat dla Oszołoma 08.05.05, 11:44
      "Gdybym przestał być oszołomem, wówczas ojciec wstałby z grobu i dałby mi po
      pysku"
      WALDEMAR ŁYSIAK
    • yossarian18 Mogiliani 08.05.05, 12:51
      To trochę taki wariat i lewak i ma takie dziwne metody dyskutowania, ale w
      sumie OK gość. Dawno go tu nie było, a szkoda, bo go lubiłem.
      • oszolom.z.radia.maryja akurat mnie on nie przypadł do gustu 08.05.05, 13:36
        • goniacy.pielegniarz Re: akurat mnie on nie przypadł do gustu 08.05.05, 14:06
          A tak całkiem poważnie to czy jest na forum ktoś o lewicowych poglądach, kto
          przypadł Ci do gustu?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: akurat mnie on nie przypadł do gustu 08.05.05, 14:11
            kiedyś był tu forumowicz niejaki towarzysz szmaciak który potem zmienił nick na
            SLDUPek...
            • goniacy.pielegniarz Re: akurat mnie on nie przypadł do gustu 08.05.05, 14:13

> kiedyś był tu forumowicz niejaki towarzysz szmaciak który potem zmienił nick na
              >
              > SLDUPek...

Przecież to był prawicowiec, który ośmieszał SLD. Nie mów tylko, że tego nie
              zauważyłeś:)
              • oszolom.z.radia.maryja Re: akurat mnie on nie przypadł do gustu 08.05.05, 14:15
                on raczej był autentycznym komuchem
                • goniacy.pielegniarz Re: akurat mnie on nie przypadł do gustu 08.05.05, 14:17

> on raczej był autentycznym komuchem

Oszoł, no nie dobijaj mnie faktem, że ciągle w to wierzysz:)
                  Ale wracając do głównego pytania, to jak to z tymi lewicowcami?
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: akurat mnie on nie przypadł do gustu 08.05.05, 14:20
                    którymi lewicowcami?
                    • goniacy.pielegniarz Re: akurat mnie on nie przypadł do gustu 08.05.05, 14:22

> którymi lewicowcami?

Czy są jacyś lewicowcy na forum, któych darzysz choć odrobiną sympatii?
                      • yossarian18 Re: akurat mnie on nie przypadł do gustu 08.05.05, 20:33
                        Humbak, Warka_Strong, Mogiliani za humor, Oborovy za debilizm.
                        • goniacy.pielegniarz Re: akurat mnie on nie przypadł do gustu 08.05.05, 21:40
                          Nie znam dokładnie poglądów tych osób, ale wydawało mi się, że Humbak to liberał.
                          • yossarian18 Re: akurat mnie on nie przypadł do gustu 08.05.05, 21:42
                            Jest zwolennikiem UW i liberalnym katolikiem.
                            Ciekawa postac to takze Kropek z UK, chociaz on to chyba jakis liberal, ale z
                            penoscia antylewak i antynazi.
      • goniacy.pielegniarz Re: Mogiliani 08.05.05, 14:05
        Może pisze pod innym nickiem.
        • yossarian18 Re: Mogiliani 08.05.05, 20:30
          Wątpię. Poznałbym go po specyficznym stylu polemizowania, który polegał na
          wklejaniu linków do różnych debilnych ilustracji lub piosenek i krzykami, że
          LPR=nowe Auschwitz(nb. tolerowanymi przez Giwi)
    • oszolom.z.radia.maryja juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 21:58
      dużo zarcia trochę zdjęć, testowanie prezentów (nagrywarka) trochę dowcipów
      wspomnień plotek parę głębszych i po imprezie...
      • goniacy.pielegniarz Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:03
        A striptizerki były?
        • oszolom.z.radia.maryja Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:08
          to była rodzinna impreza...a co do imprez myśle że u pana Wierzejskiego któremu
          pierwotnie jest poświęcony ten wątek napewno były dziś poprawiny...
          • goniacy.pielegniarz Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:13
            To wyjaśniałoby, dlaczego poseł Giertych był jakiś taki niewyraźny dzisiaj rano
            u Olejnik:)
      • yossarian18 Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:08
        Też mam w domu nagrywarkę. Przydaje się. I DVD. Tyle, że niezainstalowane:-)
        • oszolom.z.radia.maryja Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:11
          kuzym bardzo się ucieszył z nagrywarki...za tydzień poprawiny
          • goniacy.pielegniarz Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:12
            Będą striptizerki?
            • oszolom.z.radia.maryja Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:16
              nie no...ręce opadają..ty i twoi forumowi kumple w kólko o tym samym
              • goniacy.pielegniarz Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:17
                Jacy kumple?
          • yossarian18 Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:17
            Nagrywarka to świetny prezent. Można nagrać sobie wszystkie mp3 jakie ma się na
            kompie, filmy czy archiwa textowe albo zdjeciowe(a mam parę takich archiwów).
            Bardzo się przydaję.
            • oszolom.z.radia.maryja Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:21
              nie wiedziałem ze jesteś nagrywarką..(a wszystko to za sprawą haczyka przy e w
              ostatnim twoim słowie..
        • goniacy.pielegniarz Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:22
          Ile dałeś za DVD do kompa?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:23
            to nie ja sprawiłem kuzynowi ten prezent ale słyszałem że nie jest to zbyt
            drogie (coś ok 2500 zł)
            • goniacy.pielegniarz Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:24

