facetoface 11.05.05, 12:52 W odpowiedzi na politykę sowietów zwolniłem dziś z pracy dwóch ruskich.Niech im putin da jeść.Poza tym apeluję o zaostrzenie polityki wizowej w stosunku do ZSRR.W przyszłym tygodniu zwalniam dalsze trzy osoby z rosji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margaryna.margaryna Re: Apel!!!!Zwalniajmy z pracy r u s k i c h!!!!! 11.05.05, 12:56 facetoface napisa?: > W odpowiedzi na polityke˛ sowietów zwolni?em dzis´ z pracy dwóch ruskich.Niech > im putin da jes´c´.Poza tym apeluje˛ o zaostrzenie polityki wizowej w stosunku do > ZSRR.W przysz?ym tygodniu zwalniam dalsze trzy osoby z rosji. To moze spadnie bezrobocie do 19,5% ... no niezle kombinujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony ŻARTY, ŻARTAMI, ALE TO JUŻ SĄ NIESMACZNE 11.05.05, 13:09 BZDETY! CO MA ROSJANIN DO PUTINA? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Odpowiadam na apel 11.05.05, 13:25 Facetoface-jesli nie jest to prowokacja, to jestes wyjątkowym osłem. Zycze Ci, aby Twoja firma(?) padła, a Ty zebys wyjechał z Polski na wieki wieków amen. Przez takich jak Ty mamy to,co mamy w stosunkach z Rosją. A Ty chyba jestes katolikiem, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
facetoface W ciagu najbliższych dni ZWOLNIĘ WSZYSTKICH! 11.05.05, 13:46 Zwolniłem i zwolnię następnych kiedy znajdę na ich miejsce inne osoby.Dotarło?????Stosunki z zsrr nie ja psuję tylko sowieci je psują a ja jako Polak nie pozwolę żeby mi putin pluł w twarz soimi pseudomocarstwowymi mrzonkami.Nie muszę zatrudniać ruskich .Nikt mi nie zabroni ich zwolnić.I jestem za wprowadzeniem bardzo ostrej polityki wizowej dla rosji i białorusi.może wtedy obywatele kraju rad zrozumią kto nimi rządzi i wybiorą wreszcie prawdziwego gospodarza,który będzie szanował sąsiada a nie upokażał go jak to ostatnio ma miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: W ciagu najbliższych dni ZWOLNIĘ WSZYSTKICH! 11.05.05, 13:49 Proponuje, zebys na ich miejsce zatrudnil poloniste, ktory czytalby Twoje wypociny i poprawial bledy. Odpowiedz Link Zgłoś
deserek1 inkwizytor ...lepsze jego błędy niż ... 11.05.05, 13:53 ...poprawna wymowa i pisownia aroganckich i wrogich wypocin Putina . a tak na marginesie ,pracowałeś w UB? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: inkwizytor ...lepsze jego błędy niż ... 11.05.05, 14:07 > a tak na marginesie ,pracowałeś w UB? Tak na marginesie jestem rocznik 1978. A Twoje pytanie jest zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
deserek1 Re: inkwizytor ...lepsze jego błędy niż ... 11.05.05, 14:11 inkwizytor...dzieci też okazują się czasem draniami.Tobie chyba było by łatwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Ostatni post... 11.05.05, 14:16 Jasne - w przedszkolu zostalem TW i donosilem na Giertycha. P.S. Nie zamierzam podejmowac z toba jakiejkolwiek dyskusji bo odnosze wrazenie, ze masz ustalony obraz swiata i jakakolwiek informacja, ktora moglaby go zburzyc spowoduje u Ciebie silny dysonans poznawczy. Adios! deserek1 napisała: > inkwizytor...dzieci też okazują się czasem draniami.Tobie chyba było by łatwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Deserek: to on tu POLSKIE PRAWO LAMIE. 11.05.05, 15:28 Bo nie on Ruskich NA CZARNO zatrudnial ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie, w Urzedzie Skarbowym.. I Inspekcji Pracy 11.05.05, 15:27 Dla tego "pracodawcy" bardzo niewygodna sprawa. ILE sie buli w Polsce od jednego "nielegala"? Odpowiedz Link Zgłoś