> to nie ja sprawiłem kuzynowi ten prezent ale słyszałem że nie jest to zbyt
              > drogie (coś ok 2500 zł)

2500 to chyba zestaw kina domowego.
          • yossarian18 Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:27
            Nie wiem. Kupowalem nowa jednostke centralna ze 3 miesiace temu to dalem 1300,
            a DVD bylo w zestawie.
            • goniacy.pielegniarz Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:28
              Nie myślałeś, żeby kupić normalne DVD? A może masz komputer podłączony do
              telewizora?
              • yossarian18 Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:31
                Niepotrzebne mi. Nie ogladam raczej zbyt wiele filmow ani TV.
                • goniacy.pielegniarz Re: juz po osiemnastce...impreza skończona 08.05.05, 22:33
                  To opchnij na Allegro.
            • oszolom.z.radia.maryja łaśnie dostałem smsa od kogoś LPR 08.05.05, 22:31
              ktos ponoć nagrał ślub i wesele Wierzejskiego i że właśnie film wraz ze
              zdjęciami jest poddawany własnie komputerowej obróbce...myśle ze też został
              nagrany na DVD
              • yossarian18 Re: łaśnie dostałem smsa od kogoś LPR 08.05.05, 22:31
                Popros, zeby umiescili na jakims serwerze, zeby kazdy mogl sobie sciagnac z
                neta.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: łaśnie dostałem smsa od kogoś LPR 08.05.05, 22:37
                  to była raczej czysto rrodzinna impreza wiec nie spodziewam się upublicznienia
                  tego..owszem sceny z samej ceremonii ślubnej pojawią się..zresztą w środe na
                  partyjnym spotkaniu dowiem sie czegos więcej
                  • malaszaramysz Lepiej opowiedz jak na 18 było:-) 08.05.05, 22:40
                    To ciekawsze od ślubu jakiegoś tam...
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: Lepiej opowiedz jak na 18 było:-) 08.05.05, 22:51
                      a co moze być ciekawego w czysto rodzinnej imprezie? ta 18mnastka była zrobiona
                      w gronie najbliższych..rodzeństwa naszych rodziców ..a my jesteśmy ich
                      dziecmi..to wszystko
                      • malaszaramysz Nudna rodzinna imprezka:-))) 08.05.05, 22:56
                        Więcej życia. U mnie na imprezach jest zawsze konkurs piosenki świńskiej.Każdy
                        musi wystąpić i zaśpiewać:-))
                        • oszolom.z.radia.maryja Re: Nudna rodzinna imprezka:-))) 08.05.05, 23:13
                          no my tez żeśmy solenizantowi śpiewali..a potem daliśmy mu 18 klapsów na tyłek
                          • oszolom.z.radia.maryja aha! i ..zeskanowałem sobie twarz... 08.05.05, 23:15
                            • yossarian18 Re: aha! i ..zeskanowałem sobie twarz... 08.05.05, 23:16
                              To była przednia zabawa jak widzę:-)
                              • oszolom.z.radia.maryja Re: aha! i ..zeskanowałem sobie twarz... 08.05.05, 23:19
                                żeby zabić tę nudę..jeszcze teraz szumi mi w głowie po tych toastach..nie wiem
                                jak ja jutro będę funkcjonował w robocie (tej w urzędzie wojewódzkim)
                                • yossarian18 Re: aha! i ..zeskanowałem sobie twarz... 08.05.05, 23:24
                                  Dasz radę. Albo pójdź do jakiegoś sklepu po północy(jak się skończy niedziela)
                                  i kup sobie 2KC, 6 tabletek za 8,50 zł. Ponoć pomaga na kaca.
                                  • oszolom.z.radia.maryja Re: aha! i ..zeskanowałem sobie twarz... 08.05.05, 23:28
                                    na razie napiłem sie rosołku
                                    • yossarian18 Re: aha! i ..zeskanowałem sobie twarz... 08.05.05, 23:35
                                      Rosol pomaga na kaca i jest pyszny...
                                      • oszolom.z.radia.maryja Re: aha! i ..zeskanowałem sobie twarz... 09.05.05, 18:12
                                        kolega widzę tez to przetestował
                                        • yossarian18 Re: aha! i ..zeskanowałem sobie twarz... 09.05.05, 21:07
                                          Czasem sie zdarzalo, ale nie za czesto, he, he.
                            • malaszaramysz Serio? Wrzuć gdzieś do netu i podaj linka:-)))n/t 09.05.05, 18:23
                              • oszolom.z.radia.maryja jak zamieścić zdjęcie w necie? 09.05.05, 18:26
                                • malaszaramysz Re: jak zamieścić zdjęcie w necie? 09.05.05, 18:34
                                  Trzeba na jakąś witrynę wrzucić:-))Są fora gazetowe, na które można fotki
                                  wysyłać ale ani jedzonkiem ani wnętrzem nie jesteś.Bloga możesz założyc, albo
                                  własną stronę albo poprosić kogoś , kto ma.Na giertych-stop można awatary
                                  wrzucać - ale to chyba nie dla ciebie stronka:-))))
                                  • oszolom.z.radia.maryja Re: jak zamieścić zdjęcie w necie? 10.05.05, 14:20
                                    a po co?
                                • yossarian18 Re: jak zamieścić zdjęcie w necie? 09.05.05, 21:08
                                  Mozesz mi przeslac na poczte, a ja zamieszcze u siebie na blogu.
    • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:33
      Swoja droga fajna dyskusja sie w tym watku zrobila. Taka luzna i o wszystkim.
      Cos jak u Macieja w tylko szczerze moi drodzy albo u pielegniarza czy basi w
      ciemno juz.
      • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:35
        U Macieja luźna dyskusja? Dyskusja to tam jest, jak się ktoś pojawi, ale na
        pewno nie luźna.
        • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:36
          Jedno jest pewne. To będzie chyba najdłuższy wątek Oszołoma.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:46
            chyba faktycznie sie na to zanosi..chociaż nie mwiem jak oceniac watek Rydzyk
            zna swoich wrogów...to watek dołączony do tekstu GW...ja umieściłem tam
            pierwszy wpis w tym temacie..stanęło na cyfrze 493...
            • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:48
              Opinie do artykułów to jednak co innego. Pisze tam wiele osób, które w "wolnych"
              wątkach się nie pojawiają. Ale myślę, że i tamto przebijesz tym wątkiem.
          • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:46
            Mylisz sie. Najpopularniejsze watki Oszoloma to 1 o o. Rydzyku(prawie 500
            wpisow), 2 o Miloszu(ponad 250).
            • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:49
              yossarian18 napisał:

> Mylisz sie. Najpopularniejsze watki Oszoloma to 1 o o. Rydzyku(prawie 500
              > wpisow), 2 o Miloszu(ponad 250).

1)Ten o Rydzyku to nie wątek Oszołoma, a opinie pod artykułem Gazety.
              2)Napisałem, że "będzie".
              • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:54
                1) Ale zobacz ile oszolom ma tam postow. Chyba ze 100.
              • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:55
                Byc moze bedzie. Zreszta moze Oszolom ma jeszcze jakies inne popularniejsze
                watki.
                Moje najpopularniejsze to watek masonski i nt. urodzin o. Rydzyka.
                • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:58
                  Mój najdłuższy już zablokowany. Może to i dobrze, bo już ledwo chodził.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:40
          jakiego Macieja? Wierzejski ma na imię Wojciech
          • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:45
            Chodzi o Macieja z USA, ktory na forum pisze jako maksimum.
        • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:49
          Zreszta Maciej nie wpisze sie wiecej do tego watku, bo teraz limit wpisow
          wynosi 2500, a on pare dni temu zanotowal wpis wlasnie 2500.
          Na poczatku watku bylo fajnie, a potem Maciej zaczal prowadzic swojego bloga w
          tym watku i zrobilo sie troche nudno. Poza tym on kocha sie w Katarynie...
          • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:51
            Na razie ma 1500 postów, więc mu jeszcze trochę zostało. A był jeszcze jego
            stary wątek, który ma ponad 6000 postów.
            • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:53
              A no tak. Myślałem, że ma 2500, pomyliło mi się. To jeszcze 1000 wpisów.
              Ten 6000 tysięcy to o Katarynie był, tak?
              • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:59
                Tak, o Katarynie. Był pod wrażeniem jej postów na forum, ale że nie okiełznał
                jej, to od tamtej pory nie daje jej spokoju:)
                • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:03
                  Kataryna fajna dziewucha. Inteligentna i fajnie pisze o polityce na forum i na
                  blogu. Tylko, że jest z nią jeden kłopot. Chociaż doskonale zna się na
                  polityce, to chyba nie ma żadnych sprecyzowanych poglądów, ani na lewo, ani na
                  prawo, ani nawet na środek. Zresztą podobnie jak Basia.
            • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:53
              Poza tym Maciej za swoje najwybitniejsze wątki uznaje te z forum Gospodarka,
              które notabene mają też po kilkaset wpisów.
              • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 22:56
                Widziałem jego dyskusje z doradcą Balcerowicza, który był gościem Gazety.pl na
                jesieni. Dał tam czadu:-)
                • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:00
                  Ja tych dyskusji jego na Gospodarce nie czytałem za często. Tutaj najlepsze
                  dyskusje jego to te z Bushem. Bush jest nie do pobicia.
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:03
                    chodzi ci o czywiście o forumowicza bish w wodzie no nie?
                    • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:06

> chodzi ci o czywiście o forumowicza bish w wodzie no nie?