deserek1 Słusznie.Brawo 11.05.05, 13:49 Jeśli prezydent Polski nie potrafi zachować się jak Ojciec narodu to sami powinniśmy zrobić w kraju porządek.Czemu np. nie zatrudnić w ich miejsce Ukraińca albo Litwina ,obywateli krajów nam bardziej życzliwych niż CCCP.Popieram pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A nie wiesz, deserek, jakim prawem ten cep wogole 11.05.05, 15:30 RUSKICH ZATRUDNIAL W KRAJU 30% BEZROBOCIA??? I ile lapowki go to kosztowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
ixion5 Re: A nie wiesz, deserek, jakim prawem ten cep wo 12.05.05, 04:31 20% i spada a nie 30% towarzyszu. Co jest, instrukcji nie czytaliście, żeby propagandę sukcesu uprawiać ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ja ciagle sie pytam: JAKIM PRAWEM tys ich 11.05.05, 15:26 wogole zatrudnial? Na twoje ogloszenia w prasie (przez bodajze 3 miesiace) zaden Polak ci sie nie zjawil? Nie wierze...;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Apel!!!!Zwalniajmy z pracy r u s k i c h!!!!! 11.05.05, 13:51 a zatrudniałes ich na czarno , czy legalnie? A. Odpowiedz Link Zgłoś
panzerkampfwagen Re: Apel!!!!Zwalniajmy z pracy r u s k i c h!!!!! 11.05.05, 14:36 Nie dosc,ze nie masz serca,to jeszcze Bog poskapil ci rozumu.Co ci ludzie zawinili? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 ha ha ha 11.05.05, 14:49 czyli najpierw oszczędzałeś na polakach zatrudniając rosjan. teraz uniosłeś się i zwolniłeś rosjan. kogo zatem zatrudnisz??? wietnamczyków??? tylko czemu mylisz dumę narodową z własną dupą??? pzdr Bozia Odpowiedz Link Zgłoś
abprall [...] 11.05.05, 15:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kawamarago Re: Apel!!!!Zwalniajmy z pracy r u s k i c h!!!!! 11.05.05, 15:06 I nie zapomnij nielać do baku ruskiego paliwa, tzn z ruskiej ropy. Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi wspolczujmy Rosjanom przywodcow 11.05.05, 15:22 facetoface napisał: > W odpowiedzi na politykę sowietów zwolniłem dziś z pracy dwóch ruskich.Niech > im putin da jeść.Poza tym apeluję o zaostrzenie polityki wizowej w stosunku do > ZSRR.W przyszłym tygodniu zwalniam dalsze trzy osoby z rosji. Okej, rozumiem, ze zartujesz bo nikt o zdrowych zmyslach nie karalby zwyklych ludzi za grzechy ich przywodcow. W koncu przecietny Rosjanin, oglupiony przez sowiecka propagande, nie jest winny tego, ze ma prezydenta aparatczyka o bardzo niskim poziomie inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Współczuję rodakom... 11.05.05, 15:55 A przecietnego Polaka czyja propaganda oglupia? Widze tu rękę czarnych... Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Współczuję rodakom... 11.05.05, 16:06 janbezziemi napisał: > A przecietnego Polaka czyja propaganda oglupia? Widze tu rękę czarnych... L. Pewnikiem to ona przeslania C Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Współczuję rodakom... 11.05.05, 16:07 janbezziemi napisał: > A przecietnego Polaka czyja propaganda oglupia? Widze tu rękę czarnych... L. Pewnikiem to ona przeslania Ci wzrok...... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A Inspekcja Pracy i Urzad Skarbowy wiedza, zes 11.05.05, 15:24 ich zatrudnial? Jesli nie, to modl sie, by nikt tym Ruskim drogi do tych urzedow nie pokazal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facetoface zatrudniam legalnie i wyrzucę wszystkich 11.05.05, 15:58 bo ci co u mnie pracowali i pracują mają takie samo zdanie o historii jak ich putin niestety.Zatrudnię na ich miejsce Ukrańców.Kiedyś było mi to obojętne teraz mam to w nosie .Niech sobie wracają do kraju rad.Zdaniem jednego z nich do dziś Katyń to była niemiecka prowokacja.A inspekcja pracy panie jeden z drugim była u mnie miesiąc temu i mam wszystko na cacy. A co do ropy ,którą leję do moich samochodów i maszyn? za to płacę a nie kradnę i jak nie ruski to kto inny nam sprzeda.Arabskiej ropy jest dość a Norwegia też czeka. Wiem ,że niektórzy wolą ruską bo im jeszcze w czasach KC PZPR wlali do łbów tą ropę jako olej do produkcji sowieckiej propagandy. Priwiet tawariszczi szczekacze ruskiej propagandy! Zaśpiewajcie sobie międzynarodówkę bo tylko to wam zostało.A jak wam ruski przyjdzie kiedyś pod dom nie daj Boże (ten niewinny ,ofiara propagandy) to nie wołajcie o pomoc tylko wytłumaczcie sobie to tym ,że to tylko zwykły człowiek.Bo zwykli ludzie wykonywali rozkazy strzelając w tył głowy elicie polskiego społeczeństwa.Zwykli ,niewinni ludzie.I zwykli niewinni żołnierze siedzieli na naszej polskiej ziemi przez kilkadziesiąt lat w koszarach ,zwykli niewinni ,prości ludzie gwałcili kobiety,zmuszali Polaków do katorżniczej pracy w łagrach.Tak pewnie członkowie rodzin tych ,którzy teraz przyjeżdżają do Polski do pracy.Zatrudniając ich nie mam zamiaru budować (bo taka jest prawda) e jakimś stopniu imperium ,które najchętniej zniosło by Polskę z mapy Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: zatrudniam legalnie i wyrzucę wszystkich 11.05.05, 16:05 Skoda, że tych dobrych rad nie udzieliłeś Amerykanom, Niemcom Anglikom i innym, którzy po wprowadzeniu w Polsce stanu wojennego i obłożenia Polski embagiem, nie powyrzucali wszystkich Polaków z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
nononymen Mylisz się 11.05.05, 16:15 Czy Polska zabijała w obozach Amerykanów czy Anglików a potem się tego wypierała? Czy Polska podpisała pakt z innym krajem i rozbiła Anglię czy Niemcy na dwie częsći? Czy Polska okupowała Niemcy i Wlk.Brytanię przez kilkadziesiąt lat i mówila im ,że przyniosła im wolność? Coś tu nie gra w twojej mózgownicy człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Mylisz się 11.05.05, 16:28 Czy to o czym słusznie piszesz stało się wczoraj czy przedwczoraj? Bo autror tego wątku pisze, że po uroczystościach w Moskwie pozwalniał pracujących u niego Rosjan. Czy przyjmując ich do pracy nie widziała o tym, o czym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ixion5 Re: Mylisz się 11.05.05, 22:21 Jeszcze kilka lat temu polityka Rosji wobec Polski była inna. Dopiero dojście do władzy SLD i kłopoty wewnętrzne Putina zmieniło ton Rosji na antypolski. Obchody 9 maja były uwieńczeniem całej serii afrontów i aktów wrogich. Nic dziwnego, że wielu ludzi się zdenerwowało, wielu też zrozumiało, że Rosja zawsze będzie dla nas największym zagrożeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Polski "Drang" 11.05.05, 16:32 Ale mielismy własny, polski "Drang nach Osten", więc aniołami raczej nie bylismy. I nie mów mi o Rzeczypospolitej 3 narodow. Jasienicę czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: zatrudniam legalnie i wyrzucę wszystkich 11.05.05, 21:50 Firmy nie bankrutują jak debile mają je we władaniu? Ciekawostka ekonomiczna! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Kotus, akurat znam prawo: JAKIM CUDEM LEGALNIE? 12.05.05, 01:54 Z zezwoleniem na prace? Z wiza pobytowa pracownicza? Nie pier...dol! Odpowiedz Link Zgłoś