Tak.
                  • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:09
                    Widzialem jego dyskusje z bushujacym.
                    Maciej to troche dogmatyk, zawsze broni prezydenta Busha, pisze, ze Irak to
                    jego duzy sukces.
                    Przerobili go w tym USA na bezkrytycznego proAmerykanina.
                    A Maciek to przeciez zwykly chlopak z Ozarowa.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:01
                ty też miałeś jeden megawątek.."ciemno juz"... po nim Giwi ograniczyła ilośc
                wpisów do zakładanych wątków do 2500 tys wpisów...do dziś jestem pod wrażeniem
                twojego wyczynu
                • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:04
                  Nie bądź taki skromny. Ty też się tam kilka razy wpisałeś, a dziewczyny chyba
                  próbowały Cię tam rozkręcić.
                • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:05
                  To była chamska zagrywka ze strony administracji.
                  I Marian ma też wątek o forumowej komisji śledczej(ponad 2000 wpisów).
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:09
                    to moze piszmy do Giwi petycje by zniosła te limity...
                    • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:12
                      Tamte wątki już ledwo chodziły. Często nie chciały się otwierać.
                      • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:15
                        Szkoda. GW ma słabe serwery! Piszmy skargi do Helenki Łuczywo i Wandy
                        Rapaczyńskiej, że Agora przeznacza za mało kasy na internet!!
                        • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:17
                          No, serwery trochę słabe, ale ile tu jest forów i ile osób tu pisze. To i tak
                          najlepsze forum w Polsce.
                          • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:19
                            Nawet katofaszystowskie oszołomstwo spod znaku Czarnej Sotni się tu dobrze
                            czuje:-)
                            • goniacy.pielegniarz Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:21
                              Fakt, najwięcej pretensji zgłasza zawsze wojujące lewactwo.
                          • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:22
                            fakt te fora robią wrażenie..żeby tak jeszcze eliminowano z niego chamstwo a z
                            drugiej strony stronniczą cenzurę...nie mozna przejsć tu obojętnie wobec
                            takiego faktu..tu też znajdują się śród forumowiczów propolsko nastawieni
                            ludzie choć jest ich wyraźna mniejszosć ale jest..ja cchę pisaniem tu dodać im
                            otuchy
                            • yossarian18 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 08.05.05, 23:28
                              Właśnie. Kto tu jeszcze obok nas jest propolski?? Na pewno maaax,
                              sanctum.officium, homosvieticus, niepoprawny1, wesoly33...
                              Dużo fajnych ludzi też na forum Polityka i Gospodarka, a i na FK wielu
                              normalnych o poglądach centrowych-są kulturalni, nie bluzgają, nie spamują.
                              Pielęgniarz ma rację-najgorsze jest forumowe lewactwo, teraz palmę
                              pierwszeństwa dzierży polonus9 i voltaire(to ta sama osoba chyba).
                              • x2468 Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 09.05.05, 07:23
                                Trzy pytania.(odnoscie slubu)
                                1)Czy zaspiewaliscie Hei li hei lo?
                                2)Czy jodlowaliscie?
                                3)Kto to jest Wierzejski?
                                • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 10.05.05, 13:37
                                  ad 1. Nie...grany był marsz weselny
                                  ad 2. ja na tym weselu nie byłem więc nie wiem
                                  ad 3 wierzejski.pl/?sr=!czytaj&dz=omnie&id=137
                              • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 09.05.05, 15:28
                                moim zdaniem królem chamów bezapelacyjnie jest nescer (vel chala)
    • chilum Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 09.05.05, 12:06

Żądzania to Ty możesz stawiać swojemu kotu ,o ile masz.
      • chilum Re: Giwi! czemu skasow.mi wątek o ślubie Wierzejs 09.05.05, 12:11
        Doczytałem,ze masz,ponoć(bo nie wierzę w jedno słowo,które piszesz) koty i psy.
        Właśnie tu możesz stawiać żadania,to dobre pole do takich działań.
        Jeśli o Ciebie chodzi.
        MSPANC
        • imagistyk Czy Wierzejski to ten wicemarszałek 09.05.05, 13:10
          województwa mazowieckiego,który zawieszał działanie ustaw ? Jeżeli to on,to w sam raz pasuje do LPR-u,PiS-u i PO.Gość z Wariatrkowa u swoich.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Czy Wierzejski to ten wicemarszałek 09.05.05, 15:29
            a jakie to ustawy marszałek Wierzejski zawiesił?
            • imagistyk Re: Czy Wierzejski to ten wicemarszałek 09.05.05, 19:28
              Sklerozę masz ? Śmiech był na całą Polskę .
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Czy Wierzejski to ten wicemarszałek 09.05.05, 19:30
                a kto się śmiał?
    • yossarian18 Tiszerty dla wolnosci 09.05.05, 22:53
      mazowsze.k-raj.com.pl/111559573996943.shtml
      Proponuje naprawde szokujace haslo:
      "Nosze moherowy beret"
      • malaszaramysz Wysyłaj!!! 09.05.05, 22:59
        Wygrasz, zgarniesz główną nagrodę:-)))Serio.
        • yossarian18 Re: Wysyłaj!!! 09.05.05, 23:08
          A wiesz, ze wysle! Na przekor tym, ktorzy obrazaja starsze, pobozne kobiety.
          • malaszaramysz Re: Wysyłaj!!! 09.05.05, 23:11
            Wysyłaj,w tej akcji chodzi o to, zeby było " na przekór";-)))
            • yossarian18 Re: Wysyłaj!!! 09.05.05, 23:21
              Juz wyslalem, mam nadzieje, ze okaze sie V kolumna tej akcji.
              • malaszaramysz Re: Wysyłaj!!! 09.05.05, 23:24
                Żadną tam V kolumną się nie okażesz:-)))Hasło jest świetne, mam nadzieję, że
                uzasadnienie równie świetne wysłałeś, bo to o przekorze jest do bani.:-)))Mnie
                się to hasełko bardzo podoba.:-)))
                • yossarian18 Re: Wysyłaj!!! 09.05.05, 23:34
                  To uzasadnienie też trzeba wysyłać? Z tym będzie gorzej, bo ja wpisałem tam
                  tylko propozycję hasła i z ledwością powstrzymałem się od wpisana bluzgów pod
                  adresem tych lewaków, co organizują tą akcję:-)
                  • malaszaramysz Yossi, nie bluzgaj:-)))) 09.05.05, 23:41
                    Czy was jest dwóch, czy masz rozdwojenie jaźni.Wymyślasz super hasło , wysyłasz
                    na konkurs i chcesz ludziom nabluzgać? Uzasadniennie jest konieczne, to jest w
                    warunkach.Napisz jakieś z jajem, np, wolność dla wszystkich, dla moherowych
                    też.Ja akurat tak uważam,każdy ma prawo do "praktykowania" własnej wolności , o
                    ile nie narusza mojej.Problem jest właśnie w "naruszaniu".Więcej wolności dla
                    moherowych !!!!
                    • yossarian18 Re: Yossi, nie bluzgaj:-)))) 09.05.05, 23:43
                      OK.
                      :-)
                      • oszolom.z.radia.maryja o co chodzi z tym tishirtem dla wolnosci? 10.05.05, 12:50
                        dla jakiej wolności?
                        • malaszaramysz Re: o co chodzi z tym tishirtem dla wolnosci? 10.05.05, 20:27
                          Dla każdej...Yossi linka dał, zobacz sobie:-)
                          • oszolom.z.radia.maryja Re: o co chodzi z tym tishirtem dla wolnosci? 10.05.05, 20:53
                            zgroza...
                            • malaszaramysz Nie zgroza tylko świetna zabawa:-))))) 10.05.05, 21:01
                              Yossi ma super hasło i duże szanse na wygraną:-)))Oczywiście jak głupot w
                              uzasadnieniu nie popełnił.Gdybym była w komisji,nagroda by była jego.
                              • oszolom.z.radia.maryja Re: Nie zgroza tylko świetna zabawa:-))))) 10.05.05, 21:07
                                ja też mam parę niezlych propozycji na napis na koszulkę szzcególy tutaj:
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23699828&v=2&s=0
                                dalszą dyskusję na temat napisów na koszulki proponuje kontynuować w w
                                zalinkowanym powyżej wątku
                      • malaszaramysz Yossi, napisałeś uzasadnienie? 10.05.05, 20:26
                        Wklej, ciekawa jestem:-)))
                        • yossarian18 Re: Yossi, napisałeś uzasadnienie? 10.05.05, 21:13
                          Jeszcze nie.
                          • malaszaramysz Re: Yossi, napisałeś uzasadnienie? 10.05.05, 21:27
                            Yossi, nie wygłupiaj się, napisz.Tylko z jajem.Szkoda szansy na wygraną:-)))
                            Wyobraź sobie jakie jaja będą jak wygrasz:-))))))))))
                            • yossarian18 Re: Yossi, napisałeś uzasadnienie? 10.05.05, 21:36
                              Jest jeszcze dużo czasu. Akcja trwa do 27 maja.
                              • malaszaramysz Re: Yossi, napisałeś uzasadnienie? 10.05.05, 21:40
                                No tak, ale hasło trzeba wysyłać razem!!!!!z uzasadnieniem.
    • oszolom.z.radia.maryja wpisy n/t tishirt dla wolności umieszcz. tu proszę 10.05.05, 21:04
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23699828
      - a w tu prosze sie trzymac pierwotnego tematu...powiempondato że poseł Robert
      Strąk zatwardziały kawaler ma narzeczoną... mam nadzieję w niedalekiej
      przyszłosci zamieścić i o tym wątek...myślę że będzie te 500 jeśli nie tysiac
      wpisów...
      • malaszaramysz Oszoł - adminem:-)))) Wątek dla wolności!!!!!!!! 10.05.05, 21:10
        Wczułeś się w rolę? Już nas chcesz rozstawiać po wątkach? Wyluzuj Oszołku:-))))
        Poseł Strąk nie jest nawet w 1% tak interesujący jak większaość tematów w tym
        wątku.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł - adminem:-)))) Wątek dla wolności!!!!! 10.05.05, 21:15
          Uważasz ze pan Wierzejski jest bardziej przystojny od posła Strąka?
          no cóz nie mnie się tu wypowiadać jako facetowi...
          • malaszaramysz Re: Oszoł - adminem:-)))) Wątek dla wolności!!!!! 10.05.05, 21:19
            Jeżeli o mnie chodzi, to obu bym kijem nie dotkneła:-)))I wcale nie chodzi o
            urodę.