ixion5 A jakim cudem Roger de Bazelaire jest viceprezesem 12.05.05, 04:29 w TP SA. Jak ktoś chce, to zezwolenie na pracę dla obcokrajowca załatwi. A tak swoją drogą to dużo was tam nauczyli o Polsce na tej slawistyce, towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
ixion5 Re: A Inspekcja Pracy i Urzad Skarbowy wiedza, ze 11.05.05, 22:05 O proszę, "anglik" znów się odezwał. O Inspekcji Pracy też się uczyłeś na slawistyce hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Przeciez mowilem, ze mialem firme w Warszawie. 12.05.05, 01:56 Scislej: mielismy wraz z polska zona. Poki kilkudziesieciu Polakow nie wywalilem na bruk, bo gmina chciala ode mnie lapowek za "nieszkodzenie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 [...] 11.05.05, 20:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser placmy drozej za prace i TOWARY! 11.05.05, 22:11 Polnische Wirtschaft, zaiste. po pijaku ten pomysl miales? Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 [...] 11.05.05, 22:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tyta.nic1 Re: ApelZwalniajmy z pracy r u s k i c h! 11.05.05, 22:25 facetoface napisał: > W odpowiedzi na politykę sowietów zwolniłem dziś z pracy dwóch ruskich.Niech > im putin da jeść.Poza tym apeluję o zaostrzenie polityki wizowej w stosunku do > ZSRR.W przyszłym tygodniu zwalniam dalsze trzy osoby z rosji Myślisz, że to wystarczy? Na twoim miejscu nie jeżdziłbym samochodem na ryskiej ropie, mie używał kuchenki gazowej, bo na ruskim gazie chodzi, a tak dla podkreślenia wagi protestu to bym się jeszcze nie mył, nie golił, zj...ł żonę (jak ją masz?) i skopał psa(jak go masz). Jak jak po takim proteście jeszcze będziesz czuł niespełnienie, to się odezwij. Coś Ci tu doradzimy! W końcu od tego ma się przyjaciół!!! Odpowiedz Link Zgłoś
linke1 Re: Apel!!!!Zwalniajmy z pracy r u s k i c h!!!!! 11.05.05, 22:40 facetoface napisał: > Zwolniłem i zwolnię następnych kiedy znajdę na ich miejsce inne > osoby.Dotarło?????Stosunki z zsrr nie ja psuję tylko sowieci je psują a ja jako > Polak nie pozwolę żeby mi putin pluł w twarz soimi pseudomocarstwowymi > mrzonkami. ==================== Zapewne jako "Polak katolik" nie pozwolisz.... Natomist na pytania Kropekuka i innych to już odpowiedzieć nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Apel!!!!usunąć ten wątek 11.05.05, 22:59 Jeżli facetoface uważa się za Polaka to ja się mogę tylko wstydzić, że mówię tym samym językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: Protestuję! nie usuwać!!! 12.05.05, 01:51 face2face dał tu PO-PiS debilizmu polityczno-ekonomicznego ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Dolaczam sie: odpowiednie urzedy musza sie o tych 12.05.05, 01:58 ruskich pracownikach "na czarno" jak najszybciej dowiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: Skad on tych ruski wytrzasnal ? 