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł - adminem:-)))) Wątek dla wolności!!!!! 10.05.05, 21:23
              a gdyby tylko na urodzie się zatrzymac...
              • malaszaramysz Re: Oszoł - adminem:-)))) Wątek dla wolności!!!!! 10.05.05, 21:26
                Oszoł, jak jestem meżatką:-)))Uroda obcych facetów mnie nie obchodzi.:-))A tak
                serio, to im się nie przyglądam.Jak Strąk zaczyna bredzić, to pilot dziwnie
                słucha moich myśli i jest pod ręką:-)))Wierzejski nigdy nie wydał mi się ( ani
                mojemu pilotowi) godny uwagi.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł - adminem:-)))) Wątek dla wolności!!!!! 10.05.05, 21:28
                  o! to wiesz jak oni wyglądają? Wierzejski raczej nie był pokazywany w porach
                  największej oglądalności
                  • malaszaramysz Re: Oszoł - adminem:-)))) Wątek dla wolności!!!!! 10.05.05, 21:36
                    Mysz jest indywidualistką:-)))Jeszcze nie zauważyłeś.Pory największej
                    oglądalności spędzam przed komputerem albo z książką w łapce na kanapce:-))))
      • gregorak Re: wpisy n/t tishirt dla wolności umieszcz. tu p 11.05.05, 08:35
        > - a w tu prosze sie trzymac pierwotnego tematu...powiempondato że poseł Robert
        > Strąk zatwardziały kawaler ma narzeczoną... mam nadzieję w niedalekiej
        > przyszłosci zamieścić i o tym wątek...myślę że będzie te 500 jeśli nie tysiac
        > wpisów..
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23516004&a=23614102&wv.x=0
    • yossarian18 Giwi chce mnie represjonować! Faszyzm na FK! 10.05.05, 21:36
      Wczoraj tradycjnie przywitałem Necesera zakładając wątek z paroma ciepłymi
      słowami w stosunku do niego. Giwi mnie postraszyła, że wytnie mi wszystkie
      wpisy z 1 dnia, jeśli jeszcze raz założę taki wątek.
      Trochę mi się to nie podoba, ale chyba dostosuję się do woli admina.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi chce mnie represjonować! Faszyzm na FK! 10.05.05, 21:38
        a o czym to wątek?
        • yossarian18 Re: Giwi chce mnie represjonować! Faszyzm na FK! 10.05.05, 21:43
          Tytuł jest taki: "Neceser wylazł z kibucu. Szalom!", a w treści piszę parę
          szczerych słów pod adresem Necesera.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi chce mnie represjonować! Faszyzm na FK! 10.05.05, 21:46
            dobre! a cóż się dziwić Giwi..ona też boi się o pracę wiec robi to co jej
            żydowskie kierownictwo każe
            • yossarian18 Re: Giwi chce mnie represjonować! Faszyzm na FK! 10.05.05, 21:50
              Ja do Giwi nie mam osobiście pretensji, bo to fajna osoba, ale jest stylko
              szeregowym pracownikiem i musi robić, co jej karzą. Ale Żydy z GW ostro mnie
              wkurzają.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi chce mnie represjonować! Faszyzm na FK! 10.05.05, 21:54
                w takim razie musimy tych co mają poglądy zbliżone do naszych ponownie zaprosić
                do odwiedzenia naszego Forum Konserwatystów
          • malaszaramysz Pytanie w kwestii formalnej:-))) 10.05.05, 22:01
            Wiesz co to kibuc? Mam jeszcze 2 butelki świetnego białego wina rodem z kibucu:-
            ))Rewelacja.Zawsze jak jestem zmęczona , zestresowana i wściekła to dwie rzeczy
            mi chodzą po głowie:
            1.Pojechać do Aborygenów szukać krabów na plaży - bez sensu
            2.Pojechać do kibucu zbierać pomarańcze:-))))) - też bez sensu :-)))
            • yossarian18 Re: Pytanie w kwestii formalnej:-))) 10.05.05, 22:03
              Taki żydowski kołchoz.
              • malaszaramysz Re: Pytanie w kwestii formalnej:-))) 10.05.05, 22:08
                A właśnie, że nie:-))))Z kołchozem to ma niewiele wspólnego.Myślisz,że mysz
                taka głupia jest i by chciała przed życia marnością do kołchozu zwiewać?:-)
      • malaszaramysz A co tam napisałeś?:-)))) 10.05.05, 21:42
        Może te ciepłe słowa były zbyt gorące :-))))))))Faszyzm to , to jeszcze nie
        jest.Co najwyżej cenzura albo metoda wychowawcza:-)))
        • yossarian18 U Mussoliniego byla cenzura! 10.05.05, 21:45
          Giwi pewnie mysli, ze to spam. Fakt, tytul jest ten sam, ale tresc zawsze inna.
          • malaszaramysz Co Yossi ,pisałeś na temat dobrej katolickiej 10.05.05, 21:54
            cenzury?:-))Ponoć jesteś zwolennikiem.A co do Mussoliniego i cenzury, to jest
            ona nieodłącznym elementem każdego totalitaryzmu...
            • yossarian18 Re: Co Yossi ,pisałeś na temat dobrej katolickiej 10.05.05, 22:02
              ja jestem zwolennikiem cenzury jedynie koscielnej, katolickiej. Kazdej innej
              przeciwnikiem(chyba, ze to cenzura panstwowa, a panstwo jest prawicowa
              dyktatura).
              Panstwo Mussoliniego nie bylo totalitarne.
              • malaszaramysz Re: Co Yossi ,pisałeś na temat dobrej katolickiej 10.05.05, 22:09
                Yossi, jak to było z Kalim i krową ?:-))))
                • yossarian18 Re: Co Yossi ,pisałeś na temat dobrej katolickiej 10.05.05, 22:14
                  Masz rację.
                • yossarian18 Re: Co Yossi ,pisałeś na temat dobrej katolickiej 10.05.05, 23:06
                  KK uwaza, ze katolicyzm jest jedyna prawdziwa religia i tylko dzieki niej mozna
                  zostac zbawionym. Nie rozumiem czemu mialaby sluzyc tzw. wolnosc slowa, skoro
                  dzieki niej mozna zapoznac sie z pradami umyslowymi czy np. poronografia, ktore
                  nijak nie przysluza sie zbawieniu duszy. Dlatego jestem za katolicka cenzura.
                  • malaszaramysz Re: Co Yossi ,pisałeś na temat dobrej katolickiej 10.05.05, 23:12
                    A co ty uważasz na temat jedynej prawdziwej religii?:-))KK nie ma innego
                    wyjścia, nie może uznać innej religii za jedyną i prawdziwą.A co z moją,
                    niekatolicką duszą? Nie mogę szukać zbawienia na własną rękę, bo mi je KK
                    ocenzuruje:-))))
                    • yossarian18 Re: Co Yossi ,pisałeś na temat dobrej katolickiej 10.05.05, 23:15
                      Zamówiłem sobie rozważania dla świeckich, które dostaję codziennie na maila i
                      dzisiaj był tam taki fragment:

"Niepodobna, by wszystkie religie mogły być zarówno dobre i zarówno prawdziwe.
                      Na to się trzeba zgodzić, że jedna jest tylko prawda! Zarówno więc jak koło nie
                      może być równocześnie okrągłym i kwadratowym, tak samo nie może być prawdziwym,
                      że Jezus był równocześnie Synem Bożym i zwykłym tylko człowiekiem, że ustanowił
                      siedem sakramentów i że tylko dwa ustanowił".

Jest to fragment książki Akcji Katolickiej z 1934r.
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: Co Yossi ,pisałeś na temat dobrej katolickiej 10.05.05, 23:18
                      musisz się nawócic
                      • yossarian18 Cytat 10.05.05, 23:20
                        "Nawróćcie sie na świętą katolicką Wiarę, bo was ogień pochłonie"
                        Tomas de Torquemada
                        • oszolom.z.radia.maryja Re: Cytat 10.05.05, 23:22
                          dobre..
                        • malaszaramysz Re: Cytat 11.05.05, 08:04
                          Cyba rzucę palenie:-)))
                          • oszolom.z.radia.maryja cyba? raczej chyba jeśli już... 04.06.05, 21:15
                      • malaszaramysz Re: Co Yossi ,pisałeś na temat dobrej katolickiej 11.05.05, 08:05
                        Muszę, Oszołku to oddychać.:-)))))))
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Co Yossi ,pisałeś na temat dobrej katolickiej 10.05.05, 22:09
              takze i tzw demokracji..tu cenzura jest ukryta specyficzna.. ma ona postać
              regul politycznej poprawności
              • yossarian18 Re: Co Yossi ,pisałeś na temat dobrej katolickiej 10.05.05, 22:14
                To prawda. jednym z jej przejawów jest np. autocenzura w redakcjach, a
                konkretnym przykładem skandaliczne ocenzurowany wywiad Paradowskiej z
                Michnikiem.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Co Yossi ,pisałeś na temat dobrej katolickiej 04.06.05, 21:17
                  a co zostało z wywiadu wycięte?
              • yossarian18 Macie awarie serwera 10.05.05, 22:37
                Musialem sie logowac 2x w ciagu kwadransa, naprawcie awarie, moze co?
                • oszolom.z.radia.maryja ja w ogóle nie mogłem się dostać na strony GW 10.05.05, 22:40
                • oszolom.z.radia.maryja a tak poza tym to jutro mnie na forum nie ma 10.05.05, 22:41
                  wyjeżdżam (sprawy zawodowe)do Wałbrzycha
                  • yossarian18 Re: a tak poza tym to jutro mnie na forum nie ma 10.05.05, 22:52
                    Milej podrozy i milego pobytu.
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: a tak poza tym to jutro mnie na forum nie ma 10.05.05, 22:58
                      dziękuję..jadę do Szczawna Zdroju k. Wałbrzycha ale niestety nie w celach
                      wypoczynkwych...
                      • oszolom.z.radia.maryja już wróciłem ale jestem strasznie zmęczony 11.05.05, 20:45
                        • yossarian18 Re: już wróciłem ale jestem strasznie zmęczony 11.05.05, 21:02
                          Witam. Życzę dużo odpoczynku.
                          • oszolom.z.radia.maryja Re: już wróciłem ale jestem strasznie zmęczony 04.06.05, 21:16
                            zdaje sie ze tamat po leżakowaniu na dalszych stronach wraca na top
    • warka_strong Oszoł 11.05.05, 21:04
      Mam dla Ciebie wiadomość, że ten wątek _był_ też na "Warszawie".
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł 11.05.05, 21:40
        był no i co się z nim stało?
        • warka_strong Re: Oszoł 11.05.05, 21:41
          Już go nie ma...
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł 11.05.05, 21:56
            widać na tam cenzura działa jeszcze ostrzej
            • warka_strong Re: Oszoł 11.05.05, 21:58
              Czy to źle?
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł 28.05.05, 22:29
                no pewnie że źle! poza obyczajową cenzurą żadna inna istnieć nie powinna
    • yossarian18 Witam 04.06.05, 21:21
      Dzisiaj 3 ważne rocznice:
      -wyborów czerwcowych
      -masakry na placu Niebiańskiego Spokoju
      -obalenia rządu Jana Olszewskiego