12.05.05, 02:06 Nie bylo innych chetnych do pracy? A co ci ludzie mu zawinili, przeciez Polacy tez wyjezdzali do pracy i nie popierali komunizmu w swoim kraju. Metody z czasow okupacji hitlerowskiej. Za jednego Niemca zastrzelono stu cywilow. Przypomina mi sie tez kolektywizm komunistycznej propagandy. I jeszcze do tego ruskich zatrudnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ja tych jego Ruskich - via: Kurier Rosyjski (nawet 12.05.05, 04:42 w wersji on line) wyslalbym wprost do Urzedu Skarbowego tego balwana. Niestety, jego Ruskie MITYCZNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixion5 Re: Dolaczam sie: odpowiednie urzedy musza sie o 12.05.05, 04:24 To dawaj podkabluj. To przecież umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Zrobia to Rosjanie - ja ich tylko o mozliwosciach 12.05.05, 04:45 poinformuje na tychze lamach: www.rkw.3w.pl/ Buhahahaha!!! Buhahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
egzema1 Ale kapuś!!!Boże jakie to typowo polskie 12.05.05, 07:02 takie szuje jak ten tu kapuś w czasie okupacji były odpowiednio traktowane.Słuchaj konfidencie zamknij się w domu bo ci kiedyś ktoś na ulicy prędzej czy póżniej napluje w twarz. a co do zwalniania Rusów? Nie dziwcie się reakcji Polaka na to kiedy Polskę się szkaluje na każdym kroku w tym kraju desperatów,schizofreników i wiecznych towarzyszy.A ta mała garstka przyjaznych nam? powiedzmy sobie szczerze to tylko jakiś niecały promil.Na jedno skinienie "WODZA" wypruli by z nas flaki a pierwsza V kolumna tu zatrudnianych.Pracuję w hotelu i słucham co poniektórzy mówią na temat naszego kraju.Ściany są cieńkie a wódka wypijana wieczorami rozwiązuje języki.Nie chciałabym prowokować więc reszty się domyślcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie jestem Polakiem. I w imie praw czlowieka mam 14.05.05, 20:11 prawo i Rosjan o ich prawach poinformowac. A ty, "moralny inaczej", chcialbys wykorzystywac bezczelnie nieznajomosc prawa u innych ludzi? Cyniczna swinia jestes, i tyle. Zobacz co na stronach brytyjskiego Home Office (nb. przeze mnie przygotowanych, ze sie pochwale) - pelna informacja PO POLSKU dla Polakow, by ich Bryty w fallusa nie mogly robic. Wycofac to polskojezyczne info? Niech Bryty Polakow w konia robia? Tak bedzie i "moralnie" i "sprawiedliwie"? Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 [...] 12.05.05, 07:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
braat3 [...] 12.05.05, 08:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
egzema1 [...] 12.05.05, 09:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaprok [...] 12.05.05, 11:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 [...] 13.05.05, 19:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 [...] 13.05.05, 19:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: Apel!!!!Na bruk !!!!!!!!! 14.05.05, 20:05 facetoface napisał: > W odpowiedzi na politykę sowietów zwolniłem dziś z pracy dwóch ruskich.Niech > im putin da jeść.Poza tym apeluję o zaostrzenie polityki wizowej w stosunku do > ZSRR.W przyszłym tygodniu zwalniam dalsze trzy osoby z rosji. Prowadzac akcje antypolska poradzilem znajomemu wyzucic na bruk 15stu polaczkow kturym on dawal prace na czarno. Zrobil to, ja dalej bede prowadzil akcje antypolska. Po tym pozytywnym wyniku rozszerzam teren mojego dzialania. Wszedzie gdzie tylko mam okazje informuje ludzi o pozycji i opinii polaczkow do Francji, zauwazam czesto rozczarowanie, ( jak to mozliwe ? przeciez tak ich lubimy, dlaczego sa tacy zli ? "to slysze od francuzow") Wytlumaczam im tu i tam ze polaczki "zlote raczki" to zwykli zarozumiali, cwaniacy znajacy wylacznie kombinacje. Koncze moje wyklady dozucajac ze te male wasiate slowiany nienawidza Francuzow ! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Mysle, ze czas wycofac z witryny HO w UK 14.05.05, 20:14 polskojezyczna informacje dla Polakow o ich prawach i obowiazkach na terenie Zjednoczonego Krolestwa - niech ich adwokaci za byle porade do golego tylka skubia. Buhahahaha!!! Buhahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
123za Re: Apel!!!!Zwalniajmy z pracy r u s k i c h!!!!! 14.05.05, 20:46 Przy okazji tego tematu, opowiem wam historyjkę, która jest potwierdzeniem metod stosowanych wśród tych ..... żadna obelga nie odda tego o co o nich myślę. Otóż, na początku lat 90-tych przybył do Szwajcarii pewien profesor z Polski z konferencją na temat związany ze zmianami zachodzącymi w naszym kraju po uzyskaniu niepodleglości. Człowiek ten związany był z ruchem „solidarnościowym”, intelektualista, erudyta, poliglota, uznawany jako autorytet moralny. Jednym słowem Nazwisko, które robiło wrażenie, zwłaszcza na ludziach takich jak ja, dla których idee „Solidarności” były bliskie sercu. Tak więc przyjechał on na spotkanie z biznessmenami ze Szwajcarii, by zaprezentować Polskę i zachęcić (tak ja zrozumiałam cel podrózy) do inwestowania w naszym kraju. Udałam się na to spotkanie z nadzieją i z dumą, że tak mądry człowiek będzie reprezentował mój kraj. Nie opowiem wam całego przebiegu tej godzinnej konferencji, która odbyła się 15 lat temu, ale podam tylko konkluzję i przesłanie, które pozostawił wśród skonsternowanej publiczności ten „mąż stanu”. Ograniczę się tu do opowiedzianej przez niego zgadywanki, która będzie znakomitym tego odzwierciedleniem. Mianowicie, zapytał on swoją piękną, nienaganną francuszczyzną uczestników spotkania czy wiedzą jaka jest różnica w sposobie pracy pomiędzy Rosjanami a Polakami. „Istotna”, brzmiała odpowiedź, „gdy w Rosji wybudują most, zawali się on po miesiącu. Natomiast w Polsce, most nigdy nie powstanie, ale za to na brzegu rzeki pojawi się osiedle domków jednorodzinnych” Rozbawiło was to ? Mnie nie, w ciągu jednej godziny ten moralny autorytet zamienił się w stosik gowna, któremu trzeba było napluć w gębę w imieniu wszystkich uczciwych Polaków. Ta obłudna kreatura zrobiła z nas naród cwaniaków i złodziei w bardzo inteligentny, nienachalny i dyplomatyczny sposób. Więc czekam na okazję by mu za to osobiście podziękować. Okazja może się madażyć, bo ten polityk ciągle działa, ostatnio jest podporą moralną PARTII DEMOKRATYCZNEJ i dzęki temu dalej będzie mógł podróżować po świecie i reklamować Polskę na koszt obywateli, którymi tak gardzi. Ciekawe czy wzbogacił swój repertuar o nowe anegdotki ? Nie zawaham się tu powiedzieć, że ten facio z przyklejojnym fałszywym uśmieszkiem robi za łajno, które hamuje koła w ruchu. Jest gorszy niż czerwoni, bo przemalowany w barwy ochronne. I ci tutaj potwierdzają te metody, kompromitowania Polski na arenie międzynarodowej, My nie możemy się tym samym odwdzięczyć Rosji, Rosja już sama się skompromitowała. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Apel!!!!Zwalniajmy z pracy r u s k i c h!!!!! 14.05.05, 20:55 Facetofacet.Kto ci placi za odejscie od rozumu?A moze dreczy cie kac gigant?Zegnaj rozum spotkamy sie rano? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Apel!!!!Zwalniajmy z pracy r u s k i c h!!!!! 14.05.05, 20:57 moze lepiej wywolac wojne z Rosja??? Odpowiedz Link Zgłoś