I dzisiaj jest rocznica urodzin albo śmierci gen. Hallera.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Witam 04.06.05, 21:31
        tyle rocznic że hej...wartpo by założyć w tematach rocznic nowy wątek
    • malaszaramysz Co jest? Święto archeologów:-))) 04.06.05, 21:23
      Nie dość,że Tymińskiego wykopali, to jeszcze w forumowych zabytkach grzebią:-))
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Co jest? Święto archeologów:-))) 04.06.05, 21:25
        pan Wierzejski nie jest zabytkiem (we wrześniu skończy 29 lat)
        • malaszaramysz Oszoł, ty taki jesteś czy udajesz? n/t 04.06.05, 21:26
          • oszolom.z.radia.maryja taki tzn jaki? 04.06.05, 21:27
            • malaszaramysz Nie wiem jak to określić,żeby cię nie urazić:-) 04.06.05, 21:30
              Ale czy umiesz czytać za zrozumieniem? Gdybym była zainteresowana wiekiem
              Wierzejskiego to bym pisała raczej o grzebaniu w metrykach a nie zasobach
              forum.:-)))Dlaczego ten wątek wrócił? Bigamię ten Wierzejski popełnił i ożenił
              się drugi raz.:-)))))))))))))))))))))
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Nie wiem jak to określić,żeby cię nie urazić: 04.06.05, 21:31
                wrócił z miesiąca miodowego
                • malaszaramysz Dziwię się tylko, że z nocy poślubnej relacji nie 04.06.05, 21:37
                  było na forum:-)))))))))
                  • oszolom.z.radia.maryja nie mam w zwyczaju zaglądać do alkowy nowożeńcom 04.06.05, 21:39
                    • malaszaramysz Relacjonujesz tu prywatne życie jakiegoś faceta 04.06.05, 21:46
                      ślub, podróż poślubna,dlaczego nie dodasz nieco pikantnych szczegółów:-)))
                      Będzie weselej.
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: Relacjonujesz tu prywatne życie jakiegoś face 04.06.05, 21:48
                        nie jestem pierdołą.. jak tacy kończą to najlepiej widać na przykładzie ijca
                        Hejmo
                        • malaszaramysz Dobrze się czujesz? Czy wątki pomyliłeś?:-)) 04.06.05, 21:51
                          Nie mam bladego pojęcia czy jesteś pierdołą:-)))
                          • oszolom.z.radia.maryja czuję się dobrzę a pierdołą nie jestem 04.06.05, 21:52
                      • goniacy.pielegniarz Re: Relacjonujesz tu prywatne życie jakiegoś face 04.06.05, 21:56
                        malaszaramysz napisała:

> ślub, podróż poślubna,dlaczego nie dodasz nieco pikantnych szczegółów:-)))
                        > Będzie weselej.

Właśnie. Oszoł pikantnych szczegółów nie da, bo ich nie zna(i całe szczęście,
                        swoją drogą). Ale mógłby chociaż dać jakieś zdjęcie panny młodej, skoro już tyle
                        pisze o ślubie.
                        • malaszaramysz Może wiesz o co mu chodzi z tym pierdołą? :-))) 04.06.05, 21:58
                          Bo się upiera i upiera a mi chyba umysł siadł :-))) Nie łapię zupełnie a od
                          Oszoła się nie dowiem:-))))))))))
                          • goniacy.pielegniarz Chodzi chyba o to... 04.06.05, 22:04
                            że Oszoł usiłuje przyrównać przekazywanie tych pikantnych szczegółów do
                            donoszenia za komuny. Stąd ten Hejmo. Ty miałabyś tu chyba robić za oficera
                            prowadzącego:)
                            • malaszaramysz To faktycznie w mysiej główce zmieścić się 04.06.05, 22:07
                              nie mogło. A pierdoła? :-)))))
                              • goniacy.pielegniarz Re: To faktycznie w mysiej główce zmieścić się 04.06.05, 22:11
                                No chyba o to, że Oszoł nie da się wciągnąć jak "pierdoła" Hejmo:)
                                Ale to tylko moje spekulacje. Może Oszoł coś rozjaśni.
                                • malaszaramysz Myślisz,że o Hejmo by napisał " pierdoła" :-))) 04.06.05, 22:13
                                  • goniacy.pielegniarz Re: Myślisz,że o Hejmo by napisał " pierdoła" :-) 04.06.05, 22:15
                                    "nie jestem pierdołą.. jak tacy kończą to najlepiej widać na przykładzie ijca
                                    Hejmo"
                                    • malaszaramysz Zgłupiałam do reszty:-)))))))))))))))) 04.06.05, 22:18
                                      A Oszoł zniknął jak sen złoty i nic nie wyjaśnia:-))) Mysz jako oficer
                                      prowadzący, powiadasz? Ciekawa opcja:-)))
                                      • goniacy.pielegniarz Re: Zgłupiałam do reszty:-)))))))))))))))) 04.06.05, 22:21
                                        Oszoł zniknął, bo szuka zdjęcia panny młodej:)
                                        • oszolom.z.radia.maryja Re: Zgłupiałam do reszty:-)))))))))))))))) 04.06.05, 22:26
                                          nie, niczego nie szukam
                                          • goniacy.pielegniarz Re: Zgłupiałam do reszty:-)))))))))))))))) 04.06.05, 22:30
                                            To znaczy, że nie zobaczymy panny młodej? Oszoł, tyle się opiałeś na temat
                                            ślubu, więc mógłbyś i zdjęcie dać, żebyśmy wiedzieli, o czym mówimy.
                                            • oszolom.z.radia.maryja Re: Zgłupiałam do reszty:-)))))))))))))))) 04.06.05, 22:37
                                              Pan Wojciech ceni sobie rodzinną prywatość i nie będzie jej wystawial na żer
                                              papparazzich zwlaszca z tych z GW
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka